Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Super League 1: Κρίσιμα ματς σε Τούμπα και ΟΑΚΑ

Super League 1: Κρίσιμα ματς σε Τούμπα και ΟΑΚΑ
Η αγωνιστική δράση της Super League 1 επιστρέφει με την διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής των Playoffs το Σάββατο (20/6) και δύο σημαντικές αναμετρήσεις για την συνέχεια και τη βαθμολογική κατάταξη.
Στις 20:30 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ με στόχο να πάρει την πρώτη του νίκη στα Playoffs, ώστε να μην χάσει και άλλο έδαφος από το κυνήγι της 2ης θέσης. Ο Αμπέλ Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής τους Βιεϊρίνια και Πέλκα, οι οποίοι πάνε για Ολυμπιακό, όπως και τους Κρέσπο, Ζαμπά, Αουγκούστο και Μίσιτς. Στην αποστολή των Κρητικών ο Αντίλ Ναμπί, μέσα και Ζοάο Βίκτορ, ενώ ο Γιώργος Σίμος άφησε εκτός τους Νίκο Μαρινάκη και Γιώργο Κουτρουμπή.
Μία ώρα αργότερα (21:30) στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Άρη. Ο Μάσιμο Καρέρα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, ενώ υπολογίζει και πάλι τον Νίκλας Χουλτ. Εκτός αποστολής για τους Θεσσαλονικείς έμειναν οι Μιχάλι Κόρχουτ και Ντάνιελ Σούντγκρεν λόγω ενοχλήσεων στο πόδι. Αμφότερες οι ομάδες θα επιδιώξουν τη νίκη, η Ένωση για να διασφαλίσει την παραμονής της στην 2η θέση και οι «κίτρινοι» για μη μειωθεί η διαφορά τους από τους Κρητικούς σε περίπτωση διπλού στην Τούμπα.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των Playoffs και Playouts της Super League 1: