Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

ΔΕΡΒΕΝΙΩΤΙΚΟ ΤΡΕΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2016 - ΚΑΥΣΗ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ (ΦΩΤΟ)


Ένα ακόμη καρναβάλι στο Δερβένι, το τρελο καρναβάλι της Ευρωστίνης στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Εκατοντάδες βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Ευρωστίνης "χωρεψαν" σε αποκριάτικους ρυθμούς ,  στην τελευταία αυτή εκδήλωση της αποκριάς.
Η παρέλαση των καρναβαλιστών και των αρμάτων ξεκίνησε από το Δημαρχείο του Δερβενίου και μέσω της κεντρική οδού κατέληξε στην πλατεία Γεωργίου Μπαλή, όπου έκαψαν τον βασιλιά καρνάβαλο.

H δημοσιογράφος κα Μαίρη Νικολοπούλου του τηλεοπτικου καναλιού ΗΛΕΚΤΡΑ κάλυψε με το ανεξάντλητο κέφι της και το φετικό καρναβάλι στο Δερβένι Κορινθίας 
Φωτογραφία της Christine Georgantopoulou.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


 

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t31.0-8/1933463_10208943345322935_5952446863100706605_o.jpg




https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtl1/t31.0-8/12841405_10208943350483064_5667729617744022177_o.jpg

 
 

 


Ευχαριστούμε την κ. Χριστίνα Γεωργαντοπούλουυ για το φωτογραφικό υλικο που μας παρεχώρησε.

ΤΡΕΛΟ ΔΕΡΒΕΝΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ( ΦΩΤΟ)

 
Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Δερβένι το τρελο καρναβάλι της Ευρωστίνης.
Η πρωτεύουσα της Ευρωστίνης "χωρεύει" σε αποκριάτικους ρυθμούς , καθώς χιλιάδες κόσμου βρίσκεται εδώ στο Δερβένι όπου συμετέχει στην τελευταία αυτή εκδήλωση της αποκριάς.

  



Σέ λιγο το ντέρμπι των «αιωνίων»

Προβολή εικόνας στο TwitterΗ διαφορά που χωρίζει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στη βαθμολογία είναι μεγάλη,
 Μπορεί να τους χωρίζουν 22 βαθμοί, αλλά ένα ντέρμπι «αιωνίων» είναι πάντα ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό γεγονός.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», μια αναμέτρηση με πάρα πολλές ιδιαιτερότητες
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη κατακτήσει τον τίτλο αλλά οι πράσινοι έχουν το κίνητρο να πάρουν την πρώτη φετινή τους νίκη σε ντέρμπι
Η κόντρα των δυο ομάδων έχει φτάσει στα… ύψη, μετά τα όσα συμβαίνουν εδώ και καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο
Οι άνθρωποι των Πειραιωτών φοβούνται για πιθανή προβοκάτσια στο ντέρμπι
Θυμίζουμε πως το ματς του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο δεν ξεκίνησε ποτέ .
Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη και μια καλή εμφάνιση στο ντέρμπι των «αιωνίων», προκειμένου να πανηγυρίσει με τον καλύτερο τρόπο την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος, το οποίο έχει εξασφαλίσει ήδη μαθηματικά 

Μεγάλη νίκη με 10 παίκτες και ανατροπή για τον Ατρόμητο 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης

Μεγάλη νίκη με 10 παίκτες και ανατροπή για τον Ατρόμητο
Από το 17` βρισκόταν πίσω στο σκορ, ενώ από το 63` υποχρεώθηκε να παίζει με αριθμητικό μειονέκτημα μετά την αποβολή του Κεϊτά με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ακόμη κι έτσι όμως, ο Ατρόμητος κατάφερε να φτάσει στην απόλυτη ανατροπή, επικρατώντας 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι, σε αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Super League.

Οι Αρκάδες, οι οποίοι για έκτο σερί ματς δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν «τρίποντο», προηγήθηκαμ στο 17ο λεπτό με τον Δημούτσο, όμως οι Περιστεριώτες απάντησαν αρχικά με τον Λαζαρίδη στο 68`, για να φτάσουν στην απόλυτη ανατροπή στο 88` με γκολ του Λε Ταλέκ.

Σφοδρή καταιγίδα δύο ωρών στο Βόλο. - Ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων !


Βόλος: Πλημμύρες και ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων - Σφοδρή καταιγίδα δύο ωρών!Σφοδρή καταιγίδα διάρκειας σχεδόν δύο ωρών έπληξε τον Βόλο και την ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα από πλημμυρικά φαινόμενα σε κεντρικούς δρόμους αλλά και στις συνοικίες της Νεάπολης και των Παλαιών. Το ύψος των νερών ξεπέρασε τα 10 εκατοστά στις κεντρικές λεωφόρους Λαμπράκη και 2ας Νοεμβρίου, μπροστά από το Δημαρχείο, όπου και διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Πολύ νερό σωρρεύθηκε και στην λεωφόρο Δημητριάδος που ξεπέρασε και τα πεζοδρόμια, αφού το αποχετευτικό δίκτυο δεν μπορούσε να απορροφήσει τόσο μεγάλες ποσότητες νερού. Δρόμοι πλημμύρισαν στην Νεάπολη και τους Αγίους Αναργύρους, αλλά ευτυχώς χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα σε σπίτια και καταστήματα. Λόγω της καταιγίδας ματαιώθηκαν οι προγραμματισμένες αποκριάτικες εκδηλώσεις στην παραλία του Βόλου, με την παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών. Οι καρναβαλιστές, που θα συμμετείχαν στην παρέλαση και περίμεναν την έναρξή στην παραλία, βρήκαν καταφύγιο σε καφετέριες, ξενοδοχεία και στις πολυκατοικίες. Σκεπασμένα και προστατευμένα με ειδικά καλύμματα απομακρύνθηκαν από την παραλία και τα άρματα που θα λάμβαναν μέρος στην παρέλαση.

Σε έντονους ρυθμούς η Πάτρα: Η βροχή δεν πτοεί τους καρναβαλιστές - Πλουτοκράτης, με ημίψηλο και πούρο ο φετινός βασιλιάς καρνάβαλος


Σε εξέλιξη βρίσκεται, παρά την βροχόπτωση, η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.

Τα πεζοδρόμια με τις στοές έχουν κατακλυστεί από χιλιάδες θεατές, που παρακολουθούν, προστατευμένοι από την βροχή, τα σατιρικά άρματα του καρναβαλικού εργαστηρίου του δΔήμου Πατρέων και τα μέλη των πληρωμάτων του «κρυμμένου θησαυρού», που βάζουν, όπως άλλωστε κάνουν κάθε χρόνο, την δική τους σφραγίδα στον μεγάλο πολιτιστικό θεσμό της πόλης.

Την παρέλαση άνοιξαν η μπάντα του Δήμου και ο εντυπωσιακός και πλουτοκράτης βασιλιάς καρνάβαλος, ενώ τους ακολουθούσε η βασίλισσα του καρναβαλιού.

«Κλείδωσαν» οι πρώτες μειώσεις στις συντάξεις – «Ψαλίδι» έως 30% στις επικουρικές

«Κλείδωσαν» οι πρώτες μειώσεις στις συντάξεις. Ερχεται ψαλίδι στις επικουρικές ως 25% ή ως 30%.
Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής», το υπουργείο Εργασίας εξετάζει τρόπους που πρόκειται να παρουσιαστούν στους επικεφαλής των δανειστών σήμερα το μεσημέρι
Ένας από αυτούς σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι κλιμακωτή μείωση στις καταβαλλόμενες επικουρικές από τα 150 ευρώ και πάνω με ποσοστά 8%, 10%, 15%, 20% και 25%. Με τον τρόπο αυτό οι περικοπές θα γίνουν ανεξάρτητα από το συνολικό ποσό που παίρνουν οι συνταξιούχοι μαζί με την κύρια ή όποια άλλη σύνταξη (θανάτου, χηρείας κ.λπ.).
Μείωση μόνο των επικουρικών αλλά επί του αθροίσματος με τις κύριες συντάξεις πάνω από τα 1.000 ή τα 1.100 ευρώ. Εδώ είναι πιθανό να μην μπει κανένα όριο στα ποσά των επικουρικών που θα μειωθούν, γιατί το κριτήριο είναι το άθροισμα με την κύρια σύνταξη. Στο δεύτερο σενάριο, οι κύριες δεν μειώνονται (αν και μπαίνουν στο κάδρο των περικοπών). Η μείωση, όπως ανέφερε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής αρμόδιο στέλεχος, θα αφορά μόνο τις επικουρικές που θα ξεπερνούν σε άθροισμα με την κύρια σύνταξη.

aftodioikisi.gr

Η έλλειψη αλληλεγγύης κατασκευάζει νέα τείχη και αδιέξοδα

Nikos Androulakis

Άρθρο του Νίκου Ανδρουλάκη


Η Συνθήκη της Γενεύης για τους πρόσφυγες συνιστά ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα του διεθνούς δίκαιου. Η ανάγκη για την κατάρτισή της προέκυψε αδήριτα έπειτα από δύο παγκόσμιους πολέμους, στους οποίους η προστασία των προσφύγων ήταν σαφέστατα ελλειμματική, με εκατομμύρια πρόσφυγες να εκτοπίζονται βιαίως.

ASYMMETRIC THREATS INSIDE NATO

An unprecedented incident takes place in Greek Ministry of Defense showing the piercing role of Tsipras regime in EU and West institutions. It is well known already here that leftists are trying to build up their nation control mechanism by assigned totally incapable people to most critical posts leading to degradation of Greece firstly and West organizations that participates in later. But this time Minister of Defense Mr.Kamenos passes the red line.

Αντιπαράθεση για την παρουσία τούρκων παρατηρητών στα νησιά

Αντιπαράθεση για την παρουσία τούρκων παρατηρητών στα νησιά
Αθήνα
Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το θέμα της παρουσίας τούρκων παρατηρητών στα νησιά του Αιγαίου, στο πλαίσιο της συμφωνίας για την επαναπροώθηση μεταναστών και προσφύγων.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο αρμόδιος υπουργός Γ.Μουζάλας εξήγησε με υπό ποιες προϋποθέσεις θα είναι θετική η παρουσία τους.

«Μακάρι να έρθουν» τόνισε ο υπουργός, «διότι η Τουρκία δεν θα μπορεί να αρνηθεί την αύξηση των παράτυπων μεταναστών και προσφύγων, καθώς ο Τούρκος παρατηρητής θα είναι παρόν στην καταμέτρηση μαζί με τους Έλληνες αλλά και τους εκπροσώπους της Frontex».

Ρεκόρ Γκίνες με λάτιν χορό στη Καλαμάτα 740 ατόμων (Βίντεο)!

Καλαμάτα: Ρεκόρ Γκίνες με λάτιν χορό - Έγραψε ο συγχρονισμός 740 ατόμων (Βίντεο)!
Έβαλαν στοίχημα να κάνουν νέο ρεκόρ Γκίνες και τα κατάφεραν στην Καλαμάτα, με 740 άτομα να χορεύουν συγχρόνως μπατσάτα. Για 15 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα οι 740 χορευτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην κεντρική πλατεία της πόλης καταρρίπτοντας έτσι το ρεκόρ και δίνοντας στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα μία σημαντική διεθνή πρωτιά σε μία προσπάθεια των σχολών χορού της πόλης, που τελικά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
 Οπως έγινε γνωστό για την επόμενη χρονιά οι διοργανωτές έθεσαν ως στόχο την κατάρριψη του αντίστοιχου ρεκόρ στον Καλαματιανό...
Δείτε τα βίντεο...


eleftheriaonline.gr

Προσοχή πορτοφολάδες

http://www.thestival.gr/media/k2/items/cache/540e57bfc1da0b12aeab12e122305984_L.jpgΣυνελήφθησαν,  χθες (12.3.2016) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα Δήμου Ξυλοκάστρου -  Ευρωστίνης , από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 18 και 20 ετών αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσαν από όχημα ημεδαπού, πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και έγγραφα, καθώς και δύο (2) κινητά τηλέφωνα

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στη Δυτική Κορινθία με επικεντρο το Δερβένι

Πρόγραμμα αποκριάτικων εκδηλώσεων
Κυριακή της Τυρινης σημερα!!!
Η Δυτική Κορινθία με επίκεντρο το Δερβένι μας χαριζει ομορφες εκδηλωσεις ...
Η εορτή της Αποκριάς μπορουμε να πουμε οτι ήρθε να δωσει λιγη χαρα και ανεμελια σε ολους εμας που η καταθλιπτική καθημερινότητα μας γονατίζει....
 ΔΕΡΒΕΝΙ

Δερβενιώτικο τρελό καρναβαλι σημερα στις 3 το μεσημερι, με παρέλαση αρμάτων επί της Π.Ε.Ο από το Δημαρχείο με κατάληξη την κεντρική πλατεία "Γεωργίου Μπαλή" όπου και η καύση του βασιλιά καρνάβαλου. Οι εκδηλώσεις της τελευταίας αποκριάς , στο Δερβένι άρχισαν χθες  στις 7 το βράδυ με διάφορες εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης και επακολούθησε  o μεγάλος αποκριάτικος χορός του Αστέρα στο κέντρο "AQUA", ο οποίος στέφθηκε από επιτυχία....
Αλλά μην ξεχάσουμε και το αποψινό πατροπαράδοτο αποκριάτικο έθιμο της "φωτιάς" που διοργανώνει απόψε και φέτος όπως κάθε χρόνο Κυριακή της Τυρινής στη πλατεία του  Άνω Αιγιαλού ο  Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΠΑΝΩ ΓΙΑΛΟΣ», με την ενέργη συμμετοχή των κατοίκων του χωριού.
Με ανακοίνωση του ο συλλογος καλεί  "...όλους τους φίλους μας, να στηρίξουν με την παρουσία τους το έθιμο και να γλεντήσουν μαζί μας. 
Θα διατεθούν χοιρινά σουβλάκια και αναψυκτικά σε προσιτή τιμή. Τα  Παραδοσιακά  εδέσματα  και  το  κρασί θα  διατεθούν  ΔΩΡΕΑΝ. Σας περιμένουμε για να περάσουμε μαζί ένα διασκεδαστικό αποκριάτικο βράδυ, μέχρι το πρώτο Σαρακοστιανό ξημέρωμα.."
Δεν είναι μόνο φίλοι μου μόνο η πρωτεύουσα της Ευρωστίνης , το Δερβένι με τις αποκριάτικές εκδηλώσεις του. 
Καρναβάλι επίσης έχουμε σήμερα το μεσημέρι και στα χωριά Καμάρι και Ρίζα...

ΚΑΜΑΡΙ
Καρναβάλι :    Κυριακή 13 Μαρτίου 2016, ώρα έναρξης 15:00
Αρχή διαδρομής: από Sohpies House δυτικά μέχρι το παλαιό σχολείο
ΡΙΖΑ
Καρναβάλι :    Κυριακή 13 Μαρτίου 2016, ώρα έναρξης 13:00
Αρχή διαδρομής : Γεωργαντέϊκα (Ρίζα) έως την πλατεία Ρίζας

Αλλά  να μην ξεχάσουμε και τα Κούλουμα της Καθαρής Δευτέρας αύριο στο Μελίσσι και στο Ξυλόκαστρο


ΜΕΛΙΣΣΙ
Οι εκδηλώσεις της αποκριάς στο Μελίσσι άρχισαν χθες Σάββατο στις 3 το απόγευμα με την παρέλαση αρμάτων στους δρόμους του χωριού και συνεχίζονται αύριο με  Κούλουμα:      Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016, ώρα έναρξης 11:00 στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Κούλουμα:      Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016, ώρα έναρξης 11:30 στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής
 
Επιλεγουμε λοιπον φιλοι μου ....αναμεσα σε πολλες και ξεχωριστές επιλογές
Καλα να περάσετε !!!!!!!

Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Κουμουτσάκου

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, σε συνέχεια σημερινών δηλώσεων του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Τόσκα,  έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Εκεί έφτασαν τα πράγματα !

 Η Κυβέρνηση ομολόγησε  σήμερα τη δυνατότητα εγκατάστασης Τούρκων αξιωματούχων σε ελληνικά νησιά του Αιγαίου προκειμένου να συμμετέχουν στη διαδικασία επανεισδοχής μεταναστών.
         
 Παντελώς ακατάλληλοι άνθρωποι κυβερνούν την Ελλάδα στην πιο δύσκολη από το 1974 στιγμή της.

Οφείλουν να δώσουν άμεσες εξηγήσεις για ένα θέμα που προβληματίζει και ανησυχεί όλους τους Έλληνες».

Το Λουτράκι πήρε πόντο στο Κρανίδι

http://www.mikriliga.com/wp-content/uploads/2015/11/ao-loutraki-kalamata-610x400.jpg 

3ος όμιλος
19η αγωνιστική
Ηρακλής Ψαχνών-Παναργειακός 0-3 α.α
Σπάρτη-Χαλκίδα 1-0
Ερμιονίδα-Λουτράκι 1-1
ΠΑΟ Βάρδας-ΑΟ Λεβάντε 2-0
Βύζας Μεγάρων-Παναρκαδικός 1-1
Κανάρης Νενήτων-Δόξα Νέας Μανωλάδας (Κυριακή 13/3 – 15:00)
Αιολικός-Καλαμάτα (Κυριακή 13/3 – 15:00)



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
( Σε 19 αγώνες)
1
Παναργειακός
31 - 18
37
2
Α. Ε. Σπάρτης
23 - 14
37
3
Παναρκαδικός
27 - 12
33
4
Αιολικός
31 - 15
31
5
ΠΑΟ Βάρδας
28 - 21
33
6
Δόξα Νέας Μανωλάδας
22 - 19
30
7
ΑΟ Λουτράκι
26 - 16
29
8
ΑΟ Χαλκίς
22 - 11
29
9
Ένωση Ερμιονίδας
24 - 21
26
10
Καλαματα
18 - 15
22
11
Βύζας Μεγάρων
17 - 34
21
12
Κανάρης Νενήτων
13 - 33
12
14
ΑΟ Λεβάντε
15 - 40
11
13
Ηρακλής Ψαχνών
  7 - 35
10

* Σπάρτη, Αιολικός, ΠΑΟ Βάρδας και Κανάρης Νενήτων έχουν από έναν αγώνα λιγότερο
** Ο Ηρακλής Ψαχνών έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα
 

Ο Αθανασιάδης... χόρεψε στη βροχή! Ο ΠΑΟΚ “έπνιξε” τον Παναιτωλικό - «Διπλό» του ΠΑΣ στη Μυτιλήνη

Εύκολα ο ΠΑΟΚ, βήμα πλέι οφ ο Πανιώνιος, «διπλό» του ΠΑΣ
Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση επιβλήθηκε με 3-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, για την 26η αγωνιστική της Super League. Το ντεμπούτο του Βλάνταν Ιβιτς συνδυάστηκε με εντυπωσιακό ποδόσφαιρο κι ο "δικέφαλος του βορρά" ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Αθανασιάδης (22’, 39’) και Κοροβέσης (70’) οι σκόρερ του ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου θύμιζε σε πολλά σημεία... λίμνη, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης.
Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης):Κυριακίδης, Κέβιν, Κούσας, Μάκος, Κέβιν – Πάουλο (75’ Βασιλείου), Φερέιρα (46’ Χαντάκιας), Κλέσιο, Ουάρντα (80’ Ρουμπουλάκου), Μουνιός, Μαρκόβσκι
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ (85’ Μαλεζάς), Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τζιόλης, Κάτσε, Χαρίσης, Μυστακίδης (80’ Δημητριάδης), Πέλκας (59’ Κοροβέσης), Αθανασιάδης

Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας, ο ΠΑΣ Γιάννενα έφυγε με το «διπλό» από τη Μυτιλήνη επικρατώντας με 2 - 0 της... καταδικασμένης (σε υποβιβασμό) Καλλονής και εξακολουθεί να ελπίζει για παρουσία στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Τα τέρματα της αναμέτρησης σημείωσαν ο Τζημόπουλος στο 43ο και ο Μανιάς στο 90ο λεπτό.
Καλλονή (Νίκος Καραγεωργίου): Δαύκος, Τσαμπούρης, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Μπλάζιτς, Γεωργίου, Μανούσος, Φαβάλι (77` Οοκο), Μάρκοβιτς (66` Κάρλσον).
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μπέριος, Στρούνα, Λίλα, Τσουκαλάς, Γιάκος (79` Ηλιάδης), Ναδάλες (76` Καρανίκας), Μανιάς, Ίλιτς (71` Κοζορώνης).

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Καταιγίδες, χιόνια και... Κούλουμα με ισχυρούς ανέμους

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Καταιγίδες, χιόνια και... Κούλουμα με ισχυρούς ανέμους

Κακοκαιρία με τοπικές βροχές, καταιγίδες και χιόνια έκαναν από το Σάββατο την εμφάνισή τους προκαλώντας τα πρώτα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο ορεινών περιοχών του νομού Πέλλας, εξαιτίας της χιονόπτωσης.  
 Δυστυχώς το τριήμερο θα εξελιχθεί με άσχημες καιρικές συνθήκες. Θα έλεγα πως θα εχουμε έναν καιρό... μασκαρά Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν την Κυριακή (13/03) την ανατολική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και σταδιακά τη Θράκη και τα νησιά του Αιγαίου.