Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Συνεδριάζει την Τετάρτη το υπουργικό συμβούλιο - Τι περιλαμβάνει η ατζέντα

 6283133__1_ 

Συνεδριάζει αύριο, Τετάρτη, στις 11:00 π.μ. το Υπουργικό Συμβούλιο, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Βάσει της ενημέρωσης από το Γραφείο Τύπου του Γραφείου του πρωθυπουργού, τα θέματα της συνεδρίασης είναι τα ακόλουθα:

-Ενημέρωση από τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκο Παπαθανάση για την πρόοδο των δράσεων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας,

Στο νοσοκομείο η Παλαιοχριστιανή λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας μετά τη γέννα της – Δεν της δίνουν το νεογέννητο

 Στο νοσοκομείο η Παλαιοχριστιανή λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας μετά τη γέννα της – Δεν της δίνουν το νεογέννητο 

Η 40χρονη Παλαιοχριστιανή έφερε στον κόσμο το 5ο παιδί της οικογένειας μετά από σχεδόν 10 μήνες κύησης και παραλίγο να χάσει τη ζωή της από ακατάσχετη αιμορραγία μετά τη γέννα ενώ κινδύνευσε και το βρέφος, το οποίο νοσηλεύεται. Σύμφωνα με το LiveNews, δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν το νεογέννητο κοριτσάκι έχει πάθει κάποια βλάβη στην υγεία του…

Η γυναίκα αποφάσισε να κάνει τη γέννα εκτός νοσοκομείου, αν και είχε ήδη στο ιστορικό της 4 καισαρικές τομές! Η ίδια δεν είχε κάνει ούτε έναν υπέρηχο. «Δεν ήξερα αν είναι

Πρόεδρος υπό αμφισβήτηση ο Κασσελάκης – Ποιοι ψήφισαν «ναι» και ποιοι «όχι» στην ΚΟ – 87: «Δεν έχεις πλέον την πλειοψηφία»

  

Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπό αμφισβήτηση και με την βούλα της ΚΟ είναι ο Στέφανος Κασσελάκης μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που έγινε για την εισήγησή του για νέο προεδρείο και την αντικατάσταση του Σωκράτη Φάμελλου.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς το αποτέλεσμα που δόθηκε και είναι 17 ψήφοι υπέρ της εισήγησης του Στέφανου Κασσελάκη, 12 κατά και 4 παρών δίνει μια πύρρειο νίκη στον πρόεδρο του κόμματος.

Έτσι νέος πρόεδρος της ΚΟ είναι ο Νίκος Παππάς αλλά με τον Σωκράτη Φάμελλο να στέκεται πλέον απέναντι στον κ. Κασσελάκη.

Διαβάζοντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ουσιαστικά είναι 17 – 16 και η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να είναι βαθιά διχασμένη…