Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Γιορτές από την κορυφή, με «πεντάρα» η ΑΕΚ!


Με δύο γρήγορα γκολ (στο 3' Μπρέβιτς και το 5' Πλατέλλας) η ΑΕΚ επικράτησε στο ΟΑΚΑ του Ηρακλή Ψαχνών με το εμφατικό 5-1 (3', 77' Μπρέσεβιτς, 5', Πλατέλλας, 40' Ντούνης, 83' Λαμπρόπουλος -63' Μπακομήτρος) , παρουσία περίπου 6-7 χιλιάδων φίλων της.

Ετσι η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά από την κορυφή του 1ου ομίλου, αφού έφτασε τους 25 βαθμούς (σε 9 ματς) και ότι κι αν κάνει η Παναχαϊκή (έχει 21β.) με τον Παναιγιάλειο (την Δευτέρα 22/12), οι κιτρινόμαυροι θα παραμείνουν πρώτοι.
Πρόσωπα του αγώνα ο Πέτρος Μάνταλος που ήταν εκείνος που έβγαλε τρεις ασίστ στα δύο πρώτα γκολ της ΑΕΚ, αλλά και στο πέμπτο, ενώ είχε και δοκάρι στο 91ο λεπτό. Εξαιρετικός και ο Μπρέσεβιτς που σημείωσε δύο τέρματα και δημιούργησε το τρίτο πασάροντας στον Ντούνη.
AEK (Δέλλας): Ανέστης, Γεωργέας, Γροντής, Σαρρής (61' Ρόβας), Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Ντούνης (72' Αραβίδης), Μάνταλος, Μπρέσεβιτς (80' Τσεβάς).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Φοιρός): Μελίσσας, Παληγεώργος, Τσιμόντζι (80' Χατζηστάμου), Παλαιολόγος, Παπαδόπουλος, Μπακομήτρος, Γκεμίσης (46' Νάκας), Ράντι, Κοτίτσας (80'΄Πολίτης), Σικαλιάς, Γουόρντεν.
Τέλος, σε αγώνα για τον πρώτο όμιλο η Καλλιθέα «τσίμπησε» τον βαθμό της Ερμιονίδας στο Κρανίδι, 1-1 (8' Παβίσεβιτς / 71' Τσώνης), από την τοπική Ερμιονίδα. 

Ερμιονίδα (Ρ. Μπολάνο): Πονηρός, Μουσταφίδης, Ιασωνίδης, Κολόκας, Σαμαράς, Κιοσές, Ταπέ (78' Σχοινάς), Συμελίδης (58' Στάικος), Παβίσεβιτς, Όμο, Βλαχόπουλος (63' λ.τρ. Παπανικολάου).
Καλλιθέα (Ν. Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Πίκολο, Μπριλάκης (69' Κατσικογιάννης), Μιχαλόπουλος, Μπέλης (46' Τσίπρας), Μασάδο (86' Αριανούτσος), Αρναρέλης
Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής
1ος Όμιλος
Κυριακή 21 Δεκεμβρίου
Ερμιονίδα - Καλλιθέα 1-1
ΑΕΚ-Ηρακλής Ψαχνών 5-1 (3', 77' Μπρέσεβιτς, 5', Πλατέλλας, 40' Ντούνης, 83' Λαμπρόπουλος / 63' Μπακομήτρος)
Φωστήρας-Πανηλειακός 3-0 (Άνευ αγώνα)
 
Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου
Επισκοπή-Άλιμος 14:15
Χανιά-Αχαρναϊκός 16:00
Παναιγιάλειος-Παναχαϊκή 21:30

Επιστροφή στην κορυφή για τον ΠΑΟΚ με γκολ (1) οφσάιντ


ΤΕΛΙΚΟ: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 1-2
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εκτός έδρας Λεβαδεικού με 2-1 και επέστρεψε στην κορυφή της Superleague
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 12' με την προβολή του Τζαβέλλα (πανηγύρισε βρίζοντας) σε φάση διαρκείας στην οποία ο Σαλπιγγίδης (που κάνει σουτ) είναι οφσάιντ, το οποίο δεν υποδείχθηκε από τον βοηθό. Στο επόμενο λεπτό ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Σαλπιγγίδη, πριν ακολουθήσουν δύο άστοχες ενέργειες των γηπεδούχων με τους Μάγκα (15') και Μιλοσάβλιεβ (21').
Η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες ήρθε στο 22'. Ο Τζαβέλλας κέρδισε φάουλ, έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, ο Μάντζιος πήγε κοντά του, άρχισαν το διάλογο, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ σηκώθηκε και οι δύο παίκτες αρπάχτηκαν από τη φανέλα και συνεπλάκησαν. Οι ψυχραιμότεροι τους χώρισαν και ο Παππάς τους έδειξε κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τις δύο ομάδες με 10 παίκτες.
Ο Αναστασιάδης γύρισε τον Σαλπιγγίδη δεξί μπακ, ενώ ο Παντελίδης μετά από 7 λεπτά έβαλε τον Σοτέλο στο ματς, για να έχει κλασικό επιθετικό. Τα νεύρα ήταν πολλά, οι ευκαιρίες λιγοστές, με καλύτερη το δοκάρι του Περέιρα στο 27'. Οσο για τους γηπεδούχους, είχαν ένα άστοχο φάουλ του Κονέ (39') και το σουτ του Μιλοσάβλιεβ που έδιωξε ο Ιτάνζ στο 45'+1'.
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με γρήγορο γκολ για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πέτυχε το 2-0 με σουτ του Περέιρα στο 51'. Στη συνέχεια ο «δικέφαλος» γύρισε πίσω και μετά τον τραυματισμό του Βίτορ στο 63' ουσιαστικά «ταμπουρώθηκε» στην άμυνά του.
Ο Λεβαδειακός κυριάρχησε, πήρε τον έλεγχο, πίεσε τον ΠΑΟΚ (που μετά το 51' δεν είχε φάση) και δημιούργησε πολλές φάσεις για γκολ, το οποίο πέτυχε με τον Κονέ στο 80'.
Ωστόσο, δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που είχε για να σκοράρει τουλάχιστον άλλη μία φορά. Μοιραίος ο Σοτέλο που έχασε αρκετές ευκαιρίες (60', 72', 82') και το πλασέ στο 85', αλλά και ο Μιλισάβλιεβ με δύο μεγάλες ευκαιρίες (88', 90'+1'), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και τη φάση του Κονέ στο 69', την κεφαλιά του Τομάς στο 79' και το φάουλ του Κονέ στο 90'+4' που έδιωξε ο Ιτάνζ.
Η πολιορκία στα καρέ του ΠΑΟΚ τελικά δεν καρποφόρησε για τον Λεβαδειακό και η λήξη βρήκε τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη κορυφής.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σηφάκης, Γεωργιάδης (85' Νικολακάκης), Σκέμπης (58' Γιακουμάκης), Μάγκας, Τομάς, Γκόμεζ, Σάντσες (30' Σοτέλο), Μιλοσάβλιεφ, Βούκσεβιτς, Κονέ, Μάντζιος.
ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ρατς, Τζαβέλλας, Βίτορ (63' Ποζατζίδης), Μαντούρο, Κάτσε, Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος (53' Γκολάσα), Περέιρα (89' Σαββίδης), Αθανασιάδης.

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το διάγγελμα Σαμαρά με αλλαγή στάσης βουλευτών πριν τη ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας – Όλα τα ονόματα

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το διάγγελμα Σαμαρά με αλλαγή στάσης βουλευτών πριν τη ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας – Όλα τα ονόματα
 Νέες εξελίξεις στην πορεία για τη εύρεση της προεδρικής πλειοψηφίας που θα οδηγήσει στην αποφυγή των πρόωρων εκλογών, δημιούργησαν οι σημερινές δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά.
Τα πρώτα αποτελέσματα κρίνονται θετικά καθώς δύο ανεξάρτητοι βουλευτές ο Β. Οικονόμου και ο Γ. Κουράκος ήδη έχουν δηλώσει ότι θα αλλάξουν στάση στη δεύτερη ψηφοφορία της προεδρικής εκλογής ψηφίζοντας τον Σταύρο Δήμα. Ενώ Σταύρο Δήμα έχει δηλώσει ότι θα ψηφίσει και ο Π. Μελάς.

Αστέρας... για ψηλά! ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 2-1

Ο Αστέρας σταμάτησε το σερί της Ξάνθης, 2-1 στην Τρίπολη
Δύο αντεπιθέσεις ήταν αρκετές για τον Αστέρα Τρίπολης να επικρατήσει της Ξάνθης με 2-1 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Γιαννιώτας στο 6΄ και ο Μάσα στο 58΄ ήταν οι σκόρερ των Αρκάδων, που διατήρησαν το αήττητο της έδρας τους (4 νίκες, 3 ισοπαλίες), ενώ αγνοούν την ήττα εδώ και 6 αγωνιστικές. Το γκολ της Ξάνθης πέτυχε στο 81΄ ο Κλέιτον με πέναλτι.

Για ακόμη μία φορά το σύστημα του Στάικου Βεργέτη απέδωσε καρπούς. Μετά το γρήγορο γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι, έδωσαν χώρο στον αντίπαλό τους κι έκαναν αυτό που γνωρίζουν πολύ καλά από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, να «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση. Με πολλά προβλήματα στο κέντρο της άμυνας, η Ξάνθη γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από 4 σερί νίκες.

Πριν καλά-καλά «ζεσταθούν» οι δύο ομάδες, ο Αστέρας Τρίπολης άνοιξε το σκορ. Από τη μακρινή μπαλιά του Σανκαρέ, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Ξάνθης ολιγώρησε κι ο Γιαννιώτας με πλασέ πέτυχε το 1-0. Ο ίδιος παίκτης, στο 16΄, έπιασε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή κι ανάγκασε τον Κυριακίδη σε πολύ δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ.

Παρά το γρήγορο γκολ των Αρκάδων και τη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα και της Ξάνθης για να παίξουν γρήγορα και να επιτεθούν, το αποτέλεσμα δεν ήταν ανάλογο. Πέρα από το σουτ του Ομπόντο στο 37΄ που έφυγε άουτ, οι «ακρίτες» δεν απείλησαν άλλη φορά την εστία του Κοσίτσκι, ενώ παράλληλα κάτι ανάλογο έγινε κι από την πλευρά των γηπεδούχων, που μετά την φάση του 16ου λεπτού, έριξαν περισσότερο βάρος στα μετόπισθεν, παρά στο πώς θα επιτεθούν για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα.
Ο Αστέρας αποδείχθηκε πάρα πολύ αποτελεσματικός και στο δεύτερο μέρος και στην τρίτη του τελική προσπάθεια στο παιχνίδι πέτυχε το 2-0. Νέα αδράνεια στο κέντρο της άμυνας της Ξάνθης, στο 58΄, ο Μάσα βγήκε στην πλάτη των Γούτα και Καρυπίδη και με... όπλο την ταχύτητά του μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά τον Κυριακίδη (2-0).
Το παιχνίδι πήρε... φωτιά στο τελευταίο δεκάλεπτο, καθώς στο 81΄ η Ξάνθη μείωσε με το πέναλτι του Κλέιτον (χέρι Μουκάμ), αλλά τελικά οι γηπεδούχοι κράτησαν το προβάδισμα και πήραν τη νίκη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης):
Κοσίτσκι, Λούι, Τσοκάνης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Τιε Μπι (69΄ Μουνάφο), Κουρμπέλης, Γιαννιώτας, Μπαράλες (39΄ Μούκαμ), Νίκο Φερνάντες (83΄ Ζησόπουλος), Μάσα
ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου):
Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Καρυπίδης, Λισγάρας (46΄ Γούτας), Παπαστεριανός (76΄ Φλίσκας), Ομπόντο, Λουσέρο, Κλέιτον, Καπετάνος, Βασιλακάκης (76΄ Κομεσίδης)

Πρώτη νίκη στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης - «Χ»αιρόσουν να βλέπεις ανάμεσα σε Πανιώνιο και Ατρόμητο - Έμειναν στο «Χ» Πανιώνιος και Ατρόμητος


Ματς που «Χ»αιρόσουν να βλέπεις ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΑτρόμητοΣε έναν πολύ όμορφο αγώνα, ο οποίος άνοιξε το πρόγραμμα της ημέρας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, Πανιώνιος και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι 2 - 2 στη Νέα Σμύρνη  με τους φιλοξενούμενους να  προηγούνται δύο φορές με τον Ναπολεόνι (14΄, 40΄) και τους γηπεδούχους να «απαντούν» ισάριθμες με τον Κολοβό (33΄-πέναλτι και 46΄).
Από το 32΄ οι Περιστεριώτες αγωνίζονταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κοντοέ με απευθείας κόκκινη κάρτα.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Παντίδος, Σιώπης, Αργυρόπουλος (85΄ Πάνος), Τασουλής, Οικονόμου, Μητρόπουλος (80΄ Φούντας), Ιμπαγάσα, Κολοβός, Μπουμάλ (67΄ Μασούρας), Γιάννου.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Ταυλαρίδης, Νάστος, Κοντοές, Φυτανίδης, Αγκουαζί, Πίτου Γκαρσία (90΄ Γεωργίου), Ούμπιδες (39΄ Κούρος), Μπρίτο (54΄ Δημούτσος), Ναπολεόνι, Παπάζογλου.

Νίκη - ανάσα του Εργοτέλη επί του ΠΑΣ Γιάννινα
Στο Ηράκλειο  ο Εργοτέλης πανηγύρισε σημαντική νίκη (πρώτη νίκη του στο Παγκρήτιο και δεύτερη στο πρωτάθλημα) με 1 - 0 απέναντι τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Γιουσούφ στο 9ο λεπτό.
 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Λυκογιάννης, Φίντελεφ, Γκέντσογλου, Καζναφέρης, Κοζορώνης, Ρέντζας (90+1΄ Γιοβάνοβιτς), Μπογκντάνοφ (58΄ Μπουρσέλης), Γιουσούφ, Παμλίδης (70΄ Άλαν)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης):
Βελλίδης, Ντάσιος, Στρούνα (73΄ Ναδάλες), Σκόνδρας, Μιχαήλ, Λίλα, Αυγενικού (46΄ Κοροβέσης), Τσάβες, Τσουκαλάς, Ακόστα (58΄ Σαπαλίδης), Ίλιτς
 Ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε τη ανοδική πορεία του, αφού κέρδισε και την Ξάνθη   Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ παίζει στη Λιβαδειά και θέλει νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τον Παναθηναϊκό να μάχεται τη Δευτέρα (19:30) κόντρα στην Κέρκυρα.

Ο Αστέρας Δερβενίου κυρίαρχος στο Ξυλόκαστρο , 0 - 3 τον Ηρακλή αντι γιά... δέκα ( ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Zts0wpqz 
Μετά από πέντε αγωνιστικές ο Αστέρας Δερβενίου επανήλθε στις νίκες, αφού επεβλήθη εκτός έδρας,  στο Ξυλόκαστρο επί του ουραγού στη βαθμολογία Ηρακλή με σκορ 0– 3. Οι επιστροφές των βασικών παικτών, μαζί με τη δίψα που τους διακατείχε όλους για τη νίκη μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα που πλήγωσαν τον εγωισμό τους και σε συνδυασμό με την κακή κατάσταση που βρίσκεται ο Ηρακλής, έκαναν τον Αστέρα να φαντάζει στο γήπεδο σαν ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Η Λυκοποριά πήρε πόντο στο ντέρμπι με τή Στιμάγκα και ελπίζει - Τα αποτελέσματα

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgTbOSegZLHMgnrC2V-ksyTuX4jZ74BgFdrk3DB-wi1rihGHQi2inOrrSEm5XfhwdNlLqO_owNFIOQMOtInOYvKtrs_eQHYlJZhYi41rW6tlX2CAxozUwBS0FbB01QNg20GGdkNs1QGJIAZ/s1600/lykstim+kor+orizontew.png
Με αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες συνεχίστηκε την Κυριακή το πρωτάθλημα των ομίλων της Β κατηγορίας Κορινθίας , στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής.
Στη Β1 το Σοφικό ΄05 επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής με 4 - 2 επί της Κλένιας και της ξέφυγε με+3, την οποία ισοβάθμισε η ομάδα του Αγίου Γεωργίου μετα το εκτός έδρας 2 - 2 με τον Αστέρα Κορίνθου.  Τον Αστέρα έφτασε η ομάδα του Αγιάννη μετά το νικηφόρα 1 - 3 εκτός έδρας επι του Ποσειδώνα Κυραβρύσης.
Στη Β2 νικηφόρα πέρασε από ο Ζευγολατιό, 0 - 1 επί του Άρη  Βοχαϊκού, ο ΠΑΟ Κουταλάς και ξέφυγε με +6 των Νέων Στιμάγκας που έχασε πόντους στην έδρα της καθώς σε αγώνα  ντέρμπι έμεινε στο 2 - 2 με την Λυκοποριά , που τώρα ελπίζει σε άνοδο, όπως και η Προοδευτική Περιγιαλίου που επικράτησε  με 3 - 1 επί της Λαύκας



Τα αποτελέσματα
Β1 Κατηγορία
10η αγωνιστική
 

 ΑΟ ΡΟΜΑ -ΑΟ ΜΑΨΟΥ 6 - 0
 ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡ.ΒΡ. - ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ 1 - 3
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 3 -  1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2 - 2
 ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ/ΖΗΣ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΓ/ΣΤΡΟΥ 5 - 0
 ΣΟΦΙΚΟ '05 -ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 4 - 2

Η βαθμολογία
( Σε 10 αγώνες)
ΣΟΦΙΚΟ
28-
14
26
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ
35-
12
23
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
30-
8
23
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
28-
9
21
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ
23-
15
21
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ
16-
14
13
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗΣ
13-
21
11
Α.Ο. ΡΟΜΑ
22-
14
10
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
16-
20
8
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
19-
30
7
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
2-
42
3
Α.Ο ΜΑΨΟΥ
2-
35
-3



Β2 Κατηγορία
10η αγωνιστική
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ -ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ 3 - 1
 ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ - ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ 3 - 0
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ -ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ 0 - 1
 ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.ΒΑΛΤΟΥ -ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ 0 - 4
Ν.ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ - ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ 2 - 2
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ -ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ

Η ΒΑΘΝΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ
10
40-
13
28
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ
10
21-
8
22
Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
10
23-
12
21
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓ.
10
22-
12
21
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ
10
23-
10
19
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ
9
14-
11
15
ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ
9
21-
23
13
Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ
10
15-
19
10
Α.Ο. ΛΑΥΚΑΣ
10
15-
30
6
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ
10
8-
23
6
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ
10
9-
23
5
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ. ΒΑΛΤΟΥ
10
10-
37
4