Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

ΒΑΣΙΛΗΣ Σ. ΖΙΟΖΩΚΟΣ: "Με μοναδικό γνώμονα την προσφορά χωρίς ιδιοτέλεια, χωρίς αγκυλώσεις. Στις 26 Μαϊου θα έχουμε την ευκαιρία το Δερβένι μας να γίνει επιτέλους..... "ΔΕΡΒΈΝΙ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ""


Φίλες και φίλοι
Σας ξέρω και με ξέρετε πολύ καλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια γιατί δεν εμφανίστηκα μπροστά σας επειδή συμμετέχω σε εκλογές.
Ζω μόνιμα στο Δερβένι με την οικογένεια μου και πάντα δραστηριοποιουμαι όπου θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω γνωρίζοντας απολύτως τις δυνατότητες μου και τα όρια μου.
Δεν έφυγα από τον τόπο μου ούτε σκοπεύω, θέλω να μείνω εδώ και να προσφέρω.
Συμμετέχω σε ένα ψηφοδέλτιο ενός ανεξάρτητου συνδυασμού που αποτελείται από άτομα με τα ίδια ακριβώς κριτήρια αλλά όχι άτομα μιας κλειστής παρέας.
Αυτό μας δεινει την δυνατότητα να καλύπτουμε όλους τους κατοίκους του Δερβενίου σε επίπεδο προβλημάτων, προβληματισμών αναγκών, αλλά και ιδεών.
Είμαι και είμαστε ένας από όλους εσάς.
Ζητάω την στήριξη σας με μοναδικό γνώμονα την προσφορά χωρίς ιδιοτέλεια, χωρίς αγκυλώσεις.
Στις 26 Μαϊου θα έχουμε την ευκαιρία το Δερβένι μας να γίνει επιτέλους.....
"ΔΕΡΒΈΝΙ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ"
Με εκτίμηση
Βασίλης (Λάκης)Ζιοζωκος του Σπυρίδωνος



ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΙΟΖΩΚΟΣ 

Περιοδεία Γόντικα στο Ξυλόκαστρο Για την στήριξη των μικρομεσαίων παραγωγών.


Σε περιοδεία που πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη Λαϊκή Συσπείρωση Νίκος Γόντικας την  Παρασκευή 17 Μάη 2019 στην λαϊκή αγορά του Ξυλόκαστρου Κορινθίας μαζί με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Κορινθίας Γιάννη Κελάρη και τον υποψήφιο δήμαρχο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης Νίκο Παναγιωτόπουλο,  συζητώντας με παραγωγούς μεταξύ άλλων τόνισε:
Όταν οι άλλες δυνάμεις οργάνωναν φιέστες και διέθεταν εκατομμύρια ευρώ για τα «καλάθια αγροτικών προϊόντων», για εκθέσεις ανά την υφήλιο με ένα τσούρμο επιχειρηματίες, μεγαλοξενοδόχους και εξαγωγείς, για να κλείσουν τις δουλειές τους.

ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΔΕ, ΣΤΗ ΝΕΜΕΑ


Πλημμύρισε από κόσμο η αίθουσα του Δημαρχείου Νεμέας, με δεκάδες συγκεντρωμένους και έξω από αυτήν, στην ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Γιώργου Δέδε, το βράδυ της Πέμπτης 16 Μαΐου. Σε μία πρωτοφανή σε όγκο, για τα δεδομένα της περιοχής συγκέντρωση, η οποία προμηνύει τη νικηφόρα έκβαση της «μάχης» της 26ης Μαΐου, ο Γιώργος Δέδες απηύθυνε προς τους πολίτες της Νεμέας κάλεσμα συμπόρευσης στους δρόμους που θα οδηγήσουν την Πελοπόννησο σε ένα μέλλον ανάπτυξης και προκοπής.

Πέτρος Τατούλης «Υπογράφεται η σύμβαση για τα δίκτυα του Αναβάλου προς Φίχτια και Μοναστηράκι»

Αποτέλεσμα εικόνας για του Αναβάλου προς Φίχτια και Μοναστηράκι
«Εντός των ημερών δίνεται η έγκριση υπογραφής της σύμβασης για το έργο των δευτερευόντων δικτύων του Αναβάλου προς Φίχτια και Μοναστηράκι και την ολοκλήρωση της μελέτης προς τις περιοχές Μπόρσα και Μαλαντρένι» ανακοίνωσε από την Αργολίδα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019.

Χρηματοδότηση 1.748.600,00€ για τη δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) στο Λουτράκι.


Σχετική εικόνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και η Ειδική Γραμματεία ΕΤΠΑ ανακοίνωσαν τον βαθμολογικό πίνακα κατάταξης των προτάσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της δράσης «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομίας 2014 -2020». Ο αρχικός προϋπολογισμός της δράσης ήταν 50 εκατ. € και αυξήθηκε στα 96.3 εκατ. €, προκειμένου να καλύψει το

Ο Τάσος Γκιολής συστρατεύεται στο πλευρο του υπ. περιφερειάρχη Π. Νίκα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο
Με προσωπική επιθυμία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ.Κ.Μητσοτάκη συστρατεύομαι στο πλευρό του Υπ.περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.Δύναμη μου η στήριξη σας,τώρα & στο μέλλον!Κορινθία στο επίκεντρο...Πελοπόννησος πρωταγωνίστρια!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΚΙΟΛΗΣ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ»

Η συνέντευξη της υποψηφιας Δημ. Συμβουλου για τον Δ. Ξυλοκαστρου Ευρωστινης, με τον Συνδυασμο " ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" Χριστίνας Καζάνης τη δημοσιογράφο Μαίρη Νικολοπούλου..


Η συνέντευξη  της υποψηφιας Δημ. Συμβουλου για τον Δ. Ξυλοκαστρου Ευρωστινης, με τον Συνδυασμο " ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" του υποψηφίου Δημάρχου Σπύρου Καραβα, ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΑΖΑΝΗ, στη δημοσιογράφο Μαίρη Νικολοπούλου..
Προβλήθηκε χθες βραδυ στο ΑΧΙΟΝ ΤV, θα προβληθει και στο SUPER TV, τη Κυριακή στις 2.00 μ. μ.

Γεωργία Μαστέλλου - Βασιλάκη υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της Ανανεωτικής Συνεργασίας Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης με επικεφαλής τον Βλάση Τσιώτο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.


Η Γεωργία Μαστέλλου - Βασιλάκη είναι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της Ανανεωτικής Συνεργασίας, στην Εκλογική Περιφέρεια Ξυλοκάστρου με επικεφαλής τον Βλάση Τσιώτο.
Η Γιόλα Δ. Μαστέλλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ξυλόκαστρο. Σπούδασε Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε για 9 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας στο ιδιωτικό της γραφείο. Από το 2000 έως και σήμερα εργάζεται ως μηχανικός στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σικυωνίων. Είναι παντρεμένη με τον Οφθαλμίατρο Μιχάλη Βασιλάκη και έχουν δυο παιδιά, τη Μαριάννα φοιτήτρια Βιοϊατρικής Αθηνών και τον Κωστή μαθητή της Β΄ Λυκείου. Είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος με την Ανανεωτική Συνεργασία με μακρά πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και θέλει να συνεχίζει να παλεύει για έναν Δήμο ζωντανό, με κοινωνικό πρόσωπο, παραγωγικό και ανταγωνιστικό στον χάρτη της Κορινθίας.
Περισσότερα στο https://tsiotos.gr/index.p…/ipopsifioi/candidates-xylokastro
#ΠάμεΞανάΜπροστά #ΑνανεωτικήΣυνεργασία #ΒλάσηςΤσιώτος

Καιρός: Χαλάζι και σφοδρές καταιγίδες αυτή την ώρα στην Αττική!


Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και νερόΗ ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει για τις  ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις! Στο νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας, τα φαινόμενα έχουν αρχίσει ήδη να εκδηλώνονται και θα κρατήσουν έως  αργά το απόγευμα και θα επηρεάσουν κυρίως τα βόρεια και δυτικά τμήματα της Αττικής.

 Έντονα καιρικά φαινόμενα αυτή την ώρα σε Αθήνα, Περιστέρι, Λιόσια και Φυλή. Καταρρακτώδης βροχή χαλάζι και πλημμύρες. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται και στα ορεινά κυρίως τμήματα της Κρήτης και πιθανόν στις Κυκλάδες. Θθα είναι τοπικά έντονα και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδευτούν από χαλαζόπτωση.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τις επόμενες ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά βροχές αναμένονται σποραδικές καταιγίδες που μέχρι το απόγευμα στη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο πιθανώς θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο νότιο Αιγαίο και την Κρήτη, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Σημαντικά έργα για την Αρκαδία με την υπογραφή του Πέτρου Τατούλη

Αποτέλεσμα εικόνας για Μακρυσίου


Η υλοποίηση σημαντικών έργων για την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας δρομολογήθηκε μετά την υπογραφή τους από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019.
Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου υπέγραψε τις συμβάσεις

ΑΣΕΠ-3Κ/2018: Έρχονται, επιτέλους, οι οριστικοί πίνακες (χρονοδιάγραμμα)


Στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων της περίφημης προκήρυξης 3Κ/2018 βρίσκεται το ΑΣΕΠ, με τον στόχο να παραμένει ο ίδιος που είχε αποκαλύψει η aftodioikisi.gr: Αυτό να γίνει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Εκλογική άδεια στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ Τομέα – Δείτε πόσες μέρες δικαιούστε (ΦΕΚ)

Με Απόφαση της Υπουργού Εργασίας που δημοσιεύθηκε την 15η Μαΐου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Φ.Ε.Κ. Β’ 1690/15.5.2019), καθορίστηκε το πλαίσιο χορήγησης ειδικής άδειας απουσίας με αποδοχές για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος κατά τις προσεχείς Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές εκλογές στον ιδιωτικό τομέα.
(Υπενθυμίζεται ότι για το Δημόσιοέχει ήδη εκδοθεί Εγκύκλιος του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, την οποία μπορείτε να θυμηθείτε ΕΔΩ )

Στην Υπουργική Απόφαση της κας Αχτσιόγλου ορίζονται τα εξής:

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ


Της Λέττας Καλαμαρά

Ο Πρωθυπουργός της χώρας από το 2015 Αλέξης Τσίπρας ζημίωσε την Ελλάδα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό με αντάλλαγμα την εγγύηση παραμονής του καθεστώτος του στην εξουσία. Η καταστροφή που επέφερε είναι καταγεγραμμένη σε όλους τους διεθνείς αλλά και εγχώριους δείκτες μέτρησης και δεν επιδέχεται αμφιβήτηση. Η υποστήριξη από τη Διεθνή

Μήνυμα νίκης Πέτρου Τατούλη από την Καλαμάτα και τη Μεθώνη

Μήνυμα νίκης εξέπεμψαν οι Μεσσήνιοι στον Πέτρο Τατούλη κατά τη διάρκεια της περιοδείας του την Πέμπτη 15 και Παρασκευή 16 Μαΐου στην Καλαμάτα και στη Μεθώνη. Ο Πέτρος Τατούλης συζήτησε με συμπατριώτες του από την Καλαμάτα και την Μεθώνη, ενώ έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τον κόσμο στα

Ο Γιώργος Δέδες στο Άργος – Μεγάλη απήχηση στο μήνυμα των «ΝΕΩΝ ΔΡΟΜΩΝ» για αλλαγή σελίδας στην Πελοπόννησο

Γιώργος Δέδες - ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Κόρινθος, 17 Μαΐου 2019

Κλίμα εξαιρετικά θετικής υποδοχής από πολίτες και φορείς του Άργους συνάντησε  ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες, σε περιοδεία του στην Π.Ε. Αργολίδας.

Γιώργος Δέδες - ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ: Πρόγραμμα επισκέψεων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων - Παρασκευή 17 Μαΐου



Κόρινθος, 16 Μαΐου 2019

Γιώργος Δέδες - ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας

Συνεχίζουν το πρόγραμμα επισκέψεών τους σε χωριά του Νομού Κορινθίας οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο», του υποψήφιου Περιφερειάρχη, Γιώργου Δέδε.
Για την Παρασκευή 17 Μαΐου, έχει προγραμματιστεί το ακόλουθο πρόγραμμα επισκέψεων:
(19:30) Κάτω Διμηνιό – (20:00)  Άνω Διμηνιό – (20:30) Μικρός Βάλτος – (21:00) Μεγάλος Βάλτος – (21:30)  Λαλιώτη

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέτρος Τατούλης «Κατάκτηση μας η περιφερειακή συνείδηση. Είμαστε όλοι Πελοποννήσιοι»


Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Τατούλης στην ΕΡτΤην εδραίωση της περιφερειακής κουλτούρα ως κρίσιμη πολιτική επιλογή πρόταξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του συνέντευξης στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ και το δημοσιογράφο κ. Γιώργο Τσούκαλο, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019.

9 ΧΡΟΝΙΑ « ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ... Εδώ Δερβένι»

 
Συμπληρώθηκαν 9 χρόνια  από εκείνο το μαγιάτικο πρωινό του 2010 , που εμφανίστηκαν στην μπλοκόσφαιρα και γενικά στο διαδίκτυο οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ. Εδώ Δερβένι" ένα blog ενημέρωσης με ενδιαφέρουσες ειδήσεις θέσεις . απόψεις και δραστηριότητες από το Δερβένι , την Κορινθία , την Πελοπόννησο και όχι μόνο..
Ήταν 17 Μαΐου του 2010 , όταν στις 11.41 π. μ., οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" έκαναν δειλά – δειλά την εμφάνιση τους στην μπλοκόσφαιρα σαν blogspot με πρώτο τίτλο «Νέα αρχή» , καθώς μέχρι εκείνη την ημέρα λειτουργούσε , από τις 4 Δεκεμβρίου 2009 ως σελίδα στο facebook,μαζί με τις αδελφές σελίδες 
Χελυδόρι Κορινθίας Οι φίλοι του Κούτου ( Ορεινού Χελυδορίου) ,

ΔΥΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ - WESTERN KORINTHIA

ΔΕΡΒΕΝΙ Sport NEWS

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ και
S.O.S. Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ σε κίνδυνο από την διάβρωση των ακτών...Επειγόντως 

Η συμπλήρωση των 9 ετών παρουσίας του blog  "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ. Εδώ Δερβένι" στην μπλοκόσφαιρα συμπίπτει,   με τη συμπλήρωση πέντε  ετών από την διεξαγωγή του πρώτου γύρου των Δημοτικών Εκλογών και τις όποίες θά εχουμε και πάλι σε μία εβδομάδα, μαζί με τις Περιφερειακές και τις ευρωεκλογες...
 Χάρις σε όλους και όλες εσάς , οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" συγκαταλέγονται μεταξύ των καλύτερων (50 θέση) ιστολογίων της Ελλάδος /μπλογκς.
Στα 9 αυτά χρόνια , μέχρι στιγμής έγιναν πάνω από 70.000 αναρτήσεις που διαβάστηκαν  από κοντά 2.000.000 αναγνωστες/ στριες, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης από ΗΠΑ και Καναδά έως την Αυστραλία, Ευρωπη, Ασια , Αφρική και όχι μόνο

  
Όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωσή σας οφείλουμε από τα βάθη της καρδιάς μας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , καθώς μας δίνεται το θάρρος για να συνεχίσουμε. 
 Οι « ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» συνεχίζουν το έργο τους χάρις εσάς σας ευχαριστούμε

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΛΟΣ

ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και ο υποψήφιος Δήμαρχος Βλάσης Τσιώτος - Η Ευρωστίνη και ο ρόλος της στον ορεινό τουρισμό

Η Ευρωστίνη και ο ρόλος της στον ορεινό τουρισμό

Το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, τα θρησκευτικά μνημεία, τα γραφικά χωριά και η κομβική της θέση είναι οι λόγοι που η Ευρωστίνη είναι μία πολύ σημαντική τουριστική διαδρομή. Δεν είναι τυχαίο ότι το Σαραντάπηχο ήταν κορυφαίος τουριστικός προορισμός την εποχή του μεσοπολέμου. Σημαντικά έργα που έγιναν

Ο Βλάσης Τσιώτος υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης επισκέπτεται την Συκιά

Αύριο στο ΑΧΙΟΝ ΤV στην εκπομπή 'ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ' η Πατρίτσια Αδαμοπούλου και η Ναταλία Ηλιοπούλου Υποψηφιες Δημ. Συμβουλοι στον Συνδυασμό ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ, με επικεφαλης υπ. Δημαρχο για τον Δ. Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, τον Επαμεινώνδα Κατσούλα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται η Μαιρη Νικολοπουλου, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται
Αυριο βραδυ δύο οι φιλοξενούμενες στην εκπομπή  'ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ' ,που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαίρη Νικολοπούλου στο ΑΧΙΟΝ TVείναι η Πατρίτσια Αδαμοπούλου και η Ναταλία Ηλιοπούλου. Υποψηφιες Δημ. Συμβουλοι στον Συνδυασμό ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ, με επικεφαλης υπ. Δημαρχο για τον Δ. Ξυλοκαστρου Ευρωστινης, τον Επαμεινώνδα Κατσουλα... Αυριο βραδυ στις 22.00 στο ΑΧΙΟΝ...

18/5 Πεζοπορία στο"Ρέμα των Μύλων", Ζάχολη Κορινθίας, τμήμα του Hermes Trail με σήμα το φτερωτό σανδάλι του Ερμή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, φυτό, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η Κοιν.Σ.Επ. ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ σε συνεργασία με τις Κοιν.Σ.Επ. : ΛΟΓΗΣ ΚΑΛΟΥΔΙΑ- Experience Corinthia - ΜΑΙΝΑΛΟΝ -τον Επαγγελματοβιοτεχνικό Σύλλογο Δερβενίου και Περιχώρων, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και ντόπιους Επαγγελματίες αλλά και Ενεργούς Πολίτες θα πραγματοποιήσουν πεζοπορία στις 18 Μαΐου, ημέρα Σάββατο και ώρα 10,30 π.μ. στο παλαιό μονοπάτι στην Ζάχολη στο "Ρέμα των Μύλων" στο Δερβένι Κορινθίας

Σύμπραξη Δημοτών Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης - Φάνης Μπρακούλιας : Δευτέρα 20 Μαΐου 2018 - 20:30 , ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ