Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας μεταφέρθηκε η Μαριέττα Γιαννάκου

 Εκτάκτως στο Νοσοκομείο Ναυπλίου η Μαριέττα Γιαννάκου 

Στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στην Αθήνα από το νοσοκομείο του Ναυπλίου μεταφέρθηκε η Μαριέττα Γιαννάκου, το απόγευμα της Κυριακής.

Η πρώην υπουργός Παιδείας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε μεταφερθεί εκτάκτως στις 10 το βράδυ του Σαββάτου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.από το Κρανίδι Ερμιονίδας, όπου βρισκόταν, όπου αισθάνθηκε δύσπνοια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Γιαννάκου νοσηλευόταν στο Ναύπλιο με λοίμωξη αναπνευστικού, ωστόσο, κρίθηκε από τον θεράποντα ιατρό της επιβεβλημένο να διακομιστεί σε τριτοβάθμιο νοσοκομείο.

Οι δείκτες των εξετάσεων της σε συνδυασμό με το επιβαρυμένο ιστορικό υγείας της,  φαίνεται πως ανησύχησαν τους γιατρούς που την παρακολουθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με την κ. Γιαννάκου επικοινώνησε σήμερα ο υπ. Υγείας Βασίλης Κικίλιας.


Euro 2020: Πανηγυρικά πρώτη η Ιταλία 1-0 την Ουαλία / «Δούλεψε ρολόι» η Ελβετία και σκόρπισε με 3-1 την Τουρκία

 Euro 2021: Πανηγυρικά πρώτη η Ιταλία στον όμιλο - 1-0 την Ουαλία 

Η Ιταλία είναι -ούτως ή άλλως- από τις ποιοτικότερες Εθνικές ομάδες της Ευρώπης και με την επιπλέον ισχύ που της προσέδωσε το στάδιο «Ολίμπικο» της Ρώμης, που φιλοξένησε τη «σκουάντρα ατζούρα» στις αναμετρήσεις της στον Α΄ όμιλο του Euro 2020, κατάκτησε πανηγυρικά την πρώτη θέση με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας απόψε (και) της Ουαλίας, με 1-0.

Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα στην Πελοπόννησο / 15 νέα κρούσματα σήμερα (4 στην Αχαΐα - 1 στην Κορινθία.)

 

Μικρή αύξηση (σε σχέση με χθες) κρουσμάτων κορωνοϊού , (+1) καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο,  στην Πελοπόννησο. Συνολικά παρατηρήθηκαν 15 νέες μολύνσεις  το τελευταίο 24ωρο, εκ των οποίων 4 καταγράφονται στην Αχαΐα. Επίσης μονοψήφια   νούμερα μολύνσεων  παρουσιάζουν  οι υπόλοιποι νομοί της περιοχής.

Δέκα (10) νέα κρούσματα  κατεγράφησαν στη Περιφέρεια Πελοποννήσου. με τα 6 εξ αυτών  να ανακοινώνονται στις Π. Ε. Αργολίδας ( 3) και Μεσσηνίας (3).

 Επίσης άλλα 5 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα στις Π. Ε. Αχαΐας (4) και Ηλείας (1). 

Σήμερα  20 / 6 / 21 κατεγράφησαν, συνολικά 15 νέα κρούσματα σε όλη την  Πελοπόννησο, όπου από την αρχή της πανδημίας, έφτασαν τα 25.407 ( 10.994 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου)

Σήμερα Κυριακή 20 / 6 /21 ανακοινώθηκαν νέα κρούσματα στις Π.Ε. Ενότητες Αχαΐας (4),  Μεσσηνίας  (3) ,  Κορινθίας (1), Ηλείας (1), Αργολίδας (3), Αρκαδίας (2) και Λακωνίας (1) .

Αναλυτικά τα κρούσματα στους 7 νομούς στην Πελοπόννησο μέχρι σήμερα: 


Π.Ε. Αχαΐας                11.704

Π.Ε. Κορινθίας             3.892

Π.Ε. Ηλείας                  2.698

Π.Ε. Αργολίδας            2.344

Π.Ε. Αρκαδίας             2.117

Π.Ε. Μεσσηνίας          1.649    

Π.Ε. Λακωνίας               992