Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821..


Βαρύς ο πέλεκυ για όσα έγιναν στην Τούμπα Αφαίρεση πέντε βαθμών και τρεις αγωνιστικές στον ΠΑΟΚ

Αφαίρεση πέντε βαθμών και τρεις αγωνιστικές στον ΠΑΟΚ
Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ στον ΠΑΟΚ, για τα επεισόδια που έγιναν στην Τούμπα, στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.
Ο «δικέφαλος» του Βορρά τιμωρήθηκε με αφαίρεση πέντε βαθμών, τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 100.000 ευρώ, απόφαση στην οποία αναμένεται να ασκήσουν έφεση.

Αναλυτικά η απόφαση:

Γυρνά σελίδα η Εθνική Ελλάδος Η εποχή Μίχαελ Σκίμπε ξεκινά και επίσημα από σήμερα Η αρχή γίνεται αυτή την ώρα στο «Καραϊσκάκης» κόντρα στο Μαυροβούνιο του Λούμπισαρ Τουμπάκοβιτς.




Ετοιμη να γυρίσει την πλάτη της στα παλιά είναι η Εθνική μας. Η εποχή Μίχαελ Σκίμπε ξεκινά και επίσημα από σήμερα και άπαντες θέλουν να βάλουν την ομάδα σε μια πορεία με νίκες.
Η αρχή γίνεται αυτή την ώρα στο «Καραϊσκάκης» κόντρα στο Μαυροβούνιο του Λούμπισαρ Τουμπάκοβιτς.
Ο Σκίμπε αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε 3-5-2 με τον Καρνέζη στο τέρμα και τους Παπασταθόπουλο, Σιόβα και Μανωλά στην άμυνα. Στο κέντρο (από δεξιά προς αριστερά) αναμένεται να δούμε τους Τοροσίδη, Σάμαρη, Μάνταλο, Πέτσο και Τζαβέλλα.
Στην κορυφή θα είναι ο Μήτρoγλου και από πίσω του αναμένεται να είναι ο Φορτούνης.
Από την άλλη, ο Τουμπάκοβιτς αναμένεται να ξεκινήσει στο 4-4-2 του τους: Πόλεκσιτς, Μπάσα, Σίμιτς τα στόπερ και Ρόντιτς-Τομάσεβιτς στα μπακ. Βούκσεβιτς-Μπόλιεβιτς θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ με τους Μάρουσιτς-Μπετσίρα να είναι στα άκρα. Γιόβετιτς και Μούγκοσα θα είναι το επιθετικό δίδυμο.
  • Η 11άδα της Εθνικής: Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Σάμαρης, Μάνταλος, Πέτσος, Φορτούνης, Μήτρογλου.
  • Οι αναπληρωματικοί: Καπίνο, Οικονόμου, Τζιόλης, Καρέλης, Βέλλιος, Ταχτσίδης, Σιόβας, Παπάζογλου. 
  • Η 11άδα του Μαυροβουνίου: Μιγιάτοβιτς, Μάρουσιτς, Σάβελγιτς, Σίμιτς, Τομάσεβιτς, Βούκτσεβιτς, Σέκιτς, Ρόντιτς, Μπάκιτς, Μούγκοσα, Μπετσιράι.
  • Οι αναπληρωματικοί: Πόλεκσιτς, Πέτκοβιτς, Μπάσα, Ζόριτς, Ραΐτσεβιτς, Γιόβετιτς, Γκρμπιτς, Σόφρανατς, Ραντούνοβιτς, Ζβέροτιτς, Μπόλγεβιτς, Νίκολιτς.

 

Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στο αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών (Ο.ΣΥ.)

 















Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφτηκε σήμερα, Πέμπτη 24 Μαρτίου, νωρίς το πρωί το αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών (Ο.ΣΥ.), στην Πέτρου Ράλλη.

Ο κ. Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της δίωρης, περίπου, επίσκεψής του περιηγήθηκε στους χώρους του αμαξοστασίου (γραφείο κίνησης, συνεργείο, γραφείο ελέγχου τηλεματικής λειτουργίας) και συνομίλησε με τους οδηγούς ακούγοντας τα προβλήματά τους. 

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με τους εκπροσώπους εταιρειών – μελών, της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 24 Μαρτίου, με τους εκπροσώπους εταιρειών – μελών, της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας (ΕΑΕΕ).

Κατά την εισήγησή του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε ότι «οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την ασφαλιστική αγορά είναι ξεκάθαρες» και πρόσθεσε: «Η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να αποτελέσει τον τρίτο συμπληρωματικό πυλώνα για το ασφαλιστικό, καθώς η Ελλάδα παραμένει μία αγορά η οποία είναι υποασφαλισμένη».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, αρχικά καλωσόρισε τον κ. Μητσοτάκη εκ μέρους της ασφαλιστικής αγοράς. Στη συνέχεια τόνισε ότι, με το κατάλληλο θεσμικό πλαίσιο, η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. Υπογράμμισε παράλληλα ότι είναι έτοιμη να προσφέρει λύσεις σε φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα, όπως το ασφαλιστικό, λειτουργώντας συμπληρωματικά προς την κοινωνική ασφάλιση.

Η ΓΑΛΑΝΛΕΥΚΗ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΜΑΣ

Δημόσιο: Έτοιμο το ΠΔ για την αναγνώριση προϋπηρεσίας στον ιδιωτικό τομέα – Τι προβλέπει, πότε υπογράφεται

Tην ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, να υπογραφεί το Προεδρικό Διάταγμα που προβλέπεται από τον πρόσφατο νόμο του ΥΠΕΣΔΑ (νόμος 4369/2015), που αναφέρεται στη σύσταση του Εθνικού Μητρώου Επιτελικών Στελεχών για την αναγνώριση προϋπηρεσίας  των δημοσίων υπαλλήλων στον ιδιωτικό τομέα.
Συγκεκριμένα, στο άρθρο 98, που αναφέρεται στην βαθμολογική ένταξη, ορίζεται ότι «προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο έως επτά (7) έτη που έχει διανυθεί πριν από το διορισμό, εκτός του δημόσιου τομέα, λαμβάνεται υπόψη εφόσον αποδεικνύεται. Οι όροι και οι προϋποθέσεις αναγνώρισης της ως άνω προϋπηρεσίας, καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια καθορίζονται με προεδρικό διάταγμα που εκδίδεται με πρόταση του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης»
Σύμφωνα με πληροφορίες με το ΠΔ θα δίνεται η δυνατότητα αναγνώρισης  προϋπηρεσίας έως εφτά ετών ως κριτηρίου αξιολόγησης για την επιλογή προϊσταμένων στο Δημόσιο, η οποία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη του 2016. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η  μοριοδότηση θα είναι αντίστοιχη με αυτή ανάλογης προϋπηρεσίας στο Δημόσιο με στόχο να διευκολύνει νέους δημοσίου υπαλλήλους με θητεία στον ιδιωτικό τομέα  να μπορούν να ανταγωνιστούν τους συναδέλφους τους στο Δημόσιο, αναφορικά με την κατάληψη θέσης ευθύνης.
Αναφορικά με τα δικαιολογητικά που θα απαιτούνται για την αναγνώριση της προϋπηρεσίας, αυτά θα είναι μεταξύ άλλων:
-Ένσημα ή άλλη βεβαίωση ασφάλισης σε Ασφαλιστικά Ταμεία
-Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών εφόσον πρόκειται για πρώην ελεύθερο επαγγελματία
-Απόδειξη συνάφειας αντικειμένου από τη δήλωση σε Επιμελητήρια
– Βεβαίωση μισθολογικών καταστάσεων από την οποία να προκύπτει η θέση που κατείχε ο εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα.

Παρουσίαση 2 νέων βιβλίων των Εκδόσεων Σεναριογράφων Ελλάδος [7/4/16, 6 μ.μ., ΙΑΝΟΣ]

  Οι Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος παρουσιάζουν δύο νέες εκδόσεις τους στον Ιανό στις 
7 Απριλίου 2016 και ώρα 6 μ.μ.
Το πρώτο μυθιστόρημα Οι Τρόφιμοι του μέλους της Έ.Σ.Ε Ανδρεάνας Σαπρίκη και το 

λιμπρέτο της όπερας Ελένη  
που βασίζεται στην τραγωδία του Ευριπίδη, του μέλους Μαρίας Αθήνη.
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος της Έ.Σ.Ε Αλέξανδρος Κακαβάς.
Το βιβλίο Οι τρόφιμοι θα παρουσιάσει η συγγραφέας του ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει 
η ηθοποιός Έρη Παπαγαλάνη.
Την Ελένη θα προλογίσει η συγγραφέας-φιλόλογος Αγγελική Λάλου, θα παρουσιάσουν 
η συγγραφέας της και ο συνθέτης της Αντώνης Καρατζίκης. Αποσπάσματα θα παρουσιάσουν 
οι λυρικοί τραγουδιστές Μαριλένα Χρυσοχοϊδη, Ιωάννης Κάβουρας και Γιώργος Ματθαιακάκης υπό τη συνοδεία του Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου στο πιάνο.
Λίγα λόγια για τις νέες εκδόσεις: http://senariografoi.gr/gr/news/activities/i923/

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ OLYMPIA-Στοχοι τρομοκρατων και οι πυρηνικοι σταθμοι!

20160323123150.jpgΑνατριχίλα προκαλεί βελγικό δημοσίευμα που αναφέρει ότι οι τρομοκράτες σχεδίαζαν χτύπημα σε πυρηνικούς σταθμούς!Συγκεχυμένες εν τω μεταξύ είναι οι πληροφορίες που φτάνουν από το Βέλγιο καθώς το ανθρωποκυνηγητό για τον ή τους δράστες που έχουν διαφύγει μετά το αιματοκύλισμα στο αεροδρόμιο και το μετρό της βελγικής πρωτεύουσας, συνεχίζεται.  
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου » 

Greek Hellenic News Feed

Ανοιχτή Εκδήλωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

AFISA internet
Η ΜΚΟ «Με Οδηγό το Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη»  σε συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου, διοργανώνουν Ανοιχτή Κεντρική Εκδήλωση Ενημέρωσης & Πρόληψης για τη νόσο του Σακχαρώδους Διαβήτη.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, ώρα 18:00 – 21:00, στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο  του Δημαρχείου Περιστερίου (είσοδος από Καραθεοδωρή και Εθνικής Αντιστάσεως, στάση Μετρό Περιστέρι), θα πραγματοποιηθούν:
   •Ομιλίες εξειδικευμένων Ιατρών πάνω στο Σακχαρώδη Διαβήτη, με ομιλητές: Δρ. Αντώνιος Λέπουρας, Παθολόγος – Διαβητολόγος, Διευθυντής Παθολογικής - Διαβητολογικής Κλινικής του ΙΑΣΩ General και Διονύσης Βλάχος , Γενικός Ιατρός, Επιστημονικός Διευθυντής EURODIET MED
   •Βραδιά μαγειρικής «ζωντανά», από τον Σεφ της εκπομπής «Στα Καλά Καθούμενα»  Στέλιο Κουτρουβέλη, όπου θα μας μαγειρέψει συνταγές απλές και θα μας πει μικρά και μεγάλα μυστικά της σωστής διατροφής.
   •Δωρεάν Μετρήσεις Σακχάρου από εξειδικευμένη νοσηλεύτρια
Τη βραδιά θα συντονίσει η δημοσιογράφος Υγείας κα Εύα Ντελιδάκη ενώ θα είναι μαζί μας ο παρουσιαστής της εκπομπής «Στα Καλά Καθούμενα»  κος Κρατερός Κατσούλης, για να δώσει το δικό του μήνυμα ευαισθητοποίησης για τη νόσο του Σακχαρώδους Διαβήτη.
Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό!
Πληροφορίες:
Δήμος Περιστερίου  |  210 57 01 141
ΜΚΟ «Με Οδηγό το Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη»  |   210 65 200 70 

«Έξυπνο» επίθεμα για τον καλύτερο έλεγχο του διαβήτη

diabetes
graphene
Το πρώτο επίθεμα, το οποίο προσκολλάται στο δέρμα και παρακολουθεί συνεχώς και με ακρίβεια το επίπεδο της γλυκόζης μέσω του ιδρώτα, δημιούργησαν ερευνητές από την Νότια Κορέα.
Διαβάστε περισσότερα 
 
logo newsletter 

H Τakeda Ηellas Συν-τρέχει για τη ζωή και υποστηρίζει τον 1o Φιλανθρωπικό Αγώνα Δρόμου της ΚΕΔΕ

kede takeda
Η φαρμακευτική εταιρεία Takeda, πιστή στην ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία, στηρίζει ενεργά τον 1ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Δρόμου, που διοργανώνει την Κυριακή 27 Μαρτίου η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.), σε συνεργασία με τους Δήμους Αμαρουσίου και Βριλησσίων και την υποστήριξη του Δήμου Πεντέλης.

Παγκόσμια Ημέρα Φυματίωσης 2016

world tb day
Στις 24 Μαρτίου του 1882 ο Robert Koch ανακοίνωσε την ανακάλυψη του αιτίου της φυματίωσης. Σε ανάμνηση λοιπόν εκείνης της ημέρας, η 24η Μαρτίου καθιερώθηκε από τoν Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τη Διεθνή Ένωση κατά της Φυματίωσης και των Νόσων του Αναπνευστικού Συστήματος ως Παγκόσμια Ημέρα Φυματίωσης.
Η καθιέρωση αυτή αποσκοπεί στην ενημέρωση, στην ευαισθητοποίηση και στην ανάληψη δράσεως κατά της φυματίωσης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επίσκεψη Χρίστου Δήμα και συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Νεμέας

Το Κέντρο Υγείας Νεμέας επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας
Ο κ. Δήμας συναντήθηκε με τον υπεύθυνο του Κέντρου Υγείας κ. Στάθη Σκληρό με τον οποίο και συζήτησε το σύνολο των ζητημάτων και των προβλημάτων που απασχολούν τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας όπως, οι ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και η ανάγκη για βελτίωση των υποδομών.

Πέτρος Τατούλης «Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες - Η ανθρωπιά δεν έχει σύνορα» Καμπάνια συγκέντρωσης και αποστολής οργανωμένης ανθρωπιστικής βοήθειας στους πρόσφυγες, 28 Μαρτίου – 7 Απριλίου



«Η ανθρωπιά δεν έχει σύνορα» είναι το σύνθημα της καμπάνιας που ξεκινά η Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη συγκέντρωση και αποστολή οργανωμένης ανθρωπιστικής βοήθειας στους πρόσφυγες το χρονικό διάστημα 28 Μαρτίου – 7 Απριλίου 2016, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 τονίζοντας ότι «είμαστε αλληλέγγυοι στους πολίτες όλου του κόσμου και στηρίζουμε στην πράξη τις παραδοσιακές ανθρωπιστικές μας αξίες».

Η καμπάνια της Περιφέρειας Πελοποννήσου στοχεύει σύμφωνα με τον κ. Τατούλη να έχει ως αποτέλεσμα την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την ανάδειξη της αγαστής συνεργασίας και της συμπόρευσης της Περιφέρειας με τους Δήμους, τις Μητροπόλεις και όλους τους κοινωνικούς και επιχειρηματικούς φορείς, επιστημονικούς συλλόγους και ανεξάρτητους οργανισμούς, ενδυναμώνοντας παράλληλα την κοινωνική συνοχή.




Σε αυτή την προσπάθεια κανείς δεν μπορεί να λείψει, ενώ ιδιαίτερος είναι ο ρόλος των μέσων μαζικής ενημέρωσης, όπως σημείωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, τα οποία μπορούν εφόσον το επιθυμούν να εντάξουν στη ροή του προγράμματός τους το πληροφοριακό υλικό για τη συγκέντρωση των αγαθών, αλλά και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό με σημείο αναφοράς το προσφυγικό.

«Παρά την κρίση, οι Πελοποννήσιοι συμπολίτες μας αποδεικνύουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, που συνιστά τον πυρήνα της πολιτιστικής μας ταυτότητας» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης και τόνισε ότι στα εθνικά θέματα η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με το ενδεχόμενο εγκατάστασης προσφύγων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο κ. Τατούλης επανέλαβε την πάγια θέση της Περιφερειακής αρχής ότι «δυστυχώς η χώρα στην αντιμετώπιση του προσφυγικού δεν είχε και δεν έχει σχέδιο. Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν θα πάρουμε καμία απόφαση αν δεν προσέλθει η Κυβέρνηση σε διαβούλευση του σχεδίου της με την περιφερειακή αρχή». 








Πέτρος Τατούλης «Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες - Η ανθρωπιά δεν έχει σύνορα»




                                                                                       


                 
     ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ



    Τρίπολη 24/3/2016
     Αρ. Πρ.: 74335/539




Θέμα: Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες


Αξιότιμοι,

Οι πρόσφυγες όπου και αν βρίσκονται ή διέρχονται από τα νησιά του Αιγαίου και τα σύνορα του Έβρου, τον Πειραιά, την Ειδομένη αλλά και σε κάθε περιοχή της χώρας, σε οργανωμένους ή μη χώρους, χρειάζονται βοήθεια και στήριξη.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με στόχο να υποστηρίξει το έργο περιοχών όπου έχουν δημιουργηθεί καταυλισμοί, ενώνει δυνάμεις, συνεργεί με φορείς και πολίτες που δραστηριοποιούνται στη χωρική της εμβέλεια, για την αποστολή οργανωμένης ανθρωπιστικής βοήθειας στους πρόσφυγες.

Για το σκοπό αυτό το χρονικό διάστημα από 28 Μαρτίου έως 7 Απριλίου 2016 εθελοντικές ομάδες σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα μακράς διαρκείας, φαρμακευτικό υλικό και είδη πρώτης συνδρομής.

Σας προσκαλούμε να σταθείτε αρωγός στην προσπάθεια μας αυτή. Ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί ας δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας.

Για το σκοπό αυτό ζητάμε την ενεργή συμμετοχή σας στην προσπάθεια αυτή χαρακτηρίζοντας το Σαββατοκύριακο 26 – 27 Μαρτίου «Σαββατοκύριακο Αλληλεγγύης στους πρόσφυγες» με κεντρικό σύνθημα ότι «Η Ανθρωπιά δεν έχει σύνορα», εντάσσοντας στο πρόγραμμά σας την προβολή της δράσης αυτής. Συνημμένα σας αποστέλλουμε σχετική αφίσα προβολής της δράσης καθώς και βίντεο (https://youtu.be/5XOEYvg1Myw ) προς ένταξη στην ροή των προγραμμάτων σας.


Για οποιαδήποτε πληροφορία και για τον καλύτερο συντονισμό μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη κας Κωνσταντίνας Νικολάκου (2713601151 – 2713601155), το Γραφείο του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοφάνη Στεφανόπουλου (2713601140) και των τοπικών Αντιπεριφερειαρχών (Αρκαδίας – 2713611616 – 7, Αργολίδας 2752360215 – 222, Λακωνίας 2731363101 – 2, Μεσσηνίας 2721093333 και Κορινθίας 2741306601 – 2).


  

Με εκτίμηση
 
Πέτρος Τατούλης
Περιφερειάρχης Πελοποννήσου




ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΝΑ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

-          ΔΕΜΕΛΗ ΕΛΕΝΗ
-          ΚΟΡΑΚΑ ΣΟΦΙΑ
-          ΦΡΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΝΑ



ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9
ΝΑΥΠΛΙΟ

ΤΗΛ 27523 62229
        27523 62222
ΑΡΚΑΔΙΑΣ
-          ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
-          ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
-          ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ




ΜΑΙΝΑΛΟΥ & ΣΕΚΕΡΗ
ΤΡΙΠΟΛΗ

2710234456

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


-          ΘΕΛΕΡΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
-          ΜΙΧΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
-          ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ




ΑΔΕΙΜΑΝΤΟΥ 22
ΚΟΡΙΝΘΟΣ

27413 63317
27413 63319
27413 63320

ΛΑΚΩΝΙΑΣ
-          ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
-          ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ
-          ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ




ΣΠΑΡΤΗ
2Ο ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΓΥΘΕΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ

2731363234
2731363319


ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
-          ΜΑΓΚΟΥΡΙΛΟΥ ΑΘΗΝΑ
-          ΑΒΔΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
-          ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΨΑΡΩΝ 15 
ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ

27213 61369
27213 61375
27213 61368