Στο 12΄ο Δημόπουλος έπιασε κεραυνό έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι (βλέπε φωτο).
 Στο 23’ σε κόρνερ του Δημόπουλου ο Β. Κούτρας μπέρδεψε τον Μπάνο, ο οποίος έπεσε πάνω στον Φωλιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Παραδόξως ο διαιτητής κ. Χονδρόπουλος ακύρωσε το τέρμα, γιατί είδε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα. Άστοχη και συνάμα άδικη απόφαση, γιατί ο Φωλιάς δεν πίεσε καθόλου τον  τερματοφύλακα
Στο 36’ κόντρα στην εξέλιξη του αγώνα, ο Φωλιάς μετά από επαναφορά από άουτ του Κολιμάδη, με την άμυνα του Αστέρα να έχει ανέβει προς το κέντρο, πάσαρε αβίαστα στον Ι. Κ. Κούτρα που μπήκε από αριστερά στη μεγάλη περιοχή και γύρισε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Μπάρτζης σχεδόν ανενόχλητος την έστειλε στα δίχτυα για το 1 – 0. Ένα φτηνό τέρμα, που σοκάρισε για ένα 5λεπτο τους παίκτες του Αστέρα.
Με την έναρξη του β’ μέρους ο Αστέρας ισοφάρισε. Ο Δημόπουλος χτύπησε κόρνερ, ο Μπάνος απέκρουσε ασταθώς και ο Νιάνγκ από κοντά έγραψε το 1 – 1.Στο 76’ ο Δημόπουλος με όμορφη ενέργεια, απέφυγε δύο αντιπάλους του και με συρτό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 1 – 2, μέσα σε πανηγυρισμούς.
Ο διαιτητής κ. Χονδρόπουλος, έκανε σοβαρό λάθος στην ακύρωση του τέρματος του Αστέρα που προαναφέρθηκε και επίσης παρασύρθηκε σε λάθη με την αποδοχή των υποδείξεων του βοηθού του κ. Σάνου, ο οποίος πρέπει να ξαναπεράσει από τα θρανία. Δεν μπορεί ένας τέτοιος έμπειρος διαιτητής να εκτίθεται από έναν ανεπαρκέστατο βοηθό. Έπρεπε να “έπαιρνε τις φάσεις πάνω του”. Ο άλλος βοηθός κ. Παπανικολάου ήταν, ως συνήθως, άψογος.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κολιμάδης, Μερκούρης, Μετεβελής, Γιαννακόπουλος, Φωλιάς, Νιάνγκ, Δημόπουλος, Πεθαίνος (82' Στεφανάκος), Κουτρούλης, Δάνης, Γερμάνοφ.