Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

UEFA: Κανείς Ελληνας διεθνής δεν βρέθηκε ντοπαρισμένος - Τα «κοράκια» του διαδικτύου και η μήνυση που ετοιμάζει ο Φώτης Ιωαννίδης

 UEFA: Κανείς Ελληνας διεθνής δεν βρέθηκε ντοπαρισμένος 

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ που τόνιζε δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα παίκτη της Εθνικής Ελλάδας σε έλεγχο αντιντόπινγκ, η UEFA επικοινώνησε μαζί της. 

H UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ντόπινγκ σε Έλληνα ποδοσφαιριστή, με την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία να βάζει τέλος στα δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα η UEFA έχει ενημερώσει την ελληνική ομοσπονδία πως δεν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής από την Εθνική ποδοσφαίρου που να εντοπίστηκε θετικός σε ντόπινγκ, με αποτέλεσμα η υπόθεση να «κλείνει».

Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες: Να αποφευχθεί μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση στη Μέση Ανατολή

 Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες: Να αποφευχθεί μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση στη Μέση Ανατολή 

Ο ηγέτες της ευρωπαϊκής ένωσης θα κάνουν ότι είναι δυνατό ώστε ο πόλεμος στο Ισραήλ να μην λάβει χαρακτηριστικά περιφερειακής σύγκρουσης δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες «θα μας απασχολήσουν πρωτίστως ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, αλλά και θέματα που αφορούν την ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας ως προς τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής. Θα ήθελα να κάνω τρεις επισημάνσεις για τα ζητήματα τα οποία θα συζητηθούν». 

Σπάρτη, Τρίπολη , Ναύπλιο , Μυκήνες, Νεμέα υποδέχτικαν με συγκινηση την Ολυμπιακή Φλόγα. Ο Τάσος Μπακασέτας άναψε το βωμό στο Αρχαίο Θέατρο της Νεμέας.

 Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, φωτιά και κείμενο

Η  Πορεία της Ολυμπιακής φλόγας για το  Παρίσι.

ΣΠΑΡΤΗ

 

Με μεγαλοπρέπεια κι επιτυχία διήλθε σήμερα από τη Σπάρτη η Ολυμπιακή φλόγα. που μετέφεραν οι λαμπαδηδρόμοι Κούρος, Τσουλόγιαννης και Κουλόγιαννης, καθώς και του Νεοκλή Κρητικού και του Μιχάλη Βακαλόπουλου, οι οποίοι προέταξαν με θέρμη και συνέπεια στην ΕΟΕ το αίτημα των Λακώνων να διέλθει η Ολυμπιακή Φλόγα από τη Σπάρτη.

Η πρωτεύουσα της Λακωνίας έζησε συγκινητικές στιγμές, ενώ ιδιαίτερα σημαντικό κι αισιόδοξο μήνυμα έστειλε η δυναμική παρουσία των μαθητών που «κόσμησαν» με την παρουσία τους την Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

ΤΡΙΠΟΛΗ