Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Συνάντηση Μητσοτάκη -Σαμαρά στα γραφεία της ΝΔ

 http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/06/mitsotakis-samaras-1300.jpg
Η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά για πρώτη φορά στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας επί της οδού Πειραιώς στο Μοσχάτο, το πρωί της Δευτέρας, αιφνιδίασε αρκετούς. Μονάχα όμως αναφορικά με τον χρόνο πραγματοποίησής της, και όχι την ουσία.
Η διάρκειας 40 λεπτών κατ΄ ιδίαν συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Σαμαρά, είχε βαθιά σημειολογία, και έστειλε μηνύματα εντός και εκτός

H Ντόρα Μπακογιάννη στο Θεραπευτήριο Metropolitan

Στο νοσοκομείο η Ντόρα Μπακογιάννη - Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε, σήμερα Δευτέρα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, στο Θεραπευτήριο Metropolitan.
Η κυρία Μπακογιάννη εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί χειρουργική επιπλοκή που της είχε παρουσιαστεί στο γόνατο, ως απόρροια επέμβασης στην οποία είχε υποβληθεί προ διμήνου σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα.
Την επέμβαση πραγματοποίησε η ομάδα της Ορθοπεδικής Κλινικής του Θεραπευτηρίου Metropolitan, με επικεφαλής τον κύριο Διονύση Χίσσα.

Η Νέα Δημοκρατία δεν συμμετέχει στη διοργάνωση της αυριανής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας “ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ”

Την θέση της απέναντι στη προγραμματισμένη για αύριο συγκέντρωση διαμαρτυρίας «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ» στην Πλατεία Συντάγματος, εκφράζει μέσω ανακοίνωσής της η Ν.Δ.
«Η Νέα Δημοκρατία έχει διευκρινίσει ότι δεν συμμετέχει στη διοργάνωση της αυριανής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας “ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ” στην Πλατεία Συντάγματος. Θεωρούμε, όμως, απαράδεκτες τις επιθέσεις που δέχονται όσοι πρωτοστατούν σε αυτήν την πρωτοβουλία.
Είναι αυτονόητο το δικαίωμα των πολιτών να οργανώνουν συγκεντρώσεις και να εκφράζουν τις απόψεις τους με δημοκρατικό τρόπο».

Σεισμός 4,2R στα ανοιχτά της Κυλλήνης

seismos1
 Σεισμική δόνηση μεγέθούς 4,2R - σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο, σημειώθηκε στις 7.55 το πρωί της Δευτέρας στα ανοιχτά της Κυλλήνης.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούργο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών η δόνηση είχε ένταση 4,1R και εστιακό βάθος πέντε χιλιόμετρα, 13 χλμ βορειοδυτικά της Κυλλήνης.
Να σημειώσουμε πως το απόγευμα της Κυριακής είχε σημειωθεί και άλλη σεισμική δόνηση στην περιοχή μεγέθους 3,7R...

Πανελλαδικές εξετάσεις: Δείτε τις απαντήσεις στα Μαθηματικά και την Ιστορία

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEijtfyNg_vWxp37uOkvb-cqGe_y5dtUEFvhxeh3seHU17jv2wUbPtZV0UOozaew4lTJ-DyREAn45nD8mTXf5t-tEJ4bqjVx9pY-VfsOovwFA_5i6m1bnpYnr6zLZyz1_a80Emewj1mBOfw/s1600/gymnasio+lykeio+d+kor+orizontes.jpg
Με την εξέταση των Μαθηματικών και Στοιχείων Στατιστικής και της Ιστορίας, μαθημάτων γενικής Παιδείας, ολοκληρώθηκαν σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ.
Σύμφωνα με την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, τα θέματα των Μαθηματικών ήταν «σαφώς δυσκολότερα από τα αντίστοιχα περσινά» και οι υποψήφιοι έπρεπε να έχουν καλή γνώση της ύλης των προηγούμενων τάξεων.
Παράλληλα, η ΕΜΕ εκτιμά, ότι ο χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους οι μαθητές,

Συγκέντρωση την Τρίτη με σύνθημα «Παραιτηθείτε» Τι ζητά ομάδα πολιτών στο κάλεσμά της

Συγκέντρωση την Τρίτη με σύνθημα «Παραιτηθείτε»

Ομάδα πολιτών απευθύνει κάλεσμα μέσω Facebook για συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Τρίτη 20 Ιουνίου στις 20:00 με κεντρικό σύνθημα «Παραιτηθείτε».
«Όλοι οι ΠΟΛΙΤΕΣ οι οποίοι ανήκουμε στο δημοκρατικό τόξο δεν ανεχόμαστε άλλο αυτό το εθνικολαϊκιστικό μόρφωμα της αριστερο-δεξιάς συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Διαβάστε αναλυτικά τι ζητούν:

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Κρίσιμος παράγοντας επιτυχίας του ΠΑΑ 2014 – 2020 η εξειδίκευσή του ανά Περιφέρεια»



Εμφάνιση IMG_2891.JPG 
Την ανάγκη εξειδίκευσης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 ανά Περιφέρεια πρόταξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στην τοποθέτησή του στην 3η Επιτροπή Παρακολούθησης του ΠΑΑ στο Ναύπλιο τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017, δηλώνοντας χαρακτηριστικά «Δεν μπορείς αυτή τη στιγμή να πας με οριζόντιες πολιτικές για να δημιουργήσεις κίνητρα για μια ευρεία ανταγωνιστικότητα και για τη δημιουργία καλών πρακτικών, που θα ανεβάσει τον πήχη της ανταγωνιστικότητας από Περιφέρεια σε Περιφέρεια, από θεσμικό παράγοντα σε θεσμικό παράγοντα, από τους ίδιους τους αγρότες, κτηνοτρόφους και αλιείς που είναι οι υποδοχείς αυτού του προγράμματος».
Ο κ. Τατούλης χαρακτήρισε λάθος την εκχώρηση του προγράμματος σε μια οριζόντια λογική, γιατί αυτό περιορίζει τις δυνατότητες που έχει η κάθε δομή ώστε ανταγωνιστικά και ολοκληρωμένα να δει τις δικές της προτεραιότητες.

Το ελληνικό ελαιόλαδο προλαμβάνει τον καρκίνο!

JAKFGHLSKJFGKDFG.jpg
Ένα εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο, που παράγεται από συγκεκριμένη ποικιλία ελιάς στην περιοχή κυρίως της Γορτυνίας και σε κάποια χωριά της Ορεινής Ολυμπίας, αποδείχθηκε επιστημονικά, από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας , ότι λειτουργεί ευεργετικά συμβάλλοντας στην πρόληψη της στεφανιαίας νόσου και ορισμένων

Σύνταξη στα 62. Δείτε ποιες κατηγορίες προλαβαίνουν

Πλήρη σύνταξη πριν από το 62ο έτος της ηλικίας τους, αλλά και μειωμένη, προλαβαίνουν να «κλειδώσουν» οι παλαιοί, μέχρι το 1992, ασφαλισμένοι σε Ταμεία μισθωτών, ελεύθερων επαγγελματιών και στο Δημόσιο.

Στο ΙΚΑ το όριο για πλήρη σύνταξη το 2017 είναι 59,5 και 60,9 ετών για μητέρες που είχαν 18,3 έτη έως το 2011 και κλείνουν φέτος τα 55 ή τα 57. Με 35ετία έως το 2012, από πραγματική

ΥΠΕΣ: Αναζητούμε λύση για δεδουλευμένα, παραμονή συμβασιούχων -Αύριο συνάντηση με ΠΟΕ-ΟΤΑ

Έληξε, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η κατάληψη του κτιρίου του υπουργείου Εσωτερικών, μετά την συνάντηση που είχαν οι συνδικαλιστές των ΟΤΑ με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου, Κώστα Πουλάκη.
Στην συνάντηση συμμετείχαν όλες οι συνδικαλιστικές παρατάξεις της ΠΟΕ – ΟΤΑ, πλην της ΔΑΚΕ. Οι συνδικαλιστές παρότι απαίτησαν να συναντηθούν με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Πάνο Σκουρλέτη, αυτό δεν κατέστη εφικτό, αφού δεν

Γ. Πατούλης : Για τον κ. Σκουρλέτη έφτασε η ώρα της κρίσης.

Εμφάνιση

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών δεν μπορεί άλλο να κρύβεται. Τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου   ...
airetos.gr

ΠΟΕ-ΟΤΑ-απόφαση για συμβασιούχους: Καταλήψεις διαρκείας & 24ωρη -Όλοι αορίστου χρονου

Εντάσσοντας για πρώτη φορά στα αιτήματά της την μετατροπή όλων των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου, η ΠΟΕ-ΟΤΑ προχωρά σε κινητοποιήσεις, με καταλήψεις διαρκείας όλων των αμαξοστασίων και πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 22 Ιουνίου, όπως σας έχει ενημερώσει νωρίτερα με ρεπορτάζ της η aftodioikisi.gr, με αφορμή τις αρνητικές εξελίξεις

Θαύμα! Κατάφεραν να χειροτερέψουν και τη δική τους συμφωνία!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Η κυβέρνηση υποστηρίζει πως ορθά καθυστέρησε τη «διαπραγμάτευση» και δεν πήρε την πρόταση της 22ας Μαΐου, διότι τελικά πέτυχαν οι δανειστές να της δώσουν αυτά που ζητούσε!
Η αλήθεια, όμως, είναι ότι αυτό που η κυβέρνηση «πέτυχε» ήταν να χειροτερέψει ακόμη και τη δική της συμφωνία του Μαΐου 2016 – πόσο μάλλον αυτή του Νοεμβρίου του 2012.
Κάτι τέτοιο μόνο οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ της προπαγάνδας και του τυχοδιωκτισμού μπορούσαν να… πετύχουν.
Να καταφέρουν δηλαδή να χειροτερέψουν ακόμη και τη δική τους περσινή συμφωνία.
Και εξηγούμαι με συγκεκριμένα παραδείγματα:

Η Τοποθέτηση Γ. Ψυχογιού για Κορινθιακό κόλπο (VIDEO)

 Εμφάνιση Psyhogios profile 1.jpg
Η τοποθέτηση του βουλευτή Κορινθίας Γιώργου Ψυχογιού για την κατάσταση στον Κορινθιακό Κόλπο, στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής .

ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΣ: ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

"ΓΙΟΡΤΗ ΚΕΡΑΣΙΟΥ 24/6/2017 ΠΥΡΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ"

Εμφάνιση he Equinox Club(1).jpg
Ο Αθλητικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Πύργου σε συνεργασία με τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης διοργανώνει το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 τη Γιορτή Κερασιού.
Η γιορτή που πραγματοποιείται για 2η συνεχόμενη χρονιά και συμβολίζει την αναγέννηση της φύσης και τη συλλογή των καρπών λαμβάνει χώρα στο Πύργο Κορίνθιας.
Ο βορεινός προσανατολισμός του χωριού σε συνδυασμό με το μεράκι και την παράδοση των καλλιεργητών, που στην πλειοψηφία τους είναι νέοι αγρότες, καθιστούν τα τραγανά κεράσια του Πύργου Κορίνθιας μια εκ των σημαντικότερων καλλιεργειών στο Δήμο μας.
Καλούμε τους επισκέπτες και τους συνδημότες μας να απολαύσουν δωρεάν  λαχταριστά κεράσια του Πύργου Κορινθίας, σε μια γιορτή με έμφαση τη παράδοση με πολύ μουσική, χορό και κέφι των ζεστών κατοίκων του χωριού.

Γραφείο Τύπου Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Νέα διοίκηση στον Αστέρα Δερβενίου

Νέο Διοικητικό συμβούλιο εξελέγει στον Αστέρα Δερβενίου, μετά την χθεσινή (Κυριακή 18 Ιουνίου 2017) Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της ομάδας, που διεξήχθη σε αίθουσα του Πανταζοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Δερβενίου.

Νίκη αλλά όχι θρίαμβος για τον Μακρόν – Πολύ μεγάλη αποχή

makron-ekloges-1000 Νίκη αλλά όχι θρίαμβος για τον Μακρόν - Πολύ μεγάλη αποχή
Ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν εξασφάλισε συντριπτική κοινοβουλευτική πλειοψηφία, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου των βουλευτικών εκλογών, με την δύναμη των άλλων πολιτικών κομμάτων να εξατμίζεται, σε μία ψηφοφορία που σημαδεύτηκε από πολύ υψηλό ποσοστό αποχής.
Σύμφωνα με εκτίμηση του Ινστιτούτου Ipsos-Sopra Steria ο Εμανουέλ Μακρόν πέτυχε την απόλυτη πλειοψηφία, αλλά όχι τον θρίαμβο που ήλπιζε.
Το κόμμα του Εμανουέλ Μακρόν «Δημοκρατία εμπρός» και των συμμάχων του Modem κερδίζουν την απόλυτη πλειοψηφία με 355-403 έδρες στις 577 συνολικά,

Twitter: Jenny's world: Επιστήμονες πέτυχαν κβαντική τηλεμεταφορά ...

5 Πράξεις ψυχολογικής φροντίδας του εαυτού

bigstock-young-woman-looking-into-a-mir-55038591.jpg5 Πράξεις ψυχολογικής φροντίδας του εαυτού


Μήπως κάτι πάει στραβά; Μήπως κάτι έχουμε καταλάβει λάθος; Και εντέλει που αρχίζει η προσωπική μας ευθύνη