Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Έκανε την πρώτη «γκέλα» ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη (0-0) με τον Αστέρα

 Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0: Έλειψε το γκολ, έκανε την πρώτη «γκέλα» 

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την Τρίπολη κι έμεινε έτσι στο 0-0 με τον Αστέρα, σε ένα παιχνίδι που είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε και έκανε έτσι την πρώτη του «γκέλα», απέναντι σε μία μαχητική και αξιόμαχη ομάδα όπως ήταν οι Αρκάδες.

Οι Πειραιώτες αν και είχαν

ΒΟΥΛΗ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ : Εβδομαδιαίες Προτάσεις 29/8-4/9 2022

  

Μεγαλώσαμε πια!

Δευτέρα, 29/8 στις 23:00 




Ένα ντοκιμαντέρ της Μάιτε Αλμπέρντι για μια παρέα 40χρονων φίλων, που είναι συμμαθητές όλη τους σχε­δόν τη ζωή. Έχουν βαρεθεί πια και δεν θέλουν να υπα­κούουν στον κανονισμό του σχολείου. Μόνο που τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά γι’ αυτούς. Έχουν σύν­δρομο Down και πρέπει να υφίστανται την απογοήτευ­ση να ζουν σαν να ήταν ακόμη δέκα χρονών. Τι συμ­βαίνει στα παιδιά που θέλουν να ενηλικιωθούν, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν και απλώς γερνούν;

Live NASA: Εμπλοκή στην επιστροφή των Αμερικανών στο φεγγάρι 50 χρόνια μετά - Τι πρόβλημα δημιουργήθηκε

 Live NASA: Εμπλοκή στην επιστροφή των Αμερικανών στο φεγγάρι 50 χρόνια μετά  Τι πρόβλημα δημιουργήθηκε 


 

Πενήντα χρόνια μετά τη λήξη του ιστορικού προγράμματος «Απόλλων», ξεκινά σήμερα το νέο αμερικανικό διαστημικό πρόγραμμα «Άρτεμις» (αδελφή του Απόλλωνα στην ελληνική μυθολογία, γι' αυτό επιλέχτηκε αυτό το όνομα ήδη επί προεδρίας Τραμπ). 

Στις 15:33 ώρα Ελλάδας της Δευτέρας έχει προγραμματιστεί από την Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA) η εκτόξευση από το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι στην Φλόριντα της αποστολής «Άρτεμις 1» με έναν πελώριο πύραυλο Space Launch System (SLS) που θα μεταφέρει την μη επανδρωμένη κάψουλα Ωρίων (Orion) γύρω από τη Σελήνη για μια δοκιμαστική πτήση έξι εβδομάδων και μετά θα γυρίσει στη Γη.

Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (τηλεδιάσκεψη)

 

 

 

Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων