Τα έκτακτα μέτρα που ισχύουν στο νομό Αχαϊας, λόγω έξαρσης των κρουσμάτων του κορονοϊού, είχαν ως αποτέλεσμα την αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα Παναχαϊκή - Απόλλων Πόντου για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.
Το παιχνίδι αντί για Κυριακή (8/3), που ήταν προγραμματισμένο αρχικά να διεξαχθεί, θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη (10/3) στο γήπεδο της Ναυπάκτου.
Οι πρώτες σκέψεις για να γίνει κεκλεισμένων των θυρών στο γήπεδο της Αγυιάς, εγκαταλείφθηκαν -μετά και από επιθυμία των ανθρώπων της Παναχαϊκής- και το παιχνίδι θα γίνει στη Ναύπακτο την ερχόμενη Τρίτη.
Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη αγωνιστική (21η) η Παναχαϊκή θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, ματς το οποίο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών (μόνο με προσκλήσεις), μετά και την απόφαση του υπουργείου Υγείας και της Κυβέρνησης να μην έχουν κόσμο τα εκτός έδρας παιχνίδια των ομάδων από Αχαϊα, Ηλεία και Ζάκυνθο.
Η ανακοίνωση της Λίγκας:
Σας ενημερώνουμε πως μετά την Κ.Υ.Α. για απαγόρευση λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Ηλείας, Ζακύνθου, ο αγώνας της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League 2 ανάμεσα στις ΠΑΕ Παναχαϊκή – ΠΑΕ Απόλλων Πόντου που είχε οριστεί για την Τρίτη 10/3 και ώρα 15:00 θα διεξαχθεί στο Παπαχαραλάμπειο Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου.