Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Έπιασε κορυφή ο Απόλλων, μποναμάς από Εργοτέλη

Έπιασε κορυφή ο Απόλλων, μποναμάς από Εργοτέλη  (vds+pics)
Ο Απόλλων με σκόρερ τον Βάντερσον επιβλήθηκε της αποδεκατισμένης Παναχαϊκής στην Πάτρα 2-0 και με την 7η σερί νίκη του έπιασε τη Λάρισα στην κορυφή της βαθμολογίας
Η δήλωση του Μπάμπη Τεννέ, πριν από τον αγώνα, πως συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία, δίνοντας τέλος στη μίνι κρίση που ξέσπασε, έφερε ξανά την ηρεμία στις τάξεις του Απόλλωνα, που δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί της Παναχαϊκής 2-0.
Ο Βάντερσον σημείωσε τα δύο γκολ για την αθηναϊκή ομάδα, στο 31' και στο 77', που είχε και δοκάρι με τον Παρπέξ στο 3'. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έφθασε αισίως στην 7η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια και μαζί με τη Λάρισα είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Για την Παναχαϊκή η κατηφόρα δεν έχει σταματημό. Η αχαϊκή ομάδα είχε μόλις 12 παίκτες στην αποστολή της και ο μόνος αναπληρωματικός ήταν ο τερματοφύλακας Βορύλλας, που στις καθυστερήσεις αντικατέστησε τον Στρέζο, στάθηκε όσο ανταγωνιστική μπορούσε απέναντι στον Απόλλωνα, είχε δοκάρι με τον Χούσα στο 90+2', όμως
Όμως τα σημάδια διάλυσης της ομάδας αυξάνονται, καθώς για τελευταία φορά αγωνίστηκαν με τη φανέλα της οι Ασίγκμπα και Κάργας
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σπανός): Στρέζος (90'+1' Βορύλλας), Ασίγκμπα, Χούσα, Κάργας, Γ. Λαμπρόπουλος, Τρίγκας, Μουκίδης, Μητρόπουλος, Σαμπατάκος, Χαρτσιάς, Πέδρο.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τεννές): Ταΐρης, Πάνος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Κύργιας, Παρπέξ (64' Λαγός), Φατιόν, Κονέ (86' Συμελίδης), Φαρινόλα, Βάντερσον, Κρητικός (57' Ψιάνος).

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Μόνη η Σπάρτη στο "ρετιρέ" μετα την ήττα του Παναργειακού από την Χαλκίδα μέσα στο Άργος


ΑΕ Σπάρτη: Πιο καλή μοναξιά… | onsports.grΜε τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτισε το 2015 η ΑΕ Σπάρτη, που επιβλήθηκε του ΑΟ Λουτρακίου με 2-1 και έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου κατάφεραν να πανηγυρίσουν ακόμα ένα τρίποντο μέσα στο «κάστρο» της Σπάρτης και εκμεταλλεύτηκαν την εντός έδρας ήττα του Παναργειακού από τον ΑΟ Χαλκίδας με 1-0.

«Βόμβα» Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ, με ανατροπή στο σκορ νίκησε 2-1 την ΑΕΚ

«Βόμβα» Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ, νίκησε 2-1 την ΑΕΚ
Ο Λεβαδειακός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ατομικά λάθη των παικτών της ΑΕΚ και πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη του στη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Ακη Μάντζιου έφυγε θριαμβεύτρια 2-1 από το ΟΑΚΑ στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 15η αγωνιστική της Super League και κλείνει το 2015 στην 5η θέση της βαθμολογίας. Οι Τριποτσέρης (62΄), Ντομοβτσίσκι (70΄) ανέτρεψαν το προβάδισμα που είχε δώσει στην ΑΕΚ ο Γιόχανσον (16΄).
* Με δύο λεπτά καθυστέρησης ξεκίνησε το ματς, καθώς ο διαιτητής ζήτησε να κατεβεί πανό που αναρτήθηκε στην κεντρική κερκίδα, με υβριστικό περιεχόμενο για τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού.
Χατ-τρικ πέτυχε ο Σουηδός, αλλά μόνο ένα γκολ μέτρησε. Αυτό με το οποίο άνοιξε το σκορ στο 16΄ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκάλο. Ακυρώθηκε εσφαλμένα ακόμα μια κεφαλιά-γκολ στο 45΄, ενώ στο β΄ ημίχρονο (60΄) υποδείχθηκε σωστά σε θέση οφσάιντ.

Οι εκδηλώσεις στην Αθήνα μέχρι και 27 Δεκεμβρίου



Ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων, που εκτείνονται σε κάθε γειτονιά της Αθήνας υλοποιεί ο Δήμος Αθηναίων με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας για τον εορτασμό των Χριστουγέννων. Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. 

 Διαβάστε περισσότερα  airetos.gr

Πλεόνασμα 2,1 δισ. ευρώ στο Ισοζύγιο Τρεχουσών Συναλλαγών

TtE_isozygio_Oct_2015-page-001Πλεόνασμα 2,1 δισ. ευρώ εμφάνισε το Ισοζύγιο Τρεχουσών Συναλλαγών της χώρας στο δεκάμηνο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2015 έναντι ελλείμματος 403 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2014.

Greek Hellenic News Feed


ΔΡΑΣΗ: ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ



21.12.2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση διακηρύσσει τις προθέσεις της για ένα δήθεν «Εθνικό Διάλογο για την Παιδεία» τρέχει να νομοθετήσει μονομερώς επαναφέροντας τα ελληνικά πανεπιστήμια στον κομματικό μεσαίωνα της πρώιμης πασοκικής περιόδου που κατέστρεψε τα ελληνικά πανεπιστήμια και ταλαιπώρησε για δεκαετίες την ελληνική κοινωνία. Tαυτοχρόνως τακτοποιούνται τα «δικά μας παιδιά» και τα αιτήματα των αντιδραστικών συντεχνιών που λυμαίνονται το εληνικό πανεπιστήμιο.

Ειδικότερα:

Παραμένουν οι ποινές πέντε καταδικασθέντων για το σκάνδαλο του Παντείου - Απέρριψε αίτημά τους ο Αρειος Πάγος

Παραμένουν οι ποινές πέντε καταδικασθέντων για το σκάνδαλο του Παντείου
Αθήνα
Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε τις αιτήσεις αναιρέσεως που είχαν καταθέσει πέντε εκ των εννέα καταδικασθέντων για το σκάνδαλο του Παντείου Πανεπιστημίου την (1992-1998), με αποτέλεσμα οι ποινές που τους έχουν επιβληθεί από Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών να παραμένουν.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Γ. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΜΑΧΜΟΥΤ ΑΜΠΑΣ



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, η βουλευτής Α’ Αθηνών κα Ντόρα Μπακογιάννη, ο Υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε. του Κόμματος κ. Γιάννης Σμυρλής, είχαν σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Παλαιστίνης κ. Μαχμούτ Αμπάς.
Στη συνάντηση εξέφρασαν τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, στην ψηφοφορία που θα γίνει αύριο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, για την αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΕΦΕ THΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΤΡΑΓΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΣύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα σε 1.062 από 1.251 τμήματα Προβάδισμα 11,24% έχει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη

Προβάδισμα 11,24% έχει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο Προεδρεύων της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Τραγάκης,  για τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου του Κόμματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ι. ΤΡΑΓΑΚΗΣ: Θα ήθελα να σας ανακοινώσω τα συγκεντρωτικά  αποτελέσματα, όπως προκύπτουν από το συνδυασμό των fax που έχουν έρθει στο Κόμμα, αλλά και από τη διαδικασία των ηλεκτρονικών διαβιβάσεων από τους Προέδρους των Εφορευτικών Επιτροπών των εκλογικών τμημάτων.
Επί 1062 εκλογικών τμημάτων από τα 1251, έχουν λάβει: Βαγγέλης Μεϊμαράκης 39,51%, Κυριάκος Μητσοτάκης 28,27%, Απόστολος Τζιτζικώστας 21,15% και Άδωνις Γεωργιάδης 11,07%. Από τα εκλογικά τμήματα που λείπουν και θα πάρουμε τις τηλεομοιοτυπίες, δηλαδή τα fax τα περισσότερα είναι από το Λεκανοπέδιο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αύριο τι ώρα το υπολογίζουμε να έχουμε τα αποτελέσματα, το 100%;

Ι. ΤΡΑΓΑΚΗΣ: Αύριο θα υπογράψουμε το πρωτόκολλο της ψηφοφορίας που είναι το επίσημο αποτέλεσμα και έγγραφο.

Η ΑΙΓΕΙΡΑ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Φωταγωγηθηκε χθες βραδυ το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αιγείρα,που στήθηκε στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος με τη συμμετοχή του συνόλου των Συλλόγων της.

Γιώργος Ψυχογιός: «Τροπολογία για 347 ΠΚ: Παραμένει και διευρύνεται το πλαίσιο ποινής της ασέλγειας κατά ανηλίκων»



http://kavosnews.gr/wp-content/uploads/2015/09/790f796c1a36f33b9274537f77d71b5c_L.jpg
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:


Σχετικά με την τροπολογία για κατάργηση του άρθρου 347 ΠΚ την οποία έχω συνυπογράψει, επιθυμώ να αναφέρω τα εξής προς αποσαφήνιση και αποφυγή «παρεξηγήσεων»:
Το άρθρο 347 ΠΚ τιμωρεί την «ασέλγεια παρά φύση», δηλαδή την ασέλγεια μεταξύ αρρένων. Σημειώνεται ότι όλα τα προβλεπόμενα σε αυτό το άρθρο εγκλήματα τιμωρούνται πλήρως και επαρκώς με τις σχετικές διατάξεις του Ποινικού Κώδικα για τα εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας.
Συγκεκριμένα τα άρθρα 336 επόμενα του Ποινικού Κώδικα τιμωρούν τον βιασμό (336 ΠΚ), την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας (337 ΠΚ), την αποπλάνηση παιδιών (339 ΠΚ), την κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια (342 ΠΚ), την ασέλγεια με κατάχρηση εξουσίας (343 ΠΚ) κλπ. Έτσι καλύπτεται πλήρως η τιμωρία των αδικημάτων αυτών από όποιο φύλο και αν προέρχεται, τόσο ο δράστης όσο και το θύμα.
Κατά συνέπεια, με την προτεινόμενη κατάργηση του άρθρου 347 ΠΚ σε καμία περίπτωση δεν μειώνονται ή καταργούνται οι ποινές που αφορούν στην ασέλγεια με κατάχρηση εξουσίας ή κατά ανηλίκου, αφού οι τελευταίες καλύπτονται πλήρως από τα υπόλοιπα σχετικά άρθρα του ΠΚ.
Πρόκειται για μια απαρχαιωμένη διάταξη, την κατάργηση της οποίας έχουν προτείνει με απόφασή της η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου ήδη από το 2004 και με σχετική σύστασή της η Επιτροπή Ανθρώπινων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ ήδη από το 2005 βάσει της αρχής της απαγόρευσης των διακρίσεων.

Αθήνα, 21.12.2015
Γιώργος Ψυχογιός
Βουλευτής Κορινθίας - ΣΥΡΙΖΑ

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Πυλώνας μόχλευσης πολιτιστικής δημιουργίας το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης»



«Στόχος μας είναι οι 5 Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου να διαθέτουν τις δικές τους υποδομές Μουσικών Σχολείων ώστε να μοχλεύουμε τον πολιτισμό, τη μουσική παιδεία και την καλλιέργεια ταλέντων» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την τελετή εγκαινίων του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Δείτε πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου

Πιο νωρίς θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου όλων των ασφαλιστικών ταμείων λόγω των εορτών.
Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργου Κατρούγκαλου οι συντάξεις κύριες και επικουρικές του μηνός Ιανουαρίου θα καταβληθούν ως εξής:
- Οι συντάξεις του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ θα καταβληθούν στις 21 Δεκεμβρίου αντί στις 4 Ιανουαρίου 2016
- Οι συντάξεις όλων των υπόλοιπων ασφαλιστικών ταμείων (ΙΚΑ, Δημόσιο κ.λ.π.) θα καταβληθούν στις 23 Δεκεμβρίου αντί στις 30 Δεκεμβρίου 2015.

airetos.gr

Με το βλέμμα στο 2016 η συνάντηση των Πρατηριούχων


 Στην ΕΝΒΕΘ ( Ένωση Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης) πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η συνεδρίαση της ΠΟΠΕΚ. Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν το κλάδο ο οποίος το μέσα στο 2016 θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα τόσο λόγο της Ελληνικής κρίσης όσο και αυτής στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου.
Διαβάστε περισσότερα

enveth.gr

2016 Ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά

Με τις καλύτερες ευχές μας....
 
 

AUTO GS AE- Αξεσουάρ και είδη αυτοκινήτου

Ποιοι διαγωνισμοί για 2.390 μόνιμες θέσεις ξεκινούν μετά τις γιορτές

Στην αφετηρία βρίσκονται χιλιάδες υποψήφιοι, καθώς η άφιξη του νέου έτους φέρνει μαζί του νέο κύκλο διαγωνισμών πρόσληψης μόνιμου προσωπικού.
Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου ξεκινά η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 1Δ/2015, που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 121 θέσεων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε δήμους της χώρας, καθώς και στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί στην Αθήνα ο γραπτός διαγωνισμός του υπουργείου Εξωτερικών για την εισαγωγή στη Διπλωματική Ακαδημία 15 υποψήφιων Ακολούθων Πρεσβείας.
Μέχρι το τέλος του μήνα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής της γραπτής εξέτασης για τους 32 Ελεγκτές Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
Σύμφωνα με το «Εθνος» στα τέλη του μήνα θα βγει και το ΦΕΚ για τους 151 μόνιμους επιστήμονες Πληροφορικής στα δικαστήρια και σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου.
Στην πρόσληψη 1.209 ημερήσιων φυλάκων και 134 νυχτοφυλάκων θα προχωρήσει το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για τη λειτουργία των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων.
Παράλληλα, θα καταθέσει αίτημα προς το ΑΣΕΠ για τακτικό φυλακτικό προσωπικό, προκειμένου να ενισχυθούν οι υπηρεσίες του με επαγγελματίες φύλακες.
Τέλος, σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας θα επαναπροκηρυχθούν 728 θέσεις φύλαξης αρχαιοτήτων μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

aftodioikisi.gr

Σύμφωνο συνεργασίας για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού στα τεχνικά επαγγέλματα υπέγραψαν σήμερα το ΤΕΕ, η ΓΣΕΕ και η ΓΣΕΒΕE

Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ), η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) και η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), συνενώνοντας τις δυνάμεις, την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους προχώρησαν σήμερα στη σύναψη συμφωνίας για μεταξύ τους συνεργασία με σκοπό την υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης και εξειδικευμένης παρέμβασης για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού.

Το σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν νωρίτερα σήμερα εκ μέρους του ΤΕΕ ο Πρόεδρος Γιώργος Στασινός, εκ μέρους της ΓΣΕΕ ο Πρόεδρος Γιάννης Παναγόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Κιουτσούκης και εκ μέρους της ΓΣΕΒΕΕ ο Πρόεδρος Γιώργος Καβαθάς και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Κουράσης. Στην υπογραφή της συμφωνίας παραβρέθηκαν μέλη των διοικήσεων και στελέχη των τριών φορέων.

Οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις Ν. Κορινθίας τίμησαν τους Εθελοντές




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις Ν. Κορινθίας τίμησαν τους Εθελοντές


Στις 19 Δεκεμβρίου 2915 πραγματοποιήθηκε στο «KORINTHIAN PALACE» στο Σολωμό Κορινθίας εορταστική εκδήλωση από την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος και τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κορινθίας.

Η εκδήλωση  αυτή διοργανώθηκε με την ευκαιρία του εορτασμού στις 17 Δεκεμβρίου 2015 των προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος (Τρεις Παίδες εν Καμίνω) και με σκοπό να τιμήσουν τους Εθελοντές Πυροσβέστες για το πολύτιμο έργο που προσέφεραν και αυτό το καλοκαίρι. Οι εθελοντές πυροσβέστες συμμετέχουν , σε όλα τα συμβάντα, καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου, μαζί με τους επαγγελματίες πυροσβέστες, σε αστικές και δασικές πυρκαγιές, σε διασώσεις, τροχαία, πλημμύρες, σεισμούς και γενικά στην αποστολή και το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, ο κ. Παναγιώτης Καλύβας Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και ο κ. Εμμανουήλ Αλογογιάννης Αντιδήμαρχος Καθαριότητας.
Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου κ. Αχιλλέας Τζουβάρας αφού καλωσόρισε το Δήμαρχο, τον ευχαρίστησε θερμά για τη συμβολή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και των εθελοντών πυροσβεστών στο έργο της πυροσβεστικής υπηρεσίας.


Γραφείο Τύπου
Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης
Πληροφορίες : κ. Δημητρακοπούλου
Τηλ. : 2743360200

Mε επιτυχία οι Συναυλίες του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης σε Δερβένι και Ξυλόκαστρο



Το Δημοτικό Ωδείο Ευρωστίνης, πραγματοποίησε δύο πολύ επιτυχημένες συναυλίες.
Η πρώτη συναυλία έγινε στις 12 Δεκεμβρίου 2015 στο Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Αγ. Ιωάννη στο Δερβένι και η δεύτερη  στις 19 Δεκεμβρίου 2015 στο κλειστό θέατρο Άγγελος Σικελιανός στο Ξυλόκαστρο.
Παρουσιάστηκαν από τους μαθητές και τους καθηγητές έργα κλασικών και σύγχρονων συνθετών, ένα μικρό αλλά αντιπροσωπευτικό δείγμα, της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται από το Δημοτικό Ωδείο Ευρωστίνης.
Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παναγιώτης Καλύβας, Δημήτρης Κάσσιος, Αγγελική Κλειώση και Εμμανουήλ Αλογογιάννης και πολλοί συνδημότες μας.
Ο Δήμαρχος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια προς τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης, κ. Στέλιο Γκόλγκαρη. Συνεχάρη επίσης τόσο τους καθηγητές, όσο και τους μαθητές για την εξαιρετική τους ερμηνεία. Η μουσική αποτελεί την κορυφαία μορφή έκφρασης της τέχνης και του πολιτισμού.