Mε τα παιγνίδια της 20ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Σάββατο (14/2/26 - 15:00 ) το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.
Μία αγωνιστική με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς περιλαμβάνει τοπικά ντέρμπι στο Πετρί και στην Ανατολική Τραγάνα του Κιάτου.
Στο Πετρί η τοπική Θύελλα αντιμετωπίζει , στο Νεμεάτικο ντέρμπι τον Παννεμεατικό που την ακολουθεί στον - 1 βαθμό, ενώ διαδημοτικό είναι και το βοχαΐτικο ντέρμπι στη Ανατολική Τραγάνα ,ανάμεσα στον ΑΟ Ζευγολατιού (32 β.) και τον Παμβοχαϊκό Άρη (30 Β.).
Από τις δύο ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλήματος που οδηγεί στην Γ΄ Εθνική κατηγορία ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία Ηρακλής Ξυλοκάστρου υποδέχεται τους Αγίους Θεοδώρους , ενώ ο Ατρόμητος μάχεται στο Γαλατάκι απέναντι στον τοπικό Σαρωνικό.
Στο "Θώδειο" στάδιο Λουτρακίου ο εκεί Ολυμπιακός αγωνίζεται απέναντι στον Αστέρα Δερβενίου, ενώ στο "Γιάννης Στέφας" ο Ισθμιακός υποδέχεται την ουραγό Κόρινθος 2006.
Στο Συνοικισμό σε ενδιαφέροντα αγώνα θα αναμετρήσουν τις δυνάμεις τους ο Κύψελος Κορίνθου, με τον Τενεάτη κορινθιακή ομάδα να τίθεται νοκ αουτ από την υπόθεση τίτλου. Τέλος στο γήπεδο Κρυονερίου η Ελλάς Βέλου υποδέχεται τον Ολυμπιακό Άσσου.