Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Φώφη Γενηματά, Σταύρος Θεοδωράκης και Βασίλης Λεβέντης θα είναι υπόλογοι για την πολιτική δολοφονία της Ελλάδας και την κατάλυση του πολιτεύματος της, εάν επαναλάβουν το πολιτικό  έγκλημα που διέπραξε χωρίς κανέναν ενδοιασμό ο Φώτης Κουβέλης, το Δεκέμβριο 2014, ανοίγοντας το δρόμο στην κυβέρνηση της καταστροφής ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, που έχει κοστίσει μέχρις στιγμής 100 δις. ευρώ, ύφεση, ανεργία, κεφαλαιακούς ελέγχους, αναξιοκρατίας, διαπλοκή  και το άρθρο 99 για πλήθος επιχειρήσεων.

ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΓΕΡΜΑΝΕ

Μπορείς να εξαθλιώσεις ένα έθνος με τους δοσίλογους ταγούς του. Μπορείς να σκλαβώσεις έναν λαό με τα επαίσχυντα Μνημόνιά του. Μπορείς να διατάξεις ένα κράτος να σε υπηρετήσει. Αυτό που δεν μπορείς να κάνεις είναι να υποτάξεις την  ελληνική ψυχή.
Πέρα από κάθε διπλωματία και ραγιαδισμό ο επίσημος επισκέπτης του ελληνικού Κράτους, μετά του Γερμανού Αντιπροέδρου κ.Γκάμπριελ, ανάξιος ονόματος, απευθύνθηκε σ’ έναν Έλληνα εργαζόμενο αποκαλώντας τον βρωμιάρη μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου. (Ένωση Φωτορεπόρτερ: Γερμανός αξιωματούχος αποκάλεσε «βρωμιάρη Έλληνα» φωτογράφο στο Μαξίμου)

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

Σε μία κοινωνία απαξίωσης και εκμαυλισμού της είναι φυσιολογικό τα πάντα να μετρώνται με τις κατώτερες αξίες, τα νομισματικά μέταλλα και τη σάρκα. Είναι εντυπωσιακές οι ρητορείες και οι προσπάθειες του Υπουργού Άμυνας κ.Καμένου καθώς και των προκατόχων του ομολογουμένως εδώ και χρόνια Μνημονίων και υποταγής για να εφεύρουν ισοδύναμα σε μία οικονομία ύφεσης και περικοπών για να αναπληρώσους χαμένες αξίες.