Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΟΓΑ σε aftodioikisi.gr: Πότε θα πληρωθούν τα οικογενειακά επιδόματα

Η παράταση στην ημερομηνία υποβολής φορολογικών δηλώσεων (21 Ιουλίου) δημιούργησε νέες συζητήσεις σχετικά με την ημερομηνία καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων από τον ΟΓΑ.
Όπως είχε γράψει αποκλειστικά η aftodioikisi.gr, που παρευρέθηκε στη συνέντευξη

Αυτή είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ. Διαβάστε τα πάντα για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Τα τελευταία χρόνια, αλλά και πρόσφατα έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θέλω να βοηθήσω όσο είναι εφικτό, ώστε να γίνει αντιληπτό ποια είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/7 Η ΕΤΗΣΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "Απάνω Γιαλός"

Φωτογραφία του Απάνω Γιαλός Πολιτιστικός Σύλλογος.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος  "Απάνω Γιαλός" διοργανώνει το Σάββατο 22 - 7 - 2017 στις 9.00 το βράδυ, την ετήσια μουσική  εκδήλωση του συλλόγου στο προαύλιο του Ι. Ν. Αγίου Νικολάου στον Άνω Αιγιαλό.

Δεύτερη ημέρα περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λακωνία επισκέφθηκε τη Μονεμβασιά και τους Μολάους


Συνεχίζει για δεύτερη ημέρα, την περιοδεία του στη Λακωνία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τη Μονεμβασιά και τους Μολάους και συνομίλησε με τους κατοίκους. Στη συνέχεια μετέβη στη Γλυκόβρυση Λακωνίας όπου επισκέφθηκε παραδοσιακό εργαστήρι ζυμαρικών που απασχολεί 17 άτομα και καταγράφει σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα. 

Την πεποίθησή του ότι «μια φερέγγυα, αξιόπιστη Κυβέρνηση, η οποία θα αγκαλιάσει τις διαρθρωτικές αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις, όχι γιατί αυτές επιβάλλονται από το Μνημόνιο, αλλά γιατί είναι απαραίτητες για τη χώρα» μπορεί να πετύχει μείωση των

Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης:Σάββατο 22/7, μουσικό αφιέρωμα στο δικό μας «Φοβερό, Τρομερό, Πάρα πολύ ωραίο» Βλάσση Μπονάτσο, στο ανοιχτό θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης

Σάββατο 22/7, μουσικό αφιέρωμα στο δικό μας «Φοβερό, Τρομερό, Πάρα πολύ ωραίο» Βλάσση Μπονάτσο, στο ανοιχτό θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης!
O Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης αφιερώνει το φετινό πολιτιστικό του καλοκαίρι στον ανεπανάληπτο Βλάσση Μπονάτσο.
Στο δικό μας, Ξυλοκαστρίτη Βλάσση Μπονάτσο, τον αιώνιο έφηβο με τις

Μητρώο Πολιτών: Ενοποιούνται Δημοτολόγια, ληξιαρχεία -Τι αλλάζει για τους πολίτες

Σάρκα και οστά, αναμένεται να πάρει το περιβόητο… «Μητρώο Πολιτών» στους Δήμους, καθώς το πολυνομοσχέδιο του ΥΠΕΣ, ουσιαστικά, άναψε το «πράσινο φως» για την καθολική λειτουργία του.
Ειδικότερα, στο τέταρτο και τελευταίο μέρος του νομοσχεδίου για τους ΟΤΑ, στα άρθρα 115 μέχρι 124 προβλέπεται η δημιουργία και τήρηση πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Μητρώο Πολιτών», το οποίο συγκροτείται από το σύνολο των στοιχείων:

«Survivor»: Μαζί με την τηλεθέαση «εκτόξευσε» και τους οργασμούς των Ελλήνων!


sdfgadwrfsgasfdgadff.jpg

«Survivor»: Μαζί με την τηλεθέαση «εκτόξευσε» και τους οργασμούς των Ελλήνων!


Διπλάσιες σεξουαλικές επαφές είχαν οκτώ στους δέκα άνδρες που παρακολουθούσαν το τηλεπαιχνίδι Survivor,  καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας στη χώρα μας, εκτός από την τηλεθέαση το δημοφιλές τηλεοπτικό παιχνίδι ανέβαζε στα ύψη και τη λίμπιντο!

Διαβάστε περισσότερα 

SERTYGERWTYEYERY.jpgΦυσικοθεραπευτές: ένταξη των σχολών φυσικοθεραπείας στον Πανεπιστημιακό τομέα


H ένταξη των σχολών φυσικοθεραπείας στον Πανεπιστημιακό τομέα της ανώτατης εκπαίδευσης, ήταν το θέμα της συνάντησης μεταξύ εκπροσώπων του κλάδου φυσικοθεραπείας με παράγοντες του

43 χρόνια περιμέναμε τους… Ταλλεϋράνδους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Άφησα σκόπιμα να περάσουν μερικές μέρες από το ναυάγιο των συνομιλιών στο Κραν Μοντανά και τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή των Ελλήνων, προκειμένου να καταθέσω μερικές σκέψεις.
Είναι πλέον σαφές πως η «διπλωματία των ναυαγίων» μόνο σε αδιέξοδα μπορεί να οδηγήσει.
Και πως το να επιβεβαιώνουμε συνεχώς ότι με την Τουρκία δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε δεν αποτελεί διαπραγμάτευση – αντίθετα οδηγεί στην ενίσχυση των θέσεων του αντιπάλου, δια της επιβεβαίωσής τους.
Πολύ περισσότερο που ήταν πολύ πρόσφατο (Νοέμβριος του 2016) το προηγούμενο ναυάγιο, αυτό του Μον Πελεράν.
Και πως μεγάλο ρόλο διαδραματίζει το «timing», ο

Κωνσταντίνα Νικολάκου: Οπισθοδρόμηση η επιστροφή στις παθογένειες των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων

Ο Καλλικράτης υπήρξε η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση των τελευταίων δεκαετιών στη χώρα και αυτό αποτελεί πλέον κοινή πεποίθηση. Ακόμα και οι πιο δύσπιστοι, ακόμα και αυτοί που κάποτε πρόταξαν το ίδιον όφελος, έχουν αναγνωρίσει την αξία, την αποτελεσματικότητα και την αναπτυξιακή προοπτική του για τον τόπο και συλλήβδην προκρίνουν τη μετάβαση στην Περιφερειακή Διακυβέρνηση.
Αυτό είναι το πολιτικό όραμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, το οποίο έχει ενστερνιστεί η Ένωση Περιφερειών και το οποίο προκρίνει η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Εσωτερικών για την αναθεώρηση του Καλλικράτη.

Σύσκεψη για τη διερεύνηση περίπτωσης λοίμωξης του ιού του Δυτικού Νείλου στη Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 18 Ιουλίου 2017, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη σύσκεψη για τη διερεύνηση περίπτωσης λοίμωξης του ιού του Δυτικού Νείλου στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας στην οποία παρευρέθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αργολίδας κ. Τάσσος Χειβιδόπουλος, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Πολιτισμού και Παιδείας κα Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτριος Κωστούρος, ο καθηγητής Ιατρικής κος Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ο Διευθυντής Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Βασίλειος Διαμαντόπουλος, επιστημονικά στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ καθώς και οι φορείς υλοποίησης και εκτέλεσης των έργων.

Εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών: Σήμερα Τετάρτη η ημερίδα του ΤΕΕ


Σε μία εξαιρετικά επίκαιρη στιγμή, καθώς από τις 3 Αυγούστου ξεκινά η εφαρμογή του νέου θεσμικού πλαισίου για την εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας διοργανώνει σήμερα Τετάρτη ημερίδα με θέμα «Εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών – αναδιάρθρωση και εξυγίανση επιχειρήσεων στο δρόμο της ανάπτυξης». Στην

«Τραγούδα!» (Κινούμενα Σχέδια, 110’, 2016) σήμερα στον Δημοτικό Κινηματογράφος Δερβενίου 'Το Διάλειμμα'


Σήμερα στις 21:00 στον Δημ.Κινηματογράφος Δερβενίου 'Το Διάλειμμα'
«Τραγούδα!» (Κινούμενα Σχέδια, 110’, 2016), μία από τις πιο διασκεδαστικές ταινίες για τους μικρούς μας φίλους!
Αγαπημένα τραγούδια της σύγχρονης pop σκηνής που ξεσηκώνουν παγκοσμίως μικρούς και μεγάλους, μετατρέπουν αυτό το animation σε έναν απολαυστικό διαγωνισμό τραγουδιού όπου το ταλέντο και η εκρηκτική εμφάνιση κάθε ζώου είναι το εισιτήριό του στην επιτυχία. Έντονα χρώματα, πολλά φώτα, ήχος στη διαπασών και διάθεση για πολύ τραγούδι και γέλιο είναι τα απαραίτητα συστατικά για αυτό το μουσικό σόου που θα μας κάνει να σιγοντάρουμε ρυθμικά ΤΡΑΓΟΥΔΑ!

Σκηνοθεσία: Γκαρθ Τζένινγκς
Με τις φωνές των Θέμη Γεωργαντά, Γιάννη Χατζηγεωργίου, Τζωρτζίνα Λιώση, Ντένη Μακρή
Ο Μπάστερ Μουν, ένα κοάλα που χρειάζεται επειγόντως μια εμπορική επιτυχία για να περισώσει το σχεδόν χρεοκοπημένο θέατρό του, αποφασίζει να διοργανώσει έναν ανοιχτό σε όλους διαγωνισμό τραγουδιού. Αξιαγάπητοι χαρακτήρες τραγουδούν χθεσινά και σημερινά pop hits, πατώντας σε άλλη μία οικεία, αλλά πάντα συγκινητική ιστορία θριάμβου των καλόκαρδων losers αυτού του κόσμου.

Ξενάγηση στο Μοναστήρι του Αη Λιά ψηλά στο Χελυδόρι ( VIDEO)

 
Με  αφορμή την αυριανή εορτή του Προφήτη Ηλία ,  οι ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ. σας παρουσιάζουν την Ιστορία της Μονής καθώς και απόσπασμα από την εκπομπή "Ελάτε να μαγειρέψουμε μαζί" που μεταδιδόταν από το τηλεοπτικό σταθμό "ΗΛΕΚΤΡΑ TV" της Κορινθού και παρουσίαζε  η δημοσιογράφος Μαίρη Νικολοπούλου όπου καταγράφεται μιά ξενάγηση - οδοιπορικό στο ιστορικό αλλά και κατεστραμένο μοναστήρι της περιοχής μας.
Την παρουσίαση της ιστορίας του μοναστηριού κάνει ο συμπολίτης μας κ.Δημήτριος Κάσιος. στο video που ακολουθεί:

ΟΠΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΖΑΧΟΛΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


ΈΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός στο Καμάρι εντοπίστηκε ο 33χρονος κολυμβητής που αγνοείτο από το απόγευμα της Κυριακής από το Ξυλόκαστρο.

Ανεβρέθηκε από άνδρες του Λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή Καμαρίου ο 33χρονος κολυμβητής Δ. Γ. που αγνοείτο από το απόγευμα της Κυριακής από το Ξυλόκαστρο.

Φωτογραφία του Dimitris Db Bouras.Για τον εντοπισμό του από την Κυριακή είχε τεθεί σε  εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες δια θαλάσσης από τρία περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, από ιδιωτικά σκάφη και ιδιώτες δύτες, από ξηράς από περιπολικό όχημα του Λιμενικού, ενώ απογειώθηκε και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.
Δυστυχώς ο 33χρονος  ανεβρέθηκε ... πνιγμένος σήμερα στη θαλάσσια περιοχή του Καμαρίου