Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Τα βλέμματα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

http://www.typologies.gr/wp-content/uploads/2015/10/%CE%A0%CE%91%CE%9F%CE%9A-%CE%9F%CE%9B%CE%A5%CE%9C%CE%A0%CE%99%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A3.jpg
Τα βλέμματα βέβαια όλων είναι στραμένα στο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ενώ την ίδια ημέρα θα γίνει μεγάλο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ατρόμητο.

Μεγάλο παιχνίδι θα γίνει και στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ατρόμητο, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης έχει τον πρώτο λόγο στο εντός έδρας ματς με τον Πλατανιά. Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ
Πανθρακικός-Λεβαδειακός 1-3
(30΄ Ροτζέριο - 83΄ Γιακουμάκης, 87΄ πεν., 90΄ Μάντζιος)

Παναιτωλικός-Πανιώνιος 1-5
(66΄ πεν. Βιγιαφάνες - 7΄ Βιγιάλμπα, 10΄, 24΄ πεν. Μπουμάλ, 15΄ Μπακασέτας, 83΄ Ανσαριφάρντ)

Ξάνθη-Παναθηναϊκός 0-1
(83΄ Τελάντερ)

ΚΥΡΙΑΚΗ

  ΑΕΚ-Ατρόμητος (16:00)
  Καλλονή-Βέροια (18:15)
  ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής (18:15)
  ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (20:30)

ΔΕΥΤΕΡΑ

Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς (19:30)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 15
. Παναθηναϊκός 15 -6αγ.
3. ΠΑΟΚ 10
. ΑΕΚ 10
. Πανιώνιος 10 -6αγ.
6. Λεβαδειακός 9 -6αγ.
7. Παναιτωλικός 7 -6αγ.
. Αστέρας Τρίπολης 7
. ΠΑΣ Γιάννινα 7
10. Ατρόμητος 6
. Ξάνθη 6 -6αγ.
12. Βέροια 5
. Καλλονή 5
. Ηρακλής 5
15. Πανθρακικός 2 -6αγ.
16. Πλατανιάς 1

«Διπλό» με ανατροπή ο Λεβαδειακός στην Κομοτηνή

«Διπλό» με ανατροπή ο Λεβαδειακός στην Κομοτηνή
Ο Λεβαδειακός κέρδισε με 3-1 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή. Οι παίκτες του Ακη Μάντζιου αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ ως το 82’ κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν μία παλικαρίσια νίκη.
Δύο γκολ ο Βαγγέλης Μάντζιος κι ένα ο Γιακουμάκης (από ασίστ του Μάντζιου) για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Πανθρακικός προηγήθηκε με γκολ του Ροτζέριο. Ο Μάντζιος μάλιστα έγραψε ιστορία καθώς έφτασε τα 26 γκολ με τη φανέλα του Λεβαδειακού, ξεπερνώντας στην πρώτη θέση τον Τάκη Λεμονή που είχε 24 τέρματα.

"Ανεμοστρόβιλος" ο Πανιώνιος πέρασε από το Αγρίνιο

Μέσα σε 24 λεπτά ο Πανιώνιος είχε διαλύσει τον Παναιτωλικό
Ο Πανιώνιος πέρασε σαν... σίφουνας από το Αγρίνιο και διέλυσε 5-1 τον Παναιτωλικό, για την 5η αγωνιστική της Super League. Οι Βιγιάλμπα στο 7', Μπουμάλ στο 10' και στο 24΄ με πέναλτι, Μπακασέτας στο 15' και Ανσαριφάρντ στο 83΄ τα γκολ των θριαμβευτών, ενώ για τους γηπεδούχους το «γκολ της τιμής» σημείωσε ο Βιγιαφάνες με πέναλτι στο 66΄.
Οι Νεοσμυρνιώτες πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό και με τρόπο εκκωφαντικό, αφού πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο νικούσαν με 3-0 και πριν συμπληρωθούν 25 λεπτά με 4-0!
«Δράστες» ο Βιγιάλμπα στο 7' με ατομική προσπάθεια, ο Μπουμάλ στο 10' με πλασέ ύστερα από κάθετη μπαλιά του Βιγιάλμπα, ο Μπακασέτας στο 15' με σουτ μετά από μπαλιά του Μπουμάλ και πάλι ο Μπουμάλ στο 24' με πέναλτι σε χέρι του Κάπελ.
Κι αφού στη συνέχεια ο Πανιώνιος έχασε κι άλλες ευκαιρίες, στο 65΄ ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Παπάζογλου από τον Βιγιάλμπα και ο Βιγιαφάνες που το εκτέλεσε εύστοχα μείωσε σε 1-4.
Όμως στο 83' ο Ανσαριφάρντ από κοντά έκανε το 1-5 και το ματς πήρε τέλος, με τον Πανιώνιο να πετυχαίνει μια εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη και τον Παναιτωλικό να δέχεται 10 γκολ σε δύο συνεχόμενους αγώνες, αφού την προηγούμενη αγωνιστική είχε ηττηθεί 5-1 από την Καλλονή.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Νταλακούρας): Κυριακίδης, Κούσας, Ντιέγκο Μπεχαράνο (46' Βασιλείου), Βιγιαφάνες, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι (76' Μάρκο Πάουλο), Ντάνι Μπεχαράνο, Ρουμπουλάκου (22' Ρουσκουγιέδα), Ουαρντά.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης) Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Οικονόμου (76' Τασούλης), Κόρμπος, Καραμάνος, Μπουμάλ, Μπακασέτας (85' Χαλκιαδάκης), Σιώπης, Βιγιάλμπα (76' Ανσαριφάρντ), Βλάχος, Ρισβάνης.

«Διπλό» ο ΠΑΟ στην Ξάνθη

Ο Παναθηναϊκός πήρε «διπλό» στην Ξάνθη και έπιασε την κορυφή
Μετά από ένα πολύ κακό παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φύγει νικητής από την Ξάνθη με 1-0 για την 6η αγωνιστική της Super League. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Τελάντερ στο 83΄. Πολύ κακό ποδόσφαιρο παίχθηκε στο α' ημίχρονο και είναι ενδεικτικό πως δεν δημιουργήθηκε ούτε μια φάση που να είναι άξια αναφοράς.
Πολύ κακό ποδόσφαιρο παίχθηκε στο α' ημίχρονο και είναι ενδεικτικό πως δεν δημιουργήθηκε ούτε μια φάση που να είναι άξια αναφοράς.
Η Ξάνθη έδειξε να ενδιαφέρεται περισσότερο για την αμυντική λειτουργία της και ο Παναθηναϊκός είχε τεράστια προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας και στο να περάσει οργανωμένα μπροστά.
Το ίδιο κακό σκηνικό και στο β' ημίχρονο, με την Ξάνθη να απειλεί για πρώτη φορά στο 66' και τον Στιλ να αποκρούει την κεφαλιά του Βασιλακάκη και τον Παναθηναϊκό να «απαντάει» στο 74' και τον Τσενάμο να εξουδετερώνει το σουτ του Καρέλη.
Όμως στο 83' οι «πράσινοι» κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ με μια στημένη φάση, όταν σε εκτέλεση κόρνερ, ο Τελάντερ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Ένα γκολ που αποδείχθηκε αρκετό για να κρίνει το αποτέλεσμα και να δώσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό, που τον φέρνει να «πιάνει» τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας, με ένα ματς περισσότερο, αλλά με τους «ερυθρόλευκους» να δοκιμάζονται την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσενάμο, Μπέρτος (86' Νιέτο), Γουάλας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Ερεα, Φλίσκας, Καπετάνος (64' Κρίστοφερ), Λισγάρας, Ντιμιτρόφ (57' Μπαξεβανίδης).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου):
Στιλ, Αμπέντ, Λαγός, Μαρινάκης, Ατζαγκούν (83' Λουντ), Ταυλαρίδης (64' Σάντσεθ), Νάνο, Καλτσάς (59' Καρέλης), Τελάντερ, Ζέκα, Μπεργκ

O Aστέρας Δερβενίου ευχαριστεί τον Τενεάτη για την άψογη φιλοξενία στα Αθίκια



Ο  Γενικός Αρχηγός του Αστέρα Δερβενίου Κώστας  Ανδρ.  Κουσουλός  σε δήλωσή του για τον σημερινό ποδοσφαιρικό αγώνα  μεταξύ του Τενεάτη Αθικίων και του  Αστέρα Δερβενίου τόνισε τα εξής:
«Νιώθω την ανάγκη μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω ως γενικός αρχηγός του Aστέρα Δερβενίου τους ανθρώπους του Τενεάτη  Αθικίων για την άψογη φιλοξενία!!     
 Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι και μερικά παρατράγουδα του ποδοσφαίρου πραγματικά ο Τενεάτης κοσμεί το κορινθιακό ποδόσφαιρο. με παράγοντες, προπονητές, παίκτες και όλο τον κόσμο με ήθος και ανθρωπιά!! 
 Μακάρι σε αυτούς τους δύσκολους  καιρούς να αλλάξει το ήθος  όλων μας και να φτάσουμε το κορινθιακό ποδόσφαιρο εκεί που του αξίζει!! 
 Σας ευχαριστούμε και επιφυλασσόμαστε!!(αν και θα μας ανεχτείτε άλλη μια φορά)».

Πέλοπας , Ζευγολατιό, Παννεμεάτικός και Κόρινθος σε " ρετιρέ 4σάρι" - Εντυπωσιακές "πεντάρες" σε Κιάτο και Ζευγολατιό

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRE16-HbS-TiCd3nVDOTKM2GkBq3BvVBMdm_LSPg2Kk4WSDS42hSDfYCvPyu5au69TDEJquCnTXnlZSqwpmRZCLokjqasS2vGE3GO_n5HLrRuzoGXqHL24IHEwjBL7MhVLgOLBFnnMuRQ/s400/allo-ena-triponto-gia-to-petri-4-1-to-spathovouni-video2.jpg
Mε αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες συνεχίστηκε  σήμερα Σάββατο , το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Κορινθίας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής ημέρας.
Η περσινή νταμπλούχος ομάδα του Ζευγολατιού σάρωσε με 5 - 0 την Θύελλα Πετρίου , όπως επίσης με το ίδιο σκορ και ο Πέλοπας Κιάτου τον Ολυμπιακό Άσσου. Εκτός από τον Α. Ο. Ζευγολατιού και τον Πέλοπα την δεύτερη σερί νίκη τους πέτυχαν  ο Παννεμεατικός με 3 - 2 επί του Ολυμπιακού Λουτρακίου, και η Κόρινθος με την εκτός έδρας νίκη της  με 2 - 1 επί του Ηρακλή Λεχαίου,κανοντας την ανατροπή  στο 90'  . Αντίθέτα  ο Αστέρας Δερβενίου αν και είχε πάρει προβάδισμα στα Αθίκια επί του  Τενεάτη τελικά παρεχώρησε ισοπαλία με σκορ 2 - 2, την ίδια ώρα που ο Κύψελος Κορίνθου , στο τοπικό ντέρμπι , στο γήπεδο του Συνοικισμού , έχασε με 0 - 3 από την Κόρινθο '06. Στο  Ξυλόκαστρο, ο Πανκαμαριακός νίκησε με 2 - 0 τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, ενώ στα Εξαμίλια η Δάφνη έχασε με 0 - 2 από την Ελλάδα Βέλου.


H 2η Αγωνιστική 

ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ 5 -0
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 5 - 0

ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ -ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 0 - 3
ΤΕΝΕΑΤΗΣ - ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 2 - 2

ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 2 - 0

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ -ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ  1 - 2

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ-ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3 - 2
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ-ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 0 - 2

 

Η Βαθμολογία
( Σε 2 αγώνες)
1
Πέλοπας Κιάτου
9 - 0
6
2
AO Zευγολατιού
7 - 0
6
3
Παννεμεατικός
5 - 2
6
4
ΠΑΣ Κόρινθος
4 - 2
6
5
Αστέρας Δερβενίου
5 - 2
4
6
Κόρινθος 06
5 - 2
4
7
Πανκαμαριακός
4 - 2
4
8
Ελλάς Βέλου
4 - 2
4
9
Θύελλα Πετρίου
2 - 6
3
10
Ολυμπιακός Λουτρακίου
4 - 4
1
11
Τενεάτης Αθικίων
3 - 4
1
12
Δάφνη Εξαμιλίων
1 - 4
0
13
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
0 - 4
0
14
Ηρακλής Λεχαίου
1 - 5
0
15
Κύψελος
0 - 7
0
16
Ολυμπιακός Άσσου
0 - 7
0


Η επόμενη (3η) αγωνιστική: 
Ολυμπιακός Άσσου – Θύελλα Πετρίου
Κόρινθος 2006 – Πέλοπας Κιάτου
Αστέρας Δερβενίου – ΑΟ Ζευγολατιού
Ατρόμητος Χιλιομοδίου – Κύψελος
Κόρινθος – Τενεάτης Αθικίων
Ολυμπιακός Λουτρακίου – Πανκαμαριακός
Ελλάς Βέλου – Ηρακλής Λεχαίου
 Παννεμεατικός – Δάφνη Εξαμιλίων