Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Την Ντόρα Μπακογιάννη φέρεται να πρότεινε ο Π. Καμμένος στον Αλ. Τσίπρα για ΠτΔ

Την Ντόρα Μπακογιάννη φέρεται να πρότεινε ο Π. Καμμένος στον Αλ. Τσίπρα για ΠτΔ
"Δεν το διαψεύδω, αλλά ούτε και το επιβεβαιώνω", δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σχολιάζοντας τις πληροφορίες που φέρουν τον Πάνο Καμμένο να πρότεινε στον Αλέξη Τσίπρα την Ντόρα Μπακογιάνη για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

e-typos.com

Την Τρίτη η ανακοίνωση του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας - Αναβλήθηκε το διάγγελμα Τσίπρα για Πρόεδρο και διαπραγμάτευση

Την Τρίτη η ανακοίνωση του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας
Εσωκομματικές και ενδοκυβερνητικές κόντρες οδήγησαν τον πρωθυπουργό στο να μην ανακοινώσει το όνομα του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο κ. Σακελλαρίδης δήλωσε ότι την Τρίτη θα ανακοινωθεί τελικά το όνομα του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας και την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η σχετική ψηφοφορία στη Βουλή. 

Ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι σήμερα, Κυριακή, ο πρωθυπουργός βρισκόταν σε συνεχείς συνομιλίες με αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και με στελέχη της ελληνικής Κυβέρνησης. Μάλιστα, σήμερα το απόγευμα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, κατά την οποία αντάλλαξαν απόψεις και πληροφορίες σε σχέση με τη διαπραγμάτευση που εξελίσσεται.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης πρόσθεσε ότι σήμερα ο λαός έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα από τις πλατείες όλης της χώρας και για μία ακόμα φορά, κατέστησε σαφές ότι η αξιοπρέπειά του είναι αδιαπραγμάτευτη.

"Με τη λαϊκή εντολή στις καρδιές και στο μυαλό μας συνεχίζουμε τη διαπραγμάτευση όπως ακριβώς και την ξεκινήσαμε", επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπογράμμισε ότι "είμαστε έτοιμοι για μια αμοιβαία επωφελή λύση, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη".


e-typos.com

ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Τον κ.Αβραμόπουλο, Υπουργό της Κυβέρνησης του κ.Σαμαρά και αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας εμφανίζεται να επιδιώκει ο Πρωθυπουργός της χώρας και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ.Τσίπρας για να προτείνει ως νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Μετά την αποδοχή του 70% του μνημονίου, στην όποια του μορφή, για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και την αποφυγή της πραγματικής φτωχοποίησης, την αυριανή συνάντηση των Βρυξελλών για την τήρηση της εκλογικής δέσμευσης του κ.Τσίπρα, η επικείμενη επιλογή του κ.Αβραμόπουλου αποδεικνύει δυστυχώς ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κάτι το νέο να φέρει στην πολιτική ζωή του τόπου.
Θα είναι η πρώτη ήττα του κ.Τσίπρα από το εγχώριο κατεστημένο. 
Ο Πρωθυπουργός δείχνει να παραμένει δέσμιος της αιτίας του Μνημονίου, της καθεστηκυίας τάξης της Ελλάδας που γνωρίζει τον τρόπο να επιβάλλει τις προτάσεις της αξιοποιώντας διακομματικούς διαύλους και εξυπηρετητές.
Πώς τώρα η Κυβέρνηση μέχρι την 25η Ιανουαρίου που κατά τον Πρωθυπουργό καταδυνάστευσε το λαό αποτελεί τη μόνη λύση για να επιλέξει έναν μεταξύ των 11 εκατομμυρίων Ελλήνων είναι ένα πολιτικό θαύμα. Δεν επαρκούν οι Έλληνες εντός συνόρων και πρέπει ο κ.Τσίπρας να καταφύγει στο εξωτερικό για να βρει την ιδανική λύση. Γιατί ο νέος Πρόεδρος μας πρέπει να έχει πολιτική ιδιότητα και να μην είναι ένας Πρόεδρος μέσα από όλους εμάς και πάνω από όλα Έλληνας.
Ο κ.Αβραμόπουλος ένα κυρίαρχο πρόσωπο της μεταπολίτευσης που διακρίθηκε έντονα για τη φυσιογνωμία του χωρίς όμως κάτι το συνταρακτικό είναι αμφίβολος για τη δημοτικότητα του και καθιστά πλέον αναγκαίο την εκλογή του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας να γίνεται συνταγματικά από τη βάση, από το λαό έτσι για έναν συμβολισμό. Όχι ως ένα προϊόν συναλλαγών πολιτικών κομμάτων και άλλων που πρέπει να επιβληθεί στο ή από το Μέγαρο Μαξίμου.
Ξημερώνει χωρίς Πρόεδρο και το ολισθηρό ξεκίνημα του λαοφιλούς Πρωθυπουργού μας αν συνεχιστεί δεν προμηνύει δυστυχώς τη μακροημέρευσή του στην πρωθυπουργική καρέκλα και κυρίως τη διάψευση των προσδοκιών μας.
Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όποιο νέο Πρόεδρο μας και πάνω από όλα να μην καταγραφεί ως ο Πρόεδρος της δραχμής, της φτωχοποίησης...
 
thedayaftergr.blogspot.gr

Η ομιλία του Κώστα Ζουράρι που έφερε την αποθέωση ( VIDEO)

http://www.madeincreta.gr/sites/default/files/styles/480w_350h/public/photos/main/Ellada/zouraris.JPG?itok=jdi1sW7A

Στην "κατάψυξη" πάλι η χώρα - Νέο κύμα ψύχους από την Τρίτη!


Στην `κατάψυξη` πάλι η χώρα - Νέο κύμα ψύχους από την Τρίτη!
Νέο κύμα ψύχους αναμένεται να πλήξει από την Τρίτη σχεδόν ολόκληρη τη χώρα με βροχές αλλά και νέες χιονοπτώσεις κυρίως στην κεντρική και βόρεια χώρα.
Χαρακτηριστικό του νέου κύματος ψύχους είναι οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, που θα κυμανθούν σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Για την Τρίτη (17-02-2015)
Καιρός: στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις με βροχή η χιονόνερο. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά αλλά και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Άνεμοι: στα δυτικά ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι, βορειοανατολικοί 6 με 7 και στο Αιγαίο 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε σημαντική πτώση κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια. Παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά τη νύχτα και το πρωί.

Ο Α. Τσίπρας ανακοινώνει τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο Α. Τσίπρας ανακοινώνει τον υποψήφιο Πρόεδρο της ΔημοκρατίαςΑπόψε το βράδυ θα ανακοινωθεί το όνομα του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας από τον Α. Τσίπρα, και όλα δείχνουν πως θα είναι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες σε λίγο ο Α. Τσίπρας ανακοινώνει το όνομα του υποψηφίου Προέδρου Δημοκρατίας.
Η επιβεβαίωση ήρθε και από τον Π. Καμμένο που βγήκε αργά το απόγευμα από το Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως είπε νωρίτερα ο κ. Σακελλαρίδης ακόμα η νέα κυβέρνηση δεν έχει καταλήξει στο όνομα του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο μιάς έκπληξης και να μην επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Πάντως, μέχρι τώρα επικρατέστερος για αυτή τη θέση είναι ο Ευρωπαίος Επίτροπος της χώρας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, ενώ τις τελευταίες ώρες ακούγεται το όνομα της συγγραφέως Ιωάννας Καρυστιάνη και του πρώην υπουργού, Μανόλη Δρεττάκη.

Στο θέμα των διαπραγματεύσεων, ο κ. Σακελλαρίδης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για πείσμα της ελληνικής κυβέρνησης, ξεκαθαρίζοντας πως η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για μία αμοιβαία επωφελή συμφωνία.

O Παο πέρασε από το Ηράκλειο χωρίς να τον φάει ΟΦΗς

Σούπερ Λίγκα (24η αγωνιστική): ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 2-3
Με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από το Ηράκλειο και παρέμεινε στο «κυνήγι» του Ολυμπιακού, μία μόλις εβδομάδα πριν το ντέρμπι των «αιωνίων».
Οι «πράσινοι» στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής επικράτησαν 3-2 του ΟΦΗ, χάρη στα τέρματα των Καρέλη (2`, 75`) και Πράνιτς (49`). Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Μονιάκης (6`) και Μερεμπασβίλι (44`-πέναλτι).
Στους 52 βαθμούς ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται πλέον τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για την 25η αγωνιστική και με νίκη μειώνει στους τρεις βαθμούς τη διαφορά, μπαίνοντας για τα καλά στη διεκδίκηση του τίτλου.
Έμεινε στους 13 πόντους ο ΟΦΗ, με το έργο του να παραμένει πολύ δύσκολο, αφού η επόμενη αγωνιστική τον βρίσκει φιλοξενούμενο του Αστέρα στην Τρίπολ Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι έκρυψαν τη μπάλα πριν καν συμπληρωθεί το δεύτερο λεπτό, με τον Πέτριτς να περνά κάθετα στον Μπεργκ, εκείνον να δίνει παράλληλα στον Καρέλη που έστρωσε και πάλι του Κροάτη. Το σουτ του τελευταίου κόντραρε με τον Καρέλη να παίρνει το «ριμπάουντ» γράφοντας το 0-1.
Οι παίκτες του Αναστασίου κρατούσαν τον έλεγχο του ματς μέχρι και το πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού, με τον ΟΦΗ όμως να κερδίζει μέτρα στο χορτάρι όσο περνούσε η ώρα. Με κινητήριο μοχλό τον κεφάτο Κουτσιανικούλη και τον θετικό Μερεμπασβίλι, οι Κρητικοί κέρδισαν αρκετά φάουλ έξω από την περιοχή του Στιλ, με τον Μονιάκη να αξιοποιεί ένα εξ αυτών στο 26'. Ο μπακ των γηπεδούχων έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια μέσα από τη γραμμή του τέρματος να είναι γεγονός.
Το... τίμημα του γκολ, το πλήρωσε λίγο αργότερα ο σκόρερ του ΟΦΗ, αφού στο 31' αποχώρησε αναγκαστικά λόγω προβλήματος στον τετρακέφαλο, δίνοντας τη θέση του στον Ροβίθη.
Το 1-1 έδωσε περισσότερη ώθηση στον ΟΦΗ που έδειξε να πιστεύει στην ανατροπή, παρά στον Παναθηναϊκό, που πέραν κάποιων εκλάμψεων με την κεφαλιά άουτ του Μπεργκ (35') από πλεονεκτική θέση και την απόκρουση του Λόρια σε σουτ του Χουχούμη -αποτέλεσμα ενός ακόμα εξαιρετικού συνδυασμού- στο 38', δεν κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο.
Το 2-1 ήρθε στο 44' από τη βούλα του πέναλτι με τον Μερεμπασβίλι κι αφού προηγήθηκε πέναλτι του Τριανταφυλλόπουλου πάνω στον Τζορτζ, με τον διαιτητή να βλέπει παράβαση στο μαρκάρισμα από πίσω του αμυντικού του τριφυλλιού.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο μισό του αγώνα, πραγματοποιώντας παρόμοιο ξεκίνημα με το πρώτο ημίχρονο. Ο Πράνιτς σούταρε δυνατά στο 49' έξω από την περιοχή, με την τύχη να είναι σύμμαχός του, αφού η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Μακρή, πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα του Λόρια.
Ο Στιλ επενέβη στην πιο ξεκάθαρη τελική του Ομίλου στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Τζορτζ να μη μπορεί να νικήσει τον Άγγλο από πλάγια θέση, ενώ όσο περνούσε η ώρα, οι παίκτες του Αναστόπουλου έμεναν από δυνάμεις.
Ο Παναθηναϊκός «κατασκήνωσε» έξω από την περιοχή του Λόρια, προειδοποιώντας στο 59' με τον Καρέλη να σουτάρει στο οριζόντιο δοκάρι.
Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη, με Μπεργκ, Πράνιτς και Ατζαγκούν, με το 2-3 να έρχεται τελικά στο 75'. Ο Χουχούμης γύρισε ωραία τη μπάλα από αριστερά και ο Καρέλης ολομόναχος από το ύψος του πέναλτι έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.
Το φινάλε δεν επεφύλασσε κάτι περισσότερο, με τους παίκτες του ΟΦΗ να κάνουν ηρωική προσπάθεια, ωστόσο ο Παναθηναϊκός κράτησε σχετικά άνετα το υπέρ του σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Λόρια, Δαμιανάκης, Μονιάκης (Ροβίθης 31'), Κουτσιανικούλης, Τζορτζ, Κάλαϊτζιτς (Περογαμβράκης 78'), Λαμπρόπουλος, Μερεμπασβίλι, Μπολάκης, Φαζός, Μακρής
Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μπεργκ, Ζέκα, Καρέλης (Κουτρουμπής 86'), Σίλντενφελντ, Μαυρίας (Νίνης 46'), Πράνιτς, Πέτριτς (Ατζαγκούν 62')

Grexit vs λιτότητας - Τσίπρας εναντίον Μέρκελ σαν πιστολάδες του Φαρ Ουέστ | Δείτε τo σκίτσο του Guardian


«Η Ελλάδα και η Γερμανία παίζουν ένα παιχνίδι μπλόφας επικίνδυνο για το μέλλον της Ευρωζώνης». Αυτή είναι η λεζάντα της γελοιογραφίας της βρετανικής εφημερίδας Guardian.

Στο σκίτσο του Ντέιβιντ Σίμονς ο Αλέξης Τσίπρας και η Μέρκελ κοντραροχτυπιούνται κρατώντας όπλα που ο ένας στρέφει στην κατευθυνση του άλλου.

Οι δύο ηγέτες θυμίζουν πιστολάδες του Φαρ Ουέστ. Το γαλανόλευκο όπλο του Έλληνα πρωθυπουργού φέρει το όνομα «Grexit», ενώ της καγκελαρίου της Γερμανίας το γκρίζο όπλο φέρει την ονομασία «Λιτότητα».

Στο βάθος το συγκεντρωμένο πλήθος περιμένει με αγωνία την εξέλιξη της σύγκρουσης.

e-typos.com

"Άστραψε και βρόντηξε" η Λυκοποριά 0 - 8 τον Κεραυνό στο Κιάτο

Στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα των δύο ομίλων της Β κατηγορίας Κορινθίας

Στη Β1 Κατηγορία ο εκ των πρωτοπόρων Άγιος Γεώργιος πέρασε με 0 - 3 εκτός έδρας επί του ΑΟ Μαψού, ένω ο έταιρος πρωτοπόρος Σοφικό ΄05 νίκησε με 4 - 2 τον ΑΣ. Λουτρακίου. Ο Αστέρας Κορίνθου έχασε με 0 - 1 στην έδρα του από τον ΠΑΣ Κλένια, ενώ ο ΑΟ Ρομά επικράτησε με 4 - 1 επί του Εθνικου Ξυλοκέριζας. Τέλος με σκορ 0 - 3 υπέρ των φιλοξενουμένων έληξαν οι αγώνες  Ποσειδώνα Κυραβρύσης - Αετού Αγγελοκάστρου και  Αίαντα Κορίνθου - Αγιάννη.
Η 15η αγωνιστική
ΣΟΦΙΚΟ '05-ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ  4 - 2
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ  0 - 3
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡ.ΒΡ. -ΑΕΤΟΣ ΑΓΓ/ΣΤΡΟΥ  0 - 3
ΑΟ ΡΟΜΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ/ΖΗΣ 4 - 1
ΑΟ ΜΑΨΟΥ-ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ  0  - 3
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 0 - 1
 
Η Βαθμολογία 
( σε 15 αγώνες)
1 ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 38
2 ΣΟΦΙΚΟ 38
3 ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 35
4 ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 31
5 ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ 31...

Στη Β2 Κατηγορία ο πρωτοπόρος ΠΑΟ Κουταλάς πέρασε με 0 - 3 από το Φενεό κόντρα του με τον Παμφενεατικό, ενώ η Προοδευτική Περιγιαλίου υπέταξε με 4 - 0 την Θύελλα Λεοντίου. Ο Άρης Βοχαϊκού επικράτησε με 1 - 0 επί του Ασπρόκαμπου, ενώ η Λυκοποριά "καταυκεραυνωσε" με 0 - 8 εκτός έδρας τον Κεραυνό Μεγάλου Βάλτου. Τέλος ισόπαλοι με σκορ 2 - 2 έληξαν οι αγώνες της Στιμάγκας με τον Απέσσα και της Λαύκας με τον ΑΟ Λεχαίου
15η αγωνιστική
ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ-ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ  2 - 2
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ-ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ  1 - 0
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.ΒΑΛΤΟΥ-ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ  0 - 8
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ  4 - 0
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ-ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ 2 - 2
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ-ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ 0 - 3

Η Βαθμολογία 
( σε 15 αγώνες)
1 ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ 39
2 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓ. 34
3 ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ 32
4 ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ 29
5 Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ 29
6 ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ 27...
 

Τά ρόπαλα του Ηρακλή Λεχαίου , σκόρπισαν τον Πανευρωστινιακό - Ο Ηρακλής Λεχαίου πήρε κεφάλη μετά το χθεσινό πατατράκ του Ολυμπιακού Άσσου

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhyjYi5zqMki8GPMWnborPlqXBpemefCWBBrp2W9epLCxN8EmiEsNFR1Q89BAGkDR73AIqc2eQ-qwOfihbwzNdXXmaB9eYBHV6GLZzrgi6EtELtkF6xeDNgte72pusr5I1YxCWfs_4ItdqV/s1600/024mp.jpg 
Σαρωτικό πέρασμα με 0 - 6 , από το Δερβένι επί του Πανευρωστινιακού, έκανε ο Ηρακλής Λεχαίου στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής στην Α2 Κορινθίας  και πέρασε . επικεφαλής στον βαθμολογικό πίνακα, μετά την χθεσινή εντός έδρας ήττα του πρωτοπόρου Ολυμπιακού Άσσου, με 1 -  2 από την ομάδα των Ταρσινών,την στιγμή που η Δάφνη Εξαμιλίων με 0 - 5 συνέτριβε εκτός έδρας την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, Σε άλλο ενδιαφέροντα αγώνα ο Πανσολυγειακός και η Θύελλα Κάτω Διμηνιού μοίρασαν βαθμούς και εντυπώσεις με το ισόπαλο 2 - 2.
  Στους άλλους αγώνες ο Άρης Αρχαίας Κορίνθου έχασε 1 - 2 από τον Ισθμιακό, όπως και η Περαχώρα από  τον Σαρωνικό, ο Αετός Κρυονερίου επικράτσε με 3 - 2 επί του Σολομού και η Δάφνη Πουλίτσας με 3 - 0 επί του Φωκά Αρχαίων Κλεωνών.

17η αγωνιστική
 ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ 2 - 2
 ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ 0 - 5
  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ - ΤΑΡΣΙΝΑ 97 1 - 2
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ  1 - 2
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ  3 - 2
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ  1 - 2
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ  0 - 6
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ - ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ  3 - 0
 
H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Επί 16 αγώνες)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
62-
12
45
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
52-
11
44
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
57-
13
39
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
48-
18
36
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
47-
23
28
ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ
33-
26
28
ΤΑΡΣΙΝΑ '97
32-
28
26
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ
37-
40
25
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
25-
27
20
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
29-
28
18
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ
33-
36
17
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ.
40-
48
15
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
15-
40
12
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
23-
54
12
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ
24-
52
10
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛ.
6-
107
3

Ο Πανελευσινιακός πήρε κεφάλι μετά την γκέλα του Παναργειακού στα Μέγαρα

http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20090325/low/2009032500499_2786394.jpg
Με τους αγώνες της 18ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.
Μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής ήταν ο  Πανελευσινιακός που νίκησε με 3 - 0 την Αχαϊκή και πέρασε επικεφαλής αφού ο  Παναργειακός έμεινε στο ισόπαλο 1 - 1 στα Μέγαρα, Στη Μυτιλήνη, ο Αιολικός  νίκησε στα τελευταία λεπτά του αγώνα , τον Μανδραϊκό, ενώ με πόντο εφυγε η Καλαμάτα από τη Ζάκυνθο μετά το 2 - 2 με τον Ζακυνθιακό.  Πατατρακ στη Νέα  Μανωλάδα όπου η τοπική Δόξα , έχασε 1 - 2 από τον Παναρκαδικό. Με 1 - 0 νίκησε και ο Ερμής Κυβερίου τον ΠΑΟ Βάρδας, ενώ εκτός έδρας τρίποντο στα "χαρτιά" κέρδισε ο Αστέρας Μαγούλας από την Κύμη που έχει αποχωρήση από το πρωτάθλημα. Τέλος ρεπό είχε ο ΑΟ. Λουτρακίου

Η 18η αγωνιστική
Πανελευσινιακός - Αχαϊκή 3-0
Αιολικός - Μανδραϊκός 1-0
Ερμής Κιβερίου - ΠΑΟ Βάρδας 1-0
Ζακυνθιακός - Καλαμάτα 2-2
Δόξα Νέας Μανωλάδας - Παναρκαδικός 1-2
Βύζας Μεγάρων - Παναργειακός 1-1
ΑΟ Κύμης - Αστέρας Μαγούλας 0-3 α.α.
Ρεπό ο Α. Ο. Λουτρακίου

Η Βαθμολογία

Πανελευσινιακός
17
32 - 10
38
Παναργειακός
17
31 - 9
37
Αιολικός
16
28 - 12
34
Καλαμάτα
17
20 - 11
31
Δόξα Νέας Μανωλάδας
17
20 - 14
29
ΑΟ Λουτράκι
16
12 - 5
27
Παναρκαδικός
17
24 - 23
24
ΠΑΟ Βάρδας
17
21 - 21
23
Ζακυνθιακός
17
23 - 23
22
Βύζας Μεγάρων
17
18 - 14
17
Ερμής Κιβερίου
17
14 - 19
17
Αχαϊκή
17
18 - 30
16
Αστέρας Μαγούλας
17
14 - 27
12
Μανδραϊκός
16
8 - 21
8
ΑΟ Κύμης
17
1 - 45
-5
 
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΛΟΣ