Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Η φορτισμένη συναισθηματικά επίσκεψη του Δημήτρη Δράκου στην Ελαία


Ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά ήταν το βράδυ της Πέμπτης 28/10 γιά τον Δημήτρη Δράκο η μετάβαση και παραμονή του στο χωριό Ελαία (Μπούζι) της Τριφυλλίας, όπου είναι ο τόπος που γεννήθηκε και πέρασε τα παιδιά του χρόνια.Το χωριό Ελαία είναι το πρώτο χωριό της Μεσσηνίας που συναντάμε καθώς μπαίνουμε από την Ηλεία στη Μεσσηνία , μόλις περάσουμε από το Γιαννιτσοχώρι και την γέφυρα του ποταμού της Νέδας και στην δεξιά πλευρά της εθνικής οδού Πύργου - Κυπαρισσίας και είναι Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αυλώνος . Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου μίλησε με ένα μεγάλο πλήθος κατοίκων που τον υποδέχτηκε με εξαιρετικά θερμές εκδηλώσεις. Ο Δ. Δράκος μίλησε αναλυτικά για την προοπτική και τα σχέδια στήριξης και ανάπτυξης της περιοχής, ενώ αναφέρθηκε και στο γενικότερο πρόγραμμα του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ για το σύνολο της Περιφέρειας.

Ο Δημήτρης Δράκος από τη Λακωνία"Το λακωνικό και πελοποννησιακό λάδι είναι αξεπέραστο, εκείνο που πραγματικά χρειάζεται είναι ένα σωστό σχέδιο εμπορικής προώθησής του, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό"

Η Αγροτική Οικονομία και ιδιαίτερα η παραγωγή και προώθηση του ελαιολάδου, καθώς και ο Τουρισμός ήταν τα δύο βασικά θέματα στα οποία επικέντρωσε τις αναφορές του στις συζητήσεις που είχε με φορείς και κατοίκους του Δήμου Βοιών και της Ελαφονήσου κατά την επίσκεψή του την Παρασκευή 29/10, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Παναγιώτη Φαρλέκα και υποψήφιους περιφερειακούς σύμβουλους.

Εφ` όλης της ύλης συνέντευξη του Δημήτρη Δράκου στο περιοδικό Όριον


Πως τοποθετείται το πολιτικό, οικονομικοκοινωνικό και αυτοδιοικητικό πλαίσιο, εντός του οποίου λαμβάνουν χώρα οι Περιφερειακές Εκλογές και ποιο είναι το δικό σας στίγμα;

Εκ των πραγμάτων οι εκλογές έχουν έντονο πολιτικό χρώμα. Hίδια η κυβέρνηση μέσω του πρωθυπουργού, τοποθετεί την αναμέτρηση πολιτικά, λέγοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι στήριξη στους υποψηφίους που υποδεικνύει, σημαίνει λευκή επιταγή για περαιτέρω συνέχιση και σε σκληρότερη μορφή ακόμη, της πολιτικής του Μνημονίου. Μίας πολιτικής, που προκαλεί οικονομική ασφυξία και κοινωνική οπισθοδρόμηση.

Ο τόπος χρειάζεται μία άλλη πολιτική και πάνω απ’ όλα, στροφή προς την Ανάπτυξη. Η Πελοπόννησος έχει τεράστια πλεονεκτήματα: Ιστορία, παράδοση, φύση, πόρους, ομορφιά, αξεπέραστα προϊόντα, σπουδαίο ανθρώπινο δυναμικό. Το πρόγραμμα του συνδυασμού μας ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, τα συνθέτει σε ένα ενιαίο στρατηγικό σχέδιο, που θα καταστήσει την Περιφέρειά μας πρωτοπόρα σε μία επανάσταση προόδου και δημιουργίας.

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και οι συνδυασμοί στους Δήμους της Κορινθίας


Βέλου – Βόχας
1 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
2 ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΕΛΟΥ – ΒΟΧΑΣ
3 ΡΑΧΑΝΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
4 ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ
5 ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΝΝΙΒΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΕΛΟΥ – ΒΟΧΑΣ

Κορινθίων
1 ΤΣΑΡΜΠΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ (ΦΡΟΣΩ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
2 ΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ
3 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ
4 ΚΑΣΙΜΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Κίνηση Πολιτών Δήμου Κορινθίων

Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων
1 ΦΟΡΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
2 ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ Συνένωση Προόδου-Νέα Πορεία
3 ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
4 ΓΚΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
5 ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ & ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

Νεμέας
1 ΜΠΟΥΛΟΥΓΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΝΕΜΕΑΣ
2 ΦΡΟΥΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΜΕΑΣ
3 ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΖΙ για τη ΝΕΜΕΑ

Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης
1 ΜΠΡΑΒΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
2 ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
3 ΖΑΡΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ»
4 ΣΚΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Σικυωνίων
1 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
2 ΧΩΡΕΜΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
3 ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΩΝ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
4 ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ ΦΕΝΕΟΥ

korinthian news

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 31 Οκτωβρίου


Οι δείκτες των ρολογιών θα γυρίσουν μία ώρα πίσω εφαρμόζοντας την χειμερινή ώρα για το 2010 από την Κυριακή 31 Οκτωβρίου. Πιο αναλυτικά στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, οι δείκτες του ρολογιού θα πρέπει να γυρίσουν μία ώρα πίσω και να δείξουν και πάλι 03:00. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μέτρο της θερινής ώρας εφαρμόζεται με την κοινοτική οδηγία σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στόχος της αλλαγής της ώρας είναι η εξοικονόμηση ενέργειας, μιας και συνολικά κατά τους επτά μήνες της θερινής ώρας εξοικονομούμε 210 ώρες ηλεκτρικής ενέργειας εκμεταλλευόμενοι το φυσικό φως.

Επιχειρησιακό Σχέδιο Ανάπτυξης της Διώρυγας της Κορίνθου εξήγγειλε ο Γιώργος Δέδες.Το πρόγραμμα των ομιλιών του το Σαββατοκύριακο


Επιχειρησιακό Σχέδιο Ανάπτυξης της Διώρυγας της Κορίνθου εξήγγειλε μέσω του προγραμματικού σχεδιασμού της «Νέας Πελοποννήσου» από την Ξυλοκέριζα, τα Εξαμίλια και την Αρχαία Κόρινθο κατά τη διάρκεια των ομιλιών του την Πέμπτη το απόγευμα ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίων κ. Γιώργος Δέδεbusiness plan, χρηματοδοτούμενο από ένα συνδυασμό ευρωπαϊκών, κρατικών και ιδιωτικών κεφαλαίων το οποίο προβλέπει ένα αρχαιολογικό, πολιτιστικό, τουριστικό, εμπορικό και τεχνολογικό πάρκο. Το σχέδιο προϋποθέτει έργα συντήρησης των πρανών που είναι υπό κατάρρευση και την αποκατάσταση της λειτουργίας της γέφυρας η οποία παραμένει εδώ και μήνες ανενεργή. Στο νέο επενδυτικό σχήμα που θα δημιουργηθεί, θα συμμετάσχουν ιδιώτες, κυρίως οι μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα Επιμελητήρια. Στόχος, όχι μόνο η ανάδειξη του ιστορικού μνημείου αλλά επίσης η προστασία του περιβάλλοντος και η αειφόρος ανάπτυξη της περιοχής.

Το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ η ώρα των «αιωνίων»

 
Παναθηναϊκός -  Ολυμπιακός
«Κόκκινη» η παράδοση

Το ντέρμπι γύρω από το οποίο τείνουν να περιστρέφονται τα πάντα στο ελληνικό πρωτάθλημα φέρνει η 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παναθηναϊκός εναντίον Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.
Η μάχη των δυο «αιωνίων» αντιπάλων παίρνει σάρκα και οστά το απόγευμα του Σαββάτου στο Μαρούσι (19:30, NOVA) και μοιραία όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω της. Λογικό από τη στιγμή που σε αυτή διακυβεύεται εν πολλοίς το σε ποιον θα καταλήξει το στέμμα του πρωταθλητή φέτος, ασχέτως αν είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα σχεδόν της σεζόν.
Με τον Ολυμπιακό να έχει ήδη ξεφύγει στο +4 στην κορυφή, ουσιαστικά κάθε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη για τον Παναθηναϊκό θα ήταν αποτυχία. Οι «πράσινοι», προερχόμενοι από ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και από συνεχόμενες άσχημες εμφανίσεις έχουν αρχίσει να μην πιστεύουν στον εαυτό τους. Έτσι λοιπόν, τυχόν νέα απώλεια βαθμών θα τους βουλιάξει κι άλλο τη αυτοπεποίθηση, μην αφήνοντας τους παράλληλα πολλά περιθώρια για να καλύψουν το χαμένο έδαφος στη συνέχεια.

Ο Συνοικισμός η νέα έδρα της Κορίνθου για τους επόμενους 2 μήνες

Από την περασμένη Δευτέρα το Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου και για δύο περίπου μήνες , παραμένει κλειστό , καθώς αρχίζουν έργα και ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου (αντικατάσταση του χλοοτάπητα) και των υπόλοιπων αθλητικών εγκαταστάσεων του. Έτσι η έδρα της ομάδας της Κορίνθου μεταφέρεται για μία ακόμη φορά στο γήπεδο του Συνοικισμού. Έτσι στο Συνοικισμό την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στις 15.00, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής για την football league 2, η Κόρινθος υποδέχεται την Ρόδο.

H περιοδεία Τατούλη στη Λακωνία. Σαββατοκύριακο στη Μεσσηνία

Περιοδεία στην Λακωνία πραγματοποίησε ο Πέτρος Τατούλης την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου συνοδευόμενος από την Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Ντία Τζανετέα και υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού.
Πρώτη στάση στην περιοδεία ο αγροτικός Συνεταιρισμός στην Πετρίνα όπου ο υποψήφιος περιφερειάρχης έτυχε θερμής υποδοχής από τον Πρόεδρος και τους παρευρισκόμενους.

Ο Δημήτρης Σκουρας απόψε στο ΄Πιτσά και στο Καμάρι

 
 
ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ - ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Την Παρασκευή 29/10 στις 7.00 μ.μ. στα Πιτσά (καφενείο κ. Δημόπουλου) και στις 8.00 μ.μ. στο Καμάρι (καφενείο του κ. Κακοκέφαλου) καλούμε όλους τους κατοίκους των Πιτσών και του Καμαρίου αντίστοιχα, για να τους ανακοινώσουμε το πρόγραμμα του Συνδυασμού μας.
 
Δημήτρης Σκούρας
Υποψήφιος Δήμαρχος

Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ σε Πάρτι Νεολαίας

Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Αντώνης Κλαδούχος καλούν τη νεολαία την Παρασκευή 29 Οκτ. στις 22:00 στο Cafe – bar Sea esta στο Ξυλόκαστρο για ανοιχτή συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα και τις ανησυχίες σας που αφορούν το μέλλον του Ξυλοκάστρου.

Υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας - Νίκος Ταγαράς «θα είμαι πάντα σταθερά μπροστά σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε»






















Συνεχίζοντας την άμεση επαφή με τους πολίτες της Κορινθίας, ο Νομάρχης και υποψήφιος Αντιπερειφεριάρχης Κορινθίας με το συνδυασμό ΄΄Δυνατή Πελοπόννησος΄΄ του Δημήτρη Δράκου Νίκος Ταγαράς, συναντήθηκε την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου με τους κατοίκους του Σολομού και του Αγίου Ιωάννη. Μετά από οκτώ χρόνια έργου και δημιουργίας, οι δεσμοί που τον συνδέουν σε κάθε χωρίο και πόλη με τους πολίτες της Κορινθίας, είναι ιδιαίτερη. Βήμα, βήμα περπάτησε όλο το νομό ο Νίκος Ταγαράς όλα αυτά τα χρόνια. Βήμα, βήμα έζησε όλα τα έργα που υλοποιήθηκαν, όλες τις δεσμεύσεις που έγιναν πράξη στην Κορινθία και τα ξέρει με κάθε λεπτομέρεια. Μαζί με τους πολίτες, βίωσε τις χαρές και τις ανησυχίες τους και ήταν παρών σε κάθε πρόβλημα, για να δοθεί λύση. Έτσι χτίστηκε μια σχέση σεβασμού, επικοινωνίας και εμπιστοσύνης χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με έργα. Με στόχο την αντιμετώπιση του προβλήματος της ύδρευσης, δαπανήθηκαν 27.000 ευρώ για την ανόρυξη ερευνητικής γεώτρησης στον Άγιο Ιωάννη. Ερευνητικές γεωτρήσεις σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, έγιναν και στο Σοφικό, το Σπαθοβούνι, το Σολωμό και τα Εξαμίλια, για την ανεύρεση νερού και την αξιολόγηση του υδροφόρου ορίζονται με συνολικό προϋπολογισμό 300.000 ευρώ. Για τη στήριξη και ενημέρωση του αγροτικού και κτηνοτροφικού πληθυσμού της Κορινθίας, υλοποιήθηκαν μια σειρά από δράσεις, όπως η διοργάνωση ημερίδων σε συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους φορείς με θεματικές όπως, η ΄΄Βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία΄΄ και η ΄΄ Νομιμοποίηση κτηνοτροφικών και πτηνοτροφικών εκγαταστάσεων΄΄. Για την εύκολη και γρήγορη ενημέρωση των αγροτών της Κορινθίας, δημιουργήθηκε και λειτουργεί η διαδυκτιακή πύλη, με επίκαιρες πληροφορίες για τα θέματα που τους απασχολούν. Όλα αυτά τα χρόνια οι κτηνοτρόφοι της Κορινθίας, είχαν σαν εργαλείο ενημέρωσης τη διμηνιαία εφημερίδα, που αναφερόταν σε κάθε κτηνοτροφική δραστηριότητα. Με εκδηλώσεις θεσμούς, όπως το Πολιτιστικό καλοκαίρι, στηρίχθηκαν και αναδείχθηκαν τα τοπικά ήθη και έθιμα και ο πολιτισμός σε κάθε γωνιά της Κορινθίας. Για τη βελτίωση και συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου, δαπανήθηκαν συνολικά στο Δήμο Σαρωνικού 530.000 ευρώ, από τα οποία, 70.000 ευρώ δαπανήθηκαν για το δρόμο Αθίκια-Άγιος Ιωάννης και 200.000 ευρώ για το δρόμο Γκα-Αλαμάνο. Ο συνολικός προϋπολογισμός των έργων που υλοποιήθηκαν στο Δήμο Σαρωνικού αγγίζει το 1.249.500 ευρώ.
Αυτή η σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης που χτίστηκε τα οκτώ χρόνια θητείας του Νίκου Ταγαρά ως Νομάρχη της Κορινθίας, μεγαλώνει, γίνεται ακόμα πιο σταθερή, πιο δυνατή και αγκαλιάζει όλους τους πολίτες του νομού, δίνοντας δυναμική και ουσία στο ρόλο της νέας πλέον Περιφερειακής Διοίκησης.

ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΩΝ ΑΗΤΤΗΤΩΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ ( Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου)

Το ντέρμπυ κορυφής ανάμεσα στις δύο πρωτοπόρες και αήττητες ομάδες της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας , τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου και την Ελλάδα Βέλου , στο Χιλιομόδι , δεσπόζει της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο.

Η 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

30-10-2010 15:00

ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ  - ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ
ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
31-10-2010 15:00
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ


5η Αγωνιστική
30-10-2010 15:00

ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ -  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
31-10-2010 15:00
ΠΡΟΟΔΟΣ AΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ -  ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ -  ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΟΥ
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ -  ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΚΟΡΦΟΥ
ΤΕΝΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ -  ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ -  ΑΟΦ ΠΑΟΚ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

30-10-2010 15:00

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ -  ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ -  ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ
31-10-2010 15:00
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ -  ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ
Π.Γ.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ -  ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ-  ΑΡΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 -  ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ

Γ ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

3η Αγωνιστική


Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΝΕΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ -  ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ
ΣΟΦΙΚΟ '05 -  ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΟ ΜΑΨΟΥ -  ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ
ΠΩΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡΑΒΡΥΣΗΣ - ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ -  ΕΛΑΦΙΑ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ -  ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ. ΒΑΛΤΟΥ
ΟΡΦΕΑΣ ΚΙΑΤΟΥ -  ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ
ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ -  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΠΟΖΙΚΩΝ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - : - ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ