Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Στην τελικη ευθεια οι προετοιμασιες για την παραδοση στην κυκλοφορια της νεας διπλης σιδηροδρομικης γραμμης υψηλων ταχυτητων Κιατο – Αιγιο – Ροδοδαφνη



Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε από την ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. η άσκηση αντιμετώπισης συμβάντος στη σιδηροδρομική σήραγγα Μελισσίου χθες (10/6)
Η επιτυχής ολοκλήρωση της χθεσινής άσκησης για την αντιμετώπιση συμβάντος στη Σήραγγα Μελισσίου, σηματοδοτεί την άμεση έναρξη λειτουργίας της νέας διπλής σιδηροδρομικής γραμμής υψηλών ταχυτήτων Κιάτο – Αίγιο – Ροδοδάφνη.
Η προηγούμενη άσκηση, στη Σήραγγα Τραπέζης, είχε πραγματοποιηθεί στις 26/2, ενώ η άσκηση στη Σήραγγα Μελισσίου είχε προγραμματιστεί από την ΕΡΓΟΣΕ για τα τέλη Μαρτίου, ωστόσο δεν κατέστη δυνατή η διοργάνωσή της λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημία του ιού Covid-19.

Έσκασε η «βόμβα»: Ο Παναθηναϊκός αποχωρεί από την Euroleague

Αποχωρεί ο Παναθηναϊκός από την Euroleague - H επιστολή στον Μπερτομέου

Συναινετικό «διαζύγιο» με την Euroleague ζήτησε ο Παναθηναϊκός, μέσω επίσημης επιστολής, που υπογράφει ο πρόεδρός του, Μάνος Παπαδόπουλος.
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ απέστειλε στην Ευρωλίγκα την κάτωθι επιστολή:
Κύριε Bertomeu,
Όπως καλώς γνωρίζετε, τους τελευταίους δύο μήνες, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επικοινωνεί μαζί σας, τόσο εκφράζοντας, διακριτικά μεν, αλλά με σαφήνεια, τη

Αγιά Σοφιά: Πώς ο Ιμάμογλου «κάρφωσε» τον Ερντογάν από τους Δελφούς!

Αγιά Σοφιά: Πώς ο Ιμάμογλου «κάρφωσε» τον Ερντογάν από τους Δελφούς!  

Τη λύπη του γιατί το θέμα της Αγιάς Σοφιάς εργαλειοποιείται χάριν της εσωτερικής πολιτικής σκηνής, διατύπωσε ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, στο πλαίσιο του 5ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
Με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, να υπογραμμίζει από την πλευρά του ότι και οι δύο πόλεις φιλοξενούν παγκόσμια μνημεία της πολιτιστικής κληρονομιάς, όπως είναι η Αγιά Σοφιά, τα οποία και πρέπει να

Με Δημάρχους και φορείς της Κορινθίας συναντήθηκαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και ο Αντιπεριφερειάρχης Αναστάσιοσ Γκιολής.


 
Σειρά συναντήσεων με αυτοδιοικητικούς και άλλους φορείς της Κορινθίας είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας της Τετάρτη 10 Ιουνίου, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στην Κόρινθο με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας Τάσο Γκιολή.

ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΕΜΕΑΣ