Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Δημοσκόπηση Pulse: ΝΔ 37-43,7%, ΣΥΡΙΖΑ 17,8-22,8%, «σφαγή» στα μικρότερα κόμματα για την είσοδο στη Βουλή

 kalpi10

Ισχυρή αυτοδυναμία της ΝΔ βγάζει  η μέτρηση της Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Σκάι. Σύμφωνα με τα σενάρια κατανομής των αναποφάσιστων που κάνει η Pulse, η ΝΔ θα κινηθεί από το 37% ως το 43,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ από το 17,8% ως το 22,8%, το ΠΑΣΟΚ από το 10% ως το 14%, το ΚΚΕ από 5,4 ως το 8,6%, η Ελληνική Λύση από το 2,5% ως το 4,9%, το ίδιο και η Νίκη και η Πλεύση Ελευθερίας, ενώ οι Σπαρτιάτες εμφανίζονται από το 1,6% ως το 3,6%. Οριακά - στο 3,1% - εμφανίζεται το ΜεΡΑ25 στο άνω άκρο της εκτίμησης ψήφου να παίρνει επίσης το κοινοβουλευτικό διαβατήριο, κάτι που θα σήμαινε Βουλή με...εννέα κόμματα! 

Δείτε την παρουσίαση: 

Η κατάρα του Τιτανικού: ««Μου θυμίζει την καταστροφή του Τιτανικού» δήλωσε ο Τζέιμς Κάμερον γα το υποβρύχιο Titan

Η κατάρα του Τιτανικού: ««Μου θυμίζει την καταστροφή του Τιτανικού» δήλωσε ο Τζέιμς Κάμερον γα το υποβρύχιο Titan

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το ταξίδι στον Τιτανικό του  υποβρυχίου «Titan», τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από την Κυριακή, κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού.

Η αμερικανική ακτοφυλακή επιβεβαίωσε νωρίτερα, ότι τα συντρίμμια που βρέθηκαν νωρίτερα ανήκουν στο υποβρύχιο κι οι πέντε επιβαίνοντες είναι εχθροί.

Μιλώντας στο ABC News, ο Τζέιμς Κάμερον, δημιουργός της θρυλικής ταινίας «Τιτανικός» εξέφρασε την έκπληξή του με την ομοιότητα του ναυαγίου του 1912 με το «Titan» «Μου κάνει εντύπωση η ομοιότητα με την καταστροφή του Τιτανικού, όπου ο καπετάνιος προειδοποιήθηκε επανειλημμένα για πάγο μπροστά από το πλοίο του και παρόλα αυτά μπήκε με πλήρη ταχύτητα σε ένα πεδίο πάγου» είπε ο σκηνοθέτης.

Τα πρώτα τέσσερα μετάλλια για την Ελλάδα στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Κρακοβία -Μαλοπόλσκα 2023»

Τα πρώτα τέσσερα μετάλλια για την Ελλάδα στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες 

Μία σπουδαία ημέρα για την Ελλάδα στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Κρακοβία -Μαλοπόλσκα 2023» ολοκληρώθηκε, με τη χώρα μας να κατακτά τέσσερα μετάλλια.

Η Ελλάδα κατέκτησε τα πρώτα της μετάλλια στους 3ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, με τον απολογισμό της Πέμπτης 22 Ιουνίου να ανέρχεται στα τέσσερα, δύο ασημένια και δύο χάλκινα.

Τα τρία πρώτα μετάλλια για την Ελλάδα στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες ήρθαν στο Καράτε από την καταπληκτική οικογένεια Ξένου. Τα δύο ασημένια πήραν ο Διονύσης και ο Στέφανος Ξένος. Στην κατηγορία -67κ Kουμιτέ ο Διονύσης έφτασε έως τον τελικό όπου ηττήθηκε από τον Αζέρο Αγκαλαρζάντα με απόφαση των κριτών καθώς ο αγώνας τελείωσε 0-0. Ασημένο και για τον Στέφανο καθώς στον τελικό με τον Τούρκο Σαμντάν, έχασε με απόφαση των κριτών, με τον αγώνα να ολοκληρώνεται 2-2.

Νωρίτερα η αδερφή τους Τζωρτζίνα κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στη διοργάνωση, στο Κάτα του καράτε, όπου έχασε στον ημιτελικό από την Γαλλίδα Ταλί με μικρή διαφορά, 42.50 έναντι 42.30. 

Η σπουδαία ημέρα για την Team Hellas στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Κρακοβία -Μαλοπόλσκα 2023» ολοκληρώθηκε με το χάλκινο μετάλλιο στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση, από τις Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου. Το ελληνικό δίδυμο στο Τεχνικό πρόγραμμα του Ντουέτου συγκέντρωσε 245,6899 βαθμούς και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, πίσω από τις αδελφές Άννα Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή από την Αυστρία, με 266,4584 βαθμούς και την Ολλανδία με 248,4283β.

Iδιαίτερα άτυχη στάθηκε η Αννα Κορακάκη. Η Ολυμπιονίκη μας, για 0,1 βαθμούς η Άννα Κορακάκη έχασε το χάλκινο μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι των 10μ. στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες. Η Ολυμπιονίκη μας συγκέντρωσε 251,9 βαθμούς έναντι 252 της Ουκρανής Κόστεβιτς.

ΠΗΓΗ: hoc.gr

Νίκος Ανδρουλάκης: Μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ για ασυδοσία των funds όταν αυτός έφερε τα κόκκινα δάνεια

 

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στους στόχους του ΠΑΣΟΚ στην κάλπη της Κυριακής ενώ απάντησε και στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δημήτρη Μάντζο. 

Αρχικά μίλησε για τον στόχο του να είναι αξιωματική αντιπολίτευση μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, λέγοντας πως το ΠΑΣΟΚ αξιώνει να είναι ισχυρή αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στη ΝΔ.

«Στόχος μας είναι η αξιωματική αντιπολίτευσή αλλά αυτός ο στόχος χρειάζεται αγώνα. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα στις πρώτες εκλογές και φιλοδοξούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα τώρα. Είναι ένας αγώνας αξιακός γιατί η εκτίμησή μου είναι πως τα ποσοστά της ΝΔ είναι αποτέλεσμα ΣΥΡΙΖΑ.