Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του Κυπέλλου Κορινθίας Ποιές ομάδες πέρασαν στη β΄φάση

Η κλήρωση της 1ης φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας 
Η πρώτη φάση του Κυπέλλου Κορινθίας ολοκληρώθηκε σήμερα με τους  4 υπόλοιπους αγωνες του προγράμματος.
Στο γήπεδο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" Δερβενίου η Λυκοποριά δεν στάθηκε τυχερή καθώς μετά από κανονικό αγώνα και ημιώρη παράταση 0 - 0  απεκλείστηκε από τα Ταρσινά ΄79 , στην διαδικασία των πέναλτι με σκορ 3 - 4ι: ( Φραντζής 1-0 Θεοδώρου άουτ Μποτώνης Απόκρουση Μητσόπουλου Βαρδουνιώτης Β. 1-1 Παπαμεντζελόπουλος 2-1 Βρύνιος 2-2 Σιετής 3-2 Παπαδόπουλος Σ. 3-3 Σιάπικας άουτ Μητσόπουλος 3-4.)
Στο ΔΑΚ Κορίνθου ένα ημίχρονο ( 64 - 82΄΄)  ήταν αρκετό για τον Άγιο Γεώργιο να επικρατήσει του Κύψελου με 4 - 0 και να προκριθεί στη επόμενη φάση του Κυπέλλου.  Με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Θύελλα Πετρίου επι του Αγιάννη. Επίσης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κορινθίας προκρίθηκε και ο ΠΑΣ Κλένια με σκόρερ τον Παπαχρήστου και σκορ 2 - 0  σε βάρος του Σαρωνικού Γαλατακίου.

Στην 2η φάση του Κυπέλλου προκρίνονται, τα Ταρσινά ΄79 ,ο Άγιος Γεώργιος,  η Θύελλα Πετρίου, ο ΠΑΣ Κλένια, η Κόρινθος 2006, ο ΠΑΣ Κόρινθος, η Δαφνή Εξαμιλίων, η Ελλάς Βέλου και ο Α.Ο. Περαχώρας,όπου έχουν περάσει άνευ αγώνα και οι παρακάτω ομάδες:

Θύελλα Κάτω Διμηνιού, ΑΟ Μαψού, ΑΟ Λουτράκι, Αίας Κορίνθου, Ηρακλής Ξυλοκάστρου, Άρης Βοχαϊκού, Πανευρωστινιακός, Ηρακλής Λεχαίου, Πρόοδος Αγίου Βασιλείου, Άρης Αρχαίας Κορίνθου, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Ολυμπιακός Λουτρακίου, Ποσειδών Κυρά Βρύσης, Αστέρας Δερβενίου, Πέλοπας Κιάτου, Ισθμιακός, Αστέρας Κορίνθου, Πανσολυγειακός, Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών, ΑΟ Ζευγολατιού, Άγιοι Θεόδωροι, Παννεμεατικός, Απέσσας Χαλκίου

Συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Μητσοτάκης: Το 4ο μνημόνιο είναι ήδη εδώ και έχει την υπογραφή των Τσίπρα-Καμμένου

mitsotkia Μητσοτάκης: Το 4ο μνημόνιο είναι ήδη εδώ και έχει την υπογραφή των Τσίπρα-Καμμένου


Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε ότι έχει φέρει, με υπογραφή των Τσίπρα – Καμμένου, ήδη τέταρτο μνημόνιο με τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει για μετά το 2018, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνέντευξή του στη ΔΕΘ, αμφισβητώντας ταυτόχρονα το βασικό αφήγημα του Αλέξη Τσίπρα, ότι θα υπάρξει «καθαρή έξοδος» στις αγορές.
Η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ θα είναι αφοσιωμένη στην προσπάθεια προσέλκυσης επενδύσεων. Δεν θα ανεχθώ οποιαδήποτε απόκλιση. Θα δίνουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι χώρα φιλική προς τις επενδύσεις, είτε είναι ξένες ή όχι. Έχω δεσμευθεί για μείωση της φορολογίας. Θα επιδιώξω τη μέγιστη δυνατή συναίνεση για να εξασφαλίσουμε σταθερότητα στο φορολογικό μήνυμα.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ ( ΖΩΝΤΑΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΤΙΣ 16:30)

Έναρξη λειτουργίας της ηλεκτρονικής εφαρμογής συνταγής χρήσης γεωργικών φαρμάκων».

http://dionisos892.gr/wp-content/uploads/2015/04/11.jpg

Ελληνικη Δημοκρατια
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
                
          ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ


            Τρίπολη  6 / 9 / 2017
             Αριθμ. Πρωτ: 207658/47704





ΘΕΜΑ: «Έναρξη λειτουργίας της ηλεκτρονικής εφαρμογής συνταγής χρήσης γεωργικών φαρμάκων».
Σχετ : Το υπ΄αριθμ. 8889/85580/8-8-2017 έγγραφο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 2724 Β΄) η υπ’ αριθμ. 8670/83089/1-8-2017 Απόφαση του Υπουργού και Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα: «Τροποποίηση της αριθμ. 9497/104760/20-8-2014 υπουργικής απόφασης ΦΕΚ (Β΄ 2310), σχετικά με τη συνταγή χρήσης γεωργικών φαρμάκων».
Με το παραπάνω σχετικό έγγραφο η Διεύθυνση Προστασίας Φυτικής Παραγωγής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ενημερώνει για τα ακόλουθα:

Τέσσερα ερωτήματα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

mitsotakis-deth-omilia.jpg
Δεν θα μπούμε στον κόπο να σχολιάσουμε μία προς μία τις πομπώδεις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ. Θα θέσουμε όμως τέσσερα βασικά ερωτήματα σε αυτόν και σε εκείνους τους περαστικούς που τον συμβουλεύουν.
Ερώτημα 1ο: Υπόσχεται κάποιες παροχές και κάποιες φοροελαφρύνσεις.