Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Hμερίδες ενημέρωσης νεοεκλεγέντων αιρετών από την ΚΕΔΕ


Hμερίδες ενημέρωσης  νεοεκλεγέντων αιρετών διοργανώνει η ΚΕΔΕ με την υποστήριξη του υπουργείου Εσωτερικών και της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης.

Ο πρώτος κύκλος θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Ιουνίου έως τις 16 Ιουλίου με έξι ημερίδες. Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν στη διοίκηση, στη διαχείριση και λειτουργία των Δήμων, στην καταστατική θέση των αιρετών, στο προσωπικό των Δήμων, στο οικονομικο – κοινωνικό περιβάλλον και στη νέα προγραμματική περίοδο  ΣΕΣ 2014-2020.

Το χρονοδιάγραμμα  των ημερίδων είναι το εξής:

Στις 27 Ιουνίου στο Ηράκλειο για τους νεοκλεγέντες αιρετούς της  Περιφέρειας Κρήτης  στο  ξενοδοχείο Aquila Atlantis Hotel.
Στις 2 Ιουλίου  στην Αθήνα για τους νεοεκλεγέντες αιρετούς  στις Περιφέρειες Αττικής και Πελοποννήσου στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ.
Στις 3 Ιουλίου στην Αθήνα για τους νεοεκλεγέντες αιρετούς στις Περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου , στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ.
Στις 9 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη για τους νεοεκλεγέντες αιρετούς στις Περιφέρειες Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Δυτ. Μακεδονίας και Κ. Μακεδονίας στο ξενοδοχείο Mecedonia Palace.
Στις 11 Ιουλίου στη Λάρισα για τους νεοεκλεγέντες αιρετούς στις Περιφέρειες  Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας στο ξενοδοχείο Larisa Imperial.
Στις 16 Ιουλίου , για τους νεοεκλεγέντες αιρετούς στις Περιφέρειες της Δ. Ελλάδας, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων στο ξενοδοχείο Astir Hotel.

airetos.gr