Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Συμβάσεις έργων σε Μονεμβασιά και Τεγέα υπέγραψε ο Πέτρος Τατούλης

https://argonafplia.gr/wp-content/uploads/2017/07/neapoli_monemvasia.jpg
Την προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Μονεμβασιάς για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση οδικού άξονα Νεάπολη – Παλαιόκαστρο» στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας και τη σύμβαση υλοποίησης του έργου «Άμεση αποκατάσταση βλαβών και κατασκευή συρματοκιβωτίων στα πρανή του ποταμού Δολιανίτη, πρώην Δήμου Τεγέας Δήμου Τρίπολης» στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας υπέγραψε την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ



Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ: Μέχρι πότε υποβάλλονται αιτήσεις

Με απόφαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεράσιμου Θωμά δόθηκε παράταση μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2019 για την υποβολή των αιτήσεων εκ νέου υπαγωγής στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) ηλεκτρικής ενέργειας που παρέχουν όλοι οι προμηθευτές.
Η παράταση κρίθηκε επιβεβλημένη για να ενημερωθεί η βάση δεδομένων που

Γιάννης Μαρίνος: συνέντευξη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη - Diastixo.gr

Γιάννης Μαρίνος: συνέντευξη στον Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη
Ο Γιάννης Μαρίνος είναι δημοσιογράφος. Άσκησε την ενημερωτική του αποστολή επί 46 χρόνια χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και παράλληλες απασχολήσεις, που κατ’ αυτόν φαλκιδεύουν ή ακόμα χειρότερα επηρεάζουν την ελεύθερη και κατά το δυνατόν αντικειμενική κριτική προς κάθε κατεύθυνση. Σ’ όλη αυτή την πολύχρονη διαδρομή, εργάστηκε αποκλειστικά και αδιατάρακτα στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, ξεκινώντας το 1953 κυρίως ως

Δεκαπενταύγουστος: «Το Πάσχα του καλοκαιριού» (φωτο)

«Πάσχα του καλοκαιριού». Έτσι ονομάζει ο λαός το Δεκαπενταύγουστο καθώς η «Παρθένος Μαρία» θεωρείται το ιερότερο πρόσωπο της Ορθοδοξίας.
Σύμφωνα με την εκκλησιαστική παράδοση, η μητέρα του Ιησού Χριστού, πληροφορήθηκε τον επικείμενο θάνατό της από έναν άγγελο τρεις ημέρες προτού αυτός συμβεί και άρχισε να προετοιμάζεται κατάλληλα. Επειδή κατά την ημέρα της Κοίμησής της δεν ήταν όλοι οι Απόστολοι στα Ιεροσόλυμα, μία νεφέλη τους άρπαξε και τους έφερε κοντά της. Μοναδικός απών ο απόστολος Θωμάς.
Η Κοίμηση της Θεοτόκου συνέβη στο σπίτι του Ευαγγελιστή Ιωάννη, όπου και

Δικαστική απόφαση «βόμβα» για καταβολή δώρων & σε συμβασιούχους του Δημοσίου

 
Μετά τις σχετικές αποφάσεις των Πρωτοδικείων Λαμίας και Καλαμάτας  αλλά και του Ειρηνοδικείου Αθηνών, που αφορούσαν τους αορίστου χρόνου υπάλληλους, το δρόμο διεκδίκησης 13ου και 14ου μισθού και για τους συμβασιούχους, ανοίγει με ΑΠΟΦΑΣΗ του, που αποκαλύπτει η aftodioikisi.gr, το Ειρηνοδικείο Αθήνας.
Συγκεκριμένα, με την υπ’ αριθμό 2417/2015 απόφασή του το Ειρηνοδικείο Αθήνας δικαίωσε