Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Συνέντευξη του Προέδρου της Βουλής Ν. Βούτση στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today

 

Συνέντευξη στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today και στη Σοφία Σεβαρντνάτζε για την εκπομπή της «Sophie&Co» παραχώρησε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Μόσχα.
«Αντιλαμβάνεστε ότι η χώρα μου είναι στο όριο της ανθρωπιστικής καταστροφής» τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Βουλής. «250 χιλιάδες νέοι επιστήμονες έχουν φύγει, ως το πιο πολύτιμο κεφάλαιο, διότι η εκπαίδευση στην Ελλάδα είναι δημόσια, είναι κρατική. Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο, επενδεδυμένο κεφάλαιο, το οποίο έχει πάει έτοιμο στην κυρία Μέι, στη Μεγάλη Βρετανία, στον κύριο Ολάντ και στην κυρία Μέρκελ. Έτοιμοι επιστήμονες, γιατροί, μηχανικοί… Και αν αυτό συνεχιστεί, η Ελλάδα και όχι μόνο, τα Βαλκάνια γενικότερα, θα οδηγηθούν στο να είναι μια ειδική οικονομική ζώνη, εντελώς ανισότιμη, στο πλαίσιο της ΕΕ. Αυτή η πορεία πρέπει να σταματήσει. Γι’ αυτό λέμε ότι εργαζόμαστε για όλη την Ευρώπη και για το μέλλον της. Δεν είναι απλώς ένα πρόβλημα της Ελλάδας που πρέπει να τακτοποιηθεί».

Ευχές από την ArtsPR

Πέτρος Τατούλης "Ανατρέπουμε με τα έργα μας τον αποκλεισμό της Λακωνίας" Παραδόθηκε στην κυκλοφορία το Σκούρα - Πυρί



Εμφάνιση IMG_1951.JPG 
"Η Λακωνία ήταν μια παραμεθόριος περιοχή και ήταν υποχρέωσή μας να ανατρέψουμε αυτή την αδικία. Το πετυχαίνουμε σταθερά με μεγάλο μας όπλο τη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα" τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη τελετή εγκαινίων και παράδοσης στην κυκλοφορία του δρόμου Σκούρα - Πυρί, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016.
Εμφάνιση IMG_1938.JPG"Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου γιατί αυτό που συναποφασίσαμε στις εκλογές του 2010 υλοποιείται" συνέχισε ο κ Τατούλης και τόνισε ότι "έχει μεγάλη σημασία στην πολιτική θεσμική λειτουργία αυτά που λες στους πολίτες να πραγματώνονται, γιατί είναι σύνηθες το φαινόμενο άλλες υποσχέσεις να δίνεις προεκλογικά και άλλες να είναι οι πράξεις μετεκλογικά. Το μεγάλο στοίχημα είναι η συνέπεια του προεκλογικού λόγου με τις μετεκλογικές πράξεις".

Νέα Δημοκρατία: "Ο επίσημος εργολάβος εκτόξευσης λάσπης της κυβέρνησης κ. Βαξεβάνης, ξαναχτύπησε"

Νέα Δημοκρατία εναντίον Βαξεβάνη για δημοσίευμα του `Ντοκουμέντο`
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο επίσημος εργολάβος εκτόξευσης λάσπης της Κυβέρνησης κ. Βαξεβάνης, ξαναχτύπησε. Από το πρώτο φύλλο κυκλοφορίας της νέας εφημερίδας του κ. Καλογρίτσα, επισημάναμε τον πραγματικό σκοπό έκδοσής της που δεν είναι άλλος από την εκτέλεση συμβολαίων σε βάρος των πολιτικών αντιπάλων της απερχόμενης παρέας του Μαξίμου.
Μετά το φιάσκο του διαγωνισμού παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες και την παροιμιώδη αποτυχία των κ. Τσίπρα και Παππά να αποκτήσουν κανάλι με δάνεια της Τράπεζας Αττικής, ο επίδοξος καναλάρχης των βοσκοτοπίων της Ιθάκης κ. Καλογρίτσας, προκαλεί τους πολίτες με ένα ψευδές και χυδαίο πρωτοσέλιδο, που επιχειρεί να εμπλέξει σε δήθεν τραπεζικό σκάνδαλο τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.
Συνεχίζουν να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα αγνοώντας ότι η εταιρία “ΚΗΡΥΞ Α.Ε.” είναι ασφαλιστικά και φορολογικά ενήμερη και τα τραπεζικά της δάνεια είναι πλήρως ενήμερα, ρυθμισμένα και εξασφαλισμένα, καθώς υπάρχουν σοβαρές εμπράγματες και προσωπικές εγγυήσεις.
Ό,τι και αν κάνει, όμως, όποιες βρώμικες μεθόδους και αν χρησιμοποιήσει η παρέα του Μαξίμου, θα βουλιάξει στη λάσπη που κατασκευάζει.
Η αλήθεια πάντα κερδίζει».

Εορταστικό «κάρφωμα» Μητσοτάκη στον Τσίπρα τρώγοντας με πολιτικούς συντάκτες

 
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, άκουσε σήμερα, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος, τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, στις 12 το μεσημέρι από τα παιδιά των εργαζομένων της Ελληνικής Αστυνομίας, στις 12.30 από τον Σύλλογο Κρητών Ασή Γωνιά και στις 13.00 από τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.
Την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές είχαν σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με τους διαπιστευμένους συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ της δεξιάς παράταξης. Το ραντεβού κλείστηκε στην παραδοσιακή ταβέρνα «Κακαβιά ο Νίκος» που είναι δίπλα στα παλιά γραφεία του κόμματος και πολλές φορες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης την έχει επισκεφτεί.
Η συζήτηση δεν θα μπορούσε εκτός από ευχές να μην έχει και πολιτική χρoιά.

Αίσιο τέλος αεροπειρατείας στην Μάλτα


Οι δύο άτομα έκαναν αεροπειρατεία σε αεροσκάφος τύπου AIRBUS A320 της εταιρείας AFRIQIYAH AIRWAYS με 118 επιβαίνοντες το οποίο εκτελούσε εσωτερική πτήση στη Λιβύη σήμερα το πρωί.
Το αεροπλάνο είχε ξεκινήσει το ταξίδι του από τη Σμπέχα της Λιβύης με προορισμό την Τρίπολη, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της πτήσης εκδηλώθηκε αεροπειρατεία και οι δράστες ζήτησαν το αεροσκάφος να κατευθυνθεί στη Μάλτα, όπως και έγινε.

Σε ανταλλαγη πυροβολισμων με αστυνομικους Νεκρός στο Μιλάνο ο ύποπτος της επίθεσης στο Βερολίνο

Νεκρός ο μακελάρης στην Ιταλία: Άπειρος αλλά γενναίος ο αστυνομικός που τον σκότωσε
Πληροφορίες του Reuters αναφέρουν πως ο Τυνήσιος ύποπτος της τρομοκρατικής επίθεσης στο Βερολίνο έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών στο Μιλάνο της Ιταλίας.
Η La Repubblica μεταδίδει ότι σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία στο Μιλάνο το πρωί της Παρασκευής σκοτώθηκαν δύο Ισλαμιστές, ένας εκ των οποίων προτού πεθάνει φώναξε «Αλλάχου Ακμπαρ» και εικάζεται πως είναι ο 24χρονος Τυνήσιος. Στο περιστατικό τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός.

Αυτή είναι η πιο "σέξι" διαταραχή ύπνου


sexypnia.jpgΑυτή είναι η πιο "σέξι" διαταραχή ύπνου


Για την συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων το σεξ και ο ύπνος έχουν διαδοχική σειρά. Σε κάποιες περιπτώσεις, ωστόσο, μπορεί να συμβάινουν ταυτόχρονα. Στη δεύτερη περίπτωση μιλάμε για την σεξυπνία, μια διαγνωσμένη διαταραχή ύπνου που χαρακτηρίζεται από σεξουαλικές συμπεριφορές.

Διαβάστε περισσότερα

chrcoup.jpgΧριστούγεννα: οδηγός επιβίωσης για ζευγάρια!


Τα Χριστούγεννα έχουν χαρακτηριστεί «δολοφόνος» των σχέσεων. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, πριν από την αντίστροφη μέτρηση για την έλευση του νέου χρόνου, πολλά ζευγάρια – κάποιες μελέτες

Θερμές ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

TITIBIIΣMATA

Παράταση- αναστολή καταβολής βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών σε πληγείσες περιοχές της Κορινθίας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Μετά από παρέμβαση της βουλεύτριας Θελερίτη Μαρίας και των βουλευτών Τσόγκα Γεωργίου και Ψυχογιού Γεωργίου του Νομού Κορινθίας και σε συνεργασία με το Δήμο Βέλου –Βόχας, υπογράφηκε από την υφυπουργό Οικονομικών κα Κατερίνα Παπανάτσιου η υπουργική απόφαση με την οποία παρατείνεται – αναστέλλεται μέχρι και τις 9 Μαρτίου 2017 η καταβολή βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων, που έχουν την κύρια κατοικία ή έδρα τους στις Τοπικές Κοινότητες α) Στιμάγκας, β) Ελληνοχωρίου, γ) Ταρσινών, δ) Κρηνών, ε) Ευαγγελιστρίας, στ) Πουλίτσας, ζ) Κοκκωνίου, η) Χαλκείου και θ) Σουληναρίου του Δήμου Βέλου-Βόχας της Π.Ε. Κορινθίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα (πλημμύρες, κατολισθήσεις κλπ.) στις 9 Σεπτεμβρίου 2016.
 Η απόφαση εκδόθηκε βάσει της σχετικής απόφασης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με την οποία κηρύχθηκαν σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας οι ανωτέρω Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Βέλου-Βόχας. Κόρινθος, 23.12.2016

ΕΥΧΕΣ Eurobank

Εμφάνιση ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ_ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ EUROBANK.gif

Χρόνια Πολλά
&
Καλή Δημιουργική Χρονιά 


Eurobank Press Office

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ κ. ΗΛΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ

Εμφάνιση Ευχετήρια Κάρτα.jpg

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ κ. ΑΝΝΑ ΚΟΝΤΟΝΗ



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgSixHHlMNFPZFy7luibNvKrNhx-dvFX1BgKWbRxiKqd11vSLATuC0nyViwJQ_eazuuiUhJu5YpkEjVo86vQVO26tLjlHO2Wq6TCmiMn-0OGY_uYwSY-HOyv2cgYsdkNjmifYRIQG6P0r94/s1600/%CE%9A%CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%9F%CE%9D%CE%97+%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%91.jpghttps://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhhNlozmr032ffQaW_YQaIn78zjhLmS34NeaIVKbPXTMh3vCihVbBSWKz5VlIDDaMZM9PGeOIzADbxopCrD1CxiTazXqQQ13lUrBTK7FNLs81J7qeg5tOkB4N5YxCBbnwvWyMhMbZ7QfAEe/s320/dimos+xylokastro-evrostini+kor+orizontes.png
                                                             
  ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

                                                                                                                Ξυλόκαστρο 23.12.2016
Αγαπημένη μου Άννα,
σε ευχαριστώ θερμά για την αδιάλειπτη  στήριξή σου στο Δήμο και την περιοχή μας, και την ενεργό ανταπόκρισή σου σε κάθε αίτημα συνεισφοράς και υποστήριξης  που σου απευθύνουμε.
Η πολυετής γνωριμία και φιλία μας, και η -σε βάθος-  γνώση της πολυσχιδούς σου δραστηριότητας για την κοινωνική προστασία, την αλληλεγγύη, την τοπική ανάπτυξη, καθιστούσε βέβαιη και την πρόσφατη εξαιρετικά γενναιόδωρη προσφορά σου.
Για αυτήν, αλλά και για όλες τις προηγούμενες  ενέργειές σου, για τη διακριτικότητα, τη συνέπεια, την απαράμιλλη γενναιοδωρία και  την εγκάρδια φιλία σου,σε ευχαριστώ θερμότατα, και εκ μέρους των δημοτών και κατοίκων της περιοχής μας.
Εύχομαι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα, υγεία, ευημερία  κι ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος.


Με βαθύτατη εκτίμηση
Ηλίας Ανδρικόπουλος
Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης