Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Αύριο ολοκληρώνεται η φάση των "16" στο Κύπελλο Κορινθίας

Με την διεξαγωγή  και των υπολοίπων τεσσάρων αγώνων αύριο Τετάρτη (21/12), στις 14:30, ολοκληρώνεται  η τρίτη φάση (φάση των "16"), του Κυπέλλου Κορινθίας και ποδοασφαιρικά το 2016. 

Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων της Ν.Δ. και της Εθνικής Ομάδας Αστέγων

Αποτέλεσμα εικόνας για nd ποδοσφαιρο
Με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνεται αύριο, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 15:30, ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδας του Κόμματος και της Εθνικής Ομάδας Αστέγων.
 
Ο αγώνας, στον οποίο θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων στο Ρουφ (Πειραιώς και Εχελιδών).
 
Η Εθνική Ομάδα Αστέγων είναι μια κοινωνική πρωτοβουλία με τον τίτλο «Γκολ στη φτώχεια», που αξιοποιεί το άθλημα του ποδοσφαίρου για την ενεργοποίηση και την κοινωνική επανένταξη συμπολιτών μας, που βιώνουν τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό στις πιο ακραίες μορφές του.

Ραδιοφωνικός Χάρτης (Radio Garden)


Πατάτε επιλέγεται και ... καλή ακρόαση

Explore live radio by rotating the globe.
RADIO.GARDEN

Πάγωσε η Λίμνη Δασίου στα Τρίκαλα Κορινθίας

Φωτογραφία του Spyros Apostolopoulos.
Η κακοκαιρία που επικράτησε τις προηγούμενες ημέρες στη Δυτική Ορεινή Κορινθία με πολλή χιονόπτωση και με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που έφτασε και στους -6 βαθμούς C , στο Σαραντάπηχο, είχε σαν αποτέλεσμα να παγώσει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου η Λίμνη Δασίου , στα Τρίκαλα Κορινθίας. Στην φωτογραφία η παγωμένη λίμνη του Δασίου στα υψώματα της Ζήρειας όπως την αποθανάτισε με τον φακό του ο φυσιολάτρης του βουνού, Δημοτικός Συμβουλος Ξυλοκάστρτου - Ευρωστίνης κ Σπύρος Αποστολόπουλος.
Η μικροκοπική λίμνη Δασίου (έχει νερό μόνο το χειμώνα ) δεν απέχει και πολύ από τα ΆνωΤρίκαλα .
Πως θα φθάσετε  

Τέλος στις χρονοβόρες προσλήψεις – Εντός τριών μηνών όλοι οι διορισμοί


Προθεσμία τριών μηνών από την έκδοση απόφασης κατανομής για την ολοκλήρωση διορισμού, θέτει διάταξη που περιλαμβάνεται στο νόμο για την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων, με στόχο την επιτάχυνση των διαδικασιών.
Η διάταξη προβλέπει ότι η περίπτωση μη τήρησης της προθεσμίας από τα αρμόδια όργανα, συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα.

Εγκύκλιος: Τι ισχύει για μετατάξεις – αποσπάσεις με το νέο σύστημα


Εγκύκλιο εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών σχετική με την εφαρμογή των διατάξεων του ν.4440/2016 «Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας στη Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, υποχρεώσεις των προσώπων που διορίζονται στις θέσεις των άρθρων 6 και 8 του ν.4369/2016, ασυμβίβαστα και πρόληψη των περιπτώσεων σύγκρουσης συμφερόντων και λοιπές διατάξεις» (Α ́ 224 ).
Με την Εγκύκλιο διευκρινίζονται καταρχάς οι μεταβατικές διατάξεις του νόμου

Ευχές από την R2!

Θα ξεκουραστούμε και θα γιορτάσουμε από
Τρίτη 27 Δεκεμβρίου έως Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017.
Υ.Γ. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@r2digital.gr

R2 Digital info@r2digital.gr

ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΑ ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ

prisma news: Τρίτη 20-12-2016 07.30 πμ….. Αύριο, στις 7μμ, στ...

Υπάρχει ασφάλεια για άνω των 50 ετών; Η 1ΑΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ

Εμφάνιση ΕΝΤΥΠΟ Α5.jpg
Είσαστε άνω των 50; Επιθυμείτε ποιοτική και αξιοπρεπή διαβίωση, οι συγκυρίες της εποχής σας δημιούργησαν σκοτεινό και αβέβαιο μέλλον, χάσατε βασικά προνόμια υγείας;
Η 1 ΑΞΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ είναι και σ’ αυτό αρωγός σας.

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

   
 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                     Λουτράκι  20 - 12- 2016
    ΝΟΜΟΣ  ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                            Αριθ. Πρωτ.: 23560
                Δ Η Μ Ο Σ
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ -
             ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ                                               
                                                           
                                   

            Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την  27η  Δεκεμβρίου 2016, ημέρα  Τρίτη και ώρα 14:00 για  τη συζήτηση και λήψη  απόφασης  επί των κατωτέρω  θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1.Έγκριση δαπανών παγίας προκαταβολής των Δημοτικών Κοινοτήτων Αγ. Θεοδώρων & Ισθμίας και της Τοπικής Κοινότητας Πισίων για το έτος 2016.

2.Διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: ΄΄Διαμόρφωση δημοτικής οδού μεταξύ των Ο.Τ. 76 & 93 στην Δ.Ε. Αγ. Θεοδώρων΄΄ και κατάρτιση όρων ανοικτού διαγωνισμού ( Αριθ. μελ. 79/2016).
           

                                                                            Ο  Πρόεδρος
                                                                  Γκιώνης Αλκ. Γεώργιος       
                                                          
                                                                                                 Δήμαρχος



Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ _ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: cid:ii_iwxdca5n0_1591bc78b00f12c8


Με εκτίμηση,

ΜΑΡΙΝΑ ΦΕΡΕΤΖΑΝΗ
          ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΠΑΤΡΩΝ 52
ΚΟΡΙΝΘΟΣ  20100
Τηλ: +30 27413 04782

Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: hotel cop_ SMALL

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ από το MARE WEST


 
EPIC COMMUNICATION
3-5, Anaxagora Str. (Romantso Cultural Space)
10552, Omonoia

Ομιλία του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικολάου Βούτση σε Ειδική Συνεδρίαση της Ολομέλειας της Εθνοσυνέλευσης της Σερβίας

final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack
Βελιγράδι, 20 Δεκεμβρίου 2016 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η Ευρώπη δεν πρέπει να γίνει φρούριο απέναντι στον υπόλοιπο κόσμο και στα υπαρκτά προβλήματα της εποχής μας, και δεν πρέπει να ενθαρρύνει τις φοβίες που προκαλούν νέα τείχη ανάμεσα σε χώρες και λαούς» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης στην ομιλία του ενώπιον της Ολομέλειας της Εθνοσυνέλευσης της Σερβίας

«Ιστορική καρικατούρα θα αποτελεί μια Ε.Ε. θεσμοποιημένη σε διαφορετικές ταχύτητες και σε μόνιμους ανισότιμους ρόλους για τις χώρες που σήμερα τη συναποτελούν και γι’ αυτές που βρίσκονται σε διάφορα στάδια ένταξης ή υποψηφιότητάς τους, αλλά και ευθεία άρνηση των ιδρυτικών συμφωνιών και όσων μέχρι σήμερα έχουν θεσπιστεί και αποτελούν το λεγόμενο ευρωπαϊκό κεκτημένο», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης κατά τη σημερινή ομιλία του στην Ολομέλεια της Σερβικής Εθνοσυνέλευσης.

Γ. Ψυχογιός: «Οι συγκεκριμένες νομοθετικές παρεμβάσεις για τη Δικαιοσύνη και την 2η ευκαιρία σε όσους πτώχευσαν δεν είναι ούτε αυτονόητες, ούτε ουδέτερες. Έχουν το πολιτικό πρόσημο της Αριστεράς».



Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε η συζήτηση του Πολυνομοσχεδίου σχετικά με τροποποιήσεις στον Πτωχευτικό Κώδικα, την Διοικητική Δίκη, τα δικαστικά ένσημα και παράβολα, την οικειοθελή αποκάλυψη αδήλωτων εισοδημάτων, το πλαστικό χρήμα και λοιπά. Ο Βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, από το βήμα της Βουλής, επικεντρώνοντας στις διατάξεις που αφορούν στην Δικαιοσύνη, αναφέρθηκε στα εξής:

Δήλωση του Προέδρου της Βουλής για τις δολοφονικές επιθέσεις στην Άγκυρα και το Βερολίνο

final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack

Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, μιλώντας σε Ειδική Συνεδρίαση της Σερβικής Εθνοσυνέλευσης, στο Βελιγράδι, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τις επιθέσεις στην Άγκυρα και το Βερολίνο δηλώνοντας τα εξής:
«Δεν μπορώ παρά να ξεκινήσω εκφράζοντας τη βαθιά μου θλίψη και την οδύνη μου για τη δολοφονία του Πρέσβη της Ρωσίας στην Άγκυρα και των αθώων θυμάτων στο Βερολίνο, μαζί με την οργή για όλες τις πράξεις βίας και τρομοκρατίας».

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ

Ενσωματωμένη εικόνα 1

Εύχομαι ολόψυχα να εντυπώσετε τις πιο όμορφες γιορτινές εικόνες που θα ανασύρονται στους ''Χειμώνες'' που έρχονται για να σας γλυκαίνουν στα δύσκολα. Για να σας «ντύνουν» με τη γαλήνη του Πνεύματος, την αέναη Δύναμη της Αξιοπρέπειας αντίκρυ στο άδικο, το θαύμα  της Αγάπης , την αξία της Απλότητας, τους καρπούς της Αυτοκυριαρχίας, το αληθινό σθένος της Υπομονής και της Επιμονής, το σκάφανδρο της Αισιοδοξίας!
Καλά Χριστούγεννα!
Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος!

 Άννα Μπιθικώτση

Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Κορινθίας Π.Καλλίρη


Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κύριος Πελοπίδας Καλλίρης εύχεται σε όλους


Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά.

Γύρευαν να σφάξουν την αντιπολίτευση αντί της γαλοπούλας


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Είναι να απορεί κανείς πώς κάποιοι (και όχι μόνο στο κυβερνητικό στρατόπεδο) παριστάνουν ότι δεν κατανοούν τους λόγους για τους οποίους η Νέα Δημοκρατία δεν μπορούσε να υπερψηφίσει τη διάταξη νόμου με την οποία η κυβέρνηση θέλησε να παραστήσει την φιλάνθρωπο, δίνοντας στους χαμηλοσυνταξιούχος ένα χριστουγεννιάτικο επίδομα.
Πέραν της κριτικής ότι τα χρήματα αυτά από την μια τσέπη θα μπουν και από την άλλη θα μπουν κατευθείαν την 1η Ιανουαρίου 2017,
Πέραν του γεγονότος ότι αποτελεί μια καθαρά πελατειακού τύπου κίνηση προς εκλογική παγίωση συγκεκριμένης κατηγορίας πολιτών,
Πέραν της βεβαιότητας ότι η παροχή αποτελεί διάκριση σε βάρος όλων των υπολοίπων χειμαζομένων από την κρίση (μονογονεϊκές οικογένειες με άνεργη μητέρα, μακροχρόνια ανέργους, αγρίως φορολογουμένων ελευθέρων επαγγελματιών, η Ν. Δ., ως γνωστόν, είχε αποφασίσει να ψηφίσει υπέρ της παροχής και το είχε σαφώς δηλώσει στον δημόσιο διάλογο και στο κοινοβούλιο.

Βιβλίο συλλυπητηρίων για τον Καρλόφ στη ρωσική Πρεσβεία της Αθήνας

Βιβλίο συλλυπητηρίων για τον Καρλόφ στη ρωσική Πρεσβεία της Αθήνας

Η πρεσβεία της Ρωσίας με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι ανοίγει βιβλίο συλλυπητηρίων στο ιστορικό κτίριο της πρεσβείας (Ηρώδου Αττικού 7) στη μνήμη του Ρώσου πρεσβευτή Αντρέι Καρλόφ που δολοφονήθηκε χθες στην Άγκυρα.

Η ανακοίνωση της πρεσβείας:
"Η πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελληνική Δημοκρατία υποβάλλει τα σέβη της στο Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών και σε όλες τις διπλωματικές αποστολές και τους διεθνείς οργανισμούς που είναι διαπιστευμένοι στην Ελλάδα και με βαθιά λύπη και πένθος έχει την τιμή να τους ενημερώσει ότι στη μνήμη του πρεσβευτή της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Τουρκική Δημοκρατία Αντρέι Καρλόφ, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2016 σε μια ειδεχθή τρομοκρατική επίθεση στην Άγκυρα, ανοίγει Βιβλίο συλλυπητηρίων στο ιστορικό κτίριο της πρεσβείας επί της οδού Ηρώδου Αττικού 7, Τ.Κ. 106 74 στο κέντρο της Αθήνας:
την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 από τις 14:00 έως τις 18:00
την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 από τις 10:00 έως τις 18:00.
Η πρεσβεία δράττεται της ευκαιρίας για να εκφράσει στο Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών και σε όλες τις διπλωματικές αποστολές και τους διεθνείς οργανισμούς που είναι διαπιστευμένοι στην Ελλάδα τη βαθύτατη εκτίµησή της.
Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2016"

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ! Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας όταν…

προφητειες-ελλαδα-παγκοσμιος-πολεμος-παισιος-κοσμας-αιτωλος-ρωσια-στενα-τουρκια-
Mετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Ρώσου Πρέσβη προ λίγης ώρας, η κατάσταση μεταξύ των δύο χωρών μοιάζει να είναι εύθραυστη…
«Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας» έχει προβλέψει ο Άγιος Παΐσιος, του οποίου οι προφητείες μοιάζουν στην εποχή μας πιο επίκαιρες από ποτέ

ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΔΕΡΒΕΝΙ με το «Λεύτερο ζευγάρι»


Από τον Χαρίλαο Λαζανά 
 πρώην Πρόεδρο ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ 
και πρώην Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Δερβενίου. 

 Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016. 

Στο νέο ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ του « Ερωτικού Μετανάστη» Γιάννη Νησωτάκη, καταγωγής από την «λεβεντογέννα» Κρήτη, μια πρωτότυπη εκδήλωση, ήρθε να ταράξει την μονοτονία! 
 Η Θεατρική Ομάδα Ευρωστίνης «ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ» παρουσίασε ένα ξεχωριστό κωμικό θεατρικό δρώμενο. Καινοτομώντας «ανέβασαν» το «Λεύτερο ζευγάρι» των Ντάριο Φο και Φράνκα Ράμε, διασκευασμένο και προσαρμοσμένο για τον χώρο, από την σκηνοθέτιδα και ηθοποιό, κυρία Τερέζα Λουίζου.
 Ένα θεατρικό δρώμενο χωρίς ιδιαίτερα σκηνικά, αλλά οι ηθοποιοί «ανακατεμένοι με τους θαμώνες, τους παρέσυραν σε μια ενεργητική συμμετοχή. 
 Η ψυχή των «ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΩΝ», η κυρία Τερέζα Λουίζου με παρτνέρ τον Γιώργο Κορδούλη, υπερβάλλοντας εαυτόν, ξεσήκωσαν το κοινό το οποίο ξέσπασε σε χειροκροτήματα διαρκείας. 
 Εγώ πάλι από μέρους μου, συγχαίρω όλους τους παράγοντες της άψογης αυτής καλλιτεχνικής βραδιάς, όχι μόνο για την εκτέλεση αλλά και για την πρωτοτυπία. Επίσης εύχομαι ολόψυχα την συνέχεια τέτοιων εκδηλώσεων καθώς και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους συνδημότες μας για τις ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ που ακολουθούν. 

                                                                   Χαρίλαος Β. Λαζανάς

Πούτιν: Θα είναι αμείλικτη η απάντηση στη δολοφονία του Καρλόφ


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε για κλιμάκωση του πολέμου στη Συρία μετά τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη Αντρέι Καρλόφ και προανήγγειλε ρωσικό κλιμάκιο που θα μεταβεί στην Τουρκία προκειμένου να διερευνήσει τους υπεύθυνους της επίθεσης.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση μετά τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, Αντρέι Καρλόφ το βράδυ της Δευτέρας. Ο Ρώσος ηγέτης απευθύνθηκε στο ρωσικό λαό, σε συνάντηση που είχε με στενούς συνεργάτες, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. Όπως είπε, η απάντηση στη δολοφονία θα είναι αμείλικτη και ο πόλεμος στη Συρία αναμένεται να κλιμακωθεί, έπειτα από ένα τέτοιο γεγονός. «Η δολοφονία αποτελεί πρόκληση με στόχο να υπονομεύσει την ειρηνευτική διαδικασία στη Συρία που προωθείται από την Τουρκία, τη Ρωσία και το Ιράν» τόνισε χαρκατηριστικά.

Έλληνας ανάμεσα στους τραυματίες της επίθεσης κατά του Ρώσου πρέσβη. Νεκρός και ο δράστης

Η φωτογραφία του νεκρού δράστη [ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]Εκτός από τον Ρώσο πρέσβη, Αντρέι Καρλόφ, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον Τούρκο αστυνομικό, υπήρξαν τρεις ακόμα τραυματίες στο χώρο της έκθεσης φωτογραφίας.
Ένας εξ αυτών, είναι Έλληνας και πρώην υπάλληλος της ελληνικής πρεσβείας. Ο ομογενής, Αναστάσιος Ζιμπιρικάκης, φέρεται να έχει δεχτεί σφαίρα στο χέρι και ένα χτύπημα στο πόδι, όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών σε συνέντευξη Τύπου.
 Στο μεταξύ ο δολοφόνος του Ρώσου πρέσβη,  λίγη ώρα μετά την εκτέλεση, έπεσε νεκρός από σφαίρες συναδέλφων του αστυνομικών.
Η φωτογραφία του νεκρού δράστη, κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου. Πάντως σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο... διάγγελμά του, που ακολούθησε τον πρώτο πυροβολισμό, ήταν σίγουρος πως δεν θα φύγει ζωντανός ούτε εκείνος, ούτε όμως και ο πρέσβης.

Τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο – Εννέα νεκροί και 50 τραυματίες [εικόνες & βίντεο]

LIVE: Τρομοκρατική επίθεση σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο! Τουλάχιστον 9 νεκροί και 50 τραυματίες - Βίντεο ντοκουμέντο
Οι εφιαλτικές μνήμες από το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νίκαια της Γαλλίας, στις 14 Ιουλίου 2016, "ξύπνησαν" το βράδυ της Δευτέρας.στο Βερολίνο, καθώς σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι αρχές  μετά την εισβολή φορτηγού σε χριστουγεννιάτικη αγορά της γερμανικής πόλης, με συνέπεια το θάνατο τουλάχιστον εννέα ατόμων και τον τραυματισμό 50. Το ισλαμικό κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ και αναμεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, υπάρχουν τουλάχιστον εννέα νεκροί, ενώ τουλάχιστον 50 άτομα έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία. Τον αριθμό των νεκρών και των τραυματιών επιβεβαίωσαν οι υπηρεσίες Υγείας της Γερμανίας. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε διάφορα νοσοκομεία
Το "χτύπημα" έγινε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, που είχε γίνει στη γαλλική πόλη, όπου ήταν σε εξέλιξη ο εορτασμός για την πτώση της Βαστίλης. Εκείνο το βράδυ 84 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 65 τραυματίστηκαν.
ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Αποτρόπαια τα σημερινά εγκλήματα σε Άγκυρα και Βερολίνο εναντίον της Ρωσίας, Τουρκίας και Γερμανίας. Τρία ισχυρά κράτη αποδείχθηκαν ανήμπορα να αποτρέψουν δύο καίρια χτυπήματα στην ασφάλειά τους με θύματα αθώους πολίτες. Γαλλία, Βέλγιο και Γερμανία είχαν δεχθεί ξανά στρατηγικά πλήγματα στις πόλεις τους χωρίς πολλά να άλλαξαν από τότε ως προς την αποτελεσματικότητα των μέτρων.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Xronia Polla - Eytixismeno to 2017

ΚΔΒΜ infonet

Ντόρα Μπακογιάννη: Α. Τσίπρας και Β. Σόιμπλε ναρκοθετούν το μέλλον της χώρας


Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, που υπογράμμισε πως ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε «ναρκοθετούν το μέλλον της χώρας».
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real News, η κ. Μπακογιάννη

Σήμερα το EuroWorking Group για να ξεπαγώσουν τα μέτρα για το χρέος


Σήμερα, Τρίτη, στις 16:00 ώρα Ελλάδας, θα συγκληθεί μέσω τηλεδιάσκεψης το EuroWorking Group, κατά το οποίο οι εκπρόσωποι των υπουργείων Οικονομικών της Ευρωζώνης θα συζητήσουν το ενδεχόμενο να ξεπαγώσουν τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, στη βάση του πορίσματος των θεσμών για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με ευρωπαϊκές πηγές, υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις, καθώς ορισμένοι υπουργοί έχουν δυσαρεστηθεί με το γεγονός ότι ο πρόεδρος του

ΕΥΧΕΣ από το eklogika.gr

Η Κορινθία στηρίζει τη Θεοπροσφορά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!




ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!
 «Όλοι μαζί μπορούμε»
Μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, δημιουργούμε μια μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης και συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας από όλο το νομό Κορινθίας για τις οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας. Γεμίζουμε τα ράφια της «Θεοσπροσφοράς» με λάδι, φασόλια, φακές, ρεβύθια, μακαρόνια, κοφτό μακαρονάκι, τοματοχυμούς, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ. Προσφέρουμε παιχνίδια για ν’ ανθίσουν ξανά τα παιδικά χαμόγελα.
«Ελάτε να δώσουμε δύναμη στη συλλογικότητα και να κάνουμε το μήνυμα κίνημα ! »
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποστέλλεται μήνυμα στο inbox της σελίδας, να δημοσιεύετε στο χρονολόγιο της, να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη της δράσης στην Rap Media κ.Τζένη Σουκαρά στο τηλέφωνο 27416 00888.


Την δράση στηρίζουν μέχρις στιγμή τα εξής Μ.Μ.Ε: 
http://www.parakato.gr/ ,
 http://soukarat.blogspot.gr/
http://www.peloponnisosnews.gr/
Super Tv Πελοπόννησος, 
Achaia Channel , 
Εφημερίδα ΣΗΜΕΡΑ,
 http://ekorinthos.gr/
http://protinews.blogspot.gr/,
 http://ecoradio.gr/  
http://brakefm.blogspot.gr/,  
https://gnomipoliton.wordpress.com/,
 https://nemeapress.blogspot.gr/,
 http://korinthostv.gr/, http://avriani-korinthia.blogspot.gr/ 
  οι Δυτικοί Κορινθιακοί Ορίζοντες http://korinthiakoi-orizontes.blogspot.gr/
 το Μηνιαίο Παγκορινθιακό περιοδικό "ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ"

'Οποιο μέσο επιθυμεί να συμμετάσχει στην δράση, δημοσιεύει την πρόθεσή του στο χρονολόγιο της σελίδας γράφοντας "Στηρίζω και εγώ" και αποστέλλει το banner του στο inbox. Σας περιμένουμε!
 Η Κορινθία στηρίζει τη Θεοπροσφορά