Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Εξιχνιάστηκαν δύο κλοπές σε χωριά του Ξυλοκάστρου

Αποτέλεσμα εικόνας για κλοπεςΕξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, δύο περιπτώσεις  κλοπής σε οικίες ημεδαπών, που είχαν γίνει την 8.2.2018 και κατά το χρονικό διάστημα από την 23.7.2018 έως την 28.7.2018, σε τοπικές κοινότητες Καμαρίου και Ελλήνικου του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες σε βάρος 18χρονου  ημεδαπού, για  κλοπή

Ιδρυτική διακήρυξη: Ενωμένοι για το Ξυλόκαστρο

Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση
Έπειτα από ώριμη σκέψη και γόνιμο διάλογο για τον τόπο που όλοι αγαπάμε, διαπιστώσαμε την αναγκαιότητα για μια άλλου τύπου προσέγγιση στα δημοτικά πράγματα της πόλης μας.
Δεν κλείνουμε τα μάτια στην πραγματικότητα. Πλέον είναι αντικειμενικά ώριμη η ανάγκη να υπερασπιστούμε το δικαίωμα του πολίτη να συμμετέχει ενεργά στο σχεδιασμό του μέλλοντός του και, αν χρειαστεί , να σταθεί απέναντι στις όποιες μικροπολιτικές μηχανεύονται "κηπουρούς" διαπαραταξιακών συμφερόντων.
Είναι προφανές ότι στον κοινωνικό – πολιτικό διάλογο πάντα χρειάζεται μια

Ορκίστηκαν οι νέοι βουλευτές Ζ. Ράπτη, Π. Παναγιωτόπουλος και Ν. Νυφούδης

Οι τρεις νέοι βουλευτές, δύο της ΝΔ κι ένας του Ποταμιού, καταλαμβάνουν τις θέσεις των Β. Μεϊμαράκη, Α-Μ. Ασημακοπούλου και Κ. Μάρκου

Ορκίστηκαν σήμερα, Δευτέρα, ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής, τρεις νέοι βουλευτές, δύο από τη ΝΔ και ένας από το Ποτάμι.
Πρόκειται για τη Ζωή Ράπτη, τον Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον Νίκο Νυφούδη. Οι τρεις νέοι βουλευτές καταλαμβάνουν τις αντίστοιχες έδρες των, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου και Κατερίνας Μάρκου οι οποίοι είχαν παραιτηθεί από το βουλευτικό τους αξίωμα, καθώς θα είναι υποψήφιοι στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.
Και οι τρεις παραιτηθέντες βουλευτές στις επιστολές τους σημειώνουν ότι παραμένουν συνεπείς στις ηθικές αρχές και αξίες τους και δεν θα κάνουν χρήση της τροπολογίας, σύμφωνα με την οποία δεν συνιστά ασυμβίβαστο η ιδιότητα του βουλευτή, με την υποψηφιότητα του ευρωβουλευτή.

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου συνδυασμού «Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών» με υποψήφιο Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων τον Γιώργο Αλκ. Γκιώνη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων
και επικεφαλής του συνδυασμού
«Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών»
Γιώργος Αλκ. Γκιώνης
Σας προσκαλεί στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού
επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 45, στο Λουτράκι
Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 και ώρας 20:30

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!

Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων

Σε Καλαμάτα, Μεσσήνη και Τριφυλία, την Τετάρτη 8 Μαΐου, ο Γιώργος Δέδες


Στη Μεσσηνία θα βρίσκεται την Τετάρτη, 8 Μαΐου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες.
·         Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο», συνοδευόμενος από τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Μεσσηνίας, θα ξεκινήσει το πρωί με σειρά επισκέψεων σε Δημόσιες Υπηρεσίες της Μεσσηνιακής Πρωτεύουσας.

Πέτρος Τατούλης «Χρηματοδοτούμε τη μελέτη της ανάπτυξης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου σε αγαστή συνεργασία με την Παναρκαδική Ομοσπονδία και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου»


Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μέσω προγραμματικής σύμβασης με την Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής και το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, θα αναλάβει το κόστος της μελέτης της καθ’ ύψος επέκτασης του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής κ. Ανδρέα Παπαντωνίου και το Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κ. Πέτρο Τομάρα στην έδρα της Περιφέρειας την Τρίτη 7 Μαΐου 2019.

To ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ομόνοια» του Δημάρχου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και εκ νέου υποψηφίου κ. Ηλία Ανδρικόπουλο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Κορίνθου το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ομόνοια» από το Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και εκ νέου υποψήφιο κ. Ηλία Ανδρικόπουλο
Ο Δήμαρχος καλεί όλους να συμπορευτούν στο πλευρό μας και να υποστηρίξουν το όραμα μας για ένα καλύτερο Δήμο. Ο αγώνας θα είναι νικηφόρος, καθώς δίνεται από ανθρώπους με αγάπη γι’ αυτό τον τόπο και με όρεξη να προσφέρουν το καλύτερο.
ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
ΟΜΟΝΟΙΑ
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΑΝΔΡΕΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Εκλογική Περιφέρεια Ευρωστίνης
Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Ο συνδυασμός της Ανανεωτικής Συνεργασίας Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βλάσιο Τσιώτο


Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5.5.2019 η κατάθεση του ψηφοδελτίου της Ανανεωτικής Συνεργασίας στο Πρωτοδικείο Κορίνθου. Το ψηφοδέλτιο μας απαρτίζεται από μια δημοτική παρέα αξιόλογων προσώπων που έρχονται να ενώσουν και όχι να χωρίσουν το Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης. Είμαστε μια ομάδα νέα, ανεξάρτητη, γεμάτη όρεξη και ενθουσιασμό που θέλει και μπορεί να προσφέρει στο Δήμο.
ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
ΤΣΙΩΤΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
( ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ )
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
( ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ )
ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΑΓΓΕΛΟΥ
ΚΑΪΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΚΑΪΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΚΑΛΕΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΚΑΡΑΒΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΣΚΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (ΤΕΛΗΣ) του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΧΑΝΤΗ - ΤΥΡΟΒΟΛΑ ΣΟΦΙΑ του ΙΩΑΝΝΗ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
( ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ )

Με την "Σύμπραξη Δημοτών Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης" υποψήφιος ο Γιάννης Τόλης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, γυαλιά ηλίου, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και κοντινό πλάνοΑποτέλεσμα εικόνας για συμπραξη πολιτων ξυλοκαστρου
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΦΑΝΗ ΜΠΡΑΚΟΥΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Κ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Η ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ Κ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Κ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ

ΥΠΕΣ: ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ σε ευρωεκλογές, αυτοδιοικητικές εκλογές (εφαρμογή)


Το υπουργείο Εσωτερικών ενεργοποίησε το σύστημα των στοιχείων του εκλογικού σώματος (ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ)
Κάθε πολίτης, έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στο σύστημα, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία όπως Επώνυμο, Όνομα, Όνομα Πατέρα, Έτος Γέννησης, Όνομα Μητέρας(προαιρετικό)*,
ή μόνο τα πεδία Ειδικού Εκλογικού Αριθμού (Ε.Ε.Α.) και Επώνυμο εφόσον τα γνωρίζει.
Όπως σημειώνει το υπουργείο: «Σύμφωνα με το ΠΔ 26/2012, οι εκλογικοί κατάλογοι συντάσσονται με ευθύνη των Δήμων και αντλούνται από το τηρούμενο σε αυτούς δημοτολόγιο.
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο λάθος, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε για τη διόρθωσή του με τον Δήμο, στο δημοτολόγιο του οποίου είστε γραμμένος».
Αποκτήστε πρόσβαση στο σύστημα  ΕΔΩ

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ : ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Η Δημοτική Φιλαρμονική Ξυλοκάστρου ολοκλήρωσε με επιτυχία τις χειμερινές της εμφανίσεις, με τις δύο τελευταίες λιτανείες, στις οποίες ήταν καλεσμένη - τη Δευτέρα του Πάσχα στο Καμάρι Κορινθίας και το Σάββατο 4/5 στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας -, πραγματοποιώντας έναν μεγάλο κύκλο εμφανίσεων εντός και εκτός του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ο οποίος αποτελούταν από υπηρεσίες (κυρίως λιτανείες), αλλά και εορταστικές εκδηλώσεις / συναυλίες.
            Πλέον, αρχίζει η προετοιμασία για το καλοκαίρι, καθώς προβλέπονται δυνατές συναυλίες από τη Φιλαρμονική Ξυλοκάστρου.
            Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις : 

Ποιος θα δείξει τον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ


Το Σάββατο 11 Μαΐου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Ο αγώνας μπορεί να διεξάγεται χωρίς κόσμο, παρά μόνο με προσκλήσεις, ωστόσο θα είναι πάρα πολύς αυτός που θα θέλει να τον δει (αναγκαστικά και μη) μέσω τηλεόρασης.
Τον αγώνα θα δείξει σε απευθείας μετάδοση στις 20:30 το Cosmote Sports 1. Ωστόσο, θα μεταδοθεί και από την ΕΡΤ σε μαγνητοσκόπηση, με πιθανότερη ώρα έναρξης της μετάδοσης της δημόσιας τηλεόρασης στις 22:30.

Maria Nikolaidou 

Το ποδοσφαιρικό καμάρι του Σαρωνικού, Θοδωρής Βλάσσης, με τον Πελοπίδα Καλλίρη!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το ποδοσφαιρικό καμάρι του Σαρωνικού, Θοδωρής Βλάσσης, με τον Πελοπίδα Καλλίρη!
Ο Θοδωρής Βλάσσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γαλατάκι. Γιος του Νικολάου Βλάσση (Αγρότης) και της Μαρίνας Δάμη (Υπάλληλος Π.Ε. Κορινθίας, Περιφέρειας Πελοποννήσου).
Είναι εν ενεργεία Ποδοσφαιριστής, με πολυετή παρουσία στα γήπεδα του Νομού μας. Έχει αγωνιστεί σε τοπικές ομάδες όπως: Π.Α.Σ. Κόρινθος, Κόρινθος 06, ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λουτρακίου, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ Γαλατακίου (απ’ όπου ξεκίνησε και την πορεία του).
Επαγγελματικά δραστηριοποιείται για αρκετά χρόνια σε ιδιωτική επιχείρηση (Αρτοποιείο ) ενώ παράλληλα, τον τελευταίο χρόνο είναι συμβασιούχος δημοτικός υπάλληλος στο Δήμο

Πόσους “σταυρώνουμε” σε κάθε κάλπη –Αναλυτική παρουσίαση ανά περίπτωση

 
Πλησιάζοντας πλέον στην ημέρα των Εκλογών, ο AIRETOSαποτυπώνει σήμερα το θεσμικό πλαίσιο για τους σταυρούς προτίμησης που μπορούμε να θέσουμε στα ψηφοδέλτια σε κάθε μία από τις τέσσερις κάλπες.
Ειδικότερα:

31α ΚΥΡΙΑΚΙΔΕΙΑ Κύριακή 12/5 στον Πύργο Κορινθίας


Γραφείο Τύπου Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΝΕΑ ΟΡΜΗ" με υποψήφιο Δήμαρχο Κορινθίων τον Γκερζελή ΙωάννηΙ


   «   ΝΕΑ ΟΡΜΗ     »
Υποψήφιος Δήμαρχος
Γκερζελής Ιωάννης του Νικολάου
Υποψήφιοι Δημοτικοί   Σύμβουλοι
Εκλογική Περιφέρεια ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ

ΤΡΙΠΟΛΗ: Kλινική εξέταση και εμβολιασμός παιδιών ΡΟΜΑ,


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Την  Παρασκευή 03 Μαΐου 2019 στο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου Τζίβα του Δήμου Τρίπολης, διεξήχθη με επιτυχία παιδιατρική κλινική εξέταση και εμβολιασμός παιδιών ΡΟΜΑ, στο πλαίσιο Δράσης της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της

Τη βελτίωση του δρόμου προς το Χιονοδρομικό Κέντρο της Οστρακίνας και του δρόμου Βλαχοκερασιά – Κολλίνες υπέγραψε ο Πέτρος Τατούλης

Τις συμβάσεις υλοποίησης δύο σημαντικών έργων βελτίωσης οδικών αξόνων στην Αρκαδία υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019. Πρόκειται για τα έργα «Συντήρηση του δρόμου από Ε.Ο. Τρίπολης – Βυτίνας προς Καρδαρά – Χιονοδρομικό Κέντρο Οστρακίνας» και «Εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων τμημάτων και βελτίωση χάραξης της επαρχιακής οδού Βλαχοκερασιά – Κολλίνες».
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου υπέγραψε επίσης τη δημοπράτηση του έργου «Συντήρηση του δρόμου Βρυσούλες – Περιβόλια».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Οι πίνακες αναδρομικών για συνταξιούχους Δημοσίου & ΙΚΑ -Αναλυτικά τα ποσά

 
Αναδρομικά από 500 ευρώ έως και 6.147 ευρώ περιλαμβάνει το «μικρό πακέτο» με τα χρωστούμενα 9 ή 10 μηνών που «αναγνωρίζει» το υπουργείο Εργασίας. Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, το «μεγάλο πακέτο» που ήδη κερδίζουν οι συνταξιούχοι στα δικαστήρια με τελεσίδικες αποφάσεις έχει αναδρομικά ως 42 μήνες με ποσά από 2.310 ευρώ ως και 22.457 ευρώ για συντάξεις από 500 ως 3.500 ευρώ.
Το παράδειγμα:

Ο συνδυασμός "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης παρουσιάζει το ψηφοδέλτιό του


Ο συνδυασμός μας "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" παρουσιάζει το ψηφοδέλτιό του! 
Ένα ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ, ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ και ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ για το ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ!
Κάθε γωνιά του τόπου μας, κάθε πρόταση και κάθε προσδοκία για ένα καλύτερο Δήμο εκπροσωπείται στο ψηφοδέλτιό μας! Νέοι με όρεξη και ικανότητες, και παλιότεροι με εμπειρία συμμετέχουν στους "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" και με επικεφαλής το Σπύρο Καραβά κοινός μας στόχος είναι να αλλάξει ο Δήμος μας πρόσωπο και προσανατολισμό και να γίνει ο Δήμος που μας αξίζει. Σας καλούμε όλες και όλους να έρθετε κοντά στους υποψηφίους μας και να υποστηρίξετε την κοινή μας προσπάθεια!
Μπορούμε. Θέλουμε. Θα τα καταφέρουμε!


OΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

ΚΑΡΑΒΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

Επισκεψη Δημάρχου Ηλία Ανδρικόπουλου την Τριτη 7 Μαΐου σε Στύλια και Παναρίτη

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος και υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής του συνδυασμού «Ομόνοια», θα επισκεφτεί την Τρίτη 7 Μαίου την τοπική κοινότητα Στυλίων (καφενείο κ. Δαγρέ), ώρα 19:15 και την τοπική κοινότητα Παναριτίου (εκκλησιασμός στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο), ώρα 20:15.