Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

Στο Λουτράκι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κωφών

 Στο Λουτράκι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κωφών 

Ξεκίνησε το 15ο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κωφών στο Λουτράκι στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Sport Camp Loutraki.

Η διοργάνωση θα κρατήσει μέχρι και τις 25 Οκτωβρίου 2024.

Είναι μία διοργάνωση με περισσότερους από 80 αθλητές και αθλήτριες από ΄17 χώρες της Ευρώπης.

Θα γίνουν αγώνες για διάφορες κατηγορίες (νέοι, νεάνιδες, άνδρες, γυναίκες).

Τα τελικά θα γίνουν στις 25 Οκτωβρίου 2024.

Διοργανωτής είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών.

Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Toυς αγώνες στηρίζει και η Περιφέρεια της Πελοποννήσου.

Διήμερο Συμπόσιο στο Ναύπλιο για τη σταδιακή επαναλειτουργία του ιστορικού σιδηρόδρομου της Πελοποννήσου

Φωτογραφία

Στις 5 και στις 6 Δεκεμβρίου 2024, στο Βουλευτικό του Ναυπλίου, θα διεξαχθεί το συμπόσιο για την παρουσίαση των παραμέτρων και της μελέτης σκοπιμότητας, για την σταδιακή επαναλειτουργία του ιστορικού σιδηροδρόμου της Πελοποννήσου.

Θα παρουσιαστεί, επίσης και το προτεινόμενο επιχειρηματικό σχέδιο.

Την όλη δράση έχει αναλάβει η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, καθώς επίσης και η Πρεσβεία της Ελβετίας στην Αθήνα.

Έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι ελληνικών φορέων, καθώς και πολίτες που έχουν δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για την επαναλειτουργία της ιστορικής αυτής γραμμής.

Β΄ κατηγορία Κορινθίας ( 4η αγωνιστική): Ντέρμπι παντού

Καθυστερεί το πρωτάθλημα πάμε για νέο μπαράζ φιλικών -  protionline.grprotionline.gr

Με την άκρως ενδιαφέρουσα 4η αγωνιστική συνεχίζεται το απόγευμα της Κυριακής (20/10/24, 16:00) το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας.

Μία αγωνιστική όπου πέντε από τα επτά παιγνίδια  της ημέρας χαρακτηρίζονται  ντέρμπι . Ο επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα Πανευρωστινικός μετά τον αποκλεισμό του την Τετάρτη στο Κύπελλο από την Ελλάδα Βέλου, αγωνίζεται στην Λυκοποριά , σε αγώνα ντέρμπι , με την Κόρινθο 2006 , θριαμβεύτρια   της Τετάρτης στο Κύπελλο με 7 – 1 επί του Αστέρα Δερβενίου.  Η Δάφνη Εξαμιλίων, στην έδρα της υποδέχεται την ΑΟ Λυκοποριάς , ενώ στη Νεμέα, σε αγώνα ντέρμπι, ο Παννεμεατικός αντιμετωπίζει τον Αετό Κρυονερίου. Ντέρμπι και στο Ξυλόκαστρο ανάμεσα στον Πανκαμαριακό και τον Εθνικό Ξυλοκερίζης, όπως και η αναμέτρηση στο Λέχαιο μεταξύ του Ηρακλή Λεχαίου και της Θύελλας Κάτω Διμηνιού

Στον Άγιο Βασίλειο  η τοπική  Πρόοδος μάχονται με τον  ΑΟ Περαχώρας , για την  πρώτη τους νίκη, στο πρωτάθλημα . Τέλος  στο γήπεδο της  Κλένιας   η ΑΕ Σολομού ΄23, αγωνίζεται με την ουραγό ομάδα του Αστέρα Κορίνθου .

 

4η Αγωνιστική