Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ




ΟΙ "ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ




ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΖΕΣ


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΑΓΙΑ ΝΥΧΤΑ

ΚΑΛΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ... ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ

ΚΑΛΗΝ ΕΣΠΕΡΑΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ

Ευχές από την R2


Η ομάδα της R2 σας εύχεται Χρόνια Πολλά, Καλές Γιορτές με υγεία και ευτυχία και το 2016 να είναι μια χρονιά με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες ευκαιρίες.
     
Η εταιρία μας θα παραμείνει κλειστή από Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου έως Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2016.
 
 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

 
Υ.Γ. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@r2digital.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

http://tvxs.gr/sites/default/files/article/2015/45/189277-enosi-kentroon.jpg 
Καλησπέρα σε όλους

σας στέλνω τα τελευταία Δελτίου Τύπου της Ένωσης Κεντρώων.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας να λαμβάνετε τα email μας.

Εύχομαι σε σας προσωπικά, στις οικογένειες σας και στους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, Καλά Χριστούγεννα.


Κωνσταντίνος Κιτσόπουλος
Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας 09.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΘΗΝΑ 23/12/2015

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚEΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Καλά Χριστούγεννα, με την καρδιά μας και την πόρτα μας ανοιχτές στο Θείο Βρέφος και σε κάθε μικρό χριστό.

Γραμματέας Ανεξαρτήτων Ελλήνων

 



Ευχές Χριστουγέννων - Εύη Τατούλη: Ας αποτελέσουν αυτά τα Χριστούγεννα εφαλτήριο για αναγέννηση και πρόοδο

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/tatouli708.jpg?itok=PGAAyJaP
Η ελπίδα που γεννάται στο πρόσωπο του θεανθρώπου αυτές τις άγιες ημέρες και αναδεικνύει την πνευματική ισορροπία της θρησκείας μας, εύχομαι να γεμίσει την ψυχή όλων των Αρκάδων.

Τα φετινά Χριστούγεννα, τα πιο δύσκολα για το σύνολο των Ελλήνων, ας αποτελέσουν το τέλος του κύκλου της κρίσης. Ας αποτελέσουν το εφαλτήριο για  αναγέννηση και πρόοδο κόντρα στον αναχρονισμό και την κατάρρευση.

Χρόνια πολλά με υγεία και τους αγαπημένους σας κοντά σας.

Εύη Τατούλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ

Διαβάστε στο «ΕΜΠΡΟΣ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου
-Το Μεγάλο Ψέμμα. Παραχαράξεις, διαστροφές και αποκρύψεις. Αποκαλύπτουμε την στρατηγική για τον ολοκληρωτικό έλεγχο της εξουσίας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Γ. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΦΛΟΓΑ"



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, θα επισκεφτεί, αύριο Πέμπτη, παραμονή Χριστουγέννων στις 12:15, το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» (Αιγίου 6-8, Γουδή).

Aerial viewing of Greece - Πετώντας πάνω από την Ελλάδα!



Μητσοτάκης: Το σκληρό και κυνικό πρόσωπο του νεοφιλελευθερισμού

mitsotakis-neofilele
Όταν πολλοί του λέγαμε του Κ. Μητσοτάκη ότι κάποιες εμμονικές του απόψεις για τη διαχείριση του δημοσίου θα έφερναν την πλήρη καταστροφή δεν φαινόταν να άκουγε κανέναν.
Επέμενε μέχρι τέλους στην άδικη ποσόστωση για τις υπηρεσιακές μεταβολές στο Δημόσιο και μια μορφή αξιολόγησης λανθασμένη ή με κενά σε πολλά σημεία της.
Επέμενε στην επιβολή αργίας των υπαλλήλων ακόμη κι αν δεν έχει αποδειχθεί τίποτα εναντίον τους, ακόμη και λόγω εμπαθών κατηγοριών για δήθεν πλημμελήματα. Το ψυχικό, ηθικό και οικονομικό κόστος σε ένα σωρό αδικημένους συμπολίτες μας μεγάλο.
Μείωσε τις ημέρες άδειας λόγω ασθένειας στο ελάχιστο μέσα στο χειρότερο κλίμα αποστροφής για κάθε τι που λέγεται δημόσιο λειτούργημα με τη δικαιολογία της μείωσης κάθε "σπατάλης". 

Επιστροφή Καραμανλή με οικουμενική κυβέρνηση - Ποιοί μεθοδεύουν την επιστροφή του

karamanlistsipras
Την ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών από τον Κώστα Καραμανλή, στην κατεύθυνση της συγκρότησης οικουμενικού κυβερνητικού σχήματος, ζητούν μετ’ επιτάσεως οι κορυφαίοι εκπρόσωποι των μίντια και του εγχώριου επιχειρείν, οι οποίοι εκτιμούν ότι είναι μονόδρομος για τη χώρα η συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων. Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες των παραδοσιακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αναπτύσσουν εσχάτως έντονη δράση σε όλα τα επίπεδα, έχοντας μεταξύ άλλων ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τον πρώην πρωθυπουργό, στον οποίο και υπογραμμίζουν την ανάγκη, αφενός, να μπει ένα τέλος στη μακρά περίοδο πολιτικής αστάθειας που διανύουμε και, αφετέρου, να δημιουργηθεί η αίσθηση της επιστροφής στην ομαλότητα.

Οι 11 προτεραιότητες Τσίπρα για το 2016 – Τι προανήγγειλε για Δημόσιο και ασφαλιστικό

Έντεκα προτεραιότητες για το 2016 ανάμεσα τους η ψήφιση του ασφαλιστικού αλλά και του νέου συστήματος αξιολόγησης και κινητικότητας στο Δημόσιο περιείχε η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για το 2015. Ψηλά στην ατζέντα του Α. Τσίπρα είναι και η δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών που, όπως είπε, θα γίνει το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου αλλά και  η παραλαβή νέας λίστας Φαλτσιανί που θα αξιοποιηθεί κατά της φοροδιαφυγής.
Αναφορικά με το Δημόσιο (η τρίτη προτεραιότητα) ο πρωθυπουργός  τόνισε ότι το νομοσχέδιο για τη δημόσια διοίκηση θα φέρει νέο σύστημα αξιολόγησης προϊσταμένων και νέο πλαίσιο για την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων. Υπενθυμίζεται ότι ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Χριστόφορος Βερναρδάκης έχει δώσει από τις αρχές Δεκεμβρίου σε δημόσια διαβούλευση το ν/σ και είναι ήδη έτοιμο για κατάθεση στη Βουλή.
Οι 11 προτεραιότητες

Ερώτηση Xρίστου Δήμα για την διαχείριση των προστατευόμενων περιοχών Natura 2000 στην Κορινθία

http://www.skaikairos.gr/system/weather_photos/weather_photo_imgs/000/007/717/original/%CE%9B.%20%CE%94%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%9F%CE%A5%20(1).JPG
http://www.vouliwatch.gr/wp-content/uploads/2013/12/Dimas_Christos.pngΓια κίνδυνο ανεπαρκούς προστασίας των περιοχών Natura 2000 στην Κορινθία κάνει λόγο ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας απευθύνοντας σχετικό ερώτημα στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στην ερώτησή του, ο Χρίστος Δήμας υπογραμμίζει πως παρά την υποχρέωση της χώρας να εναρμονιστεί με την ευρωπαϊκή νομοθεσία όσον αφορά τα μέτρα διαχείρισης για την προστασία των περιοχών Natura 2000, μέχρι σήμερα η Ελλάδα δεν έχει θεσπίσει και εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο καθεστώς προστασίας. Τονίζει μάλιστα πως στο σημερινό Σύστημα Προστατευόμενων Περιοχών λειτουργούν 28 φορείς διαχείρισης οι οποίοι όμως καλύπτουν μόλις το 30% της έκτασης των περιοχών του δικτύου.

Με βάση τα παραπάνω ο κ. Δήμας καλεί τον αρμόδιο Υπουργό να απαντήσει για  τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει για την προστασία της κάθε μία από τις έξι περιοχές της Κορινθίας που έχουν ενταχθεί στο Natura 2000. Επίσης, ζητά την επίσημη αξιολόγηση για την σημερινή γενικότερη κατάσταση των προστατευόμενων περιοχών της Κορινθίας, καθώς και για το πόσο συχνά  πραγματοποιούνται έλεγχοι για την διαπίστωση της κατάστασής τους. Τέλος, ο βουλευτής Κορινθίας ζητά να πληροφορηθεί αν στο μέλλον εξετάζεται από το Υπουργείο η ένταξη και άλλων περιοχών της Κορινθίας στο Natura 2000 και ποιες είναι αυτές.


Συγκεκριμένα στην ερώτηση αναφέρεται:

Σαμαρικοί, ακροδεξιοί και λοιποί με τον Μητσοτάκη – Τους ενώνει το μίσος για τον Καραμανλισμό - To ψευτοδίλημμα της ανανέωσης

mitsotakis-voridis-georgiadis-samaras-kyrtsos-spyrakh

Στο πλαίσιο του πολιτικού τυχοδιωκτισμού και της διαπλοκής βλέπουμε και αυτό: Συνεργάτες και στελέχη της Πολιτικής Άνοιξης και του Αντώνη Σαμαρά, του ανθρώπου που ταύτισε την πολιτική του ζωή με τον ορισμό του μισητού εχθρού του Μητσοτακισμού, σήμερα να συντάσσονται με την υποψηφιότητα ενός Μητσοτάκη. Απίστευτο και όμως αληθινό! Αυτοί που μέχρι χτες, στα μισθοφορικά τους ΜΜΕ δαπανούσαν περιουσίες, για να υβρίζουν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη την Ντόρα και τον Μητσοτάκη junior,  σήμερα τους εξυμνούν!!...
διαβάστε τη συνέχεια...

tokentro.com

Καταβάλλεται επίδομα 600 ευρώ μέχρι 31 Δεκεμβρίου – Ποιοι το δικαιούνται

Στα τέλη του χρόνου λήγει η προθεσμία που ξεκίνησε την 1η/9/2015 για την κατάθεση αιτήσεων για την «Εισοδηματική Ενίσχυση Οικογενειών Ορεινών και Μειονεκτικών Περιοχών έτους 2015» που φτάνει έως και τα 600 ευρώ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του aftodioikisi.gr, δικαιούχοι της εισοδηματικής ενίσχυσης είναι οικογένειες, συμπεριλαμβανομένων και των μονογονεϊκών, Ελλήνων υπηκόων και υπηκόων κρατών-μελών της Ε.Ε., των οποίων τα μέλη κατοικούν μόνιμα σε ορεινές και μειονεκτικές περιοχές, όπως αυτές ορίζονται από την οδηγία 85/148/ΕΟΚ, εφόσον το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα τους δεν υπερβαίνει το ποσό των τεσσάρων χιλιάδων επτακοσίων (4.700) ευρώ για το έτος 2015.
Συγκεκριμένα, το ύψος της εισοδηματικής ενίσχυσης ανέρχεται μετά την κατά καιρούς αναπροσαρμογή του:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, για τα όσα είπε σήμερα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Υπουργικό Συμβούλιο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Όπως αποδείχθηκε και στην περίπτωση του παράλληλου προγράμματος, τα όσα λέει ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του περί μέριμνας και προστασίας των κοινωνικά αδυνάμων, είναι άνευ ουσίας και για εσωτερική κατανάλωση.
Ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να σταματήσει να υποκρίνεται και να εμπαίζει τον ελληνικό λαό. Να ομολογήσει  με ειλικρίνεια την απόφασή  του να ολοκληρώσει κατά γράμμα το ανθρωποκτόνο τρίτο μνημόνιο που ο ίδιος συμφώνησε και υπέγραψε». 

Οι πρώτοι διαγωνισμοί του ΑΣΕΠ

Με δύο γραπτούς διαγωνισμούς πρόσληψης μόνιμου προσωπικού αμέσως μετά τις γιορτές και δύο προκηρύξεις μονίμων στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ ξεκινά το 2016.

Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 1Δ/2015, που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 121 θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε δήμους της χώρας, καθώς και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Επερώτηση για σύμβαση με ΤΕΡΝΑ της Ανταρσία στο Μωριά

Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Ανταρσία στο Μωριά Συμπόρευση για την ΑνατροπήΕΠΕΡΩΤΗΣΗ

ΘΕΜΑ: Υπογραφή σύμβασης με Τέρνα για τη διαχείριση των απορριμμάτων της                             Περιφέρειας Πελοποννήσου

Έχουν περάσει δυο μήνες από την πανηγυρική ανακοίνωση της Περιφερειακής αρχής που υποστήριζε ότι μετά την απόφαση του Σ.Τ.Ε. σε δέκα μήνες θα έχει λύσει το πρόβλημα των απορριμμάτων στην περιφέρεια Πελοποννήσου.
            Σε πάμπολλες συζητήσεις το χρόνο που πέρασε αναφερόταν στο «μεγάλο» της αυτό έργο. Ποτέ όμως δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις σε ερωτήσεις για το κόστος της διαχείρισης των απορριμάτων, για τον τρόπο επιλογής  και χωροθέτησης των εργοστασίων της Τέρνα αλλά και για το πως θα αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις των κατοίκων στις περιοχές κατασκευής των εργοστασίων, που θα θαφτούν κυριολεκτικά στα σκουπίδια, αφού το «υπόλειμμα» προβλέπεται να είναι 40%.
            Ποτέ δεν απάντησε στο απλό ερώτημα γιατί δεν επέλεξε την ευρέως διαδεδομένη διεθνώς μέθοδο της διαλογής στην πηγή, ανακύκλωσης, κομποστοποίησης των οργανικών και ταφής του ελάχιστου υπολείμματος με αυστηρές προδιαγραφές.
            Τέλος δεν απάντησε ποτέ στο ερώτημα ποιός θα πληρώσει το μάρμαρο από το σχεδόν διπλασιασμό του κόστους διαχείρισης των απορριμμάτων

Ερωτάται η Περιφερειακή Αρχή και ο κ. Περιφερειάρχης :

Τι ακριβώς θα περιέχει αυτή η σύμβαση;

Ποιο θα είναι το τελικό κόστος ανά τόνο;

Ποιες ακριβώς θα είναι οι ελάχιστες εγγυημένες ποσότητες απορριμμάτων;

Ποιες θα είναι οι ρήτρες για τη μη παράδοσή τους;

Πότε σκοπεύει να ενημερώσει το Π.Σ. για το περιεχόμενό της σύμβασης; Θα τεθεί προηγουμένως το περιεχόμενο της στο δημόσιο διάλογο;

Θα κατατεθεί η σύμβαση προς ψήφιση στο Π.Σ. ή θα υπογραφεί απ’ευθείας;

Θα έχουν λόγο οι τοπικές κοινωνίες, που θα σηκώσουν το βάρος των περιβαλλοντικών επιπτώσεων;

Τι θα πράξει σε περίπτωση που όλα πάνε όπως τα σεδιάζει και υπογραφεί τελικά η σύμβαση για να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις των κατοίκων στις περιοχές που έχουν χωροθετηθεί τα εργοστάσια επεξεργασίας των απορριμμάτων;

Καλαμάτα, 21-12-2015
Για την ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ
ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Ο  Περιφερειακός Σύμβουλος

Νίκου Δονάτος

Τα σημαντικότερα σημεία της χθεσινής ομιλίας του βουλευτή Κορινθίας Γ. Ψυχογιού στην Ολομέλεια της Βουλής, για το Σύμφωνο Συμβίωσης και άλλες διατάξεις.





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Σημαντικότερα σημεία Ομιλίας Γ. Ψυχογιού στη Βουλή για το Σύμφωνο Συμβίωσης.
«Συνεχίζουμε δυναμικά στο δρόμο της προάσπισης των δικαιωμάτων»
Ο βουλευτής ξεκίνησε την ομιλία του υπογραμμίζοντας ότι «με το σημερινό νομοσχέδιο που αφορά το σύμφωνο συμβίωσης προχωράμε στην ικανοποίηση ενός ώριμου από καιρό αιτήματος, ενός βήματος προς την ισονομία, ώστε να μην υπάρχουν πολίτες β΄ κατηγορίας σε αυτή τη χώρα». Τελειώνει έτσι μια υποκρισία, «η οποία μας επέβαλε να μην κάνουμε τίποτα για ζητήματα ή να τα ρυθμίζουμε πλημμελώς, όπως οι προηγούμενες κυβερνήσεις».

«Οδυνηρές οι συνέπειες από την αδυναμία του Υπουργείου Περιβάλλοντος να εξασφαλίσει τη λειτουργία των φορέων διαχείρισης προστατευόμενων οικοσυστημάτων»



«Η απαξίωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος έχει ονοματεπώνυμο και καθημερινά συγκεκριμενοποιείται, με συνέπειες τραγικές για τη χώρα» δήλωσε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κα Νικολάκου σχολιάζοντας την αποτυχία του αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος να ρυθμίσει το θέμα της λειτουργίας των 28 φορέων διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών, με αποτέλεσμα την αναστολή λειτουργίας τους.
«Το τελευταίο ατόπημα του αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος να βρει λύση στο καθεστώς λειτουργίας των φορέων διαχείρισης έχει συνέπειες οδυνηρές, τόσο για τα προστατευόμενα οικοσυστήματα, όσο και για τους κατοίκους των περιοχών, αφού για την οποιαδήποτε δραστηριότητα προαπαιτείται η σύμφωνη γνώμη του φορέα» τόνισε η κα Νικολάκου και ζήτησε την επείγουσα παρέμβαση του Υπουργείου για την εξεύρεση λύσης.
Η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης σημείωσε επίσης ότι «από το 2011 ζητήσαμε η αρμοδιότητα των φορέων διαχείρισης να περάσει στην ευθύνη της Περιφέρειας. Η διεκδίκησή μας αυτή αναδεικνύεται πιο επίκαιρη από ποτέ και αποδεικνύεται καταφανώς πόσο ορθολογική και στοχευμένη ήταν. Επαναφέρουμε το αίτημα αυτό ακόμη πιο επιτακτικά, αφού, αφενός, η διαχείριση των οικοσυστημάτων της Πελοποννήσου αποτελεί κρίσιμο μέγεθος του στρατηγικού αναπτυξιακού σχεδιασμού μας, αφετέρου, διαθέτουμε έτοιμο σχέδιο και τους απαιτούμενους πόρους για τη λειτουργία των φορέων διαχείρισης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου».  

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Γ. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΡΑΜΑΡΙΟΥ



http://www.grafida.net/images/cmsmodules/pages/51991_7483.jpgΟ Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, για την απώλεια του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αναστάσιου Καραμάριου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του πρώην βουλευτή και στελέχους της Παράταξής μας Αναστάσιου Καραμάριου.
Καταξιώθηκε με την εργατικότητα, την επιστημονική κατάρτισή του και την προσφορά του στην τοπική κοινωνία και τιμήθηκε από τους συμπολίτες του.
Τίμησε με τη σεμνότητα, την ευπρέπεια και το ήθος του την Παράταξη και το δημόσιο βίο της Πατρίδας μας.
Εκφράζω στους οικείους του τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου».