Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-1: Η πιο «γλυκιά» ισοπαλία σε μία ερυθρόλευκη γιορτή! η φιέστα των «ερυθρόλευκων» για το 47ο πρωτάθλημα σε live streaming

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η «καυτή» ατμόσφαιρα πριν από τη σέντρα! (vids) 


 

 Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο ματς - φιέστα για το 47ο πρωτάθλημα. Με πολλά νέα πρόσωπα οι «ερυθρόλευκοι» και πρωταγωνιστή μεταξύ άλλων και τον κόσμο που γέμισε το Καραϊσκάκη για να απολαύσει τη γιορτή. Ένας Ολυμπιακός που ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα καλύτερος του αντιπάλου του απέναντι σε μία ομάδα που προσπάθησε κυρίως με τις αντεπιθέσεις να εκμεταλλευτεί κάποια αμυντικά προβλήματα που παρουσίασαν οι πρωταθλητές. Στα τελευταία λεπτά πάντως, οι Πειραιώτες ήταν εκείνοι που κυνήγησαν με μανία το νικητήριο τέρμα. 

Μετά από 5 χρόνια ο Παναθηναϊκός έγινε Ευρωπαίος ( 4-0 τον ΠΑΣ) / Ευρωπαίος με ανατροπή και ο Αρης ( 3-2 στο 78΄ την ΑΕΚ)!

Παναθηναϊκός –ΠΑΣ Γιάννινα 4-0: Ευρωπαίος ξανά!

Πέντε χρόνια ο Παναθηναϊκός έβλεπε… κλειστά τα σύνορα, αλλά πλέον μπορεί να χρησιμοποιήσει ξανά το διαβατήριό του καθώς κέρδισε με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο και εξασφάλισε την συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το «τριφύλλι» πίεσε από πολύ νωρίς τους Ηπειρώτες, που παρατάχθηκαν με αμυντικές…

Αγωνία μέχρι τέλους στη Β΄ κατηγορία Κορινθίας ( η 28η αγωνιστική)

 https://stisentra.gr/wp-content/uploads/2019/11/lexag-681x453.jpg

Δύο αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία, στη Β΄κατηγορία Κορινθίας και η μάχη για την άνοδο και τη παραμονή συνεχίζεται. Στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής στο Λέχαιο ο τοπικός Ηρακλής νίκησε με 4 - 1 τον Αστέρα Κορίνθου,ενώ ο Πανσολυγειακός πέρασε νικηφόρα με 5 – 1  από τη Ξυλοκέριζα επί του τοπικού Εθνικού, ενώ νικηφόρο πέρασμα με 3 – 1 σημμείωσε και το Σπαθοβούνι στη Λυκοποριά. Στο Ζευγολατιό ο τοπικός ΑΟΖ επικράτησε με 1 – 0  της Κλένιας.

Στο Κιάτο ο Αετός Κρυονερίου νίκησε 3 – 0 α.α. τον Άγιο Γεώργιο, ο Ασπρόκαμπος αναδείχθηκε ισόπαλος 2 – 2 με τον Πανευρωστινιακό και η Πρόοδος σάρωσε  με 7 -1 στον Άγιο Βασίλειο τον ΑΣ Ρομά Ζευγολατιού. Τέλος στο γήπεδο της Κλένιας, ο Μαψός νίκησε με 4 - 2 τον Βελλερεφόντη Αρχαίας Κορίνθου.

28η αγωνιστική:

Βόλος - ΟΦΗ 5-0: Καταιγιστικοί οι Θεσσαλοί ολοκλήρωσαν με πεντάρα το πρωτάθλημα

https://www.sport24.gr/img/3835/9630411/733000/we1200/1200/volos.jpg

Ο Βόλος και ο ΟΦΗ ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, με τους Θεσσαλούς να έχουν ένα πλατύ χαμόγελο. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου επικράτησε 5-0 των Κρητικών για την 7η αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten.

Στη βαθμολογία η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έμεινε στους 44 πόντους, βρίσκεται στην κορυφή, αλλά απειλείται από τον Ιωνικό, ο οποίος παίζει την Κυριακή (15/5) το τελευταίο του παιχνίδι. Με 40 πόντους έκλεισαν το πρωτάθλημα οι Θεσσαλοί, ενώ για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία πέτυχαν πέντε γκολ. 

Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας στην Πελοπόννησο - Σήμερα 424 νέα κρούσματα ( 71 στην Κορινθία, 61 στην Μεσσηνία, 116 στην Αχαΐα.)

 

 Αύξηση  κρουσμάτων κορωνοϊού ,  σε σχέση με χθες (+7) καταγράφηκε  το τελευταίο 24ωρο,  στην Πελοπόννησο. Συνολικά  παρατηρήθηκαν 424 νέες μολύνσεις ,  εκ των οποίων  τρεις περιοχές  ( Κορινθία, Μεσσηνία και Αχαΐα ) καταγράφουν  σήμερα μεγαλύτερο αριθμό  νέων κρουσμάτων (248) σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές (156).  

  Συγκεκριμένα: