Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Super League: Τα αποτελέσματα το πρόγραμμα και η βαθμολογία (23η αγωνιστική)

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Αγκάλιασε» το αήττητο πρωτάθλημα! «Σβηστό» πέρασμα από το ΟΑΚΑ | Newsit.gr 
Στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Super League. Ο Άρης επικράτησε της ΑΕΚ στο «Κλ.Βικελίδης» με 2-0 και συνέχισε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Ισόπαλο δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ξάνθη και ο αγώνα του ΟΦΗ με την ΑΕΛ. Ο Ατρόμητος επιβλήθηκε του Ατρόμητου με 3-0. Ο Λεβαδειακός έμεινε στο 1-1 με την Λαμία. Ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από το ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό με 2-0 ενώ με 3-0 επικράτησε του Παναιτωλικού ο Αστέρας στην Τρίπολη.


Τα αποτελέσματα
Άρης-ΑΕΚ 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη 0-0
ΟΦΗ-ΑΕΛ 0-0
Ατρόμητος-Πανιώνιος 3-0
Λεβαδειακός-Λαμία 1-1
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-2
Αστέρας Τρ.-Παναιτωλικός 3-0
Δευτέρα (4/3)
Απόλλων Σμ.-Ολυμπιακός (19:00)



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
( Σε 23 αγώνες)
1.
ΠΑΟΚ
48-11
61 (-2)
2.
Ολυμπιακός
44-14
51*
3.
Ατρόμητος
35-20
43
4.
ΑΕΚ
37-15
43 (-3)
5.
Άρης
28-21
37
6.
Παναθηναϊκός
28-21
31 (-6)
7.
Παναιτωλικός
26-31
30
8
Ξάνθη
16-17
28
9.
Λαμία
20-28
28
10.
Πανιώνιος
21-34
26
11.
Αστέρας
20-27
25
12.
ΑΕΛ
20-28
23
13.
ΠΑΣ
15-32
21
14.
Λεβαδειακός
14-29
20
15.
ΟΦΗ
20-37
18
16.
Απόλλων Σμ.
10-38
9 *
*Απόλλων Σμύρνης  και Ολυμπιακός έχουν έναν αγώνα λιγωτερο
 

Ανώτεροι οι Θεσσαλονικείς στο ΟΑΚΑ, Ο ΠΑΟΚ 2 - 0 καθάρισε τον ΠαναθηναΪκό

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-2: Ανώτεροι οι Θεσσαλονικείς στο ΟΑΚΑ

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν δεδομένη και φάνηκε πάνω στο χορτάρι του ΟΑΚΑ, καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς ανώτερος από τον Παναθηναϊκό και επικράτησε με σκορ 2-0 συνεχίζοντας αήττητος στο πρωτάθλημα.
Οι Θεσσαλονικείς σκόραραν με το… καλησπέρα των δυο ημιχρόνων από δυο παιδαριώδη λάθη των παικτών του Παναθηναϊκού και κατάφεραν να διαχειριστούν το παιχνίδι με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κινδυνεύσουν.

Ακόμα και όταν οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν απέναντι στον

Ατρόμητος-Πανιώνιος 3-0: Στην τρίτη θέση οι Περιστεριώτες

Ατρόμητος-Πανιώνιος 3-0: Στην τρίτη θέση οι Περιστεριώτες (vid) 
Εύκολα ο Ατρόμητος 3-0 τον Πανιώνιο, έπιασε την ΑΕΚ στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και βλέπει πλέον τριάδα.Μέσα σε δεκαπέντε λεπτά στο πρώτο μέρος κρίθηκαν τα πάντα στο Περιστέρι. Από το 10’ έως το 25’. Αρχικά ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Ντουρμισάι ως οφσάιντ (10’), έπειτα ο Μαξίμοβιτς υπέπεσε σε αχρείαστο πέναλτι στον Κουλούρη και έγινε το 1-0 (18’) και τέλος ο Μπανανά βάζει αυτογκόλ (25’). Στην επανάληψη απλά είδαμε άλλο ένα τέρμα από τον πολύ θετικό χθες Ενσικουλού (53’).

Η πλέον καθοριστική στιγμή του ματς λοιπόν ήταν στο 10’. Ο Ντουρμισάι θα

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 3-0: Καλύτερα… λιγότεροι

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 3-0: Καλύτερα… λιγότεροι 

 Ο Αστέρας επικράτησε του Παναιτωλικού στην Τρίπολη με 3-0 για την 23η αγωνιστική της Super League.

Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε με δέκα παίκτες μόλις από το 3’ (αποβολή του Τριανταφυλλόπουλου), ωστόσο αγωνίστηκε σαν να είχε αυτός αριθμητικό πλεονέκτημα έναντι του Παναιτωλικού.
Κυρίαρχοι στο ματς οι Αρκάδες πανηγύρισαν ένα πολύ εύκολο εντός έδρας τρίποντο έπειτα από τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες, χάρη στα γκολ που

Ο Άρης κέρδισε γοήτευσε και κέρδισε το πρώτο ντέρμπι του 2 - 0 την ΑΕΚ

Ο Άρης κέρδισε γοήτευσε και κέρδισε το πρώτο ντέρμπι  του  
Έξοχος ο Άρης, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στην ΑΕΚ και έφτασε εύκολα στην επικράτηση με 2-0, παραμένοντας σε τροχιά Ευρώπης. Κατώτεροι των περιστάσεων οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να κοιτάξουν στα ίσια τους γηπεδούχους.
Δύο γκολ, δύο δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες για τον Άρη, που του ακυρώθηκε κι ένα τέρμα ως οφσάιντ ενώ ζήτησε και πέναλτι σε χέρι του Τσόσιτς.
Στο 11’ βολίδα του Κόρχουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και αφού πρώτα ο Μπάρκας με εκτίναξη την ακούμπησε ελάχιστα αλλάζοντάς της πορεία.

Κανένας δεν «Χ»άρηκε! Λεβαδειακός-Λαμία 1-1

Λεβαδειακός-Λαμία 1-1: Κανένας δεν «Χ»άρηκε! (vid)Μόλις δύο φάσεις της προκοπής έγιναν στην Βοιωτία και σε αυτές κατάφεραν ο Λεβαδειακός και η Λαμία να βρουν δίχτυα. Τελικό σκορ 1-1, με τις δύο ομάδες να είχαν ως στόχο τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Ο Λεβαδειακός για να αφήσει πίσω του τον ΠΑΣ στη «μάχη» της ουράς, η δε Λαμία για να ξεμπερδέψει με τη σωτηρία και να ρίξει… κλεφτές ματιές

Κάποιοι προσπαθούν να σβήσουν τα αήττητα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός πήρε έξι φορές αήττητος το πρωτάθλημα, αρέσει - δεν αρέσει σε μερικούς.

https://www.fosonline.gr/media/news/2019/03/03/43320/main/Eksofyllo-HMEROLOGIO-44.jpg
Γράφει ο Π. Λιακόπουλος.

Έχει ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό, η γνωστή ιστορία περί αήττητων πρωταθλημάτων στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ειλικρινά, αναρωτιόμαστε πως γίνεται η Ρεάλ Μαδρίτης να είναι «βασίλισσα» αλλά ο Ολυμπιακός να μην έχει πάρει αήττητος τίτλο!
Παρατηρείται έντονα μια προσπάθεια να… πειστεί το ελληνικό κοινό πως το ποδόσφαιρο στη χώρα μας ξεκίνησε τη σεζόν 1959–60. Η ιστορία όσο και να προσπαθούν κάποιοι δεν παραγράφεται. Εκτός κι αν δεν έπαιζαν ποδόσφαιρο μέχρι το 1959 και έπαιζαν κάτι άλλο. Να μας το πουν για να το ξέρουμε.

Β' Εθνική: Πέρασε από τη Σπάρτη ο Απόλλων, νίκη παραμονής ο Αήττητος

Β' Εθνική: Πέρασε από τη Σπάρτη ο Απόλλων, νίκη παραμονής ο Αήττητος
Με τη διεξαγωγή τεσσάρων αγώνων ολοκληρώθηκε την Κυριακή (3/3) η 19η αγωνιστική της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας.
To διπλό του Απόλλωνα Λάρισας στη Σπάρτη και η σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη του Αήττητου Σπάτων επί του ουραγού Αιγινιακού, ήταν τα δύο αποτελέσματα που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση της Κυριακής στη Β' Εθνική.
Ο Απόλλων πήρε το τρίποντο με σκορ 2-0 στην πρωτεύουσα της Λακωνίας και όχι μόνο παρέμεινε στη 2η προνομιούχο θέση της κατάταξης, αλλά αύξησε τη διαφορά από τους λοιπούς «μνηστήρες» στο +4.
Την ίδια ώρα, ο Αήττητος ξεπέρασε το εμπόδιο του Αιγινιακού με το μίνιμουμ σκορ και διατηρήθηκε οριακά πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη, όντας στο +2 από τον Ηρόδοτο και στο +3 από τα Τρίκαλα.

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:

Ο Ολυμπιακός Λουτρακίου 4 - 1 και τον Πανευρωστινιακό και γιά την άνοδο τραβά! - Νικηφόρο περασμα του Ισθμιακού από το Σοφικό. Εχασε βαθμούς η Περαχώρα 1 - 1 με τον Αγιάννη


Σχετική εικόνα

Στα πλαίσια  της 20ης  αγωνιστικής  στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, χθές,   στο γήπεδο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ», στα Ίσθμια ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός  Λουτρακίου επιβλήθηκε με το ευρύ 4 – 1 επί του Πανευρωστινιακού, ενώ νικηφόρα  με 3 – 0 πέρασε και Ισθμιακός από το Σοφικό επί του τοπικού Πανσολυγειακού. 
 Σήμερα Κυριακή ο ΑΟ Περαχώρας, στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» έμεινε στο ισόπαλο 1 - 0 με τον ΑΠΣ Αγιάννης, την στιγμή που ο Εθνικός Ξυλοκερίζης επικράτησε με 2 – 0 επί του  Ολυμπιακού Άσσου. 
Και ενώ  η Θύελλα Κάτω Διμηνιού παίρνει άκοπο εκτός έδρας «τρίποντο , στα χαρτιά» από τον ΑΟ Λεχαίου, ο Ηρακλής Λεχαίου, πέρασε με 0 – 2  από την Τραγάνα του Κιάτου, επί  του ΑΟ Ασπροκάμπου. 
Τέλος στο Ζευγολατιό ο Άρης Βοχαϊκού νίκησε  με 4 - 3 τον ΑΟ Μαψού.
                                   
20η Αγωνιστική

Ο ΠΑΣ Κόρινθος κράτησε την νίκη εως στο 89΄. Δύσκολη η παραμονή του στην κατηγορία.


 https://www.sportime.gr/wp-content/uploads/2018/11/ilisiakos.jpg
Χαλκίδα και Καλλιθέα επικράτησαν στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής στο 7ο όμιλο της Γ Εθνικής και ελπίζουν σε σωτηρία. Η Χαλκίδα στο ντέρμπι της ουράς ( Εύβοιας) με πέναλτι του Παναγιωτόπουλου στο 52΄νικησε εκτός έδρας με 1 – 0 τον ουραγό Απόλλωνα Ερέτριας. Νίκη με το ίδιο σκορ με σκόρερ τον Μακρυγιάννη στο 80΄ η Καλλιθέα επικράτησε επί του πρωτοπόρου Αιγάλεω. Αντίθετα ο ΠΑΣ Κόρινθος αν και είχε προηγηθεί στο 14΄ , δέχθηκε την ισοφάριση στο 89΄ και η θέση του στην κατηγορία να κρίνεται μη επισφαλής
Σπουδαία νίκη με καλή εμφάνιση κατέκτησε ο Αιολικός μέσα στη Σαντορίνη επί

ΑνΑΚαΤώΜαΤα Το ΤσικΝοΣάΒΒαΤο στο Κουκάκι - Αποκριάτικη γιορτή στον πεζόδρομο Γεωργάκη Ολυμπίου με δρώμενα για μικρούς και μεγάλους, Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το Κουκάκι αναβιώσε απόψε Σάββατο, τις Απόκριες στον Πεζόδρομου Γ. Ολυμπίου, με την πρωτοβουλία, συγχρηματοδότηση των καταστηματαρχών και τη συνεργασία του Δήμου Αθηναίων. Ένα μεγάλο αποκριάτικο γλέντι-καρναβάλι στήθηκε και φέτος με σκοπό να βγει έξω ο κόσμος, να διασκεδάσει και παράλληλα να γνωρίσει τη γειτονιά. Τα καταστήματα προσέφεραν μπίρα, κρασί ή τσικουδιά με 2 ευρώ, ενώ θα κερνούσαν σουβλάκια και hot dog.
Σάββατο 2 Μαρτίου από τις 16:00 έως αργά το βράδυ και όλες οι δραστηριότητες και τα δρώμενα για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους ήσαν δωρεάν.