Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Τεντόγλου: Κέρδισε το χρυσό στο πρωτάθλημα και ζήτησε συγγνώμη γιατί πήδηξε μόνο 8,20μ.

 tentoglou_34 

Λίγες ημέρες μετά από 8,41μ στη Γαλλία ο Μίλτος Τεντόγλου αγωνίστηκε και αποθεώθηκε επί ελληνικού εδάφους. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του μήκους συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου του ΣΕΦ και μέσα σε αποθέωση από 8000 θεατές κέρδισε με άνεση το χρυσό μετάλλιο. Στο πρώτο του άλμα προσγειώθηκε στα 7,95μ., το δεύτερο το έβγαλε άκυρο, αλλά στο τρίτο πήγε στα στα 8,20μ. Στη συνέχεια έκανε ένα ακόμα το οποίο μετρήθηκε στα 7,96μ. για να ολοκληρώσει τον αγώνα. Επόμενος σταθμός του την Τετάρτη το μίτινγκ της Μαδρίτης. 

«Το τέρας του Ιονίου»: Το ενεργό ρήγμα Αγίου Νικήτα-Αθανίου στη Λευκάδα που κόβει το Ιόνιο στη μέση

 https://www.lykavitos.gr/sites/default/files/styles/large_article/public/2023-02/leukada-rigma-1140x620.jpg?itok=BqTjxYk6 


Το ενεργό ρήγμα του Αγίου Νικήτα - Αθανίου στην Λευκάδα το οποίο κυριολεκτικά κόβει το Ιόνιο Πέλαγο στη μέση μιας και εκτείνεται μέχρι και το νησί της Κεφαλλονιάς καθώς και δυτικά της Ζακύνθου, παρουσίασε σε βίντεο στο Youtube το Up Stories σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Τσάκαλο.

Πρόκειται για ένα από τα πιο επικίνδυνα ενεργά ρήγματα της χώρας μας καθώς μπορεί να προκαλέσει σεισμούς άνω τον 7 Ρίχτερ. Χαρακτηριστικό των εντυπωσιακών εικόνων που κατέγραφε το drone, είναι πως λόγω παλαιότερων σεισμών μεγάλο μέρος από τα βουνά, έχει κοπεί στη μέση.

Αυτά είναι τα στελέχη της ΝΔ που αναλαμβάνουν επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας στις 13 περιφέρειες της χώρα

 

Οι «13» κομάντος της Πειραιώς αναμένεται να διαδραματίσουν νευραλγικό ρόλο στον δρόμο προς τις κάλπες

Προχθές το απόγευμα στην Πειραιώς πραγματοποιήθηκε υπό τους Νίκο Χαρδαλιά και Θανάση Νέζη η πρώτη σύσκεψη των έμπειρων και μπαρουτοκαπνισμένων στελεχών, που θα αναλάβουν επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ σε καθεμιά από τις 13 περιφέρειες της επικράτειας.