Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1: Αυτοκτονία στο ΟΑΚΑ

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2018/10/aek_telos-768x478.jpg

Οι Πειραιώτες αν και κρατούσαν στα χέρια τους το διπλό το έχασαν στις καθυστερήσεις όταν ο Μπακασέτας ισοφάρισε το γκολ του Φορτούνη. Από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες και απίθανη χαμένη ευκαιρία στο 94' από τον Φετφατζίδη.
Οι δύο συνεχόμενες ήττες σε ματς που άξιζε να πάρει κάτι παραπάνω είχαν "πληγώσει" τον Ολυμπιακό που ήθελε πάση θυσία να φύγει από το Μαρούσι με τους τρεις βαθμούς σε ένα σημαντικό ματς για το πρωτάθλημα. Οι

"Ρετιρέ τεσσάρι" στη Β΄ Κορινθίας


 Αποτέλεσμα εικόνας για Ηρακλης Λεχαίου
Κατά την 2η  αγωνιστική ημέρα στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας  Κορινθίας ο Ολυμπιακός Λουτρακίου συνέτριψε με 6 – 0 τον Αγιάννη, στο  «ΘΩΔΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ» ,ενώ στο Ζευγολατιό ο Άρης Βοχαϊκού επικράτησε με 2 -1 επί του Ασπρόκαμπου. 
Στο Λέχαιο ο Ηρακλής Λεχαίου επικράτησε με 1 - 0 του Εθνικού Ξυλοκέριζας, στο Λέχαιο, ενώ ο Ισθμιακός  νίκησε με 3 - 2 την Περαχώρα  στην κοινή τους έδρα «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ».  
Και οι 4 νικήτριες προελαύνουν στη κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς, στους +2 βαθμους από τον Πανευρωστινιακό που κατάφερε στο τέλος με τέρματα στο 83΄ (πέναλτι) του Παπαδημητρίου και στο 88΄με αριστερο σουτ του Παπαργυρίου να υπόταξη τον ΑΟ Λεχαίου. 
Και οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε στο 32΄ο τερματοφύλακας των Ροζενών Φειδάκης και στο 80΄ο Καρατζάβελος του ΑΟ Λεχαίου για χειρονομία.
 Με 1 – 0 νίκησε εκτός 0   Πανσολυγειακός τον Μαψό.
Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός Λουτρακίου αγωνίζεται  Τέλος ο ΑΟ Μαψού αντιμετωπίζει τον Πανσολυγειακό.
                          

2η Αγωνιστική

Η Κόρινθος έχασε στη Χαλκίδα - Αποτελέσματα Γ΄ Εθνικής.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjh7W_dTdbHmSJjuDq8xOs0mDEQf8p4Bj7GVR_W63upUYGdebGIXZhl853tfmx6Ng8FpOePzTaCTAEQFH3N7KAEMDw2aR1yYq3sKr5eOHEPCFRwjurvwxb-U0T3qBT8tGB5MBK-u9B-Yn-_/s1600/1.png
Με  τα παιγνίδια της 2ης  αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας το Σαββατοκύριακο στους ομίλους 6ο, 7ο και 8ο. όπου αγωνίζονται οι ομάδες της Πελοποννήσους,.
Στον 6ο όμιλο  αήττητες επικεφαλής βρίσκονται ο Διαγόρας Ρόδου που υπέταξε με τέρμα του Γλύνου στο 27΄ 1 - 0, στο Μενίδι τον Αχαρναϊκό, η Θυέλλα Ραφήνας που πέρασε με 2 – 0 από την Αμαλιάδα επί του Αστέρα με τέρματα του Χαρακτίδη 34΄και του Μαραθιάνου στο 60΄ με πέναλτι και ο ΠΑΟ Βάρδας που επικράτησε με 2 – 0 του  Πανμοβριακού με τέρματα του Νικολόπουλου στο

Ο λαμπερός γάμος της Μαρίας Μενούνος και του Κέβιν Αντεργκάρο στον Άκοβο Αρκαδίας

 

ArcadiaPortal.gr

Η Νικολάκου χορεύει και στην έκθεση Πελοπόννησος 2018

 

Τις χορευτικές ικανότητας επέδειξε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ.Ντίνα Νικολάκου,  στα εγκαίνια  της έκθεσης Πελοπόννησος 2018, που εγιναν προχθές στην Κόρινθο. Η κάμερα του TV SUPER, αποθανάτισε την κ. Νικολάκου να χωρεύει τα "μανουσάκια"

Προσοχή στην καρδιά το Φθινόπωρο

prosoxi-stin-kardia-to-fthinoporo.jpgΤα καρδιολογικά προβλήματα εμφανίζουν έξαρση κατά τους φθινοπωρινούς και τους χειμερινούς μήνες και ύφεση τους καλοκαιρινούς μήνες τόσο σε συχνότητα εμφάνισης όσο και σε θνητότητα. Για παράδειγμα στην Αγγλία η κορυφή του χειμώνα σχετίζεται με 20.000 επιπλέον θανάτους από καρδιολογικά προβλήματα ετησίως.

Διαβάστε περισσότερα


stogiatro.gr

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ



Της Λέττας Καλαμαρά 

Στην επόμενη μέρα της αποχώρησης του Αλέξη Τσίπρα από την καταστροφική διακυβέρνηση της Ελλάδας, η χώρα θα εξακολουθεί να βρίσκεται χωρίς προοπτική επιβίωσης στην εποχή της παγκοσμοποίησης. Σε μία κατάσταση πληθυσμιακής

Κων. Δασκαλάκης: Eίναι δύσκολο να μείνεις μέσα, γιατί θα πρέπει να παλέψεις...

Απόλυτα ειλικρινής και απογοητευτικός ο νεαρός Έλληνας καθηγητής του ΜΙΤ, κ. Κων. Δασκαλάκης μας ενημέρωσε με μία συνέντευξή του στο ανώνυμο ΑΠΕ-ΜΠΕ http://www.antinews.gr/action.read/antimagazine/kon-daskalakis-eimaste-etoimoi-na-boithisoume-arkei-na-uparxoun-proupotheseis/6.127749 την αιτία του "brain drain" και της κατάντιας της Ελλάδας.