Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Νέοι αγρότες: Ενίσχυση έως 40.000 ευρώ – Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια επιλεξιμότητας

 χωράφια 

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρόσκληση του υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Αγροτών», η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να βγει στον αέρα στα τέλη Σεπτεμβρίου µε αρχές Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα νέων αγροτών, όπως διαμορφώθηκε μετά τη δημόσια διαβούλευση, προβλέπει τη χορήγηση ενίσχυσης από 35.000 ευρώ έως 40.000 ευρώ, ωστόσο αυξάνονται οι υποχρεώσεις που αναλαμβάνουν οι υποψήφιοι για ένταξη στο

LIVE-Ράλι Ακρόπολις: To «Ράλι των Θεών» είναι εδώ – Λεπτό προς λεπτό η ειδική στο Σύνταγμα [βίντεο]

 LIVE-Ράλι Ακρόπολις: To «Ράλι των Θεών» είναι εδώ - Λεπτό προς λεπτό η ειδική στο Σύνταγμα

Στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC) επέστρεψε επίσημα η Ελλάδα, μέσω του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, το οποίο ξεκίνησε σήμερα κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις ήταν «απών» για μια οκταετία από την παγκόσμια διοργάνωση, ωστόσο τώρα επιστρέφει, αντικαθιστώντας το Ράλι της Χιλής κι αποτελώντας τον ένατο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. 

Ράλι Ακρόπολις: ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 


Σε δηλώσεις του, πριν την έναρξη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που το φέραμε πίσω το Ράλι Ακρόπολις. Το Ράλι Ακρόπολις ήρθε για να μείνει. Οι Ελληνες αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και το αποδεικνύει η μεγάλη συμμετοχή. Ευχαριστώ όσους εργάστηκαν γι’ αυτή την επιτυχία. Προσδοκώ και προσβλέπω σε μια εξαιρετική διοργάνωση. Είναι πολύ σημαντικό το μήνυμα σύνδεσης του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την οδική ασφγάκλεια. Έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την οδική ασφάλεια και είναι το σωστό μήνυμα που θέλουμε να εκπέμψουμε μέσα από αυτή τη διοργάνωση».

Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα στην Πελοπόννησο . 230 νέα κρούσματα σήμερα ( 40 στην Κορινθία - 43 στην Μεσσηνία - 66 στην Αχαΐα.)

 

Μείωση , σε σχέση με χθες,  κρουσμάτων κορωνοϊού (- 30), καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο,  στην Πελοπόννησο.  Συνολικά σήμερα παρατηρήθηκαν 230 νέες μολύνσεις, εκ των οποίων  τρεις περιοχές παρουσιάζουν σήμερα  υψηλό αριθμό νέων κρουσμάτων! Συγκεκριμένα, αυτές οι περιοχές είναι:η Αχαΐα με 66 νέα κρούσματα , η Μεσσηνία με 43 και η Κορινθία με 40.

Εκατόν τριανταένα (131) νέα κρούσματα  κατεγράφησαν στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκ των οποίων 40 νέες μολύνσεις παρατηρήθηκαν στην Π. Ε. Κορινθίας , 43 στην Π. Ε. Μεσσηνίας και οι υπόλοιπες 48 αναφέρθηκαν στις Π. Ε. Αργολίδας (30), Αρκαδίας (15) και Λακωνίας (3).

Επίσης άλλα 99 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα στις Π. Ε. Αχαΐας (66) και Ηλείας (33).   

Σήμερα  9 / 9 / 21 κατεγράφησαν, συνολικά 230 νέα κρούσματα σε όλη την  Πελοπόννησο, όπου από την αρχή της πανδημίας, έφτασαν τα 43.280 ( 20.407) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου)

Σήμερα Πέμπτη 9 / 9 /21, ανακοινώθηκαν νέα κρούσματα στις Π.Ε. Ενότητες Αχαΐας (66),  Μεσσηνίας  (43) ,  Κορινθίας (40), Ηλείας (33), Αργολίδας (30), Αρκαδίας (15) και Λακωνίας (3)

Αναλυτικά τα κρούσματα στους 7 νομούς στην Πελοπόννησο μέχρι σήμερα:

Π.Ε. Αχαΐας                17.731

Π.Ε. Κορινθίας             6.747

Π.Ε. Ηλείας                  5.323

Π.Ε. Μεσσηνίας           5.162

Π.Ε. Αργολίδας           3.727

Π.Ε. Αρκαδίας             3.057

Π.Ε. Λακωνίας            1.986