Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση Ανιπεριφερειάρχη Τάσου Γκιολή με ο Σύλλογο πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Κορινθίας



Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, πραγματοποίησε χθες Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 συνάντηση στο γραφείο του με το Σύλλογο πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Ν. Κορινθίας, επίσης γνωστοί του άνθρωποι, συναντώντας τους συχνά, χρόνια τώρα με την ιδιότητά του ως γιατρός στο νοσοκομείο.
Συζήτησαν πολλά κ σοβαρά θέματα, που όλα αφορούν στην ουσιαστική βελτίωση και διευκόλυνση της ποιότητας ζωής των πασχόντων, ως προς την καθημερινότητά τους αλλά και ως προς την ισότιμη και πλήρη συμμετοχή τους και ένταξη στην κοινωνία.
Αναφέρθηκαν στην ιατρική στελέχωση του νοσοκομείου Κορίνθου όσο αφορά τους πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία αλλά και στην προσπάθεια εύρεσης ιδανικού χώρου όπου θα στεγαστεί ο σύλλογός τους.
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής παρων στην εκδήλωση του Costa Navarino μεομιλητή τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.


Κόρινθος 22-10-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και σε μία εκτενή ομιλία, παρευρέθηκε ο  Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019, στην εκδήλωση με θέμα «Οι μεγάλες επενδύσεις ως καταλύτης για ανάπτυξη και καλές δουλειές για όλους – το παράδειγμα της Costa Navarino στη Μεσσηνία»,  ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και Προέδρου του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Βαγγέλη Ξυγκώρου. Ο πρωθυπουργός ύστερα από μία αναλυτική και στοχευόμενη ομιλία τόνισε μεταξύ άλλων πόσο «ο ρόλος του κράτους είναι να υποστηρίζει τέτοιες σημαντικές επενδυτικές πρωτοβουλίες και όχι να τις εμποδίζει». 


Κατά την άφιξη του Πρωθυπουργού τον υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας και ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Αθανάσιος Βασιλόπουλος.


Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αναστάσιος Γκιολής θέλει το παράδειγμα της πόλης της Καλαμάτας, μιας πόλης πρότυπο, να υιοθετήσει και η πόλη της Κορίνθου, σε μία προσπάθεια όπου δίπλα και σε αυτόν το στόχο της θα βρίσκεται για την Κόρινθο, ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ


 



Απάντηση της βουλευτού Χανίων Ντόρας Μπακογιάννη, στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σε επίσκεψή του στα Χανιά αναφέρθηκε στη δήλωσή της για τα διόδια στον ΒΟΑΚ.


Αγαπητέ κ. Τσίπρα, σε αντίθεση με εσάς εμείς λέμε τα ίδια και πριν και μετά τις