Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Super League: Στον αέρα το νέο πρωτάθλημα – Δέκα ομάδες δεν ψηφίζουν την προκήρυξη λόγω τηλεοπτικών!

  

Το πρωτάθλημα δεν μπορεί να ξεκινήσει αν η προκήρυξη του πρωταθλήματος δεν ψηφιστεί από τα 3/4 των μελών της Super League και υπό αυτή την έννοια, την στιγμή που μιλάμε το πρωτάθλημα βρίσκεται στον αέρα!

Ξεκινά αύριο τις προβολές του ο Δημοτικός Κινηματογράφος Δερβενίου «Το Διάλειμμα»

Δημοτικός Κινηματογράφος Δερβενίου «Το Διάλειμμα»  

Για 15η συνεχή χρονιά και αυτό το καλοκαίρι ο Δημοτικός Κινηματογράφος Δερβενίου «Το Διάλειμμα» ξεκινά τη λειτουργία του την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021, με καθημερινές προβολές που θα διαρκέσουν μέχρι τέλος Αυγούστου.

Το πρόγραμμά του  περιλαμβάνει, όπως κάθε χρόνο, ποιοτικές ταινίες από την παγκόσμια και ελληνική παραγωγή, σύγχρονες και επανεκδόσεις καθώς και πολλές (περισσότερες) παιδικές ταινίες μεταγλωττισμένες στα ελληνικά.

Και φέτος, η λειτουργία του προσαρμόζεται στους  κανόνες που επιβάλλει η “νέα κανονικότητα” που διαμορφώθηκε εξαιτίας της νόσου Covid-19 (προβολή χωρίς διάλειμμα, περιορισμένος αριθμός θέσεων, μέγιστος αριθμός ομάδας τα 4 άτομα, σταθερές θέσεις καθισμάτων με απόσταση ασφαλείας-κενό ανά δύο καθίσματα κλπ.).  Ακολουθώντας τις προβλεπόμενες οδηγίες του ΥΠΠΟΑ και του ΕΟΔΥ και επιδεικνύοντας όλοι οι εμπλεκόμενοι (προσωπικό και θεατές) την απαραίτητη ατομική ευθύνη προστατεύουμε τον εαυτό μας αλλά και τους άλλους.

Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα στην Πελοπόννησο / 94 νέα κρούσματα σήμερα (20 στην Μεσσηνία - 37 στην Αχαΐα - 24 στην Ηλεία .)

Μικρή μείωση (σε σχέση με χθες) κρουσμάτων κορωνοϊού (-5), καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο,  στην Πελοπόννησο. Συνολικά παρατηρήθηκαν 94 νέες μολύνσεις, εκ των οποίων οι 37 στην Αχαΐα, 24 στην Ηλεία και 20 στην Μεσσηνία. Επίσης μονοψήφιες νέες μολύνσεις καταγράφηκαν στους υπόλοιπους νομούς  της  περιοχής.

Τριαντατρία ( 33) νέα κρούσματα  κατεγράφησαν στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκ των οποίων 20 νέες μολύνσεις παρατηρήθηκαν στην Π. Ε. Μεσσηνιας και οι υπόλοιπες 13 αναφέρθηκαν στις Π. Ε. Αργολίδας (4) , Κορινθίας (5) , Αρκαδίας (3) και Λακωνίας (1).

 Επίσης άλλα 61 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα στις Π. Ε. Αχαΐας (37) και Ηλείας (24).  

Σήμερα  8 / 7 / 21 κατεγράφησαν, συνολικά 94 νέα κρούσματα σε όλη την  Πελοπόννησο, όπου από την αρχή της πανδημίας, έφτασαν τα 26.021 ( 11.281 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου)

Σήμερα Πέμπτη 8 / 7 /21 ανακοινώθηκαν νέα κρούσματα στις Π.Ε. Ενότητες Αχαΐας (37),  Μεσσηνίας  (20) ,  Κορινθίας (5), Ηλείας (24), Αργολίδας (4), Αρκαδίας (3) και Λακωνίας (1) .

Αναλυτικά τα κρούσματα στους 7 νομούς στην Πελοπόννησο μέχρι σήμερα:

Π.Ε. Αχαΐας                11.878

Π.Ε. Κορινθίας             4.015

Π.Ε. Ηλείας                  2.868

Π.Ε. Αργολίδας            2.393

Π.Ε. Αρκαδίας             2.152

Π.Ε. Μεσσηνίας          1.709    

Π.Ε. Λακωνίας            1.010