Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Ο Εντέν Αζάρ είχε κέφια - Το Βέλγιο διέλυσε 5 - 2 την Τυνησία και πέρασε στους "16"

https://cdn4.bbend.net/media/com_news/story/2018/06/23/599743/main/8.jpg
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εντέν Αζάρ ο οποίος σημείωσε δυο και κέρδισε πέναλτι το Βέλγιο συνέτριψε την Τυνησία με 5-2.
Το ματς είχε 7 γκολ και πολλές φάσεις. Σίγουρα το πιο θεαματικό ως τώρα στη διοργάνωση. Το σκορ θα μπορούσε να πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις αν ο Φερνάντεθ δεν απέσυρε τον Λουκάκου στα μέσα του β΄ ημιχρόνου.
Ο Αζάρ έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του. Στο 7΄ κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 1-0. Αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά στα χρονικά των Μουντιάλ σημειώθηκε τουλάχιστον ένα γκολ στις 27 πρώτες αναμετρήσεις.
Στο 16΄ ο Λουκάκου τιμώρησε την κακή αντίδραση της άμυνας και έγραψε το 2-0. Κι ενώ φαινόταν ότι το Βέλγιο θα είχε εύκολη δουλειά ήρθε το γκολ του Μπορν στο 18΄ για να περιπλέξει την κατάσταση.
Ο σκόερερ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Ναγκέζ. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Σιαμ Μπεν Γιουσούφ τραυματίστηκε στο 40΄και έδωσε τη θέση του στον Μπεναλουάν.
Ο Λουκάκου στο φινάλε του πρώτου μέρος καθάρισε τη μπουγάδα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Με τα δυο γκολ που σημείωσε ο Λουκάκου έφτασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην πρώτη θέση των σκόρερ με 4 γκολ κι έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής μετά τον Μαραντόνα, το 1986, που σημειώνει από δύο τέρματα σε δύο συνεχείς αγώνες.
Στο 52΄ ο Αζάρ πλάσαρε για το 4-1, δίνοντας διαστάσεις στο προβάδισμα του Βελγίου. Στο 80΄ ο Μπατσουαγί «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι και έκανε το 5-1 στο 90΄, πριν μειώσει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καζρί στο τελικό 5-2.
ΒΕΛΓΙΟ (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Μπογιατά, Βερτόνγκεν, Μενιέ, Βίτσελ, Ντε Μπράιν, Φερέιρα-Καράσκο, Ε. Αζάρ (68΄ Μπατσουαγί), Μέρτενς (86΄ Τίλεμανς), Λουκάκου (59΄ Φελαϊνί).
ΤΥΝΗΣΙΑ (Ναμπίλ Μααλούλ): Μπεν Μουσταφά, Σ. Μπεν Γιουσέφ (λ.τ. 41΄ Μπεναλουάν), Μεριά, Μπρον (λ.τ. 24΄ Ναγκέζ), Μααλούλ, Μπαντρί, Σασί (59΄ Σλίτι), Σκιρί, Χαουΐ, Φ. Μπεν Γιουσέφ, Καζρί

    GROUP G

  • Βέλγιο 6
  • Αγγλία 3
  • Τυνησία 0
  • Παναμάς 0

Σε εξέλιξη η κακοκαιρία στη χώρα! – Έντονη βροχόπτωση στα βόρεια προάστια της Αθήνας

 Καιρός: Κακοκαιρία «σαρώνει» τη χώρα! Καταιγίδα στην Αττική – Ισχυροί άνεμοι και βροχές στα βόρεια προάστια | Newsit.gr
Έντονη βροχόπτωση σημειώνεται αυτή την ώρα στα βόρεια προάστια της Αθήνας, με αρκετούς δρόμους να έχουν πλημμυρίσει. 
Πιο αναλυτικά σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ θα επηρεαστούν:  Σήμερα, Σάββατο (23.06.2018) ο καιρός θα χαλάσει: Πριν το μεσημέρι στα βορειότερα νησιά του Ιονίου. Το μεσημέρι και το απόγευμα στην Ήπειρο, την Δυτική και Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη. Επίσης, στην Κεντρική Μακεδονία και από το βράδυ, στην Ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη Βόρεια Εύβοια!
Την Κυριακή (24.06.2018): Από το πρωί, στην Χαλκιδική, στην Ανατολική Θεσσαλία, στις Σποράδες και την Βόρεια Εύβοια. Το απόγευμα στα ηπειρωτικά εκτός από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
Τη Δευτέρα (25.06.2018) ο καιρός θα χαλάσει στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, την Δυτική και Κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο.
Την Τρίτη (26.06.2018) ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση στα νησιά του Ιονίου και τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου.

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΛΙΘΑΡΙΑ; "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Α~Α~Α ΑΦΑΝΤΗ~ ΑΝΙΚΑΝΗ~ ΑΧΡΗΣΤΗ"!


Γράφει ο Ιωάννης Κούκιος

Πριν από περίπου δυο μήνες είχα γράψει επιστολή διαμαρτυρίας για την ανικανότητα της δημοτικής αρχής, να εισπράξει το κονδύλιο (300.000 ΕΥΡΩ) που είχε εγκρίνει η ΕΕ για την κατασκευή παιδικών χαρών. Είχα ακόμα,περιγράψει και με φωτογραφικά ντοκουμέντα την άθλια κατάσταση τηςπαιδικής χαράς του οικισμού Μαύρα Λιθάρια. 
Πριν από περίπου ένα μήνα ο δήμος κόλλησε αφίσα στην εν λόγω παιδική χαρά των Μαυρο- Λιθαρίων που ανέφερε ότι: οι δημότες εισέρχονται σε αυτή και χρησιμοποιούν τα όργανά της με δική τους ευθύνη. Δηλαδή δημοτική αρχή σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου “ Νίπτει τας χείρας της ”. 

Ακράτεια ούρων: Ποιες είναι οι επιπτώσεις στην υγεία των γυναικών;


akrateia_ouron_katsenis_ring.jpgΣημαντικό πρόβλημα για τις γυναίκες με επιτακτική ακράτεια ούρων είναι η κακή ποιότητα ύπνου, αφού αναγκάζονται να ξυπνούν πολλές φορές τη νύχτα για να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

Νίκος Ανδρουλάκης: Να τιμήσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Ανδρέα Παπανδρέου.

https://i2.prth.gr/files/2016/02/09/papandreou-andreas01.jpgΝα ονομαστεί «Ανδρέας Παπανδρέου» χώρος ή αίθουσα εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίο προς τιμήν του επί τρεις φορές έλληνα πρωθυπουργού, ζητά με επιστολή του ο Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο ευρωβουλευτής, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, που θα εορταστούν τον Φεβρουάριο του 2019, απευθύνεται στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι, ζητώντας του να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.
«Με τον τρόπο αυτό θα τιμήσουμε τη μνήμη ενός από τους σημαντικότερους ηγέτες της Γηραιάς Ηπείρου, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος συνέβαλε στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και στο όραμα μίας ενωμένης, προοδευτικής Ευρώπης», τονίζει στην επιστολή του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή προς τον κ. Ταγιάνι

Στη Βουλή των Ελλήνων η ετήσια Γενική Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας

  Εμφάνιση Interparliamentary_Assembly_on_Orthodoxy_svg copy.jpg
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης θα χαιρετίσει την έναρξη των εργασιών της 25ης ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.), με θέμα «Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και χριστιανικές αξίες: 25 χρόνια Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας». Οι εργασίες θα διεξαχθούν στις 26 και 27 Ιουνίου 2018, στην αίθουσα Γερουσίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου, στο οποίο βρίσκεται η έδρα της Συνέλευσης, με τη συμμετοχή περί των εκατό βουλευτών, εκπροσώπων από είκοσι πέντε κοινοβούλια και δέκα κοινοβουλευτικές ομάδες, καθώς και μεμονωμένων κοινοβουλευτικών προσωπικοτήτων. 

Οι θεραπευτικές ιδιότητες της θάλασσας. Τα πολύτιμα συστατικά του θαλασσινού νερού. Πότε δεν κάνει καλό;


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiGFnJH4Txwfe37r3y2PG6l4nQEfBeP9BVd1iljSB5eotMqG9grWD6nvJ-iN9sTNGJn83F3T4z5JNniZSazPvfn0dedHBF31LomhGlXnuWpbcJPAbU_0Sg196IC4jCmTKOr_Apr5zwpCK9K/s600/lady-floating-on-sea.jpg
Η θάλασσα έχει θαυματουργές επιδράσεις στην υγεία μας. Η απεραντοσύνη της θάλασσας έκρυβε πάντοτε θεραπευτικές ιδιότητες, καθώς το θαλασσινό νερό είναι δύναμη ζωής. Μας διεγείρει, μας ανανεώνει, μας αναζωογονεί και μας προστατεύει.
Το αλμυρό νερό, η άμμος, ο ήλιος, το θαλασσινό αεράκι και η λάσπη δεν είναι όμως μόνο συνώνυμα της ξεκούρασης, αλλά πανάκεια για πολλές, μικρές και συχνά επίπονες ενοχλήσεις, προσφέρουν αναρίθμητες ευεργετικές ιδιότητες στο δέρμα, στην κυκλοφορία, αλλά και στον οργανισμό συνολικά.
Στην αρχαία Eλλάδα, ο Iπποκράτης ήταν ο πρώτος που ασχολήθηκε με τις θεραπευτικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού. Ήδη όμως από την εποχή του Ηρόδοτου αναφέρεται η χρήση της θαλασσοθεραπείας στην αντιμετώπιση ορισμένων παθήσεων. Στην Κω, τον 4ο αιώνα π. X., ο Ιπποκράτης ιδρύει στην ιδιαίτερή του πατρίδα το σημαντικότερο από τα 300 συνολικά Ασκληπιεία της αρχαίας Ελλάδας, σε ένα εντυπωσιακό τοπίο γεμάτο κυπαρίσσια και πεύκα, αλλά με θέα στη θάλασσα. ....................

Αποκάλυψη-σοκ: Για την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου – Έκαψαν την σορό του


https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/03/marios-papageorgiou-500.jpgΝέα σοκαριστική διάσταση έδωσε Καναδός ερευνητής με την τελική αποκωδικοποίηση των στοιχείων στη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου καθώς σύμφωνα με την έρευνά του η σορός του άτυχου νέου κάηκε από τους αδίστακτους δολοφόνους του!
Σύμφωνα με τον ίδιο, η σορός του Μάριου κάηκε από τους αδίστακτους δολοφόνους του…