Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Ο Κώστας Αγραπιδάς υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχάρως


ΖΑΧΑΡΩ : Χ. ΛΑΛΟΣ

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την εκλογή του ως Δήμαρχος Ζαχάρως δημοσιοποίησε χθες ο ο διδάκτωρ του Παντείου Πανεπιστημίου και πρόεδρος του Συλλόγου Περιβαλλοντικής Προστασίας Ζαχάρως, Κων/νος Αγραπιδάς.
Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο κ. Αγραπιδάς είπε ότι τίθεται επικεφαλής υπερκομματικής κίνησης πολιτών του νέου διευρυμένου Δήμου, μετά από απαίτηση πολλών συμπολιτών του.

Tο 9ο Παγκαλαβρυτινό αντάμωμα


Άρχισαν χθες στη Λυκούρια, συνεχίζονται σήμερα σε Κλειτορία και Δάφνη και κορυφώνονται αύριο το βράδυ στη κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, οι εκδηλώσεις για το 9ο Παγκαλαβρυτινό αντάμωμα.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ



Παραθέτουμε αναλυτικά κατωτέρω όλους τους Πρωτοβάθμιους (Δήμους) Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κ3 Περιφερειακής ενότητας Κορινθίας , όπως αυτοί συγκροτήθηκαν με τα άρθρα 1 και 3 του Ν. 3852/2010.

Ο Εκλογικός χάρτης στα μέτρα του ΠΑΣΟΚ


ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ , ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ και ΕΝΤΑΞΗ

ΠΗΓΗ : ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ Του Γιώργου Φράγκου

Εκλογικό κουστούμι στα μέτρα του έκοψε το ΠΑΣΟΚ, με την ανακοίνωση της νέας διοικητικής διαίρεσης της χώρας από το υπουργείο Εσωτερικών. Στην Ιπποκράτους διαχώρισαν, με το βλέμμα στραμμένο κατ’ αρχήν στις περιφερειακές - δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου και αργότερα σ’ αυτές των βουλευτικών, σε επιμέρους ενότητες τις «κρίσιμες» νομαρχίες Αθηνών, Πειραιώς, Καβάλας, Κεφαλληνίας, Μαγνησίας.

Νέες υποψηφιότητες στη Μεσσηνία από τη Νέα Δημοκρατία

19/8/2010
ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

1 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΝΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
2 ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
3 ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΑΤΡΟΣ
4 ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εκτός Ν.Δ.ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης από τον Αντώνη Σαμαρά

"Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή του, που εστάλη σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τον Βουλευτή Χανίων κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη".