Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Διανομή Ειδών ΤΕΒΑ στον Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης - Δεκέμβριος 2023

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSYHEfhZMMcaer4qRAtcRGcU_1PFwu4psTizg&usqp=CAU

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA), πρόκειται να πραγματοποιήσει νέα διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ.
 
Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ΤΕΒΑ.

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ και την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τα τρόφιμα, μπορεί να τα παραλάβει αντ' αυτού συγγενικό ή φιλικό του πρόσωπο, αλλά απαιτείται εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου και η Αστυνομική ταυτότητα του προσώπου που θα κάνει την παραλαβή. Εξουσιοδοτήσεις χωρίς γνήσιο υπογραφής δεν θα γίνονται δεκτές.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί τις κάτωθι ημέρες και ώρες:

  1. Στο Ξυλόκαστρο την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου από ώρα 08:30, στο κοινωνικό παντοπωλείο (Νικηταρά 15 – πλησίον Ι. Ναού Αγίου Μακαρίου) και
  2. Στο Δερβένι την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο από ώρα 9:00.
    Προς αποφυγή συνωστισμού, οι δικαιούχοι παρακαλούνται να προσέρχονται κατά τις ώρες που αναφέρονται στο γραπτό μήνυμα που θα λάβουν ατομικά στο κινητό τους τηλέφωνο.

Κατά τη διάρκεια των διανομών θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και δημόσιας ασφάλειας.

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα στα κινητά τους για την ακριβή ώρα που θα προσέλθουν για την παραλαβή των ειδών.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε:
Δικαιούχοι  Ξυλοκάστρου στο τηλέφωνο 2743360221 και 2743028235 (κα Χαρτσιά).
Δικαιούχοι Δερβενίου στο τηλέφωνο 2743360101 (κος Καΐτσας). 

xylokastro-evrostini.gov.gr