Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 1-0 της Μαρσέιγ στη Λεωφόρο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα play off του Champions League.

 Παναθηναϊκός- Μαρσέιγ 1-0: Μπήκε… οδηγός στην κούρσα!

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα για τα play off του Champions League, καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 της Μαρσέιγ στη Λεωφόρο και ανήμερα Δεκαπενταύγουστου στο «Βελοντρόμ» θα τα παίξει «όλα για όλα».

Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι από τους Γάλλους στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ειδικά στο β’ μέρος, έχασαν ευκαιρίες και με τον Μπερνάρ στο 83’ μπήκαν στην… θέση του οδηγού. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 65’ λόγω αποβολής του Κοντογκμπιά.

Επίσκεψη υπ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημητρη Πτωχού σε Δερβένι - Ξυλόκαστρο - Κιάτο - Βέλο - Κόρινθος,

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, το Δυτικό Τείχος και κείμενο

Δημήτρης Πτωχός - Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου


Δερβένι, Ξυλόκαστρο, Κιάτο, Βέλο, Κόρινθος. Συνεχίζουμε να γράφουμε χιλιόμετρα και να ενώνουμε δημιουργικές δυνάμεις. Η Πελοπόννησος θα πάει μπροστά με δουλειά, σχέδιο και το πάθος των ανθρώπων της.
Είναι η δική μας ώρα. Εδώ, στον δικό μας τόπο.
Αυτή τη νέα σελίδα, θα τη γράψουμε όλοι μαζί.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και καπελάδικο 
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, αυτοκίνητο και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και οδός 
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομαΜπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

Υπέγραψε ο Όμηρος Συρεγγέλας στην Κόρινθο, αποτελούσε από καιρο στόχος του Αλέξη Κουγια

 

Τον Όμηρο Συρεγγέλα απέκτησε ο ΠΑΣ Κόρινθος, με τον 26χρόνο επιθετικό να αποτελεί καιρό τώρα στόχο του Αλέξη Κούγια, ισχυρού άνδρα της ομάδας της Κορίνθου.

Ο Συρεγγέλας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τον Αστέρα Τρίπολης, τον Παναρκαδικό, το Αιγάλεω, τη Σαντορίνη, τον Παναργειακό και τον Άγιο Ιερόθεο, ενώ πέρυσι έπαιξε στον Ηρακλή Λάρισας από τον οποίο έμεινε ελεύθερος, ήρθε για να δώσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Αλέξης Κούγιας κατά την παρουσίαση του παίκτη δήλωσε: «Θέλω να σας πω ότι, χωρίς να