Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Κοντοβαζαινίτης

KONTOBAZAINITHΣ 
Μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φυσιογνωμίες του ελληνικού ποδοσφαίρου στις τελευταίες δεκαετίες, ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης, έχασε την μάχη με τον θάνατο, σε ηλικία 77 ετών μετά από πολλά προβλήματα υγείας.
Ο δημοσιογράφος γεννήθηκε στα Καλάβρυτα, σπούδασε Πολιτικές και Νομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, διετέλεσε δημοσιογράφος στην ΕΡΤ, διευθυντής της ΕΡΑ 1 και 2, ενώ ήταν επί σειρά ετών εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Μικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.
Υπήρξε νομικός σύμβουλος αρκετών ΠΑΕ και εκπροσωπούσε την Ξάνθη εδώ και δύο δεκαετίες, ενώ το 2006 είχε εκλεγεί πρόεδρος της ΕΠΑΕ αντικαθιστώντας τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο μετά την παραίτησή του.
 Η Σούπερ Λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τη λύπη της για την άσχημη είδηση. «O πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιώργος Μποροβήλος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για το χαμό του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη και απευθύνουν στους οικείους του, αλλά και στην αθλητική οικογένεια της SKODA Ξάνθη, θερμά συλλυπητήρια. Η απώλεια του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη είναι σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η διαδρομή του και το έργο του, το ήθος, ο χαρακτήρας και η προσφορά του, αποτελούν παράδειγμα και υπόδειγμα για όλους».

Mαθήματα παραδοσιακών χορών από τον Πολιτιστικό συλλογο "Χοράνθη"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ GREEKRADIO WEB CHANNEL




ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ 6942/ 642 200 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Δ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ



http://ysterografa.gr/wp-content/uploads/2015/05/DimitrisKyriazidis.jpgΟ Υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι πρόσφατες δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλα περί ανοίγματος των συνόρων στον Έβρο, μία ιδιαιτέρως ευαίσθητη για τη χώρα μας περιοχή, γεγονός που δεν μπορεί να αγνοείται από κανέναν, δημιουργούν έντονο προβληματισμό και ανησυχία. Μετά την τεράστια αναστάτωση και το οικονομικό πλήγμα που επέφερε στις τοπικές κοινωνίες των ακριτικών μας Νησιών η πολιτική της απελθούσας αναπληρώτριας Υπουργού κας Χριστοδουλοπούλου, η Κυβέρνηση δείχνει να μην έμαθε τίποτε από τα σφάλματα του πρόσφατου παρελθόντος,  προσανατολιζόμενη  εκ νέου σε λύσεις αυθαίρετες και εθνικά επικίνδυνες, χωρίς τον αναγκαίο σχεδιασμό και τον οποιοδήποτε προγραμματισμό.
Η Πατρίδα μας ήταν και παραμένει χώρα φιλόξενη, προσηλωμένη στον σεβασμό της αξίας του ανθρώπου, τηρώντας πάντοτε τις  διεθνείς της υποχρεώσεις, γεγονός που ουδείς δύναται να αμφισβητήσει. Ο χειρισμός, όμως, του όλου ζητήματος του προσφυγικού αλλά και των μεταναστών απαιτεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Η λογική “ανοίξαμε και σας περιμένουμε” πρέπει να έχει ένα όριο, με δεδομένο τον μεγάλο αριθμό των υφισταμένων αλλοδαπών και ελλείψει των αναγκαίων υποδομών και πόρων για την υποδοχή νέων.
Η Νέα Δημοκρατία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και προειδοποιεί προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχθεί την εφαρμογή λύσεων που θα θέσουν σε κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα, την ασφάλεια της χώρας και θα δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας». 

Ντόρα Μπακογιάννη: «Η απάντηση της Ευρώπης πρέπει να είναι το ίδιο σαρωτική όσο η ίδια η κρίση».

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiq45jvPieJyt2pHhMpAL79Jr8Z8Ii4U-ZPhnvwSUV1LXKc3S7fz3AQ5J4Hc_MwvzCau9shj78g4wbK4hen4J3FW9r2IHEQeTwttj1lZ9PsvfMxqZNcBMGpW7VCT4p2arMyE9dqFhIF3zQ/s1600/bakogianni_ntora3.jpg 
Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, μίλησε σήμερα στην ολομέλεια του Συμβουλίου της Ευρώπης, ως εισηγήτρια του ΕΛΚ, για το μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα.

Ακολουθεί η εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη

Γιατί επιπλέει ένα πλοίο; -Μία απορία που έχουν πολλοί

Γιατί επιπλέει ένα πλοίο; -Μία απορία που έχουν πολλοί 
 Πολλοί είναι αυτοί που θαυμάζουν τα τεράστια πλοία είτε είναι φορτηγά, είτε επιβατικά της γραμμής, είτε και τεράστια κρουαζιερόπλοια.
Ωστόσο λίγοι είναι αυτοί που καταλαβαίνουν πως τα πλοία, αν και είναι κατασκευασμένα από μέταλλο, επιπλέον στη θάλασσα ακόμα και αν είναι φορτωμένα.
Το e-nautilia.gr δίνει την εξήγηση:

Champions League Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Κόντρα σε "κανονιέρηδες" και παράδοση

Champions League Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Κόντρα σε `κανονιέρηδες` και παράδοση 
Στο Λονδίνο βρίσκεται ήδη ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα προσπαθήσει να αποφύγει το… διώροφο λεωφορείο που λέγεται Άρσεναλ, στην αποψινή (21:45) αναμέτρηση των δύο ομάδων στοπ πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φετινής φάσης των ομίλων του Champions League.
Οι Ερυθρόλευκοι του Μάρκο Σίλβα θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν το μέγιστο στην έδρα των Κανονιέρηδων, θέλοντας να παραμείνουν στο κυνήγι μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων για πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εξ’ αρχής έργο, με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Πατούλης στην aftodioikisi.gr: Είμαι έτοιμος να διεκδικήσω την προεδρία της ΝΔ – Ήδη έχουμε μαζέψει τις 50 υπογραφές

Έτοιμος να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΝΔ δηλώνει στην afodioikisi.gr, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, τονίζοντας ότι έχουν ήδη μαζευτεί οι απαιτούμενες 50 υπογραφές μελών της Πολιτικής Επιτροπής: «Σε περίπτωση που δεν ανακοινώσει υποψηφιότητα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εμείς πρόκειται να καταθέσουμε υποψηφιότητα και γι’ αυτό έχουμε ήδη έτοιμες τις 50 υπογραφές μελώ, της Πολιτικής Επιτροπής», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχεται πιέσεις από στελέχη της Αυτοδιοίκησης να είναι υποψήφιος «ένα χώρο που βρίσκεται δίπλα και δίνει λύσεις σε προβλήματα της κοινωνίας».
Ερωτηθείς, δε, τις θα κάνει σε περίπτωση που ο νυν πρόεδρος της ΝΔ ανακοινώσει τελικώς ότι θα είναι υποψήφιος τονίζει χαρακτηριστικά: «Σε αυτή την περίπτωση θα το επανεξετάσουμε με κριτήριο του αν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εντάξει στο πρόγραμμα του τα θέματα της Αυτοδιοίκησης κα της λύσης των προβλημάτων της κοινωνίας».
Για τους υποψήφιους για την προεδρία της ΝΔ από την Αυτοδιοίκηση κάντε κλικ ΕΔΩ 

aftodioikisi.gr

Είσαι επίορκος δημόσιος υπάλληλος; Τώρα δικαιώνεσαι!

903 δημόσιοι υπάλληλοι που κατηγορούνται ή έχουν καταδικαστεί για διάφορα αδικήματα, από πειθαρχικές παραβάσεις μέχρι και για βαριά εγκλήματα, όπως η παιδεραστία, η εξώθηση σε πορνεία κ.α. ευεργετούνται χάρη στο νόμο

Κάθε είδους επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι, ακόμη και αυτοί που κατηγορούνται για σοβαρά εγκλήματα, επιβραβεύονται με μια δεύτερη ευκαιρία.

ΝΕΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ www.authors.gr

Εμφάνιση logo_etairia_siggrafeon.jpgΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Καλαίσθητος, σύγχρονος και με πλούσιο υλικό για τη ζωή, το έργο και τη δράση των μελών της, ο νέος ιστότοπος της Εταιρείας Συγγραφέων (www.authors.gr) σηματοδοτεί μια αναβαθμισμένη μετάβαση των Ελλήνων συγγραφέων στο ψηφιακό σύμπαν του διαδικτύου μέσω της Εταιρείας Συγγραφέων, με προσωπικές σελίδες για τον καθένα χωριστά, αλλά και με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό για εκδηλώσεις και δράσεις στις οποίες συμμετέχουν. 

Πέτρος Τατούλης «Προτάσεις για την κεντροδεξιά παράταξη και όχι ηλικιακό show η διαδικασία εκλογής ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας»

 
«Η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να βρει ένα τρόπο να επικοινωνήσει ξανά με τις κοινωνικές ομάδες και στην προσπάθειά της αυτή θα πρέπει να προτάξει πολιτικές ρήξεων και ανατροπών, έτσι όπως έκανε ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Καραμανλής και το 1955 και το 1974» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης σε συνέντευξή του στο δημοσιογράφο κ. Σπύρο Χαριτάτο στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και τόνισε ότι θα πρέπει «να σταματήσει η παρασκηνιακή λειτουργία των ιερατείων».

Τι γίνεται στην Ελλάδα με το σκάνδαλο της Volkswagen

hdf.jpgΑναλυτική ενημέρωση περιμένει από τη Γερμανία η ελληνική πλευρά αναφορικά με το σκάνδαλο των ρύπων της Volkswagen.
Για την ώρα δεν υπάρχει καμία διευκρίνιση από το Γερμανικό εργοστάσιο, εάν και πόσα αυτοκίνητα της σειράς ΕΑ 189 έχουν εισαχθεί στην ελληνική αγορά.
Στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου Touran, ο επικεφαλής της Kosmocar κ. Στίβεν Σίρτης αναφέρθηκε στο  θέμα που έχει προκύψει σχετικά με το «πειραγμένο» λογισμικό και απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως διευκρίνιση από το Γερμανικό εργοστάσιο, εάν και πόσα αυτοκίνητα αυτής της σειράς έχουν εισαχθεί στην ελληνική αγορά, αλλά και ότι δεν αφορά μόνο τον 2.0 TDi αλλά και τον 1.6 TDi (πρόκειται για κινητήρες προδιαγραφών Euro5).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ



Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σε απάντηση της ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

Η καραμέλα της δήθεν διαπραγμάτευσης έλιωσε με την υπογραφή του τρίτου μνημονίου Τσίπρα – Καμμένου.
Ενός μνημονίου που δεν χρειαζόταν και τελικά ήταν το πιο επώδυνο.
Όσο για την παρουσία του κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ, δυστυχώς η εικόνα μίλησε από μόνη της…
Είναι θλιβερό να μιλάει ο Πρωθυπουργός της χώρας σου και να γελά το ακροατήριο.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΕΥ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, κατά την είσοδό του στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ευ. Μεϊμαράκης: Όταν προσέρχεσαι να λάβεις μέρος σε διάλογο με τόσο μεγάλο ακροατήριο και εκπροσωπείς τη χώρα σου, οφείλεις να πας άρτια προετοιμασμένος. Και δεν είναι κακό να έχεις και έναν μεταφραστή για να κερδίζεις και χρόνο, καθότι η μετάφραση σου δίνει αυτή τη δυνατότητα και πάρα πολλοί ξένοι ηγέτες το χρησιμοποιούν. Δυστυχώς, πολλές φορές, η σιγουριά που αισθάνεται κανείς μέχρι και επίπεδο αλαζονείας, δεν σε αφήνει να δεις τις αδυναμίες σου. Και, αντί να εκπέμψεις τη σιγουριά, εκπέμπεις αμηχανία. Εκπέμπεις ένα ύφος, που δείχνει ότι αυτά που λες δεν τα πιστεύεις και πολύ περισσότερο δεν τιμάς και τη χώρα που εκπροσωπείς. Φαίνεται ότι έτσι πήγαινε και στις διαπραγματεύσεις που κρατούσαν πολλές ώρες, απροετοίμαστος. Εγώ πιστεύω ότι έχει περιθώρια βελτίωσης και μπορεί, αν φύγει από την αλαζονική στάση που έχει, να τα καταφέρει. Πάντως, η χώρα δεν μπορεί να εκπροσωπείται έτσι.

Δημοσιογράφος: Θα είστε υποψήφιος κ. Πρόεδρε;

Ευ. Μεϊμαράκης: Κοιτάξτε, οι ανακοινώσεις για αυτό το θέμα δεν είναι μια απλή δήλωση. Θέλει περίσκεψη, θέλει πρόταση, θέλει υπογραφές. Θα ήταν εύκολο για μένα να πω το «ναι» ή το «όχι». Όμως, το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά και την απόφαση μου θα την ανακοινώσω την ώρα που εγώ θα κρίνω.

Δημοσιογράφος: Την υποψηφιότητα του κ. Γεωργιάδη, πώς την είδατε;

Ευ. Μεϊμαράκης: Όλοι όσοι έχουν κάνει δηλώσεις για υποψηφιότητες είναι φίλοι μου, έχουμε αγωνιστεί πολλές φορές μαζί, τους σέβομαι, τους εκτιμώ και πιστεύω ότι μπορούν να προσφέρουν από οποιαδήποτε θέση και αν βρεθούν.

Δημοσιογράφος: Σας προβληματίζει ο μεγάλος αριθμός των υποψηφίων; Υπάρχει πρόβλημα με τη διαδικασία, πιστεύετε;

Ευ. Μεϊμαράκης: Δεν υπάρχει μεγάλος αριθμός υποψηφίων. Αριθμός υποψηφίων υπάρχει από τη στιγμή που θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες με τις υπογραφές. Τώρα ότι υπάρχει προθυμία, είναι κάτι το θετικό.

Δημοσιογράφος: Υπήρξαν κάποιες καταγγελίες από συνεργάτες σας, αλλά και από συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη για τον κ. Παπαμιμίκο για το αν μπορεί να διασφαλίσει τις διαδικασίες.

Ευ. Μεϊμαράκης: Δεν διασφαλίζει ο κ. Παπαμιμίκος τις διαδικασίες. Τις διαδικασίες τις διασφαλίζουμε όλοι μαζί, με τον τρόπο με τον οποίο θα γίνουν. Ο κ. Παπαμιμίκος είναι απλό μέλος της εφορευτικής επιτροπής, ο οποίος και προεδρεύει.

Δημοσιογράφος: Σας έχει ενοχλήσει η στάση του; Θεωρείτε ότι έχει λειτουργήσει υπέρ κάποιου συγκεκριμένου υποψηφίου;

Ευ. Μεϊμαράκης: Κοιτάξτε, η στάση κανενός δεν με ενοχλεί. Αντιθέτως είναι όλοι συνεργάτες μου, με το πλαίσιο, το οποίο ορίζει το καταστατικό. Από εκεί και πέρα, έχω την προσωπική μου άποψη για τις ικανότητες του καθενός.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ TOY ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ -ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ



Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σε απάντηση σχετικής ανακοίνωσης του Υπουργείου Οικονομικών, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:  

«Το Υπουργείο Οικονομικών με χθεσινοβραδινή του ανακοίνωση επιτίθεται στους δημοσιογράφους και στη Νέα Δημοκρατία, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία φοροκαταιγίδα και πως “οι φόροι είναι ίδιοι με τους περυσινούς”.
Καλούμε τη συγκυβέρνηση να αφήσει την καθεστωτική αντίληψη και να απαντήσει:
Δεν αυξήθηκε η προκαταβολή φόρου από το 55% στο 75% φέτος και στο 100% του χρόνου;
Δεν αυξήθηκε κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες ο ΦΠΑ στην εστίαση και σε σωρεία άλλων προϊόντων;
Δεν διπλασιάστηκε ο ΦΠΑ στα ξενοδοχεία;
Δεν αυξήθηκε ο φόρος ασφαλίστρων;
Δεν επιβάλλεται “για πρώτη φορά” ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση;
Δεν αυξήθηκε κατά 30% και πλέον η εισφορά αλληλεγγύης;
Δεν αυξάνεται από 1 Οκτωβρίου, κατά 30% ο ΦΠΑ σε αρκετά νησιά και θα αυξηθεί σε όλα τα νησιά μέχρι το τέλος του 2016;
Δεν αυξάνεται, από τον Οκτώβριο, ο φόρος εισοδήματος στους αγρότες σταδιακά από το 13% στο 26%;
Δεν θα αυξηθεί ο φόρος στα ενοίκια στο 15% (από 11%), για εισοδήματα κάτω από 12.000 ευρώ και στο 35% (από 33%) για υψηλότερα εισοδήματα;
Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ βαφτίζει “πλούσιους” τους εργαζόμενους των 1.500 ευρώ και “έχοντες” τους συνταξιούχους των 1.000 ευρώ το μήνα;
Φόροι, φόροι και πάλι φόροι. Που διώχνουν επενδύσεις, αυξάνουν την ανεργία και μειώνουν το διαθέσιμο εισόδημα της ελληνικής οικογένειας, βάζοντας ταφόπλακα στην ελπίδα να ανακάμψει η ελληνική οικονομία.
Για την κυβέρνηση, όμως, δεν φταίει η τραγική της ανεπάρκεια που έφερε το 3ο μνημόνιο, αλλά οι δημοσιογράφοι που λένε την αλήθεια και η Νέα Δημοκρατία που αποκαλύπτει την πραγματική ταυτότητα της συγκυβέρνησης».