Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Πόλεμος στην Ουκρανία: Εκρήξεις στο κέντρο του Κιέβου για πρώτη φορά από την αρχή της σύρραξης

 Πόλεμος στην Ουκρανία Κίεβο 

Ηχούν ξανά οι σειρήνες του πολέμου στο Κίεβο, ενώ δημοσιογράφοι που βρίσκονται στην ουκρανική πρωτεύουσα αναφέρουν ότι γύρω στις 11 μμ της Παρασκευής (11/3) ακούστηκαν εκρήξεις στο κέντρο της πόλης, για πρώτη φορά από την αρχή του πολέμου.

Δεν υπάρχει επίσημη αναφορά από το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ή της Ουκρανίας μέχρι στιγμής.

Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στο Κίεβο, Μίλτος Σακελλάρης, έκανε λόγο και για πυροβολισμούς πολύ κοντά στο κέντρο του Κιέβου.

Υπάρχουν φόβοι για μεγάλη ρωσική επίθεση με στόχο την κατάληψη της πρωτεύουσας μέσα στη νύχτα.

Σύνοδος Κορυφής - Μητσοτάκης: Θα εξεταστεί η επιβολή πλαφόν στις τιμές του φυσικού αερίου - Νέα μέτρα στήριξης των νοικοκυριών

 MITSOTAKIS3  

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βερσαλλίες, μετά τη λήξη των εργασιών της άτυπης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βερσαλλίες για την ενεργειακή κρίση και τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μητσοτάκης στάθηκε στη θετική ανταπόκριση από τους εταίρους στην ελληνική πρόταση για πλαφόν στη χονδρική τιμή του φυσικού αερίου. Παράλληλα, υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει ευρωπαϊκή παρέμβαση και στην τιμολόγηση της ηλεκτρικής ενέργειας. Προανήγγειλε, δε, Σύνοδο των χωρών του Νότου πριν την επόμενη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

Καιρός – Κλέαρχος Μαρουσάκης: Πως θα χτυπήσει η κακοκαιρία Φίλιππος – Τα νεότερα στοιχεία

 Καιρός – Κλέαρχος Μαρουσάκης: Πως θα χτυπήσει η κακοκαιρία Φίλιππος – Τα νεότερα στοιχεία 

Τα τελευταία στοιχεία αναφορικά με την κακοκαιρία «Φίλιππος» και πως θα κινηθεί ανέλυσε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Με ανάρτηση στο facebook ο Κλέαρχος Μαρουσάκης τόνισε πως το Σάββατο περιμένουν την κορύφωση για την κακοκαιρία Φίλιππος.

«Έτσι λοιπόν από νωρίς κιόλας το πρωί θα ξεκινήσουν και πάλι πυκνές χιονοπτώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά και από το ύψος της Χαλκιδικής και πιο νότια.

ΚΥΠΡΟΣ: Πρεμιέρα έκανε το “Ela” στο YouTube!

https://ogaegreece.com/wp-content/uploads/2022/03/Andromache-Ela.jpg


Σήμερα, Παρασκευή 11 Μαρτίου, έκανε πρεμιέρα μέσα από το κανάλι της Panik Records στο Youtube το “Ela“, η συμμετοχή της Κύπρου στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με τη σαγηνευτική Ανδρομάχη. Την ίδια μέρα, το “Ela” θα κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Διαβάστε περισσότερα για την Κυπριακή συμμετοχή εδώ: ogaegreece.com

ΕΛΛΑΔΑ: Το "Die Together" κυκλοφόρησε στο YouTube!

 https://ogaegreece.com/wp-content/uploads/2022/03/%CE%91%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-video-clip-Eurovision-2022.jpg 


 Η εκπρόσωπός μας Αμάντα Γεωργιάδη θα ερμηνεύσει μια δυναμική, μελωδική μπαλάντα με τίτλο “Die Together”! Η αρχική κυκλοφορία έγινε μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, ErtFlix. Tο επίσημο video της συμμετοχής είναι πλέον διαθέσιμο και στην πλατφόρμα του YouΤube, στο επίσημο κανάλι της Amanda

Διαβάστε περισσότερα για την ελληνική συμμετοχή εδώ: ogaegreece.com

Δυναμική προβολή και μαζική απήχηση της Ελληνικής συμμετοχής από τον OGAE Greece!

https://ogaegreece.com/wp-content/uploads/2022/03/ogae-epitixia.jpg

Την κορυφή διατήρησε για άλλη μια χρονιά ο OGAE GREECE στην μετάδοση την Ελληνικής συμμετοχής!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!

Συγκεκριμένα κατά της ώρα της μετάδοσης του “Die Together” η ιστοσελίδα του επίσημου σωματείου της Eurovision στην Ελλάδα ogaegreece.com είχε ρεκόρ επισκεψιμότητας, σχεδόν διπλάσια από πέρσι! Αλλά και τις δυο ημέρες μετάδοσης του Κυπριακού και του Ελληνικού τραγουδιού η επισκεψιμότητα έκανε ρεκόρ.

Υποβλήθηκε στον Πρόεδρο της Βουλής η Έκθεση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για το 2020


Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, παρέλαβε σήμερα από τον Πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, κ. Κωνσταντίνο Μενουδάκο, την Έκθεση Πεπραγμένων της Ανεξάρτητης Αρχής για το έτος 2020.

Υποβάλλοντας την Έκθεση Πεπραγμένων ο Πρόεδρος της Αρχής αναφέρθηκε στις έκτακτες συνθήκες που