Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

12 ΧΡΟΝΙΑ « ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ... Εδώ Δερβένι»

 

  

  Συμπληρώθηκαν 12 χρόνια  από εκείνο το μαγιάτικο πρωινό του 2010 , που εμφανίστηκαν στην μπλοκόσφαιρα και γενικά στο διαδίκτυο οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ. Εδώ Δερβένι" ένα blog ενημέρωσης με ενδιαφέρουσες ειδήσεις θέσεις . απόψεις και δραστηριότητες από το Δερβένι , την Κορινθία , την Πελοπόννησο και όχι μόνο..

Ήταν 17 Μαΐου του 2010 , όταν στις 11.41 π. μ., οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" έκαναν δειλά – δειλά την εμφάνιση τους στην μπλοκόσφαιρα σαν blogspot με πρώτο τίτλο «Νέα αρχή» , καθώς μέχρι εκείνη την ημέρα λειτουργούσε , από τις 4 Δεκεμβρίου 2009 ως σελίδα στο facebook,μαζί με τις αδελφές σελίδες 

Χελυδόρι Κορινθίας Οι φίλοι του Κούτου ( Ορεινού Χελυδορίου) ,
ΔΥΤΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ - WESTERN KORINTHIA ,
ΔΕΡΒΕΝΙ Sport NEWS ,
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ και
S.O.S. Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ σε κίνδυνο από την διάβρωση των ακτών...Επειγόντως 

 Χάρις σε όλους και όλες εσάς , οι "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" συγκαταλέγονται μεταξύ των καλύτερων (40 θέση) ιστολογίων της Ελλάδος /μπλογκς. 

Στα 12 αυτά χρόνια , μέχρι στιγμής έγιναν 87.670 αναρτήσεις που διαβάστηκαν  από κοντά 4.000.000 αναγνώστες/ στριες, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης από ΗΠΑ και Καναδά έως την Αυστραλία, Ευρωπη, Ασια , Αφρική και όχι μόνο
 
  
Όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωσή σας οφείλουμε από τα βάθη της καρδιάς μας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , καθώς μας δίνεται το θάρρος για να συνεχίσουμε. 
 Οι « ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» συνεχίζουν το έργο τους χάρις εσάς σας ευχαριστούμε
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΛΟΣ

Ευλογιά των πιθήκων: Συναγερμός στην Ευρώπη - Πού εντοπίστηκαν κρούσματα

Ευλογιά των πιθήκων: Συναγερμός στην Ευρώπη - Πού εντοπίστηκαν κρούσματα 

 Νέος υγειονομικός «συναγερμός» ηχεί στην Ευρώπη, μετά τον εντοπισμό πιθανών κρουσμάτων της ευλογιάς των πιθήκων σε Ισπανία και Πορτογαλία, με την ασθένεια να κάνει την πρώτη της «ευρωπαϊκή» εμφάνιση στη Βρετανία.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Ισπανία εξετάζει οκτώ ύποπτα κρούσματα της ευλογιάς των πιθήκων, όλα σε ομοφυλόφιλους ή αμφιφυλόφιλους άνδρες. Στην

Ολυμπιακός: Στην Cosmote TV για τα επόμενα 3 χρόνια οι ερυθρόλευκοι

 Ολυμπιακός: Στην Cosmote TV για τα επόμενα 3 χρόνια οι ερυθρόλευκοι  

Επίσημη μορφή πήρε η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Cosmote TV, καθώς το συνδρομητικό κανάλι ανακοίνωσε πως απέκτησε τα δικαιώματα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, η συμφωνία αρχίζει από την επόμενη σεζόν και θα περιλαμβάνει τη μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων, σε πρωτάθλημα και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ θα μεταδόσει και τους εκτός έδρας αγώνες που θα δώσει η ομάδα του Μαρτίνς.

Στη συμφωνία μπήκαν και οι σημαντικοί αγώνες των πρωταθλημάτων υποδομής για τους «ερυθρόλευκους».

Η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού

Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας στην Πελοπόννησο - Σήμερα 401 νέα κρούσματα ( 56 στην Κορινθία, 68 στην Ηλεία, 145 στην Αχαΐα.)

 

 Μείωση  κρουσμάτων κορωνοϊού ,  σε σχέση με χθες (- 170) καταγράφηκε  το τελευταίο 24ωρο,  στην Πελοπόννησο. Συνολικά  παρατηρήθηκαν 401 νέες μολύνσεις ,  εκ των οποίων  τέσσερις περιοχές  ( Ηλεία, Κορινθία, Μεσσηνία και Αχαΐα ) καταγράφουν  σήμερα τετραπλάσιο αριθμό  νέων κρουσμάτων (324) σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές (77).  

  Συγκεκριμένα: