Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΑ FM O Aλέξανδρος Σκούρας μιλά μιλα στη Μαιρη Νικολοπουλου ,για το βιβλιο "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ",του Henry Hazlitt

Αυριο στην εκπομπη ΜΕ ΤΗ ΜΑΙΡΗ ΩΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ(10.00-13.00),ο Δ/ντης Διεθνων Σχεσεων στο παγκοσμιο δικτυο Αtlas,Αλεξανδρος Σκουρας,μιλα στη Μαιρη Νικολοπουλου ,για το βιβλιο "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ",του Henry Hazlitt,παγκοσμιο best seller,που θα παρουσιαστει στο Κ.Νεοτητος Ξυλ/στρου,αυριο Τριτη στις 19.00...

Αιμοδοσία Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Δερβενίου

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Δερβενίου

Αιμοδοσία Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Δερβενίου
Κυριακή, 7 Μαΐου στις 9:30 π.μ. - 12:30 μ.μ.

Όταν το ζεύγος Τραμπ γιόρτασε το Πάσχα στον Λευκό Οίκο (photos)



Το πρώτο Πάσχα του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο γιορτάστηκε… δεόντως από τα αμερικανικά ΜΜΕ, στα οποία κυριάρχησαν φωτογραφίες του προεδρικού ζεύγους με το πασχαλινό λαγουδάκι, καθώς και άλλες από τον κήπο του Λευκού Οίκου.

Δημοσίου: Πόσοι υπάλληλοι εργάζονται ανά υπουργείο (πίνακες)

Μια υποτυπώδη αύξηση του συνόλου των δημοσίων υπαλλήλων καταγράφεται στα στοιχεία του Μητρώου Μισθοδοτούμενων, χωρίς όμως αυτή η αύξηση να σημαίνει ότι βαίνει προς διέξοδο το πρόβλημα υποστελέχωσης της ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης. Συγκεκριμένα, τα στοιχεία της «Απογραφής» καταγράφουν το ανθρώπινο δυναμικό του ελληνικού Δημοσίου στους 565.430 εργαζόμενους

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΟΥΡΚΙΑ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Ένας παροξυσμός αμφισβήτησης και υποβάθμισης της ολοκληρωτικής νίκης του Ταγίπ Ερντογάν κατακλύζει ξένα και εγχώρια μέσα ενημέρωσης προκαλώντας εύλογη απορία. Πώς η εξασφάλιση της εξουσίας από τον Τούρκο Πρόεδρο μέχρι το 2029, σύμφωνα με τις προβλέψεις, αποτελεί ήττα του ιδίου και της Τουρκίας, είναι ένα ζήτημα προς ανάλυση των ειδικών στα βραδινά δελτία. Πώς η Τουρκία του 51,4% είναι διχασμένη αλλά δεν είναι η Βρετανία του 51,9% πάλι οι ειδικοί θα μας πρέπει να μας πουν. Για να τελειώνει το παραμύθι το ΝΑΙ σε μία άλλη Τουρκία, στην Τουρκία χωρίς το δίκτυο του Τούρκου Γκιουλέν, κέρδισε για πάντα.

Με βροχή η επιστροή των εκδρομέων του Πάσχα - Ουρές χιλιομέτρων στην Ιονια οδό -Αυξημένη η κίνηση στην Ολυμπία Οδό

http://www.pariszah.gr/ipcamera_1.jpg?1490259997742
 Με άστατο καιρό επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα στα αστικά κέντρα, από τις πατρογωνικές τους εστίες , όπου εόρτασαν με συγγενείς και φίλους την Ανάσταση του Κυρίου.
Ηδη η επιστροφή γίνεται υπό βροχή , οπως βρέχει όπως βλέπεται στο Δερβένι, ενώ σε πολλα σημεία , όπως στην Ιονια οδό, στη σύραγγα της Κλόκοβας,  δεν γίνεται ομαλά, αφού ο μεγάλος αριθμός των οχημάτων, οδήγησε στο να σχηματιστούν ουρές αυτοκινήτων .
 
Άνθρωποι που πέρασαν από το σημείο, είπαν ότι η ουρά των αυτοκινήτων προς Αθήνα, ξεπερνά τα 6 χιλιόμετρα! Σύμφωνα με πληροφορίες από το μεσημέρι και μετά ξεκίνησε η μεγάλη επιστροφή...
Στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, καταγράφεται αυξημένη κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα, χωρίς όμως να δημιουργούνται προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μία μικρή ανάσχεση της κυκλοφορίας κοντά στην διασταύρωση με την εθνική οδό Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας.
Μπορεί λοιπόν οι περισσότεροι να απόλαυσαν τον ολοκαίνουριο δρόμο στο "πήγαινε" ωστόσο στο "έλα" θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους...
Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης και κυκλοφορίας, που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, από την ΕΛ.ΑΣ, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως εξής:

Ποιες θα είναι οι κορυφαίες Οικονομίες του πλανήτη το 2050



Σε έναν εντελώς διαφορετικό πλανήτη θα πρέπει να συνηθίσουν οι πολίτες του κόσμου το 2050, τουλάχιστον σε οικονομικό επίπεδο, όπως αναφέρει έκθεση της PricewaterhouseCoopers (PwC), στην οποία παρουσιάζονται οι 32 οικονομίες που θα συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων σε 33 χρόνια από σήμερα.

Οι ευχές της Ντόρας Μπακογιάννη μέσω social media για το Πάσχα



Με ανάρτηση στους λογαριασμούς της στα social media, η Ντόρα Μπακογιάννη έστειλε τις ευχές της για το Πάσχα

76,75% ΟΧΙ ψήφισε η ελληνική μουσουλμανική μειονότητα στο τουρκικό δημοψήφισμα


Πώς κινήθηκε η ελληνική μουσουλμανική μειονότητα στο τουρκικό δημοψήφισμα
Με μαζικότητα ψήφισε η ελληνική μουσουλμανική μειονότητα στο κρίσιμο τουρκικό δημοψήφισμα για την αναθεώρηση του συντάγματος.
Συντριπτικά κατά της συνταγματικής αλλαγής που προωθεί ο Ταγίπ Ερντογάν

Γλέντι με Χάλκινα Μακεδονίας ο Ίβυκος τη Πέμπτη στο Μαιστράλι


Ο Σύνδεσμος Λουτρακιωτών Περαχωριτών "Ο ΙΒΥΚΟΣ" σας προσκαλεί σε παραδοσιακό γλέντι αφιερωμένο στην Μακεδονία,
με την συμμετοχή του παραδοσιακού συγκροτήματος Bronza Banda, την Πέμπτη 20 Απριλίου και ώρα 21:00 στο Μαϊστράλι.