Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Ο Αστέρας Δερβενίου κυρίαρχος στο Ξυλόκαστρο , 0 - 3 τον Ηρακλή αντι γιά... δέκα ( ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Zts0wpqz 
Μετά από πέντε αγωνιστικές ο Αστέρας Δερβενίου επανήλθε στις νίκες, αφού επεβλήθη εκτός έδρας,  στο Ξυλόκαστρο επί του ουραγού στη βαθμολογία Ηρακλή με σκορ 0– 3. Οι επιστροφές των βασικών παικτών, μαζί με τη δίψα που τους διακατείχε όλους για τη νίκη μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα που πλήγωσαν τον εγωισμό τους και σε συνδυασμό με την κακή κατάσταση που βρίσκεται ο Ηρακλής, έκαναν τον Αστέρα να φαντάζει στο γήπεδο σαν ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

IykjmmyvΤο σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, αν ο Σιώζος ήταν περισσότερο προσεκτικός στο οφσάιντ και δεν χαλούσε τουλάχιστον δέκα προσπάθειες των συμπαικτών του. Ο Ηρακλής, που παρατάχθηκε με σχεδόν την ομάδα νέων του, δεν μπόρεσε σε καμιά στιγμή του αγώνα να κοντράρει τον Αστέρα και υπέκυψε φυσιολογικά. Το μόνο γεγονός που κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων ήταν η ρευστότητα του αποτελέσματος μέχρι το 80’, όταν ο Αστέρας πέτυχε το δεύτερό του τέρμα.
Ο Αστέρας ξεκίνησε τον αγώνα με εμφανή τη διάθεσή του να κυριαρχήσει του αντιπάλου του.  Ο Πεθαίνος σπατάλησε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 8’ όταν σούταρε πάνω στον εξελθόντα τερματοφύλακα Θεοδωρόπουλο, μετά από πάσα του Κρισάφη. 
1e2rhkjrΣτο 17’ ο Σιώζος έφυγε κανονικά από τα δεξιά, γιατί προηγούμενα είχε χαλάσει τέσσερες επιθέσεις συλλαμβανόμενος σαν οφσάιντ, μπήκε στην περιοχή του Ηρακλή, αλλά  σούταρε στο κάθετο δοκάρι.
Στο 23’  ο ίδιος βρέθηκε ανενόχλητος στο ύψος της μεγάλης περιοχής σε κάθετη μπαλιά του Αντωνόπουλου, αλλά σούταρε απελπιστικά πολύ ψηλά άουτ. Στο 27’ ο Αντωνόπουλος, σε κτύπημα φάουλ κοντά στη γραμμή του κέντρου και δεξιά, έδωσε κοντινή πάσα στον Μαστρογιαννόπουλο, ο οποίος προχώρησε λίγο και έπιασε χαμηλό γωνιακό σουτ και έτσι πέτυχε το 0 – 1, ξεγελώντας τον Θεοδωρόπουλο.
6etm0zewΤα β’ μέρος δυο-τρεις καλές προσπάθειες του Αστέρα σταμάτησαν σαν οφσάιντ, ένα τέρμα του Πεθαίνου μετά από γρήγορο συνδυασμό από τ’ αριστερά ακυρώθηκε σαν οφσάιντ, με τους φιλάθλους του Αστέρα να μουρμουρίζουν, μια κεφαλιά του Αντωνόπουλου μετά από κόρνερ έφυγε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Ηρακλή και ένα εξαιρετικό σουτ του Παπαδημητρίου, μετά από σέντρα του Λιθοξόου, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Θεοδωρόπουλος, ήταν οι καλύτερες στιγμές του Αστέρα. Ο Ηρακλής είχε τη μοναδική, σ’ όλο τον αγώνα, καλή στιγμή του στο 66’ με τον Καλύβα που σούταρε άστοχα μετά από κόρνερ.
RqcgslgyΣτο 79’ μετά από μπροστινή κάθετη πάσα του Αντωνόπουλου, ο Σιώζος ξεχύθηκε, καλυπτόμενος αυτή τη φορά, και πλάσαρε τον Θεοδωρόπουλο για το 0 – 2. Στο 83’ ο Κρισάφη πέτυχε το ωραιότερο τέρμα του αγώνα, αφού βρισκόμενος λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, στόπαρε και σούταρε αστραπιαία στο Γ του Θεοδωρόπουλου. Άπιαστο σουτ, μετά από εντυπωσιακή ενέργεια για το τελικό 0 - 3.
Qgcskyxh Στα χαρακτηριστικά του αγώνα ήταν οι προσωπικές μονομαχίες μεταξύ φίλων, εκτός του γηπέδου, οι πάμπολλοι νεαροί παίκτες που χρησιμοποίησαν και οι δύο ομάδες (οκτώ ο Ηρακλής, πέντε ο Αστέρας), οι αδελφοί Παπαδημητρίου που έπαιξαν αντίπαλοι και το ντεμπούτο με τα χρώματα του Αστέρα του 17χρονου Χρήστου Σεφέρη.  
6bnmbx8uΟ διαιτητής κ. Νεοφυτιάδης είχε ένα εύκολο απόγευμα. Διαιτήτευσε χωρίς προβλήματα σ’ έναν ήσυχο αγώνα. Πολύ καλά τα πήγαν και οι βοηθοί του κ.κ. Πυργάκης και Ευθυμίου, οι οποίοι είχαν αρκετή δουλειά.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Θεοδωρόπουλος, Παναγουλόπουλος, Στρούζας, Μπελεσιώτης, Αλούσι, Παπαδημητρίου Ν., Κουρούμαλης, Καλύβας, Μποτώνης, Σκαρπέτης, Πιέτρι Έπαιξε και ο Πιλιαφάς

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Ρουμελιώτης, Κουτρούλης, Λιθοξόου, Μετεβελής, Βασιλάρης (77’ Ψαρρός),Τάφα, Μαστρογιαννόπουλος, Αντωνόπουλος, Κρισάφη, Σιώζος (83’ Σεφέρης), Πεθαίνος (72’ Παπαδημητρίου).

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: asterasderveniou.gr