Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα την Τρίτη

 https://nb.bbend.net/media/news/2021/10/14/1242653/main/kakokairia-ballos-14-10.jpg

 Άστατος θα είναι ο καιρός τις επόμενες ώρες, ενώ στη Δυτική Ελλάδα έχουν ξεκινήσει ήδη οι καταιγίδες. Τις επόμενες ώρες θα μετατοπιστούν ανατολικά επηρεάζοντας κι άλλες περιοχές της χώρας μας όπως τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, την Εύβοια, τα βορειοανατολικά ηπειρωτικά αλλά και το μεγαλύτερο μέρος του Αιγαίου πελάγους.

Ο καιρός θα είναι και αύριο Τρίτη (07.12.2021) άστατος με βροχές και καταιγίδες, ενώ σε αρκετές περιοχές θα υπάρχουν και ισχυρά φαινόμενα.

Δημήτρης Βερβεσός: Πρόεδρος ξανά στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών. Επανεξελέγη με 59,78%

  

Πρόεδρος για δεύτερη φορά επελέγη από τους συναδέλφους του στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών ο Δημήτρης Βερβεσός. Ο γνωστός δικηγόρος απέσπασε ποσοστό 59.78% και ο αντίπαλος του Δημήτρης Αναστασόπουλος έλαβε ποσοστό 40.22%.

Από τους 23.497 Αθηναίους δικηγόρους προσήλθαν στις κάλπες και ψήφισαν 8.084, δηλαδή το ποσοστό συμμετοχής ανήλθε στο 34.55%. Εξ αυτών, έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 7.693, άκυρα 139 και λευκά 252.

Ο κ. Βερβεσός έλαβε 4.599 σταυρούς και ποσοστό 59.78% και ο κ. Αναστασόπουλος έλαβε 3.094 σταυρούς και ποσοστό 40.22%. 

Πορεία Ευρώπης ο ΠΑΣ Γιάννινα. Νίκησε στο Πανθεσσαλικό 1-0 την Λαμία και έφτασε στην τρίτη θέση τον ΠΑΟΚ!

Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Το πήρε με Σάλιακα, έπιασε τον ΠΑΟΚ!  

Παρένθεση ήταν για τον ΠΑΣ Γιάννινα η ήττα από την ΑΕΚ και η επιστροφή στις νίκες ήρθε στο Πανθεσσαλικό επί της τυπικά γηπεδούχου Λαμίας με 1-0. Το χρυσό γκολ για τους ανώτερους Ηπειρώτες πέτυχε ο Μανώλης Σάλιακας στο 54' και με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά ανέβηκε στην τρίτη θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ! Η Λαμία ήταν ανύπαρκτη επιθετικά και έχασε δίκαια, μένοντας πίσω στη βαθμολογία.

Με ένα τείχος ανεμογεννητριών απειλείται η χερσόνησος του Μαλέα

Το σύνολο των αιολικών πάρκων στη χερσόνησο του Μαλέα.

Ένα ακόμη φαραωνικό έργο, το οποίο αφορά την κατασκευή και λειτουργία τριών αιολικών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, σχεδιάζεται στη Χερσόνησο του Μαλέα.

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας

 

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον Προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκο, στο πλαίσιο της επίσημης επισκέψεως του τελευταίου στη χώρα μας.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στη Διπλωματική Αντιπροσωπεία (Νουντσιατούρα) της Αγίας Έδρας, στο Παλαιό Ψυχικό, και κατά τη διάρκειά της ο κ. Τασούλας είχε την ευκαιρία να υπογραμμίσει την τιμή που περιποιεί στην Ελλάδα η επίσκεψη αυτή, που γίνεται μάλιστα επ’ ευκαιρία της συμπληρώσεως 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως.