Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΕΡΒΕΝΙ- Σύλλογος Ευρωστίνης ΕΥ ΖΗΝ : Ανακοίνωση Συλλογής Ειδών Πρώτης Ανάγκης για τους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel.

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "www.EYZHNeurostini.eu ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ" 

Ανακοίνωση Συλλογής Ειδών Πρώτης Ανάγκης για τους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευρωστινης ΕΥ ΖΗΝ
στέκεται δίπλα στους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας και συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια, συγκεντρώνοντας τα εξής είδη πρώτης ανάγκης:
*Νερό εμφιαλωμένο *Γάλα εβαπορε *Κονσέρβες παντός τύπου
*Δημητριακά , παξιμάδια, φρυγανιές, αλεύρι, ρύζι, ζυμαρικά και ότι συγκαταλέγεται στην ξηρά τροφή
*Λάδι εμφιαλωμένο
*Είδη υγιεινής όπως χαρτί υγείας, χαρτομάντιλα, μωρομάντηλα, σαπούνι, αφρολουτρο κλπ
*Είδη γυναικείας υγιεινής.
Η συγκέντρωση των αγαθών θα γίνει στο ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΕΙΟ και ώρες 6-9μμ έως τις 19/09 από όπου θα τα παραλάβει ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.
 
Σύλλογος Ευρωστίνης ΕΥ ΖΗΝ 

Ερώτηση Γιώργου Ψυχογιού στη Βουλή η ζημιές των παραγωγών από τις βροχές του Daniel και η ανάγκη άμεσης στήριξης

  

Αθήνα, 15 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Ψυχογιός, κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, με την οποία αναδεικνύει την ανάγκη άμεσης στήριξης των παραγωγών της Κορινθίας μετά τις ζημιές από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις της κακοκαιρίας Daniel και θέτει τα εξής ερωτήματα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΣΤΙΣ 08:00μ.μ. στη Κεντρική πλατεία Δερβενίου η δεύτερη παράσταση Θεάτρου Σκιών. Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης γιά τους πληγέντες της Θεσσαλίας.

Αυτές τις μέρες στη Θεσσαλία, αύριο μπορεί και σε εμάς. Κάνεις δεν το γνωρίζει. Γι' αυτό αύριο σας περιμένουμε με τα παιδιά σας στη ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ στις 20:00 σε μια δωρεάν παράσταση Θεάτρου Σκιών με ζωντανή μουσική! Σκοπός της η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας! Σας περιμένουμε!  

Με αφορμή τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή της Θεσσαλίας, αποφασίσαμε ως άνθρωποι των τεχνών να βάλουμε ένα ακόμα λιθαράκι στον μαραθώνιο στήριξης των συνανθρώπων μας, που εχει ήδη ξεκινήσει!
ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΣΤΙΣ 08:00μ.μ. στη Κεντρική πλατεία Δερβενίου η δεύτερη παράσταση Θεάτρου Σκιών με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους!!! Φέρε μαζί σου ότι μπορείς από την παρακάτω λίστα!!!
Μετά από επικοινωνία με φορείς και ανθρώπους των περιοχών, της Καρδίτσας και της Λάρισας, καταγράψαμε την παρακάτω λίστα με τα είδη που έχουν πραγματικά ανάγκη.
1. Κλινοσκεπάσματα
( καθαρά σε θήκη πλαστική)
2. Νερά
3. Τρόφιμα μακριάς διαρκείας
( ρύζι, μακαρόνια, γάλα εβαπορε κλπ )
3. Είδη υγιεινής
(χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, πάνες για ενήλικες και βρέφη, μωρομάντηλα, σερβιέτες)
4. Απορρυπαντικά
5. Σαπούνια
6. Σαμπουάν 

ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΖΑΣ