Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Ένα «νοσοκομείο» για άγρια ζώα στην Πελοπόννησο (Video)

  

To Κέντρο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής που βρίσκεται στην περιοχή των Γαργαλιάνων περιθάλπει άγρια ζώα και μέχρι στιγμής έχει αναλάβει 7.500 χιλιάδες περιστατικά. 

Το κέντρο δημιουργήθηκε πριν από έξι χρόνια, βρίσκεται σε μια απομονωμένη περιοχή έξω

Προκαλεί ο ψευτογιατρός: «Δεν ευθύνομαι για τους θανάτους των ασθενών»

Κατά την απολογία του ο ψευτογιατρός φέρεται να υποστήριξε: «Παρίστανα το γιατρό, όμως δεν ευθύνομαι εγώ για το θάνατο των ασθενών. Ήταν καρκινοπαθείς στο τελικό στάδιο. Ήθελα να τους βοηθήσω για να μην υποφέρουν».

Μητσοτάκης στη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.: Όσα πρέπει, σε όποιους πρέπει, όταν και όπως πρέπει

   

Ολόκληρη η εισαγωγική τοποθέτηση του Πρωθυπουργού

Καλή σας μέρα κυρίες και κύριοι,

Είναι η πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου για το 2021, που σταθερά πια συγκαλείται στα τέλη κάθε μήνα, αλλά είναι και η πρώτη με τη νέα του σύνθεση, γι ’αυτό και θέλω να καλωσορίσω τα νέα μέλη. Σήμερα έχουμε να εξετάσουμε 10 νομοσχέδια από έξι διαφορετικά Υπουργεία. Κεντρική προτεραιότητα ωστόσο παραμένει η προστασία της υγείας του πολίτη από την πανδημία και βέβαια η στήριξη της οικονομίας και του κόσμου της εργασίας. Και

Πέθανε η ηθοποιός Μιράντα Κουνελάκη

Πέθανε η ηθοποιός Μιράντα Κουνελάκη όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Ο φετινός Γενάρης ήρθε σαν καταιγίδα από αποχωρήσεις.. Αντίο γλυκιά, όμορφη, ταλαντούχα, πολυγραφότατη Μιράντα μας.. Σε θυμάμαι στο ΤΑΣΕΗ να λες να δώσω για να βοηθήσω.. Αυτό δεν θα το ξεχάσω ΠΟΤΕ».

Η κηδεία της θα γίνει το Σαββάτο 30/1/ στις 10:30 π.μ στον Ιερό Ναό Αγ.Νικολάου Κοιμητηρίου Ζωγράφου.

Η αυτοδυναμία με 43% από την πρώτη Κυριακή και οι άλλες 8 αλλαγές στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης

 Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019: Σήμερα ο β’ γύρος – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε 

Το νέο εκλογικό σύστημα για την εκλογή Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών, θα εφαρμοστεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 και παρουσιάστηκε στο υπουργικό συμβούλιο από τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και τον Αναπληρωτή υπουργό Στέλιο Πέτσα.

Το νέο εκλογικό σύστημα θα εφαρμοστεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 εγγυάται αυξημένη νομιμοποίηση του Δημάρχου ή του Περιφερειάρχη και εξασφάλιση πλειοψηφίας στα αιρετά όργανα.

Τι προβλέπει:

Τραγωδία στον Όλυμπο: Νεκροί και οι δύο ορειβάτες που παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα

 Ένας νεκρός και τρεις βαριά τραυματίες σκιέρ στην Ελβετία από χιονοστιβάδα [βίντεο ντοκουμέντο] 

Σοβαρό ορειβατικό ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στον Όλυμπο, όπου χιονοστιβάδα παρέσυρε δύο ορειβάτες στην περιοχή Ξερολάκι.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ενημερώθηκε για το περιστατικό μέσω ασυρμάτου από τον τρίτο ορειβάτη που ανήκει στην ίδια ομάδα.

Μετά τις πρώτες έρευνες,  εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και οι δύο ορειβάτες.

Δυστυχώς και οι δύο έχουν αφήσει την τελευταία πνοή τους, σύμφωνα με το MEGA. 

Η επιχείρηση για τη διάσωσή τους ξεκίνησε μετά τις 15.00 το μεσημέρι, όταν ένας τρίτος ορειβάτης ενημέρωσε τις Αρχές για τη χιονοστιβάδα. Ο ορειβάτης, που είναι καλά στην υγεία του, παρέμεινε στο σημείο περιμένοντας τους διασώστες.

Μοιρασιά στο Αγρίνιο…Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-1 ( βαθμολογία)

https://www.fosonline.gr/media/news/2021/01/28/126100/main/panaitolikos-atromitos.jpg 

Μια ανεπιθύμητη ισοπαλία ήταν το 1-1 μεταξύ Παναιτωλικού κι Ατρομήτου στο Αγρίνιο με την οποία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Super League αφού ελάχιστα εξυπηρετεί τις δύο ομάδες για την επίτευξη των στόχων τους.

Οι τρίτοι από το τέλος γηπεδούχοι – για τους οποίους ήταν το δεύτερο συνεχόμενο «Χ», μετά από 4 σερί ήττες – δεν κατάφεραν ν’ απομακρυνθούν από Λαμία κι ΑΕΛ που έπονται ενώ ο Ατρόμητος (2ος πόντος σε 4 αγωνιστικές) δεν μπόρεσε να πλησιάσει στην εξάδα.

Το ματς είχε πάθος, αλλά όχι ποιότητα ρυθμό και φάσεις μ’ αποτέλεσμα να κριθεί στις στιγμές.

Ο Μουνίθ μ’ υπέροχο αριστερό σουτ (54’) άνοιξε το σκορ για τους Περιστεριώτες του Κάναντι αλλά αντίκρυσε δύο κίτρινες σε ένα τέταρτο (50’’ και 65’) αφήνοντας την με 10, λόγω αποβολής.

Έτσι η ομάδα του Δέλλα - που δεν σκόραρε 5 αγωνιστικές - βρήκε το γκολ, με πέναλτι αλά Πανένκα, του Μπαρμπόσα (παρθενικό του γκολ με την ομάδα του Αγρινίου) αφού ο νεοεισελθών Γκαλβάο ανέτρεψε τον Αριγίμπι.
Παράβαση που καταλογίστηκε μέσω VAR.

Ως εκεί όμως κατάφερε να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα...

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραιαϊνός Δέλλας): Κνετ – Τζανακάκης (89’ Λιάβας), Κωνσταντόπουλος (73’ Μεντόσα), Τσότσαλιτς, Περέιρα (89’ Ντάλσιο) - Ταχάρ, Αρσούρα - Μάζουρεκ, (62’ Αζάντι) Μπαρμπόσα, Αριγίμπι - Ντίας,

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς - Κιβρακίδης, Γούτας, Τομάσεβιτς (76’ Γκαλβάο), Στρούγγης - Σάλομον, Γκάλο (90’ Ούμπιδες), Χαρίσης (76’ Νάτσος) - Μουνίθ, Μάτιτς (64’ Εντομβόνγκι), Αγκάγιεφ (64’ Ραμπέγιο).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1

Ολυμπιακός

19

48 - 7

51

2

 Άρης

19

24-11

39

3

ΑΕΚ

19

30-21

37

4

ΠΑΟΚ

19

32-18

36

5

Παναθηναϊκός

19

22-12

34

6

Αστέρας Τρίπολης

19 

19-19

30

7

Βόλος ΝΠΣ

19

20-27

23

8

Ατρόμητος Αθηνών

19

18-25

22

9

ΟΦΗ

19

18-29

19

10

Απόλλων Σμυρνης

18

18-23

18

11

ΠΑΣ Γιάννινα

19

18-22

18

12

Παναιτωλικός

19 

10-23

13

13

ΠΑΣ.Λαμία

17

10-30

10

14

ΑΕΛ.

18

 9 -29

8

 

 

Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα ( 74 νέα κρούσματα - Τα μισά στην Αχαΐα) στην Πελοπόννησο .

 

Τριάντα (30) νέα κρούσματα  κατεγράφησαν σήμερα στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, με διψήφιο αριθμό κρουσμάτων (12) να ανακοινώνεται στη Π.Ε. Κορινθίας.

 Επίσης 44 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα στις Π. Ε. Αχαΐας και  Ηλείας.

Σήμερα   28 1 / 21 κατεγράφησαν, συνολικά 74 νέα κρούσματα σε όλη την  Πελοπόννησο, όπου από την αρχή της πανδημίας, έφτασαν τα 5.490 ( 2.966 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου). 

Σήμερα Πεμττη 28 /1/21 ανακοινώθηκαν νέα κρούσματα στις Π.Ε. Ενότητες Αχαΐας (37),  Μεσσηνίας  (3) ,  Κορινθίας (12), Ηλείας (7), Αργολίδας (5) , Αρκαδίας (1) και Λακωνίας (9) .

Επίσης από την αρχή της πανδημίας έχουν αναφερθεί 39 θάνατοι ( 19 στην Αχαΐα, 8 στην Ηλεία και 12 στην Κορινθία)

Αναλυτικά τα κρούσματα στους 7 νομούς στην Πελοπόννησο μέχρι σήμερα: 

Π.Ε. Αχαΐας                2.015  (18)

Π.Ε. Κορινθίας             812   (12) 

Π.Ε. Μεσσηνίας           760    (0) 

Π.Ε. Αργολιδας           559    (0)

Π.Ε. Ηλείας                 506    (8) 

Π.Ε. Αρκαδίας             434    (0)

Π.Ε. Λακωνίας            401    (0)

Κορωνοϊός 28/01: 716 νέα κρούσματα, 18 νεκροί και 268 διασωληνωμένοι / Ο χάρτης τησ διασποράς. / Κρίσιμη σύσκεψη

Κορωνοϊός – κρούσματα 05/01: 928 νέα κρούσματα, 40 θάνατοι και 405 oι διασωληνωμένοι 

Συνεχίζεται η πίεση που ασκεί η πανδημία στη χώρα μας, με υψηλά νούμερα στις καθημερινές ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ που αφορούν κρούσ ματα, θανάτους εξαιτίας του ιού αλλά και διασωληνώσεις ασθενών που έχουν προσβληθεί από εκείνον.

Σήμερα ανακοινώθηκαν 716 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Όπως κάθε ημέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά τη «μαύρη» πρωτιά , ενώ ακολουθεί η Θεσσαλονίκη με αυξημένο αριθμό κρουσμάτων σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, στο Λεκανοπέδιο εντοπίζονται 313 μολύνσεις, ενώ στη συμπρωτεύουσα 62 κρούσματα.

Συναγερμός έχει σημάνει και στην Εύβοια με 24 κρούσματα, ενώ 37 καταγράφονται στην Αχαΐα και 21 στη Λέσβο.

 Αναλυτικά η κατανομή στον παρακάτω πίνακα:

Κορωνοϊός: 66 τα κρούσματα της βρετανικής μετάλλαξης στην Ελλάδα – Πού εντοπίστηκαν

 Κορωνοϊός: 10 νέα κρούσματα της βρετανικής μετάλλαξης σε Κρήτη, Αττική 

Στα 66 έχουν φτάσει τα κρούσματα της βρετανικής μετάλλαξης του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ ολοκληρώθηκε η γονιδιωματική ανάλυση 96 δειγμάτων που αφορούν στην περίοδο 13-23 Ιανουαρίου 2021 και προέρχονται από τις Πύλες Εισόδου, την Αττική, την

ΤΕΣΤ Ανίχνευσης Κορονοϊού στο Ξυλόκαστρο Πραγματοποιήθηκαν 180 rapid test εκ των οποίων βρέθηκαν 3 θετικά κρούσματα.

Δωρεάν ΤΕΣΤ Ανίχνευσης Κορονοϊού στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης  

Σήμερα Πέμπτη 28/01, στη πλατεία του Ι.Νάου Αγ. Βλασίου στο Ξυλόκαστρο, πραγματοποιήθηκαν  δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κρουσμάτων κορονοϊού με κινητή μονάδα σε πολίτες, στο πλαίσιο ευρύτερων δειγματοληπτικών ελέγχων από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό.

Πραγματοποιήθηκαν 180  rapid test εκ των οποίων βρέθηκαν 3 θετικά κρούσματα.

Όπως ανακοινώνεται  από τον Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης,  αύριο Παρασκευή 29/01 το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται από τις 9.30 - 11.30  στη Λαϊκή Αγορά Ξυλοκάστρου, καθώς και την Τρίτη 02/02 στην Κοινότητα Δερβενίου στο Τουριστικό Περίπτερο. όπου  θα πραγματοποιηθούν δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κρουσμάτων κορονοϊού σε πολίτες, στο πλαίσιο ευρύτερων δειγματοληπτικών ελέγχων από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό.

Η διενέργεια των τεστ θα ξεκινήσει στις 9.30 π.μ. και θα διαρκέσει έως και τη 11.00 μ.μ., με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας.

Οι πολίτες που θα υποβληθούν στο τεστ πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα, το ΑΜΚΑ και το κινητό τους τηλέφωνο, ενώ για τη μετάβασή τους θα χρησιμοποιούν τον κωδικό 1.

Βασικός σκοπός των δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης είναι η πρόληψη, με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και έχουν ως στόχο να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης του ιού.

Σαρωτικές αλλαγές από τον Αυγενάκη – Κατάργηση της Football League και επιστροφή του ιδιωνύμου

 Σαρωτικές αλλαγές από τον Αυγενάκη – Κατάργηση της Football League και επιστροφή του ιδιωνύμου 

Το προτεινόμενο σχέδιο του Υφυπουργείου Αθλητισμού παρουσίασε κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Υπουργικού Συμβουλίου ο Λευτέρης Αυγενάκης. Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει διατάξεις αναμόρφωσης του θεσμικού πλαισίου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, για την εναρμόνιση με την ολιστική μελέτη των FIFA-UEFA που αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς και για το καθεστώς λειτουργίας των λεσχών φιλάθλων, ενώ επαναφέρεται το ιδιώνυμο αναφορικά με το νομικό πλαίσιο αντιμετώπισης φαινομένων βίας.

Όπως είχε προαναγγελθεί, το νέο νομοσχέδιο του Υφυπουργείου Αθλητισμού προβλέπει αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών του ποδοσφαίρου, η

Χρ. Δήμας: Σημαντική εξέλιξη για την Διώρυγα της Κορίνθου.

 

Σημαντική εξέλιξη όσον αφορά την Διώρυγα της Κορίνθου ανακοίνωσε σήμερα ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτής Κορινθίας κ. Χρίστος Δήμας.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

«Την προηγούμενη εβδομάδα είχα ζητήσει από τον Υπουργό Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή και τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη, να βοηθήσει το Υπουργείο Υποδομών στο θέμα των κατολισθήσεων της διώρυγας Κορίνθου.
Πράγματι, ανταποκρίθηκαν άμεσα, και τους ευχαριστώ θερμά για

Ο βιασμός μετά τον βιασμό

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Στην υπόθεση της Ολυμπιονίκου Σοφίας Μπεκατώρου υπάρχει ένα γεγονός ακόμη πιο συγκλονιστικό από αυτήν καθαυτή την καταγγελία – αποκάλυψη για την σεξουαλική βία που υπέστη. Και αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι μετά το τόλμημα της αποκάλυψης, το θύμα χρειάστηκε να δώσει εξηγήσεις γιατί «σιώπησε για πάνω από είκοσι χρόνια».

Πρόκειται για τον βιασμό μετά τον βιασμό. Εξηγεί γιατί τα θύματα του βιασμού δύσκολα καταγγέλλουν. Και αποδεικνύει ότι ακόμη και στις μέρες μας τα θύματα του βιασμού δεν έχουν ίσα δικαιώματα.

Και δεν πρόκειται για αντίληψη που επικρατεί μόνο μεταξύ των σεξιστών – οι οποίοι έτσι κι’ αλλιώς κυκλοφορούν ανάμεσά μας – και των μισογύνηδων ή αυτών που πάντα ψάχνουν να βρουν κάτι σε βάρος του θύματος ή αυτών που αναζητούν το επόμενο θύμα τους στο περιβάλλον που «εξουσιάζουν».

Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων: Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (με τηλεδιάσκεψη)

  photograph

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Λουτράκι 28/01/2021 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                         Αριθμ. Πρωτ.:1261             ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ -ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ                                                        -ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ 


Σας καλούμε να συμμετέχετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 1ηΦεβρουαρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη Απόφασης επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης: 

1.Εξέταση αιτήματος δημοτικών συμβούλων για συζήτηση του θέματος:"Λήψη απόφασης για τη στάση την οποία πρέπει να κρατήσει το Δημοτικό Συμβούλιο και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν, μετά την επικοινωνία του εκπροσώπου της CHCLs.a. και του Δημάρχου με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων τελευταίων ημερών". 

2.Συμμετοχή ή μη του Δήμου μας στο πρόγραμμα καταπολέμησης του δάκου της ελιάς για το έτος 2021. 

Η παρούσα συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη σύμφωνα με την από 11/3/2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ τ. Α ́ 55/11-3-2020) ‘’Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού’’ και την υπ' αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/133/οικ.20764/7-11-2020 (ΑΔΑ Ψ48Γ46ΜΤΛ6-ΛΣΡ) εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ.

 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

Θυμής Φίλιππας

Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων

 

O Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος μιλά στο Super FM 104,1 με την Μαίρη Νικολοπούλου ( ΒΙΝΤΕΟ

 

 Όλη η χθεσινή ραδιοφωνική συνέντευξη, με τον Δήμαρχο Ξυλοκαστρου  --Ευρωστινης Βλάση Τσιωτο, στην εκπομπή της Μαίρης Νικολοπούλου  *ΜΕ ΤΗ ΜΑΊΡΗ ΩΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΈΡΙ*, στο SUPER FM 104.1.

 Τί είπε για την αξιολόγηση του αισθητικού δάσους του Πευκιά , την αγροτική οδοποιία , τα αθλητιακα εργα και την διάβρωση των ακτών.κλπ  

Όλα αυτά θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί

 


Νοσοκομεία: 300 προσλήψεις ακόμη & με τα ελάχιστα τυπικά προσόντα (ειδικότητες)

  

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου αναμένεται να ανοίξει σύμφωνα η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων για τη διαδικασία πρόσληψης και τοποθέτησης του λοιπού επικουρικού προσωπικού στα νοσοκομεία.

Μέσω των αιτήσεων θα καλυφθούν περίπου 300 νέες θέσεις σε όλα τα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της χώρας.

Ανάμεσα στα ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι:

ΔΕΒοηθών Φαρμακείου, ΔΕ Διοικητικού/Διοικητικών Γραμματέων, ΔΕ Προσωπικού Ασφάλειας (Ημερήσιοι Φυλακές), ΔΕ Γενικών Καθηκόντων/Κλητήρων, ΔΕ Νοσηλευτών/Βοηθών Νοσηλευτικής, ΔΕ Οδηγών( Γ΄ ή Δ΄ κατηγορίας ), ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων/ Διασώστη-Πλήρωμα Ασθενοφόρου, ΠΕ Διοικητικού/Διοικητικού-Λογιστικού, ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών/Κοινωνικής Εργασίας, ΠΕ Νοσηλευτικής, ΠΕ Φαρμακοποιών, ΤΕ Εργοθεραπευτών, ΤΕ Ιατρικών Εργαστήριων/Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστήριων, ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών/Κοινωνικής Εργασίας, ΤΕ Λογοθεραπευτών, ΤΕ Ραδιολογίας- Ακτινολογίας, ΤΕ Φυσικοθεραπευτών, ΥΕ Γενικών Καθηκόντων/Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού, Βοηθών Θαλάμου ή Μεταφορέων Ασθενών, ΥΕ Βοηθητικών Εργασιών Καθαριότητας/Πλυντών-ντριών/ Εργατών-τριών.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν:

— Οσοι και όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν για 1η φορά στη διαδικασία, εφόσον κατέχουν τα υποχρεωτικά προσόντα ανά Κατηγορία και Κλάδο όπως αυτά αναφέρονται στο Νόμο και στην ΚΥΑ,

— Όσοι και όσες είχαν συμμετάσχει κατά τις προηγούμενες εφαρμογές και μέχρι την έναρξη των νέων αιτήσεων δεν έχουν τοποθετηθεί σε κάποιο φορέα,

— Όσοι και όσες είχαν συμμετάσχει κατά τις προηγούμενες εφαρμογές και διεγράφησαν/ακυρώθηκαν καθώς δεν είχαν επισυνάψει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ή είχαν κάνει λάθος στην αίτησή τους.

Η υποβολή των δικαιολογητικών εγγραφής θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας: loipo.epikouriko.moh.gov.gr.

Είναι απαραίτητο να επισυνάψετε ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά που αφορούν τα υποχρεωτικά προσόντα και τα μοριοδοτούμενα κριτήρια που έχετε δηλώσει.

aftodioikisi.gr