Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Παρίσι 2024: Οι Έλληνες σημαιοφόροι από το 1908

 Παρίσι 2024: Οι Έλληνες σημαιοφόροι από το 1908 

Από το 1908 στο Λονδίνο, όταν και παρέλασαν για πρώτη φορά οι σημαίες των χωρών που μετείχαν σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μαζί και η Ελλάδα, για πρώτη φορά εφέτος επελέγη σημαιοφόρος από το άθλημα του μπάσκετ. Ο ΝΒΑer Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα αποτελέσει μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη τους σημαιοφόρους της Ελλάδας στο Παρίσι 2024, θα έχει την τιμητική του από την καλαθοσφαίριση, ενώ η αθλήτρια του στίβου θα είναι η τρίτη Ελληνίδα που δέχεται αυτή την τιμή, μετά την Σοφία Μπεκατώρου και την Άννα Κορακάκη.

Φωτιά στη Πάτρα: Σε επιφυλακή όλη τη νύχτα η πυροσβεστική για τον κίνδυνο αναζωπυρώσεων

Φωτιά στη Πάτρα: Σε επιφυλακή όλη τη νύχτα η πυροσβεστική για τον κίνδυνο αναζωπυρώσεων  

Η φωτιά στην Πάτρα που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης (09.07.2024) μπορεί να μην έχει πλέον ενεργό μέτωπο αλλά η Πυροσβεστική παραμένει σε επιφυλακή στην περιοχή Γηροκομείο.

Στην περιοχή που ξέσπασε η φωτιά στην Πάτρα εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις και πεζοπόρα τμήματα, προκειμένου να αντιμετωπίζουν διάσπαρτες εστίες, ενώ μέχρι την δύση του ήλιου πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα πραγματοποιούσαν συνεχείς ρίψεις νερού.

MARE WEST - Δροσερές καλοκαιρινές δράσεις για όλη την οικογένεια!💦💫

   

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Mare West: Δροσερές καλοκαιρινές δράσεις για όλη την οικογένεια!
Από τις 12 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου, απολαύστε θέατρο, δημιουργικά εργαστήρια και θερινό σινεμά, δίπλα στη θάλασσα
 
(Κόρινθος, 9 Ιουλίου 2024): Ετοιμαστείτε για ένα καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση, δημιουργικότητα και αξέχαστες στιγμές στο Mare West! Από τις 12 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου, σας προσκαλούμε σε μια σειρά συναρπαστικών εκδηλώσεων σχεδιασμένων για να χαρίσουν χαρά σε παιδιά όλων των ηλικιών. Όλα δίπλα στη θάλασσα και όλα εντελώς δωρεάν!

Χαθείτε σε ιστορίες μαγικές

Φωτιά στην Πάτρα: «Εκκενώθηκε πλήρως το Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο, δεν κινδυνεύει κανείς» λέει ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ

  

Στην πλήρη εκκένωση του Καραμανδάνειου Παιδιατρικού Νοσοκομείου λόγω της φωτιάς στην Πάτρα, προχώρησαν οι Αρχές.

Με εντολή του διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη, το Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο έχει εκκενωθεί πλήρως, λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στην περιοχή Γηροκομειό της Πάτρας, το μεσημέρι της Τρίτης (9.7.24).