Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Λουτράκι: Πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο εφήβων – νεανίδων

  

Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιανουαρίου στο Λουτράκι θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Εφήβων – Νεανίδων, όπου αναμένεται να συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες από τα Δωδεκάνησα.

– Κατηγορίες και διάρκεια αγώνων

Ανδρών – Γυναικών: γεν. 2006-2007-2008

Ανδρών: -50κ., -55κ., 60κ.,- 66κ.,-73κ.,-81κ.,-90κ.,+90κ.

Γυναικών: -40κ., -44κ., 48κ., -52κ.,- 57κ.,-63κ.,-70κ.,+70κ.

Διάρκεια αγώνα:

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και την πάγια

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων με τον νέο Πρέσβη του Ισραήλ

 

 Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, συναντήθηκε σήμερα με τον νέο Πρέσβη του Κράτους του Ισραήλ στην Αθήνα, κ. Noam Katz. Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η ισχυρή και σταθερή σχέση στρατηγικής φύσεως των δύο χωρών, η οποία βασίζεται σε στενούς δεσμούς φιλίας, αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης.

Ο κ. Τασούλας και ο κ. Katz εξέφρασαν την επιθυμία για περαιτέρω εμβάθυνση και ανανέωση της συνεργασίας των δύο Κοινοβουλίων, τονίζοντας ιδιαίτερα την πολύ αποδοτική και στενή συνεργασία των Κοινοβουλευτικών Ομάδων Φιλίας, ενώ αμφότεροι συμφώνησαν ότι οι διμερείς οικονομικές σχέσεις τυγχάνουν επωφελούς βελτίωσης σε πολλούς και σημαντικούς τομείς.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Βουλής σημείωσε ότι η Ελληνική Πολιτεία έχει δεσμευθεί να προφυλάσσει τα μνημεία της εβραϊκής παρουσίας στη χώρα μας και να διατηρεί ζωντανή τη μνήμη του Ολοκαυτώματος.

Γραφείο Τύπου & Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης